REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Amanda - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Broj postova : 472
Godina : 35
Fan-gif : Amanda - KRAJ - Page 5 2mexys8

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyFri 22 Jan 2010 - 13:24

Quote :
Identicni su....Ispasce da sam kopirao, ali nisam....hehe (salim
se).... Hosefino je monstrum, oni koji su citali ovu wn ranije,
komentarisali su kako je jos gori od robota, u smislu, robot nije
ljudsko bice, ravnodusan je, nema osecanja.

Da da, neverovatno je kako Amandina majka nikad nije imala sreće sa muškarcima. Zaljubila se u pogrešnog čoveka, koji je istina voli, ali ta ljubav nije moguća. Siluje je drugi i rodi se Amanda...Uda se za trećeg, a ispostavi se da je taj još gori....Zaista je njen lik u seriji najtragičniji :(

...
Quote :
Ali covek, koliko samo
moze da stekne zlobe tokom zivota, to je neverovatno! Ali drago mi je
kad neko od citalaca oseca gadost prema nekom liku, znaci da je odlican
negativac i da je lik dobro uradjen

Nema ništa gore od ljudske pokvarenost i zlobe. Ove novele su samo tužna i stvarna slika da na svetu postoji dosta takvih ljudi!
Back to top Go down
http://www.niksicafe.com/
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Broj postova : 315

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyFri 22 Jan 2010 - 13:33

Quote :
Zaista je njen lik u seriji najtragičniji
A znas li sta je jos gore? Kazu: Kakva mati, takva kcerka...Nadam se da da poslovica vise i nije tacna, ali sam cuo negde....Nadam se da ovo nije zvucalo strasno!

Slazem se da najbolje oslikavaju sadasnjost, u mojoj noveli, ako si primetila, ima bas puno negativaca....Ne znam koliko je to dobro, ali svi na neki nacin nisu normalni, a oni koji su normalni, izlozeni su patnji i stradanjima....Ovo zvuci pesimisticko znam, ali ipak novela nije takva....Zna se ko je uvek povednik.
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyFri 22 Jan 2010 - 15:02

