REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Amanda - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Broj postova : 472
Godina : 35
Fan-gif : Amanda - KRAJ - Page 8 2mexys8

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptySun 7 Feb 2010 - 13:44

Quote :
Kako se usuđuješ?!! Plastičarko!! – odgovorila joj je Amanda, a zatim je počela da joj čupa kosu

::D:

Oni crni oblaci iz prosle epizode ipak imaju neku simboliku. Dolores i Mikaela su ih videle i ne sumnjam da ce se robot i Amanda sada uputiti Dolores... Mozda robot pukusa da je ubije.. hm....

Last edited by SNooPy89 on Tue 9 Feb 2010 - 7:17; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://www.niksicafe.com/
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Broj postova : 315

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyMon 8 Feb 2010 - 8:01

:007:

48. EPIZODA

Žena robot i Amanda su stigli i do Doloresine vile. Amanda je znala da su kamere postavljene na sve strane i bila je sigurna da ih upravo Dolores posmatra. Nije bila daleko od istine, Dolores je obaveštena, putem signala, da se u okolini njene robo-kuće nalaze “gosti”, ali je bila zauzeta svojim eksperimentima i nije obraćala pažnju. Otkako je napustila bolnicu, posvetila se novom poslu, stalno je u kontaktu sa prijateljima iz Evrope i SAD-a, a čak je i planirala da privremeno napusti Meksiko. Amanda se više ničeg nije plašila, kada je uz sebe imala robota. Robotu je Doloresina robo-kuća bila dobro poznata...Više niko nije mogao da ih zaustavi.
-Šta je ovo, kog đavola?!!! Ko li mi je to došao u posetu, kad ovaj alarm stalno pišti! – govorila je Dolores, prekidajući svoj naučno istraživački rad i krenula je da se spušta niz stepenice. Međutim, alarm je zasmetao robotu i on ga je uništio.
Dolores se veoma iznenadila kada se na vratima njene vile prvo pojavila Amanda.
Počela je da je vređa i tera, pošto je bila sigurna da se radi o Amandi. Međutim, Amanda je samo ćutala i mrko je gledala. Ubrzo, iza nje pojavila se i žena robot, identična Amandi. Dolores se uplašila, udaljila se od vrata i Amanda i žena robot su ušle u vilu.
-Koja od vas dve je moja kćerka?!!! Šta smeraš prokleta pevaljko?!!
Nakon kraće pauze, Amanda je oglasila i počela je da se smeje.
-Pa ti si najsavršenija naučnica! Ne možeš da prepoznaš svoje delo....Bravo!
-Bednice! Kamila, draga kćeri, pogledaj me...To sam ja, Dolores, tvoja majka! Nije mi jasno zašto si pala pod kontrolu ove jeftine pevaljke....
Dolores je primetila da je robot pod kontrolom Amande. Bila je nemoćna bilo šta da učini, znala je da će doći trenutak kada će se njih dve sresti.
-Dobro si prošla u požaru, za dlaku si se izvukla....ali, kazna za svo zlo što si nanela meni i celom gradu, stići će te uskoro...Do tad, mora da je veoma lepo imati ruke, kao što su tvoje, ukrašene opekotinama... – podsmevala joj se Amanda gledajući u njene ruke, koje su bile u zavojima.
-Misliš da si svemoćna, pošto te moja kćerka štiti...Ne znaš ti sa kim imaš posla...Vrlo brzo ću te ukloniti i povratiću ljubav moje kćerke...a sada, odlazi odavde! – vikala je Dolores na Amandu, ali joj se ova i dalje smejala. Žena robot se približavala Dolores.
-Kamila, dušo....Sve će biti kao pre...Ja znam da ti nisi u stanju da naudiš svojoj majci...zar ne? – govorila je Dolores robotu, kada je primetila da joj se približava. Nameravala je da je udari s nečim po vratu, kako bi je ugasila, a zatim bi u nju ugradila nove čipove. Međutim, robot ju je ovog puta preduhitrio. Uhvatio ju je čvrsto za vrat i pribio uz zid. Dolores je počela da se opire i udara, ali sve je bilo uzalud. Robot je bio snažniji od nje. Amanda se vratila u kola, po benzin, a zatim se popela uz stepenice, u laboratoriju.
Dok je Amanda prosipala benzin po Doloresinoj laboratoriji, robot je izveo Dolores iz kuće. Čvrsto ju je vezao za drvo i počeo da kopa rupu. Odjednom, Dolores je ugledala dim, koji izlazi iz vile. Primetila je požar na zadnjem spratu vile, u laboratoriji.
-Neeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Zažalićeš, prokleta bila!!!!
Vatrena stihija je brzo gutala Doloresinu laboratoriju. Amanda je ubrzo izašla iz vile i rekla je robotu da požuri sa kopanjem. Kada je kopanje završeno, Amanda je stavila Dolores lepljivu traku preko usta, a zatim ju je robot bacio u duboku rupu.
-U redu je sad, bitno je da je svesna....Moramo da idemo, neko će naići, ipak je ovo bogataški kraj, a požar se širi ogromnom brzinom...Moj cilj i jeste da je pronađu živu i spasu, zapamti, nema više ubistava! – rekla je Amanda robotu, a zatim je krenula da napušta okolinu vile. Međutim, žena robot se još malo zadržala. Počela je da zatrpava Dolores, koja se prevrtala u rupi, ali nije uspela da se odveže. Sve više je bacala zemlju u rupu, na Dolores, koja je očajnički pokušavala da se izbavi, međutim, situacija za Dolores se pogoršala kada su, zajedno sa zemljom, i razne bube našle utočište na njenom licu i telu. Ipak, robot je poslušao Amandu i rešio je da ostavi naučnicu živu i ubrzo je prekinuo započet posao. Laboratorija je potpuno izgorela, a požar je zahvatio celu kuću.

POSLE NEKOLIKO DANA

Amanda je uspela da ostvari svoj cilj; Njeni neprijatelji, koje je posetila, bili su živli, ali pod snažnim utiskom njene posete-bili su preplašeni. Mikaela je ispričala Andresu i policiji šta se desilo, ali je Andres i dalje krio priču o robotu, pošto još uvek nije imao dokaze za to. Hosefino je dva dana proveo u bolnici, ali se ponovo oporavio. Heorhina se pravila da nije znala da postoje dve osobe sa licem Amande, ali je bila uznemirena, jer se već duže vreme nije čula sa Amandom. Zadnju put, kad ju je Amanda pozvala, iz Akapulka, rekla joj je da je otkrila da je Hosefino vlasnik noćnog kluba A Mil X Hora i da ga je na tom mestu robot napao. Herohina je bila iznenađena, ali joj je ta informacija bila od koristi. Amanda joj je rekla da se oseća dobro i da će se ubrzo ponovo čuti, ali od tada, prošlo je već nekoliko dana, a ona se nije javila.
Marielu nije posebno oduševio život u vili Alvarado. Estela se prema njoj ponašala kao prema nekom neznancu, ali Mariela nije toliko pažnje pridavala tome. Međutim, lepo se slagala sa Alehandrom i uverila se da je on dobar čovek, prijatelj, a pre svega, dobar otac. Alehandro je bio oduševljen Marielinom naravi i bio je veoma je ponosan na “svoju kćerku”. Nikako mu nije bilo jasno zašto se Estela tako ponaša, iz dana u dan, bila je u sve lošijem psihičkom stanju.

Mario je bio ljut na Amandu zbog njenog odlaska u Meksiko, kako bi zastrašila neprijatelje, ali su se na kraju ipak složili da je sve dobro prošlo. Za samo nekoliko dana, između njih dvoje se rodilo divno prijateljstvo. Iako je znala da su joj dani odbrojani, Amanda je bila zahvalna Mariu zbog svega što je učinio za nju. Oboje su bili očajni zbog njene teške bolesti, ali je razlika u tome što Mario nije gubio nadu da će uspeti da je izleči.

Ono što je postalo veoma važno u njihovim životima je dugoočekivano razrešenje misterije o monstrumu koji je pretio da će čitavo čovečanstvo dovesti u opasnost. Monstrum, po imenu “Amanda” konačno je predat policiji. Tajna naučnice Ranhel otkrivena je javnosti. Svet je zaprepašćen saznanjem o postojanju žene robota.
Međutim, nakon toga, pevačici Amandi izgubio se svaki trag....Ponovo je nestala!

KRAJ 48. EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyMon 8 Feb 2010 - 8:39

Quote :
Ono što je postalo veoma važno u njihovim životima je dugoočekivano razrešenje misterije o monstrumu koji je pretio da će čitavo čovečanstvo dovesti u opasnost. Monstrum, po imenu “Amanda” konačno je predat policiji. Tajna naučnice Ranhel otkrivena je javnosti. Svet je zaprepašćen saznanjem o postojanju žene robota.