27. EPIZODA

Šerilin je pokušala da spreči Ivon da pozove policiju, ali nije uspela. Ivon je jednom od konobara rekla da se u kafiću nalazi ubica, kojeg policiji traži, a zatim je konobar obavestio policiju i obezbeđenju, na vratima kafića je rekao da ne puštaju Amandu da izađe dok ne dođe policija.
Andres i Amanda su razgovarali na terasi. Oboje su bili pesrećni što su se sreli, ali nažalost, nisu mogli pobeći od okrutne stvarnosti.
- Zar ne misliš da se ponašaš suviše neozbiljno? Ivon je kćerka žrtve i tačno je da je frustrirana, danas joj je majka sahranjena...a nekoliko dana pre toga ubijena je na najgori mogući način...Ti si optužena za to ubistvo, policija ima dokaz... – govorio je Andres Amandi koja je bila zaprpeašćena ovim što je čula.
- Nisam znala da joj je majka ubijena...ali ovde nije u pitanju ona i naša svađa...Ne mogu da verujem da me tako nešto pitaš! Andres, šta ti misliš...reci mi iskreno? – upitala ga je, ali je on ponovo počeo da besni.
- Ja sam tebe pitao i ti treba da odgovoriš?! Snimci pokazuju da si je ti ubila, jer si to veče bila u njenoj vili i to veče, Karola je otkrila da ste ti i njen muž ljubavnici....!
- Andres, da li si ti normalan? Nikakvi snimci ne mogu tako nešto da pokažu, jer sam se ja, pre nekoliko dana probudila u nekom stanu, bila sam zaključana i jedva sam uspela da pobegnem! Shvati da sam dve godine bila zarobljena, neke psihopate su me drogirale i ko zna šta još radile sa mnom...! Nadam se da me razumeš...Ne! Naravno da nisam nikog ubila...Ko je uopšte Karola Brakamontes? – pokušavala je sve vreme da mu objasni u kakvoj se situaciji nalazila, a on se nekako trudio da to razume i da joj veruje. Međutim, ubrzo je naišla Šerilin. Bila je uznemirena i uplašena.
-Amanda, moramo nekako da pobegnemo odavde, uhapsiće te! – vikala je Šerilin kada je došla na terasu.
-Šerilin....i ti si izgleda poludela....ahahahahah....pa kako i ne bi kad si nekoliko minuta provela sa onom ludom...
-Drugarice...ozbiljna sam! Osim toga, pričala sam sa Džerijem i saznala sam da te optužuju za neko ubistvo...Problem je što ne možemo da izađemo sad odavde, izgleda da je ona luda obavestila obezbeđenje kafića, a uskoro će doći i policija! Andrese, znaš li ti nešto o ovom?! Andres je nekoliko sekundi bio zamišljen. Zbog susreta sa Amandom je bio zbunjen, a još više zbog priče koju mu je na brzinu ispričala.
- Ne znam ništa! – besno je rekao i zgrabio je Amandu za ruku – Morate da pođete za mnom obe, u velikoj ste opasnosti!
Šerilin i Amanda su se samo uplašeno pogledale i zajedno sa njim, napustile terasu.
- Šta se desilo ljubavi? O čemu si razgovarao sa tim monstrumom od žene? – radoznalo je upitala Ivon i preprečila mu je put.
Andres je poljubio Ivon na brzinu, pre nego što su naišle Amanda i Šerilin.
-Nemoj da se brineš, ja ću je srediti i predati policiji...Zažaliće zbog toga što te je uvredila! Sedi samo i smiri se...prepusti meni sve ovo! – govorio je Andres Ivoni i ubeđivao ju je da sedne i da se smiri. Ona ga je poslušala. Nakon toga, on se uputio ka izlaznim vratima, a za njim su polako išle Šerilin i Amanda.
Andres je kod vrata ugledao čoveka odevenog u crno sa oružjem u rukama. Bio je deo obezbeđenja. Obavestili su ga ne sme da dozvoli nikom da napusti kafić dok ne dođe policija. Andres je počeo da korača čudno, što je privuklo pažnju čoveku u crnom. Međutim, odjednom je zapeo i pao je preko jednog stola. Neke čaše su bile polupane i glava mu je bila rasečena. Čovek u crnom je pojurio da mu pomogne. Amanda i Šerilin su bile zaprepašćene kada su videle ovaj prizor, ali odjednom, Andres se istrgao iz ruku tog čoveka i snažno ga je udario u stomak, a zatim pokušao da mu oduzme pištolj.
- Bežite!!! Brzo..... – povikao je Andres Amandi i Šerilin.
- Ne! Neću da te ostavim...a i ja nisam ubica, moja nevinost će biti dokazana ubrzo! – odgovorila mu je Amanda, dok se on otimao za obezbeđenjem za pištolj.
-Amanda ne govori gluposti! Ako te sad zatvore, nikada te neće pustiti! Šerilin, vodi je brzo! – i dalje je vikao Andres, a Amanda je bila razočarana zbog njegovih reči.
Šerilin je zgrabila Amandu za ruku i na brzinu su napustile kafić. Ostali ljudi, koji su se nalazili u kafiću, sa zaprepašćenjem su posmatrali sve ovo. Kada mu je oduzeo pištolj, Andres je krenuo za Amandom. Ivon je pala u nesvest.
- Ne na tu stranu! Skrenite desno, tamo se nalazi puno žbunova! – povikao je Andres, trčeći za Amandom.
Zajedno su skrenuli i trčali što su brže mogli.
-Aaaaaaa! Čekajte.....pukla mi je štikla – povikala je Amanda.
-Nema veze...Nastavi da trčiš, inače smo gotove! – derala se Šerilin, ali je odjednm Amanda zapela za pukotinu u betonu i pala je, ali je sa sobom srušila i Šerilin.
Andres im je pomogao da ustanu, a zatim su stigli do velikog parkinga. Andres je tad zastao.
-Šta god da pričaju o tebi...Ja ću ti uvek verovati! Volim te, više od bilo kog na svetu, i neći im dozvoliti da ti nanesu zlo! Oni koji su te držali sve ovo vreme zatvorenu, platiće skupo, to ti obećavam! – a zatim je prišao Amandi i strasno su se poljubili.
-Hvala ti što mi veruješ! Nemoj me napustiti molim te! – govorila mu je Amanda, ali su se ubrzo začule policijske sirene. Nekoliko policijskih kola stalo je ispred kafića.
-Moram da se vratim tamo....da ih zadržim i pokušam da smirim ovu situaciju...Uskoro ćemo se ponovo videti i tada se više nikada nećemo rastati! Uvek imaj na umu da ću te volim i da nikad neću misliti loše o tebi, niti ću ikom dozvoliti da te vređa...A sada idite, požurite, uzmite moja kola... – govorio je Andres uznemireno, a zatim je predao Šerilin ključeve.
-Obećaj mi da se nećeš odvajati od nje i da ćeš je čuvati...Odvedi je na sigurno mesto molim te...
-Naravno da ću uvek biti uz nju, a sada idemo, požuri Amanda! Hvala ti za sve!
Amanda je još jednom poljubila Andresa, a zatim su posedale u Andresova kola i otišle.
-Čuvaj je Bože....Brani je od svakog zla i nepravde! Ne dozvoli da je uhvate! – u sebi je očajnički govorio Andres, a zatim se vratio u kafić.

Još uvek je noć. Nebo je lepo i vedro...Ulice su bile pune mladih ljudi, od kojih su se neki vraćali iz noćnog provoda, a neki tek polazili. Šerilin je bila uplašena, kao i Amanda i nije znala uopšte kuda da idu. Vozila je što većom brzinom...Na umu je imala samo da se što više udalji od kafića i policije koja je došla tamo. Zaustavila je auto, kada je videla gužvu...čekali su da se malo raziđu. Međutim, nedaleko od njih nalazile su se Marina i Džesika, ali ih nisu primetile.
Šerilin je savetovala Amandi da još ne izlazi iz kola, jer su oko njih uglavnom opasni ljudi, a ubrzo su videle i mnoštvo grafita po bedemima. Oko kola su prolazili uglavnom banditi, prostitutke i pijanice. Čulo se ludačko smejanje, psovanje, neki su čak počeli i da šutaju auto, ali su, na svu sreću brzo otišli svojim putem.
-Šerilin....gde smo to dospele kog đavola! Bojim se....ovo je užas! – uplašeno je rekla Amanda, a zatim je počela da se okreće na sve strane, posmatrajući da li se policajci nalaze u blizini.
-Vidim da ima svakakvih ljudi, ali makar nema policije...Čula si šta je rekao Andres, moramo sprečiti da te uhapse, po svaku cenu!
-Malo se razišla gužva...šta misliš da izađemo iz kola? Osećam da ću se onesvestiti, užasno mi je ovde!
-Ja ipak ne bih...nismo ni prikladno obučene! Pogledaj one prostitutke preko puta...
Tada je Marina bacila pogled na auto i ugledala je Amandu u kolima.
-Eno je! Prokleti monstrum!!! Pogledajte je! – a zatim je pokazala prstom svojim prijateljicama Amandu koja ih je, sa gađenjem, posmatrala iz kola.
-Ahahahha! Znala sam da će se kad tad vratiti ovde *****! Moramo je uhvatiti, brzo....! – a zatim su sve pojurile ka kolima. Šerilin je na brzinu upalila kola i nastavila da vozi.
Marina je besno vikala: Neeeeeee! Zaustavite je, ne sme da pobegne!
Šerilin je uspela da umakne prostitutkama, ali ne i policiji...
Dva policajca su ih zaustavila. Morali su da izađu iz kola.
-Vi odgovarate opisu devojke koji nam je dat pre dva sata...Uhapšeni ste...Morate da pođete s nama... - rekao je jedan od policajaca Amandi.
-Nek baba tvoja ide s tobom, ja nikuda ne idem...Šerilin....Bojim se.... – a zatim je Amanda počela da plače i zagrlila je Šerilin. Policajac je počeo da joj stavlja lisice.
-SKLANJAJ RUKE S NJE BEDNIČE!!!! – povikala je žena sa maskom, a zatim je skočila na policajca i iz sve snage je počela da ga udara.