Drago mi je zbog ovoga, prvenestveno zbog Amande! Medjutim, zamislila sam se vec u sledecoj recenici...
Quote :

Međutim, nakon toga, pevačici Amandi izgubio se svaki trag....Ponovo je nestala!

Zaista ne mogu da predpostavim sta se to desilo sa njom! Pitam se samo gde je Mario, s obzirom da je bio Doloresin saucesnik? Jedva cekam sledecu epizodu i razresenje ove misterije!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyMon 8 Feb 2010 - 8:49

Hmmm.....evo nekih stvari iz prethodnih epki na koje treba obratiti paznju:

Quote :
Mariela je ugovorila sastanak sa Pedrom, sinom Leona Brakamontesa. Iskoristila je to što mu se ona (živeći kao bogatašica) oduvek dopadala. Te večeri se sastala sa njim u vili Brakamontes. Saznala je da je Leon otputovao u Akapulko, zbog svog prljavog posla, a ostali članovi porodice nisu bili tu
Ovo je iz 46. epizode.

Evo jos nesto....

Quote :
Dolores je obaveštena, putem signala, da se u okolini njene robo-kuće nalaze “gosti”, ali je bila zauzeta svojim eksperimentima i nije obraćala pažnju. Otkako je napustila bolnicu, posvetila se novom poslu, stalno je u kontaktu sa prijateljima iz Evrope i SAD-a, a čak je i planirala da privremeno napusti Meksiko.
Ovo je iz danasnje epke...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyMon 8 Feb 2010 - 9:02

hm, Akapulko, SAD... mozda je otisla tu, ali sta ce tamo? Mozda je tamo nadje neko od tih naucnika, Doloresinih prijatelja, koji su u medjuvremenu saznali za Doloresin izum... Hm, mozda je nadje Leon, ako je otisla u Akapulko... Sigurno je negde otisla, nije ono sto sam mislila na kraju epizode...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyMon 8 Feb 2010 - 9:10

Moze biti svasta, mada ovaj drugi citat nema veze sa Amandom, ali ima sa narednim epizodama, uskoro....

Snoopy, poznato je mesto gde je zadnji put bila Amanda....sa Mariom i robotom, pa je odatle dosla u Meksiko da se osveti i tamo se vratila.

Quote :
Nakon što je, zajedno sa robotom, napustila vilu na obali, Amanda se uputila ka Meksiko Sitiju.
Ovo je iz 46. epke, a u prethodim epkama je spomenuto mesto cini mi se....
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyMon 8 Feb 2010 - 9:21

Quote :
Snoopy, poznato je mesto gde je zadnji put bila Amanda....sa Mariom i robotom, pa je odatle dosla u Meksiko da se osveti i tamo se vratila.

Da da jeste poznato (nisam zapazila u citanju da su se vratile tamo pre otkrivanja istine), ali ko zna da li je tu (mozda jeste, a napustila je vilu) ili je, pak, negde drugde... hm...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyMon 8 Feb 2010 - 9:25

Heh da, sve je moguce...ali je sigurno da je to mesto AKAPULKO.
Takodje je vazan odnos Leon-Amanda od ranije.....uskoro vise o tome!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyTue 9 Feb 2010 - 4:58

EPIZODA 49/69 :

RAZOTKRIVEN M0NSTRUM PO IMENU ŽENA ROBOT, SVET JE ZAPREPAŠĆEN!
VELIKO IZVINJENJE PEVAČICI AMANDI

Mario je pokušao da sakrije od Heorhine da je Amanda nestala. To niko nije znao, osim njega i Šerilin, Amandine drugarice, koja je došla u Akapulko, u Mariovu vilu, kako bi se raspitala o Amandi. Heorhina ju je zamolila da to uradi, pošto bi za nju bilo rizičmo da napušta Meksiko Siti, a i Hosefino bi posumnjao i pratio bi je. Mario je ispričao Šerilin šta se dešavala proteklih dana, rekao joj je da je Amanda bilo malo bolje, zbog novih lekova, ali joj je život ponovo u opasnosti, jer je nestala.
-Misliš da bi se usudila da izvrši samoubistvo? – upitala ga je zabrinuta Šerilin.
-Ne verujem...Sprijateljili smo se i dovoljno sam je upoznao...Dovoljno, da znam da nije kukavica i slabić, već jaka devojka, hrabra, pametna i razumna...Ne bi to učinila, uprkos teškoj zdravstvenoj situaciji, u kojoj se nalazi.
-U pravu si, ali moja luda drugarica je vrlo tvrdoglava, svojeglava, radoznala...Samo njoj može pasti na pamet da opaku naučnicu živu zakopa, uglednog političara pokuša da udavi, poubija kerove Mikaele Brant...Znaš Mario, ja joj se divim...Svašta je doživela za tako kratko vreme...Sigurno joj se nešto desilo...
-Ja je ipak razumem. Njena duša nema mira. Previše zla joj je počinjeno, normalno je da želi osvetu, njen život je postao katastrofa, gore od svakog zatvora! Iskoristila je kontrolu koju poseduje nad robotom, kako bi njime manipulisala, što i nije loša ideja. Uspela je da zastraši neprijatelje, a robot ju je branio.
-Da, ali sada, kada si konačno predao robota policiji i priznao istinu njima i javnosti, opasnost je prošla. Misterija je rešena. Monstrum nije Amanda, nego žena robot. Ljudi to sad znaju, plakati su poskidani, u gradu se samo o tome priča...Ona ima šanse da povrati svoj ugled i pevačku karijeru, moramo da je pronađemo, ona mora da zna da je istina izašla na videlo....i to, zahvaljujući tebi, dragi Mario...
-Ne, nemoj da mi zahvaljuješ, to sam trebao možda i ranije uraditi, ali sama Amanda mi je govorila da sačekam još malo, kao da je znala da će nestati bez traga...Veoma smo se obradovali kada smo uspeli da u poptunosti isključimo robota. Taj detalj, ali veoma važan, promakao je Dolores i ja sam, za ovih nekoliko dana, uz Amandinu podršku, uspeo to da ispravim. Žena robot je konačno upala u dugačak san..
-Zaista? Pa to su odlične vesti....Znači, uništio si tu opciju samostalnog paljenja? Žena robot se nikada više neće upaliti?
-Ne, nisam uništio, jer nažalost, ne može da se uništi, ali sam, u svakom slučaju, pokvario tu opciju, tako da, najverovatnije neće se više paliti i niko je drugi neće moći upaliti. Mada, njenu mašinu još nisam dovoljno istražio, sve je veoma komplikovano, ko zna kakve još tajne krije žena robot u sebi....Ja nikad neću moći dostići Dolores, niti ću ikada moći saznati sve njene ideje, vezane za robotiku...Isto tako, ne znam još šta je sve ugradila u tog robota, tako da, svet još uvek nije bezbedan. Dolores je jedina koja može poptuno uništiti svoje delo, ali ona to nikada neće učiniti. Kao lekar, preptostavljam da će ona uskoro poptuno da izgubi razum...Svake godine, ona je u sve lošijem psihičkom stanju....
-Ona je monstrum! Međutim, najgore je to što je i ona nestala. Kada si je prijavio policiji i predao robota, njoj se izgubio svaki trag!
-Da, nažalost, zbog toga smo u velikoj opasnosti...Siguran sam da je Dolores napustila zemlju i otputovala negde, ovde joj je ionako laboratorija spaljena, vila uništena...Međutim, osećam da će se ona vratiti...Vratiće se, još gora i strašnija, sa novim monstruoznim idejama i namerama...Kad se najmanje budemo nadali, luda naučnica će se pojaviti i osvetiti nam se što smo je izdali. Drugi razlog je i njena kćerka, robot, kojim je opsednuta..
-Pobogu Mario, plašiš me! Zar je moguće da će se luda vratiti? Vlasti u Meksiku će da obaveste i policiju u drugim zemljama, ceo svet će biti obavešten o potrazi za tako opasnom osobom...Opasna je, koliko i sam robot. Moraju da je uhapse!
-Neće je uhapsiti, znam sigurno!
-Štaaaa? Kako to?
-Nju niko ne može zaustaviti...Ja sam je malo upoznao za vreme dok sam bio njen ljubavnik i asistent...Pametnija osoba od nje ne postoji...Niko je neće prevariti, niti nadmudriti, a pogotovo ne policija! Nažalost, ona će se vratiti uskoro i svi smo u velikoj opasnosti!
-Užasno! Dobro, makar je opasnost od robota prestala. Svaka ti čast, Mario! Usudio si se da predaš monstruma policiji i optužiš naučnicu....
-Priznaću ti nešto....Ja sam se bio predao policiji, kao dugogodišnji Doloresin asistent, ali sam se dogovorio sa šefom tajne policije....On nije želeo da me uhapsi, bar ne za sada. Znaš li ko je on? Iako me je zamolio da to držim u tajnosti, ja mislim da tebi mogu reći o kome se radi, verujem da si čula za njega. To je Alehandro Alvarado, on je šef tajne policije, već dugo godina se bavi tim poslom, ali jako malo ljudi to zna. Inače, Alehandro, zajedno sa svojim bratom Serhiom upravlja kompanijom Alvarado, ali posao policajca, držao je u tajnosti. Tajna policija ima svoju posebnu zgradu i radnike.
-Alehandro? Andresov otac, policajac? To čak ni njegova porodica nije znala...Nadam se da će tajna policijska služba uspeti da učini nešto, kako bi pronašli ludu.
-Udružiće se sa svim mogućim organizacijama, kako bi je pronašli...Zamolio bih te samo da ne govoriš nikom o njima. Oni su mi zahvalni što sam uspeo da ugasim robota, na duže vreme. Robot se sad nalazi na sigurnom mesto, tajna policija ga drži pod kontrolom, dobro je izolovan.

Šerilin i Mario su bili zabrinuti zbog svega što se izdešavalo. Iako je robot zatvoren, opasnost još uvek postoji...Šerilin se vratila u Meksiko Siti, ali nije rekla Herohini istinu, rekla joj je da je Amandi bolje i da će se uskoro vratiti u Meksiko.
Herohina je sve vreme negovala Hosefina, na neki način joj je odgovaralo to što je on povređen i što je privremeno u kolicima. Tog dana su zajedno slušali vesti, na televiziji:

Ispostavilo se da monstrum, po imenu Amanda, ustvari nije ljudsko biće, već android, vrsta robota koji ima izgled čoveka. U ovom slučaju, android je imao ženski oblik tela i lice popularne pevačice Amande, koja je karijeru započela pre dve ipo godine. Pevačica Amanda, bila je nestala, ni dan danas, nažalost, nemamo nikakvih podataka o njoj. Došlo je do velike zabune u zemlji, što i nije nimalo čudno, pošto je robot identičan nestaloj pevačici. Međutim, svi su bili zapanjeni, nakon počinjenih ubistava i sve tragedije koju je grad pretrpeo. Poznati naučnici i doktori su imali svoje pretpostavke, da se ne radi o ljudskom biću, ali niko nije mogao da bilo šta dokaže, saznanje da je u pitanju android, zaprepastilo je ceo svet...Ono što je najtužnije je nepravda koja je počinjena nestaloj pevačici i ovim putem državne vlasti žele da se izvine njenoj majci Heorhini Ramirez i mužu, Andresu Alvaradu. Naučnica Dolores Ranhel, poreklom iz Meksika, odgovorna je za nastanak ovog androida, zbog toga što robot u sebi sadrži veoma opasno oružje, a pored toga, držala ga je u tajnosti. Njenim delom zaprepšaćeni su i poznati naučnici širom sveta, pošto je Dolores uspela da stvori nešto, što niko od njih do sada nije.

-Oduvek mi je gospođa Ranhel bila misterizona...Mada, moram priznati bili smo dobri prijatelji...
-Iskreno, nisam očekivao tako nešto od nje, veoma sam iznenađen...Ona je pravi genije!
-Zloupotrebila je svoju inteligenciju...Mogla je drugačije da je iskoristi i svet bi imao mnogo više koristi.
-Ja, kao majka, mogu na neki način da razumem njenu ljubav prema tragično nastradaloj kćerki, ali je ne opravdam, jer je za to što je uradila, drugoj majci oduzela dete, kako bi eksperimentisala, a pored toga, nije morala da robota obuči za ubijanja..Ako je već imala mogućnosti mogla je da stvori normalnog androida, potpuno bezopasnog...Ovo je katastrofa, užasnuta sam!
-Ljubomora? Ne, nikako! Ona jeste uspela da uradi nešto što niko od nas nije, ali je kriminalac, oteti devojku, primenjivati elektrošokove na njoj, drogirati je, eskperimentisati, to je užasan zločin! Da ne govorim o tome koliko je života odnela jedna mašina...Molim vas, ne želim da pričam.....svašta će biti!

Ovo su bile izjave poznatih naučnika i doktora, povodom ovoga što je otkriveno. Nažalost, naučnica Ranhel je u besktvu, sve ukazuje da je napustila Meksiko Siti. Njenom nestanku prethodio je požar koji je zahvatio njenu laboratoriju i celu vilu.
Obaveštavaćemo javnost i dalje o ovom događaju....

Heorhina i Hosefino su bili veoma iznenađeni i ćutljivi nakon ove izjave na vestima.Herohina nije mogla da se suzdrži, ubrzo je zaplakala, iz očaja. Hosefino ju je mrko gledao i nije mogao da veruje da je sve to istina.
Mikaela Brant i Andres su, takođe, slušali vesti. Andres je bio slomljen, tih, povučen..Nije ništa govorio....Pogled je uperio ka podu. Užasno je patio. Mikaela je bila zaprepašćena, kao i Hosefino, odjednom je zanemela. Nije znala šta da kaže, još je bila u strahu od one večeri kada su je Amanda i robot posetile, međutim, sada joj je sve bilo jasno.

KRAJ 49. EPIZODE

IZVINJENJE AMANDI ? ČEMU TO, IMA LI SVRHE ?
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyTue 9 Feb 2010 - 7:41

I dalje me jako interesuje gde je Amanda? Ovo me je zaprepastilo

Quote :
.Siguran sam da je Dolores napustila zemlju i otputovala negde

Iz ove recenice mozemo zakljuciti da opasnost jos postoji. Dolores se nece tako lako predati. Pokusace ona jos nesto!

Quote :
Iako je robot zatvoren, opasnost još uvek postoj

Upravo tako. Mario nije uspeo da iskljuci opciju samostalnog paljenja robota, sto samo moze da nagovesti na to da se od robota jos zla moze ocekivati! Sigurna sam da ce pobeci!

Quote :
IZVINJENJE AMANDI ? ČEMU TO, IMA LI SVRHE ?

Od reci ''Izvini'' Amanda zaista nema nikakve koristi, pre svega, jer joj je zivot bio u velikoj opasnosti! Dolores je eksperimentisala nad njom i ugrozila joj zivot! Nakon svih onih monstruoznih ubistva robota, njen lik je bio ''obelezen'', s obzirom da robot ima Amandino lice. Trece, Amanda je mnogo propatila, a to se ne moze ublaziti recima ''Izvini''....
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyTue 9 Feb 2010 - 8:06

Slazem se u poptunosti, nekad je nesreca toliko velika u zivotu, da ni sreca nekad ne moze poptuno da je ukloni. Postoje neke rane, koje se zalece, ali ostanu kraste....jos jedna poruka dela, svaka cast snoopy....
Amanda ce zaista ostati obelezena, bila ona ziva ili ne, njen lik ce grad uvek podsecati na tragediju zvanu "zena robot"....Iako sad svi znaju da je ona zrtva, neduzna, ipak ce se osecati cudno kad je ugledaju....Nadam se da me razumes....Nece oni njoj nista nazao uciniti, opasnosti vise nema, ali drugacije ce je gledati....

Evo citiracu opet delove prosle epizode....O Dolores na sta sam rekao da je vazno....

Quote :
Dolores je obaveštena, putem signala, da se u okolini njene robo-kuće nalaze “gosti”, ali je bila zauzeta svojim eksperimentima i nije obraćala pažnju. Otkako je napustila bolnicu, posvetila se novom poslu, stalno je u kontaktu sa prijateljima iz Evrope i SAD-a, a čak je i planirala da privremeno napusti Meksiko.

Zadnji put smo imali priliku da se susretnemo sa Dolores kada ju je robot zakopala, ali je Amanda naglasila da je ne ubiju i otisle su. Njena laboratorija je spaljena,zamisli samo koliki je to gubitak za nju.....

A ovo su citati iz danasnje epke:

Quote :
Neće je uhapsiti, znam sigurno!
-Štaaaa? Kako to?
-Nju niko ne može zaustaviti...Ja sam je malo upoznao za vreme dok sam bio njen ljubavnik i asistent...Pametnija osoba od nje ne postoji...Niko je neće prevariti, niti nadmudriti, a pogotovo ne policija! Nažalost, ona će se vratiti uskoro i svi smo u velikoj opasnosti!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyTue 9 Feb 2010 - 10:37

EPIZODA 50/69

"OGROMNA FUDBALSKA LOPTA POGODI DEVOJCICU"

Prošlo je nekoliko dana od Amandinog nestanka. Iako se situacija u gradu malo smirila, još se osećala uznemirenost, strah, kao da oluja tek dolazi...Andres se vratio fudbalu. Pokušavao je da ne misli na Amandu i mislio je da će sportom, kojim se nekad bavio, to uspeti. Međutim, pogrešio je. Upravo fudbalska lopta je predmet koji ga je najviše podsećao na Anu. Različite misli i sećanja su mu se preplitali po glavi. Nikog nije bilo na terenu, osim njega. Usamljenost ga je totalno savladala, bacila na kolena. Držao je u ruci loptu...