KRAJ 27. EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyFri 22 Jan 2010 - 15:04

Quote :
Slazem se da najbolje oslikavaju sadasnjost, u
mojoj noveli, ako si primetila, ima bas puno negativaca....Ne znam
koliko je to dobro, ali svi na neki nacin nisu normalni, a oni koji su
normalni, izlozeni su patnji i stradanjima....Ovo zvuci pesimisticko
znam, ali ipak novela nije takva....Zna se ko je uvek povednik

da, a ti si na jedan poseban način, uz izuzetno originalne opise ih odlično predstavio... Zato ti je serija vrh!

Sto se nove epke tiče, drago mi je da je Andres poverovao Amandi.... Medjutim, ovo bežanje od policije koja je došla u klub može samo da izazove suprotan efekat. Ipak, videćemo, kako će se dalje odvijati...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySat 23 Jan 2010 - 1:39

Quote :
Ne! Neću da te ostavim...a i ja nisam ubica, moja nevinost će biti dokazana ubrzo! – odgovorila mu je Amanda, dok se on otimao za obezbeđenjem za pištolj.
-Amanda ne govori gluposti! Ako te sad zatvore, nikada te neće pustiti! Šerilin, vodi je brzo! – i dalje je vikao Andres, a Amanda je bila razočarana zbog njegovih reči.
Donekle, oboje su u pravu. Moze da dodje do suprotnog efekta, ali videces posle zasto je ipak bezanje bolji izbor. Mada je i to vrlo opasno.
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySat 23 Jan 2010 - 2:33

28. EPIZODA

Jedan policajac je ležao na zemlji, izudaran i povređen. Žena sa maskom mu je uzela pištolj i zapretila je drugom policajcu, koji je, nakon što je video da mu je prijatelj u opasnosti, pristao da preda oružje. Posle toga, pokušao je da napadne maskiranu ženu, ali je ona uspela da se odbrani i da ga obori na zemlju. Oba policajca bili su u besvesnom stanju, ali su bili živi. Amanda je sve vreme bila u strahu, ali nije želela više da beži. Zajedno sa Šerilin, posmatrala je tuču, a nakon toga, žena koja joj je pomogla, skinula je maramu koju je imala preko usta i nosa, a zatim i crnu kapu sa glave. Amanda i Šerilin su bile veoma iznenađene.
-Mama? – začuđeno je upitala Amanda – Zar je moguće da si to ti?
Zaista, bila je to Heorhina...Zagrlila je kćerku iz sve snage. Počela je da plače.
-Znala sam.....Hvala ti Bože što je živa...Nešto mi je govorilo.... – uzbuđeno je govorila Heorhina, brišući suze.
-Mama....Šta ti radiš na ovome mestu? Ovde je jezivo....!
-Ana Manuela...Uvek ću biti uz tebe, gde god da se nalaziš...Zapamti to!
-Gospođo Heorhina, ovo je neverovatno kako ste se borili sa ovim policajcima....! – zadivljeno je govorila Šerilin, grleći ih obe.
-Moramo da idemo odavde...Ana, neću im dozovliti da te uhapse, pođite za mnom...
-Šta ćemo raditi sa Andresovim autom? Bolje da idemo kolima.... – predložila je Šerilin.
-Da, u pravu ste...Šerilin...ja sam uzbuđena zbog susreta s kćerkom, možeš li ti da voziš, ja ću ti govoriti dokle idemo?
Nakon toga, sve tri su posedale u kola i otišle.