Nije mogao da ne misli na Amandu, jer ga je svaka lopta, na nju podsećala.

"Nebo je dalo znak…
Ogormna fudbalska lopta pogodi devojčicu, koja pada na zemlju. Ana Manuela uzvraća udarac dečacima, koji su se smejali.

Andres:Izvini lutko, ja sam bio šutnuo tu loptu…Kako se zoveš?
Ana Manuela: Amanda…."

Pobesneo je zbog sećanja, nanosila su mu velik bol i tugu. Snažno je šutnuo loptu. Seo je na travu i uhvatio se za glavu. Nekoliko puta je pesnicom udario o zemlju.
-Zašto, Bože...Zašto je otišla...?!!!
Iz daljine je primetio da mu se neko približava. Bila je to Mariela, njegova “sestra”, koju je inače jako zavoleo i odlično su se slagali. Voleo je da razgovara sa njom, bila mu je najbolji prijatelj i činilo mu se da je ona jedina koja ga je razumela. Udarila ga je po ramenu, a zatim je sela pored njega, na sred terena.
-Bolje idi, jako je sunce....a i želim da budem sam! – rekao joj je Andres.
-Već danima si ovakav, a ja nisam navikla na takvog Andresa! Znam da je u pitanju Amanda! Zagubila mi se drugarica, odjednom, kao i ova fudbalska lopta što si upravo šutnuo, ni ne vidi se...Ustvari si hteo da šutneš uspomene i sećanja...Zar ne?
-Hehe...Čitaš mi misli....ali bolje idi, dobićeš sunčanicu! Ja sam navikao na ovu situaciju!
-E dragi moj brate, ne znaš ti na šta sam ja sve navikla, dok sam bila u bandi....Bio je to težak život, teški uslovi, ali sam bila srećna, zato što sam imala prijatelje uz sebe...Bez njih, život gubi smisao...Usamljenost te lomi, primetila sam....To ti je strašna zver, zla sila....Puca pravo u tvoje srce....
-Da, upravo tako....Bez Amande moj život nema smisao...Znam da si teško živela u bandi, ali, makar si imala društvo svoje uz sebe...osobe, koje voliš....!
-Ona nije mrtva....Upoznala sam je i oduševila me je svojom hrabrošću...Devojka je izuzetna, znam to i baš zato, znam da se neće lako predati. Izdržala je torturu one lude naučnice, torturu moje eks majke, težak život u bandi.....Sve je to prevazišla, vratiće se ona, sigurno....Verujem u nju, a trebao bi i ti da veruješ!
-U pravu si....ali ja nisam očajan zato što mislim da je mrtva...Znam da me je ostavila i otišla sa drugim....
-Štaaaaaa? Ahahahahahaahahahahaha.....Ovo sunce te je malo više udarilo u glavu......Amanda nema nijednog drugog osim tebe! Šta to govoriš?
-Ima, rekla mi je....Ti ne znaš, niko ne zna, ali ja sam se pre par dana sastao sa njom, odnosno, ona je mene potražila.
-Kako je mogla to da kaže? Verovatno je htela da te ubedi da se ne izlažeš opasnosti, tražeći stalno, tada je nju još jurila policija....Htela je da te zaštiti...Ja sam sigurna da ona samo tebe voli!
Andres je Marieli ispričao priču o njegovom susretu sa Amandom, pre nego što je ona nestala. Andres je bio slomljen i razočaran, jer je bio uveren da ga je Amanda napustila.

Njih dvoje su se sastali, pre nekoliko dana, na istom stadionu, gde su se sad nalazili Andres i Mariela. Bila je noć....Nebo izatkano od sjaja meseca i zvezda....Pogled na nebesko prostranstvo je bio prelep, ali ne lepši od Amande, koja je na stadion stigla doterana, prelepa, kao i uvek. Prethodni dan je pozvala Andresa i rekla mu je da moraju hitno da se sastanu. Andres je bio presrećan, mislio je da će konačno biti zajedno, pa makar morali da se kriju ili da pobegnu negde. Kada se pojavila na terenu, Andres je pomislio da će mu potrčati u zagrljaj, kao nekada. Međutim, Amanda je imala tužan izraz lica. Osmehnula se kada je ugledala čoveka kojeg voli. Međutim, ubrzo je počela da plače, nije mogla da se suzdrži. Nosila je veliki teret na srcu. Andres joj je prišao i snažno ju je zagrlio.
-Plači.....Plači ljubavi....Rastereti se....Nikad se više nećemo rastati, niko neće uspeti da nas razdvoji...Veruj mi.... – rekao joj je Andres, srećan što ponovo njena kosa golica njegove obraze.
Odjednom, Amanda ga odgurne, obriše suze i grubo mu reče da odlazi sa drugim čovekom i da ga napušta.
-Da, dobro si čuo, došla sam da ti kažem da odlazim....On će pokušati da me izvuče iz zemlje...Žao mi je, ali tako mora biti! Ti i ja ne možemo nikad više biti zajedno!
-Nije tačno! Ne verujem ti ni reč! Znam da me voliš i dobro te poznajem! Zašto govoriš takve nebuloze....Šta nameravaš? Zašto mi ovo radiš?!
-Došla sam da ti kažem da me više ne tražiš i ne čekaš! Ovome je došao kraj! Izvini, što sam ovako gruba, ali......Istina je, napuštam te, odlazim sa drugim! – besno mu je rekla Amanda.
-Kako možeš da govoriš nešto? Ko je on? Zašto si mi to uradila, znaš da te volim?!
-Ti si meni isto uradio sa Ivon Brakamontes! Zatekla sam te sa njom u onom kafiću, kad me je jurila policija! Zaboravio si me, kada me je Dolores otela, nikad ti ništa nisam ni značila! Ovo je moja osveta! Ne samo moja, nego i žene robota...Svi ćete platiti za svo zlo što ste naneli meni i mojoj majci! Odlazim, a ona će da dovrši osvetu!
-Ne mogu da verujem.....Ti nisi takva, ti dobro znaš da od momenta kada si nestala, nije prošao nijedan trenutak, a da nisam mislio na tebe! Sve vreme si mi bila u mislima, u srcu, u snovima....Ovo je nemoguće! Ako je tačno to što kažeš, onda si i ti monstrum! Kako si mogla da sarađuješ sa robotom?! Kako si se usudila da napadneš moju majku?! To je osveta, zar ne? Idi dođavola!
-Idem, drago mi je da si shvatio.....Ostavljam te....Zaboravi me!!!! Poptuno me izbriši iz svog života....Nadam se da se nikad više nećemo videti! – rekla mu je Amanda, a zatim je napustila stadion.
-Prokletnica! Kako je mogla samo......! Zaštooooooo!!! – bio je očajan i izgubljen. Nije mogao da poveruje da je ona bila u stanju da mu nanese toliku patnju....ona, koju najvše na svetu voli....
Amanda je trčala izgubljeno i bila je uplakana. Morala je da zastane malo, kako bi se smirila. Uhvatila se za obližnje drvo i pogledala u nebo....Biserne suze su joj se slivale niz lice...
-Bože, oprosti mi.....Toliko ga volim....! Ne sme da sazna da sam osuđena na smrt, patiće još više...Bolje je ovako....Nek me zaboravi....Zauvek.....Nek bude srećan u životu, pomozi mu....Nikad ga ne napuštaj!
Dva dana, nakon toga, Amanda je nestala.

KRAJ 50. EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyTue 9 Feb 2010 - 12:29

Zaista mi je zao Adresa. Ta njegova ljubav prema Amandi je snazna, gusi ga, ne da mu mira! Dok sam citala ovaj deo kada se poslednji put sreo sa Amandom, pomislila sam da Amanda ima neki plan da se jos nekome osveti. Medjutim, ona je slagala Andresa, zbog toga sto umire :((( Nije zelela da jos vise pati!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyTue 9 Feb 2010 - 12:44

Njoj je stalo do osvete, ali ni to ne moze da joj vrati zivot od ranije....Iskoristila je zadnje dane da poseti svoje neprijatelje, ali i ljude koje voli i da se oprosti sa njima, ali tako da oni ne primete sta se zapravo s njom desava. Zato je i sama pojava Amande pred Andresom velicanstvena, lepa i doterana kao i uvek, ali sve je maskirano....posto je ona bolesna, sa sve manje snage i zivota.....Otuda i taj iznenadni nestanak.
Da li mislis da je u redu sto je nanela bol Andresu na ovaj nacin, ili je trebala drugaicje da postupi ?
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyTue 9 Feb 2010 - 12:56

Quote :
Da li mislis da je u redu sto je nanela bol Andresu na ovaj nacin, ili je trebala drugaicje da postupi ?

S jedne strane shvatam Amandu, nije rekla Andresu, čoveku koga voli, istinu, jer bi on više patio da zna da će je zauvek izgubiti. Možda je pogrešila što je ovako bila gruba prema njemu i što je rekla da ide sa drugim čovekom, ali je verovatno smatrala da je to jedini način da Andres odustane od nje. Teže joj je bilo da gleda Andresa pored sebe, tu lepotu koju život ima, tu ogromnu ljubav koja gori u njima, a da pritom zna da će se uskoro sve to ugasiti, da nje neće biti više, da će sve postati crno... :((((

Ipak, povredila ga je, ali je sama posle toga patila, što podvrđuju ove rečenice

Quote :
Bože, oprosti mi.....Toliko ga volim....! Ne sme da sazna da sam osuđena na smrt, patiće još više...Bolje je ovako....Nek me zaboravi....Zauvek.....Nek bude srećan u životu, pomozi mu....Nikad ga ne napuštaj!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyTue 9 Feb 2010 - 13:06

Quote :
S jedne strane shvatam Amandu, nije rekla Andresu, čoveku koga voli, istinu, jer bi on više patio da zna da će je zauvek izgubiti. Možda je pogrešila što je ovako bila gruba prema njemu i što je rekla da ide sa drugim čovekom, ali je verovatno smatrala da je to jedini način da Andres odustane od nje. Teže joj je bilo da gleda Andresa pored sebe, tu lepotu koju život ima, tu ogromnu ljubav koja gori u njima, a da pritom zna da će se uskoro sve to ugasiti, da nje neće biti više, da će sve postati crno... :((((
Ja ne bih mogao bolje odgovoriti na pitanje i opisati...:ajmo:
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyWed 10 Feb 2010 - 7:45

EPIZODA 51/69: KIŠE ĆE PADATI I KAD NJE NE BUDE BILO

Mariela se veoma iznenadila, kada joj je Andres ispričao šta mu je sve rekla Amanda. Trebalo je to saopštiti Herohini, mada je bilo dosta čudno što Mario ništa nije rekao povodom Amandinog napuštanja zemlje. Sve je obavijeno velom tame....Sve je ustvari laž...Istinu niko nije znao, pa čak ni Mario.

Kada se vratila u Akapulko, te noći, kada se sastala sa Andresom, Amanda je bila veoma uznemirena. Lutala je sama obalom. Talasi su bili sve jači....Gruvali su svom snagom o stenu...U njenoj duši, na isti način su se borila osećanja. Duboko je patila te noći, možda i najviše do sad. Znala je da je osuđena na smrt, ali se nije usudila da to prizna Andresu. Ovako će je zamrzeti, možda se i zaljubi ponovo, ali da je saznao da će ona umreti, patio bi ostatak života...Nije htela da ga osudi da živi sa bolesnom osobom, kojoj nije ostalo mnogo....ali joj je rastanak jako teško pao, kao i sve one reči što mu je rekla. Osećala se užasno...Žalila je za životom....Sela je na obalu i posmatralo uzburkano more, dah svežine ju je opijao, pokušavala je da se odupre jakim glavoboljama i vrtoglavicama...Spas je potražila na obali....u vodi.....Nije želela više da se vraća u vilu, nije imala volju nigde da ide. Htela ja da poslednji put oseti jake vetrove, snažne talase, vrelinu sunca, sve one čari koje je oduvek volela, koje su bile nalik njenoj ljubavi koju je osećala prema Andresu...Jaka, snažna, vrela.....Ljubav koju oseća, prestaće da postoji onog momenta kada jaki vetrovi prestanu da duvaju, kad talasi prestanu da gruvaju o stenu i kad sunce prestane da prži. Vatra će uvek goreti...i kada nje ne bude bilo. Kiše će i dalje padati, i kada ona bude zauvek zažmurila.

Pred zoru su je pronašli telohranitelji Leona Brakamontesa. Leon je nekoliko dana proveo u Akapulku, kako bi se našao sa svojim poslovnim partnerima i primetio je Amandu, ženu koju je najviše na svetu mrzeo....Tada se još nije znala istina o robotu. Za njega je Amanda bila ubica, monstrum koji je njegovoj deci oduzeo majku. Kao i policija, nakon ubistva Karole Brakamontes, Leon je organizovao potragu za ubicom svoje žene. Obećao je deci da će je pronaći i da će da plati za zlo koje im je nanela. Međutim, ono što je Leonu veoma teško padalo, najteže od svega je ljubav koju je osećao prema Sabrini (dadilji), odnosno Amandi...Zaljubio se u robota, tako da ta ljubav ni sada nije poptuno iščezla, a pogotovo kada je, posle dužeg vremena, ponovo video ženu sa istim licem kao dadilja (robot). Naredio je svojim ljudima da je otmu i dovedu je u njegovu vilu u Akapulku. Oko podneva, Leon je ušao u sobu u kojoj se Amanda nalazila. Ona ga je besno gledala, jer je znala da je u pitanju otmica, ali je, naravno, bila začuđena, jer ga prvi put vidi. Leon ju je mrko gledao, pokušavao je da uguši ljubav koju je osećao prema njoj i da je kazni zbog svega.
-Ko bi rekao......Ne mogu da verujem koliko ljudi je stradalo zbog tebe! Razmišljao sam i neću te predati policiji, sam ću te dokrajčiti! Moji ljudi su me pitali da li da uđem sam u sobu, strahuju za moj život.....ali ja sam im rekao da ću ovo sam rešiti, to je nešto između tebe i mene! Oboje smo monstrumi! Počinio sam mnoga zlodela nad siromašnim stanovništvom i bandama, zloupotrebio sam svoj položaj i obogatio se na nečastan način! Nisam nikad bio dobar otac, a ni dobar muž, upropastio sam svoju porodicu....Kriv sam za smrt moje žene, kao i ti. Zato je ovo problem koji ćemo sami rešiti, policija nam nije potrebna! – rekao joj je Leon.
Amanda se loše osećala. Nije uzela svoje lekove i stanje joj se, iz sata u sat, sve više pogoršavalo. Nije imala volje da priča sa Leonom, nije znala ko je on, ali je ponešto razumela iz njegove priče. Znala je da ju je pomešao sa robotom, ali nije imala volje da govori. Bila je jako slaba. Predosećala je da joj je kraj blizu.
-Nemaš ništa da kažeš? Zaista si monstrum? Ja ne verujem u takve stvari, da imaš natprirodne moći i da nisi čovek, ali bih želeo da znam zašto si sva ta ubistva počinila?
Amanda ga nije slušala. Prisećala se svog detinjstva i lepih trenutaka provedenih sa Andresom.

Leon joj je i dalje pričao svašta, sve dok nije pobesneo i izgubio razum, pošto nije obraćala pažnju na njega. Skinuo je košulju i počeo je strasno da je ljubi. On se njoj gadio, pokušala je da se opire, ali ju je udario nekoliko puta, kako bi je umirio. Bio je veoma besan na nju, zato je tako grubo i postupao, ali je ipak bio zaljubljen u nju, zato ju je tako strasno ljubio i dodirivao. Ona je i dalje bila svesna, ali joj je bilo jako loše...Izgubila je vid, a ubrzo i sluh...Više nije ni znala ko je....Sledio je gubitak svesti....
Leon je prekinuo da je ljubi. Video je da je u nesvesti. Sišao je sa kreveta i pokušao je da se smiri. Potpuno je izgubio kontrolu nad sobom, zbog istovremenog osećaja mržnje i ljubavi, ali je polako dolazio k sebi. Primetio je da je Ana hladna i bleda. Naredio je svojim ljudima da je odvedu u bolnicu.

Doktor koji je primio Amandu, bio je Leonov poznanik. Rekao mu je da je ona u jako teškom stanju i da su jako male šanse za oporavak. Leon nije bio srećan, naprotiv, voleo ju je, to mu je teško palo, ali je smatrao da je pravda zadovoljena, savest mu je bila mirna, jer je ona zaslužila to što joj se dešava.
-Pa....Jedino ako je odvedete u Hjuston, takva rizična operacija može da se obavi...ako se odlučite na tako nešto, bolje što pre, jer je ona na ivici smrti... – objašnjavao je doktor Leonu.
-Znači, moguće je da umre i ako bude operisana u Hjustonu? Zar je toliko ozbiljno bolesna?
-Jeste, teško je bolesna i vrlo je moguće da se i ta operacija završi neuspehom...Pored toga, vrši će je najveći stručnjaci, tako da je i veoma skupa...Međutim, ipak je to jedina nada, na vama je da odlučite...
Leon nije znao šta da radi...Bio je očajan zbog svega. Nije mu bilo žao novaca, nego ga je savest mučila. Ubrzo su mu njegovi ljudi saopštili vest o kojoj se govori u celom Meksiku...Vest da je pevačica Amanda nestala, a da je pravi monstrum uhvaćen...Nije više bilo vremena, Leon je naredio da se Amanda , što je brže moguće, transportuje u Hjuston.