Noćni klub: A Mil X Hora

-Idem da je tražim, znam da je bednica blizu nas! Znala sam da će doći ponovo u ovaj kraj....Ubica se uvek vraća na mesto zločina! – vikala je Marina, dok ju je Džesika ubeđivala da ne napušta noćni klub.
-Večeras dolazi gazda...Moramo se vratiti do tad! – govorila joj je Džesika.
-Rekla sam ti da me taj ljigavi ker uopšte ne zanima! Ti budi njegov rob ako hoćeš, ja neću! Imam i ja svoje dostojanstvo...Neću nikome dozvoliti da me gazi, pogotovo ne onima koji su još gori od mene...!
-Dobro znaš da ne smemo da mu se zameramo! Naše porodice su u opasnosti!
-Ostaće bez svoje kereće glave ako se usudi da takne moju majku! Ne znam za tebe Džesika, ali ja sam sposobna i da ga ubijem...A sada požuri, moramo da pronađemo Amandu! Sigurno je još u ovom kraju....
Ubrzo su napustile klub, uzele su svoje motore i krenule da pretražuju naselje.

Heorhina je odvela Amandu i Šerilin u jedan od podruma na gradilištu. Ti podrumi bili su skloništa uličnih bandi. U blizini su se nalazila i atomska skloništa. Auto su parkirali malo dalje, iza gradilišta, kako ih ne bi otkrili. Amanda je bila prestrašena događajima te noći. Ništa joj nije bilo jasno i nije mogla da veruje da se nalaze u bekstvu i da je malo falilo da je policija uhapsi.
-Nikad se nisam gore osećala u životu nego sad...Moraću da živim u ovom podrumu.... – očajno je govorila Amanda svojoj majci, koja je, na sve moguće načine pokušavala da uteši kćerku.
-Nemoj da se brineš...Ni da se plašiš...Sve prepusti meni! Obećavam ti da ću te braniti svojim životom ako treba, ali neću dozvoliti da uhapse...Ti nikog nisi mogla da ubiješ, sve je to kleveta, velika laž! Zli ljudi vrebaju na svakom koraku...Zato sam ja ovde, uz tebe...Ja pripadam jednoj bandi...
-Šta? Zar ti majko? Kako je to moguće....
-Uskoro ću ti sve ispričati...ali budi sigurna da te oni neće dirati! U ovom podrumu bićemo samo nas tri, a ostali će biti u susednom...Ovde si bezbedna! – a zatim je ponovo zagrlila kćerku.
-Mama, znaš li ti zašto se sve ovo dešava? Zašto me optužuju da sam ubica?...
-Prokletnici! Sigurna sam da je u tu zaveru umešano više ljudi....
-Bez obzira na sve ovo...Ja sam srećna što te ponovo vidim, mislila sam da si u bolnici.
-Hosefino me je skoro dve godine držao tamo...ali na neki način ja i jesam bila izgubila razum kada si nestala...Posle nekoliko meseci sam se oporavila, ali me je on i dalje držao tamo...međutim, to mi nije smetalo, jer ja nisam uopšte imala volju za životom, bilo mi je svejedno da li ću izaći odande ili ne...On je čak nekoliko puta rekao da su te našli mrtvu...i još svakakve užasne stvari kako bi me što više mučio! – očajnički je Heorhina pričala kćerki kako joj je bilo u ludnici.
-Kad sam se oporavila, oni su me i dalje uspavljivali i pravili me ludom...Bednici! Krvlju će mi platiti za zlo što su nam naneli...
-Znači, ti misliš da me je Hosefino oteo i dve godine držao zatvorenu?! Ja se ničega ne sećam...sve vreme sam bila bez svesti!
-Može biti i on, ali ima tu još dosta sumnjivih ljudi! Pričaćemo kasnije...sada idem da popričam sa ostalim članovima bande i da im kažem šta se sve desilo...Vas dve budite ovde, nemojte ni slučajno da izlazite! Veoma je opasno... – zatim je Heorhina napustila podrum i otišla je da potraži Marielu i ostale pripadnike bande.