Sledećeg dana, kada su stigli u Hjuston, Amandu su spremili za operaciju glave. Leon je odobrio operaciju u prihatio je da je finansira. Njegovi ljudi od poverenja su bili iznenađeni ovim postupkom, ali Leon nikom ništa nije objašnjavao...Uložio je velike sume novca, u operaciju i nadao se da će sve ispasti dobro...

POSLE GODINU DANA

NJUJORK

Leon je izašao iz auta i uputio se ka ulaznim vratima prelepe kuće. Hteo je da je iznenadi, međutim, ona ga je preduhitrila. Izašla je iz vile i očarala ga je svojom lepotom. Doterala se spacijalno za njega, kako bi ga dočekala. Prišla mu je i stavila ruke oko vrata.

KRAJ 51. EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyWed 10 Feb 2010 - 8:10

Jao kakva epizoda! Napokon da saznamo sta je sa Amandom!

Quote :
.Ljubav koju oseća, prestaće da postoji onog momenta kada jaki vetrovi prestanu da duvaju, kad talasi prestanu da gruvaju o stenu i kad sunce prestane da prži. Vatra će uvek goreti...i kada nje ne bude bilo. Kiše će i dalje padati, i kada ona bude zauvek zažmurila.

Opis mi se veoma svideo, ali istovremeno je veoma tuzno :( Strasan je osecaj znati da ces umreti, da svakog trenutka mozes pasti u vecni san, da prelepo more, suncev sjaj i sve ono lepo sto zivot nosi, neces nikad videti..

Nisam predpostavila da ce je Leon naci... Nekad su putevi zivota cudni! Iznenadila sam se time da Leon nije cuo o onome sto ceo svet prica. O robotu monstrumu. Medjutim, drago mi je da je saznao na vreme i odveo Amandu u Hjuston.
Quote :

Leon je izašao iz auta i uputio se ka ulaznim vratima prelepe kuće. Hteo je da je iznenadi, međutim, ona ga je preduhitrila. Izašla je iz vile i očarala ga je svojom lepotom. Doterala se spacijalno za njega, kako bi ga dočekala. Prišla mu je i stavila ruke oko vrata.

hm....
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyWed 10 Feb 2010 - 8:26

Quote :
Iznenadila sam se time da Leon nije cuo o onome sto ceo svet prica. O robotu monstrumu.
Tad kad ju je nasao jos uvek nije svet pricao o tome....Mario je dan kasnije predao policija androida...(nisam naglasio bio....bio je brz prelaz....)

Znam da si verovatno sokirana ovom epizodom, ali misterija je konacno resena! hehe.....
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyWed 10 Feb 2010 - 9:22

Quote :
Znam da si verovatno sokirana ovom epizodom, ali misterija je konacno resena! hehe.....

hah jeste, ali je poslednji pasus ponovo stvorio misteriju :)

Predpostavljam nesto, mislim da znam ko je ona devojka, ali je bolje da sacekam naredne epke i razresim sumnju!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyWed 10 Feb 2010 - 11:30

52. EPIZODA

Kada su zajedno ušli u vilu, Ana Manuela je sipala Leonu šampanjac i nazdravili su njegovom povratku. Ana mu je ponovo prišla i stavila mu ruku oko vrata.
-Dragi, više nećeš napuštati SAD? Ja bih bila srećna kada bi ostao sa mnom...
-Znam, Ana, ali uskoro ćeš i ti morati da napustiš SAD...Došlo je vreme za istinu...
-Istinu? Ovo što si mi rekao u toku ove godine, nije bila istina? Ne razumem....
-Ne, nije...Lagao sam te kako bih te zaštitio i kako se ne bi nervirala...Ova godina je godina tvog oporavka, nakon one teške operacije...Nisam ti mogao reći baš sve...Sada, prošlo je neko vreme od operacije, ti si se oporavila, osećaš se dobro...
-Ne, nisam se oporavila! Zavolela sam te mnogo, tvoja podrška ove godine mnogo mi je značila, da nije tebe bilo, izgubila bih razum! Međutim, ja se i dalje ne sećam ničeg, dokle god ne povratim pamćenje, neću biti poptuno srećna i zadovoljna!
-Povratak pamćenja....Nisam siguran ni da ćeš onda biti srećna, naprotiv....Ja sam kriv, što sam te lagao...ali sam to učinio za tvoje dobro!
Ana Manuela se uznemirila nakon ovog razgovora i zahtevala je od Leona da joj kaže istinu.
-Ti imaš porodicu u Meksiku...Trebalo bi da se ubrzo vratimo, tamo ću ti sve objasniti o tvom životu.
-Štaaa? Zašto se tako ustručavaš da mi kažeš....Zar je moj život bio propast? Plašiš me...
Leon je zagrlio Anu, koja je bila zabrinuta. Pokušao je da je umiri. Nije hteo sve da joj kaže, nego je odlučio da priču dovrši u Meksiku. Znao je da će ona dosta patiti kad povrati pamćenje, ali i taj trenutak uskoro će doći. To je nešto neizbežno.

Za ovih godinu dana, Mariela je sa svojom bandom nekoliko puta opljačkala Mikaelu Brant. Kao i uvek, banditi su uspeli da joj pobegnu. Pored toga, Mikaela je bila ljuta i zbog toga što su Andres i Ivon ponovo zajedno, već mesec dana. Razmišljala je o tome da ukloni Ivon iz njihovih života, ali ju je Viktorija, sluškinja dinastije Brant savetovala da to ne čini, jer je Ivonin otac veoma opasan mafijaš.
-Neću više da čekam! Uskoro će se Andres vratiti kući i noćas ću mu sve priznati! Dosta mi je svega! Prvo glupa Belinda, koju mu je Estela bila nametnula, pa onda Amanda, prokleta pevaljka, sa kojom sam imala najviše problema, pa onda Ivon, pa opet Amanda, pa robot, pa sada opet Ivon!!! Poludeću, osećam da gubim razum! On mene ne primećuje uopšte, jer misli da sam njegova majka! Kad bude saznao istinu, uspeću da ga zavedem! – besno je govorila Mikaela, koja je bila pijana.
-Gospođo, kad sazna da mu niste majka, mrzeće vas još više! Vi ste njega lagali, za tako ozbiljnu stvar, pa čak ste i pravu kćerku Marielu ubedili da je kćerka Alehandra Alvarada! Izvinite što ću vam ovo reći, ali kada mu kažete istinu, gadićete mu se..
Mikaela je ošamarila Viktoriju i prosula joj je piće u lice.
-Umukni, matori raspadu! Ti se meni gadiš! Ti ne razumeš mene, jer nikada nisi bila zaljubljena...Ja moram to da mu kažem, tri godine sam ćutala! Razumela bi me, da si imala nekog muškarca, umesto što si ceo svoj život provela služeći dinastiju Brant! Ja već godinama maštam da zagrlim Andresa, da ga poljubim, da vodimo ljubav....Da se venčamo! Snovima je došao kraj, jer će ove noći Andres saznati istinu!
Ubrzo, začula su se kola i Mikaela je pogledala kroz prozor. Uočila je Andresa, kako se penje uz stepenice. Popela se u njegovu sobu, sela na fotelju i očekivala ga je, da se pojavi na vratima, kako bi mu saopštila istinu. Kada je ušao, Andres se iznenadio kada je video Mikaelu, tako razgolićenu pred njim. Prišla mu je i rekla da moraju hitno da razgovaraju, ali da pređu u njenu sobu. U početku je odbio, pošto je bio veoma umoran, ali ga je ipak ubedila da pređu. Kada su stigli u njenu sobu, sve mu je ispričala.

Tokom ovih godinu dana Hosefino je u potpunosti verovao Heorhini. Bio je siguran da ga ona voli i da se nikada neće rastati. Međutim, Herohini je bilo jako teško, ne zbog Hosefina, nego zbog kćerke. U početku ju je Mario lagao da je sve u redu sa Amandom i da ju je odveo na lečenje, ali, kako je vreme sve više odmicalo, Herohina mu je sve manje verovala, pre svega, jer se veoma dugo nije čula sa kćerkom. Ponovo je bila zapala u krizu, bila je blizu da ponovo završi na klinici, ali ovog puta se nije dala. Tajno se sastala sa Alehandrom i on joj je priznao da je član organizacije tajne policije. Rekao joj je da će učiniti sve kako bi pronašli Amandu. Uprkos velikom bolu, Herohina je nastavila dalje život kraj Hosefina, čekajući trenutak kada će ga napasti i odati njegove prljave poslove policiji. Pre toga, priznala je Alehandru da je bila u bandi da je sa Hosefinom, samo da bi se osvetila. Tada je Heorhina saznala da nije jedina koja želi osvetu. Alehandro joj je rekao da se i prostitutka Marina priključila njima, kako bi im pomogla da uhvate Hosefina.
Hosefino je ubio Marininu majku. To je uradio kako bi pokazao Marini na šta je sve spreman, jer ga je ona odbila i napustila je klub. Sada, Marina je ta koja traži osvetu i želi da uništi Hosefina Ramireza. Prvo je otišla u bandu, a oni su joj ispričali da je i Herohina ogorčena i da je pristala da bude banditkinja, kako bi se osvetila. Marina se složila sa njima i rešila je da pomogne Heorhini.

Mariela više nije htela da viđa Pedra. Zaljubila se u njega, ali to nikad sebi nije htela da prizna. Zato se i udaljila i od njega i od bande. Pristala je da pomogne “stricu”, Alehandrovom bratu, u kompaniji Alvarado, s tim što ju je Alehandro polako učio kako da se bavi tim poslom. Nije bila povlašćena u firmi, bila je početnik i trudila se dosta, kako bi napredovala. Povremeno je posećivala bandu i zajedno sa njima učestvovala u pljačkama bogataša.

Andres se zaprepastio kada mu je Mikaela rekla šta zaista oseća prema njemu.
-Nije moguće....To što govorite je grozno! Ne razumem, niti želim da verujem u to!
-Volim te! To je najvažnije...Lagala sam da sam ti majka, uspela sam da otkrijem Estelinu tajnu da ne može da ima decu i iskoristila sam to...Ne mogu da živim više bez tebe! Uzmi me.....Tvoja sam!
-Vi ste ludi, definitivno, prema vama mogu samo gađenje da osetim i ništa više! Odlazim odavde, neću da imam posla sa psihopatom! – vikao je Andres na Miakelu i krenuo da napušta kuću. Mikaela je uzela pištolj i krenula je za njim. Bila je pijana, ali to je nije sprečilo da ga zaustavi i spreči da je napusti. Pucala mu je u leđa.
-Rekla sam ti! Nikada ti neću dopustiti da me ostaviš! Posle svega što sam učinila, ti pripadaš samo meni! Bože! Šta sam to radila...... – Mikaela se uplašila kada se Andres survao niz stepenice. Bio je bez svesti i rana je krvarila.

KRAJ 52 .EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyWed 10 Feb 2010 - 12:23

Drago mi je sto je Amanda ostala u zivotu i sto je operacija uspela. Medjutim izgubla je pamcenje , hm :/ ...
Quote :

Mikaela je uzela pištolj i krenula je za njim. Bila je pijana, ali to je nije sprečilo da ga zaustavi i spreči da je napusti. Pucala mu je u leđa.
-Rekla sam ti! Nikada ti neću dopustiti da me ostaviš! Posle svega što sam učinila, ti pripadaš samo meni! Bože! Šta sam to radila...... – Mikaela se uplašila kada se Andres survao niz stepenice. Bio je bez svesti i rana je krvarila.

Ovo me iznenadilo. Nisam ovako nesto ocekivala od Mikaele. Jeste da bolesno voli Andresa, ali ovako nesto da uradi.... Nadam se da ce Andresu biti dobro...

Nevoljama nikad kraja!

Jedva cekam sledecu epku!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyWed 10 Feb 2010 - 13:49

53. EPIZODA

-Gospođo.....Šta ste to uradili?! – uplašeno je povikala Viktorija kada je ugledala Andresa u lokvi krvi. Sišla je niz stepenice i prišla mu je. Pipala mu je puls.
-Ubila sam ga! Nemoguće....! Sam je to tražio! – Mikaela je počela da plače, a istovremeno i da viče.
-Niste, živ je....Moramo pozvati hitnu pomoć....Idem po telefon, vi budite sa njim!
-Ne! Nećeš zvati hitnu pomoć...Ovo ću ja da rešim!
-Ali, kako....Izgubio je dosta krvi....
-Zaveži, matori fosilu! Pomozi mi da ga odvedem na tavan! Brzo!
Viktorija je pomislila da je Mikaela izgubila razum, ali ju je morala poslušati. Zajedno su Andresa popele na tavan vile.

Heorhina je primetila da Hosefino zadnjih nekoliko dana vodi tajne razgovore sa nekim i to joj je bilo veoma sumnjivo. Nije uspela da prisluškuje, pošto su telohranitelji dežurali ispred kancelarije, ali je u toku noći takođe primao te poziva, pa je odlazio u kupatilo da razgovara. Tad je uspela da čuje sve. Radi se o nekom gostu, odnosno kriminalcu, kojeg Hosefino treba da sakrije. Herohina je bila iznenađena, ali i spremna da poptuno dotuče Hosefina, a ovo joj je bila idealna prilika. Hosefino je imao poverenja u nju, više nego ikad, ali s njom nikad nije razgovarao o poslu. Rekao joj je samo da mora hitno da otputuje, nedaleko od Meksika.
-Mogu li sa tobom? Ne volim kada me napuštaš...Opet ću upasti u depresiju, razmišljaću o kćerki, biće mi jako teško....Ovako, kad sam s tobom, bolje se osećam...i sigurnije. – upitala ga je Herohina, dok je on pakovao odeću u kofer.
-Ne znam....To je jedan moj stari prijatelj....Ne bih da se upoznaš s njim i meni se ne ide, ali moram da mu vratim uslugu...Taj čovek nije baš poptuno čist...Ne mogu da ti objašnjavam, ni ja ne volim što se sastajem sa njim, ali šta ću...
-Plašiš me, Hosefino....Ne bih preživela ako bi ti se nešto desilo! Pusti me da pođem sa tobom....Molim te! Ne napuštaj me....Povedi me....
-U redu, ali počni odmah da se pakuješ....U zoru krećemo!
Herohina je pristala i počela da se pakuje, ali je bila zbunjena. Veoma brzo polaze. Nije znala kako da obavesti Alehandra i policiju. Nije smela da ga zove telefonom, otkrili bi je. Primetila je crnu senku na terasi. Uplašeno je izašla i zabrinula se. Na trenutak je pomislila da to može biti njena kćerka....Međutim, Marina joj se pojavila iza leđa.
-Poznata si mi, veoma....ali ne znam odakle...Kako si dospela ovde? – tiho ju je upitala Heorhina.
-Znamo se, pre nekoliko meseci ste me videli u bandi! Došla sam da ubijem onog skota od vašeg muža! Neću više da sarađujem sa policijom!
-Ne! Ne smeš...Ja takođe sarađujem sa policijom..Idi odavde! Mi sad putujemo i to mi je prilika da ga uhvatim na delu...Ako ga ubiješ, ići ćeš u zatvor...ili ga nećeš uspeti ubiti, možda on tebe ubije!
-Ne znam! Dosta mi je više ovakvog života! Živim na ulici, kao neki ker! Ubio mi je majku! Pokušao je da me zlostavlja nekoliko puta...Ne mogu više!
-Pomozi meni, a istovremeno i sebi. Idi odavde i obavesti Alehandra, šefa tajne policije, da krećem sa Hosefinom na put...
-Ljubavi, spremna si?! Odmah krećemo! – čuo se Hosefinov glas iz hodnika. Herohina se prepala.
-Idi...beži, nastradaćeš! Ja moram ići....
-Gde idete? Recite mi....Moram znati šta da kažem policiji....
-Ne znam.....Zbogom! – Herohina je u žurbi napustila terasu.
Marina se tiho kretala prema garaži. Jedan od telohranitelja je stavljao kofer u gepek i spremao je auto za put. Nikog više nije bilo u garaži osim njega. Marina ga je snažno udarila po glavi, kako bi on pao i izgubi svest. Nakon toga ga je sakrila iza žbunja. Znala je da rizikuje, ali nije joj preostajalo ništa drugo. Ubrzo su se pojavili šofer, Hosefino i Herohina. Nakon što su svi posedali u kola, Marina je otvorila gepek, na brzinu i ušla. Krenuli su na put, a za njima su išli još nekoliko kola, sa telohraniteljima. Niko nije primetio da jedan nedostaje.

Osvanulo je. Viktorija se popela na tavan da vidi šta je Mikaela uradila sa Andresom. Zaprepastila se kada je ugledala Andresa, polugolog, vezanog za krevet. Bio je bez svesti. Mikaela je krevet posula laticama i popalila je sveće.
-Gospođo...Šta nameravate da uradite...? On je ranjen, može da umre...
-Onda mi pomozi da previjem ranu...Rekla si da ga je metak okrznuo samo...!!!
-Jeste, ali rana može da se inficira...Idem po pribor za prvu pomoć... – zabrinuto je rekla Viktorija i napustila je tavan. Mikaela je legla pored Andresa i počela je strasno da ga ljubi.

Kada su stigli na određeno mesto, Hosefino i Herohina su ušli u kuću, koja je Hosefinovo vlasništvo i došli su, kako bi dočekali njegovog starog poznanika, kriminalca. Međutim, on je već bio tamo. Ljubazno ih je pozdravio is vi troje su porazgovarali, a nakon toga, Herohina je otišla u sobu, koju će deliti sa Hosefinom, a Hosefino i Norton (to mu je bio nadimak) ostali su da razgovaraju o njihovom prljavom poslu i o tome koliko će Norton ostati u toj kući. Jedan od telohranitelja je primetio da gepek nije bio dobro zatvoren, prišao mu je, ali ga je Marina snažno udarila. Pao je na zemlju, ali se onesvestio.

Viktorija je uspela da očisti Andresovu ranu na leđima, a potom je dobro previla to mesto. Bila je zabrinuta jer je Mikaela gubila razum. Nije se odvajala od Andresa.
Kada se on osvestio, shvatio je da je kidnapovan. Nije mogao da poveruje da je tri godine živeo sa psihopatom. Bio je slab, zbog rane, a pored toga, čvrsto ga je vezala. Mikaela mu je tepala i mazila, ali se on trudio da ne kaže ni reč. Osećao je samo bes i gađenje prema njoj. Ubrzo je Viktorija obavestila Mikaelu da je došla Ivon i da traži Andresa. Mikaela se obukla i sišla je u salon, kako bi oterala Ivon.
-Kako je to moguće....? Meni nije ništa rekao, kad smo sinoć bili u kafiću.
-Moguće je, draga moja...Verovatno je sit tebe...Sasvim ga razumem! – govorila je Mikaela Ivoni, a ova je sve više besnela.
-Vidite ovako, gospođo...Vi mene nikad niste podnosili, a ja zaista ne znam razlog tome! Imam osećaj da me lažete!
-Osećaj ti šta god hoćeš, ali idi iz moje kuće...Andresa ovde nema! Otputovao je sa prijateljima na turnir....a zašto ti nije rekao, to nije moj problem!
-U redu, idem....ali ću se uskoro vratiti! Ne znam samo kako je moja majka mogla da se druži sa vama...Ne delujete mi normalno... – rekla joj je Ivon, a zatim napustila vilu Brant.

Leon i Amanda su doputovali u Meksiko. Ona je izgledala dosta drugačije, ali je bila jednako lepa, kao i pre. Bila je veoma elegantno obučena, a na sebi je imala skupocen nakit. Držeći se za ruke, Amanda i Leon su ušli u njegovu vilu. Dočekala ih je Martina, Leonova najstarija kćerka, sa svojim detetom. Martina se začudila kada je ugledala Amandu...Međutim, Leon nije želeo da se još uvek upoznaju, nego je rekao Ani da sačeka u salonu, a zatim je otišao sa Martinom u kabinet, kako bi joj objasnio ko je ustvari žena koju je doveo. Amanda je posmatrala portrete, koji su se nalazili u salonu, ali je ubrzo začula buku i lupanje vrata. U salon je upala Ivon, besna kao ris. Kad je ugledala Amandu, još više je pobesnela.
-Ti? Šta ti radiš ovde.....? Ko si ti, monstrum ili pevaljka?!!!!

KRAJ 53. EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyWed 10 Feb 2010 - 14:08

Quote :
Viktorija je uspela da očisti Andresovu ranu na leđima, a potom je dobro previla to mesto. Bila je zabrinuta jer je Mikaela gubila razum.

Mikaelina opsednutost Andresom je presla svaku granicu! Nadam se da ce Andresu biti dobro i da ce se sto pre izvuci iz kuce bolesne Mikaele.

Takodje se nadam da ce Herohina otkriti sve Hosefinove prljave poslove. Svidela mi se ova scena kada je Marina dosla i njeno sakrivanje u gepek. Ona ima dosta razloga da mrzi Hosefina....
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 EmptyThu 11 Feb 2010 - 7:30

54. EPIZODA

Amanda je začuđeno gledala u Ivon i nije znala šta da odgovori.
-Govori! Zašto si se vratila? Da mi otmeš Andresa?! – ljuto joj se obraćala Ivon.
Leon je začuo viku i došao je u salon. Ubrzo je ušao i Pedro.
-Dobro, sada ću svima da objasnim ko je žena koju sam doveo sa sobom! – rekao je glasno Leon.
Pedro i Martina su bili začuđeni, a Ivon besna.
-Štaaaa? Ti si je doveo? Ja dobro znam ko je ona...Svi u ovom gradu je dobro poznaju! – govorila je Ivon, ali ju je Leon prekinuo.
-Nameravam da oženim Anu Manuelu...Volim je....Ostaće da živi ovde! Nisam vam ranije rekao, ali sve ovo vreme, kada sam često putovao u SAD, putovao sam da bih bio sa njom...Ona je imala veoma tešku operaciju i izgubila je pamćenje, ne zna kakav joj je život bio pre nesreće, ne zna ko joj je porodica....Ne zna ništa...Specijalisti su rekli da će se pamćenje vratiti, ali ne zna se kada će to biti...
Leonova deva su ćutala. Niko nije znao šta da kaže. Prva se odazvala Ivon.
-Ovo je vrhunac! Ova da bude moja maćeha? Tata, ti mora da si odlepio....Ona mora da zna istinu!
Amanda je uznemirila, jer su je svi čudno gledali i Leon je zamolio sluškinju da smesti Amandu u sobu. Kada je ona napustila salon, Leon je zahtevao od Martine i Pedra da kažu svoje mišljenje, povodom dolaska Amande.
-Ako sam dobro shvatila, ti si je našao i spasio joj život, ali u SAD....Deluje mi neverovatno da si zaljubljen u nju... – govorila je Martina – Ja nju ne poznajem dobro, samo je znam iz priče...kao i ceo Meksiko, ali ona je samo žrtva u svemu...Ja ću poštovati tvoj izbor, oče....
-Ne mogu da verujem da si se spetljao sa ženom, koja je bila osumnjičena za monstruma! Njeno lice, uvek će te podsećati na ono što je robot učinio našoj majci! – rekao je Pedro razočarano.
-Ja sam se zaljubio u nju, odnosno, u robota, koji je izigravao dadilju...Nakon tragedije sam je zamrzeo...Želeo sam osvetu...Našao sam je u Akapulku i oteo je, ali sam otkrio da je teško bolesna...Odveo sam je u SAD, operisana je nekoliko puta i na svu sreću, živa je, oporavlja se. Naučnica Dolores, koja je kriva za smrt vaše majke, kriva je i za tragediju koja je snašla Anu Manuelu....Zbog eksperimentisanja, Ana je obolela...Jedva smo uspeli da je spasemo. Sasvim je normalno to što se ničeg ne seća. Odlučio sam da platim operaciju, kada sam saznao da ona nije monstrum, tada je ceo Meksiko znao istinu. Sada, sa sigurnošću, mogu da kažem da volim ovu ženu.
Ivon je pobesnela, nije znala šta da kaže i otišla je u svoju sobu. Martina i Pedro su bili začuđeni, ali su se ipak složili sa ocem, kada im je sve objasnio. Rekao im je da će im se Ana pridružiti za večerom.

Noć je...Marina je pobegla iz kuće u kojoj su odseli Hosefino i Herohina, ali je ponela sa sobom mobilni telefon, od telohranitelja kojeg je udarila. Bili su u nekom selu, nedaleko od Meksika. Jedino je ta kuća bila dobro osvetljena, a okolo se nalazila šuma. Marina se nije bojala ničega, bila je ubeđena da je u šumi neće pronaći. Dobro se sakrila, ali je strahovala da će se u toj kući Herohini nešto desiti. Pozvala je tajnu policiju i tražila je da razgovara sa Alehandrom.

Amanda se osećala loše, ali ovog puta, glavobolje koje je imala, nagoveštavale su povratak pamćenja. Primetila je da je Ivon poznaje odnekud, odnosno da je ne podnosi...Setila se Leona kada je rekao da neće biti srećna ni kad povrati pamćenje...Pomislila je da je njen život bio propast. Počela je da plače. Svakakve misli su joj prolazile kroz glavu...Ivon ju je pitala da li je pevaljka ili monstrum...To ju je još više pogodilo. Sada je bila uverena da je njen život bio katastrofalan i da joj zato Leon nije ništa rekao. Kada je pokucao, kako bi je pozvao na večeru, ona mu je rekla da će ubrzo doći, ali nje duže vreme nije bilo. Leon je otišao po nju, ali je soba bila prazna, a vrata od terase otvorena. Leon se uplašio i obavestio je svoje telohranitelje da je potraže.

Međutim, i u policijskoj stanici se desilo nešto što je sve veoma uplašilo. Iznenada je neko provalio u njihove odaje. To se desilo kada su čuvari imali kratkotrajnu pauzu, ali je način na koji je neko dospeo u ćelije, bio je veoma neobičan, kao da se taj “neko” poslužio nekakvim trikovima, jer su zidovi bukvalno probijeni...Međutim, ono najgore je bilo to što policajci u toj odaji nisu zatekli ženu robota. Neko ju je odveo.

Grad je ponovo u opasnosti.....Ponovo nemir i strah....Ponovo se mesec i zvezde posakrivaše...

KRAJ 54. EPIZODE
Back to top Go down
Sponsored content

Amanda - KRAJ - Page 8 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 8 Empty

Back to top Go down

Amanda - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next