Ivon je bila ljuta na Andresa, zbog toga što je pomogao Amandi da pobegne i od tada nije želela više da ga viđa. Nakon što su Amanda i Šerilin otišle njegovim kolima, Andres je obavestio svog oca o svemu što se dešava i zamolio ga je za pomoć.
Estelu je obradovala vest da je policija započela potragu za Amandom, dok je Alehandro u zadnje vreme bio tužan, neraspoložen i uznemiren, najpre zbog toga što je saznao da je Heorhina pobegla iz ludnice i što zna da će Hosefino dati sve od sebe da je nađe i da je ponovo zatvori u ludnicu. Međutim, kada je čuo da se Amanda pojavila, odmah je pristao da pomogne Andresu, kako bi je zaštitili od policije i pronašli ljudi koji su je bili oteli.

Uveče, policija je videla ženu robota u gradu i krenula je u akciju. Ubrzo su se začuli i pucnjevi, jer žena robot nije obraćala pažnju na policiju i nije htela da se zaustavi. Nekoliko policajaca stalo je ispred nje. Pokušali su da joj stave lisice, ali im se ona otela i jednog po jednog je krenula da davi. Nekoliko njih je pucalo u nju, kako bi spaslo svoje živote, ali njoj nije bilo ništa. (metak nije mogao da naruši kontinuitet njene mašine)
Deset policajaca stravično su poginuli. Nekoliko njih su ostali i bez glave.
Međutim, na to mesto dolazilo ih je sve više i više. Žena robot je dobro znala da rukuje s oružjem, pa je od mrtvih policajaca otela svu potrebnu opremu kako bi se zaštitila. Odmah nakon toga i ona je počela da puca. Nažalost, sve ih je za trenutak pobila. Nastala je užasna pucnjava, a zatim je robot uzeo svoje dragocene kuglice i pobacao ih je na policijske automobile, koji su stalno pristizali. Ubrzo je došlo do strašnih eksplozija i stradalo je mnogo ljudi, ne samo policajaca, nego i onih koji su se u blizini našli. Veliki broj kuća je podignut u vazduh, a ženu robota niko još nije mogao da zaustavi. Međutim, vlasti nisu odustajale i angažovana je i vojska i specijalne jedinice kako bi zaustavile ovu tragediju i užas. U državi je proglašeno vanredno stanje.

Veliki požar je zahvatio nekoliko naselja u Meksiku. Uprkos zastrašujućoj vatrenoj stihiji koja se nalazila oko nje, žena robot se nije zaustavljala. I dalje je divljački napadala policajce i kidala ih na delove. Nakon toga, počela su da dolaze vatrogasna kola, a zatim i vojska, kao i specijalne jedinice koje su bile posebno trenirane za ovakve operacije. Narod u Meksiko Sitiju, bio je prestravljen ovim dešavanjima, a sve televizijske stanice u Meksiku samo su obaveštavale da je broj žrtava iz sata u sat bio sve veći. Pevačica Amanda proglašena je za monstruma.

Heorhina je uplašeno dotrčala u podrum, kod kćerke.
-Imam loše vesti...Ne znam šta se dešava, ali izgleda da je proglašeno vanredno stanje u državi i.....
-Stalno se čuju sirene, pucnjevi i avioni...znate li šta se dešava gospođo? Rekli ste da ne izlazimo odavde...Jel zbog toga? – upitala je zabrinuto Šerilin, koja je počela da paniči.
-Ne znam ništa, ali ovo je užasno....Sad sam čula na jednoj radio stanici užasne stvari...neverovatne! Amanda....nemojte slučajno da se usudite da izađete odavde! Pitanje je života i smrti!

KRAJ 28. EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySat 23 Jan 2010 - 3:54

Nisam ni predpostavljala da je ova zena sa maskom Amandina majka... Bas mi se dopao ovaj deo epke!

Quote :
Veliki požar je zahvatio nekoliko naselja u Meksiku. Uprkos
zastrašujućoj vatrenoj stihiji koja se nalazila oko nje, žena robot se
nije zaustavljala. I dalje je divljački napadala policajce i kidala ih
na delove. Nakon toga, počela su da dolaze vatrogasna kola, a zatim i
vojska, kao i specijalne jedinice koje su bile posebno trenirane za
ovakve operacije. Narod u Meksiko Sitiju, bio je prestravljen ovim
dešavanjima, a sve televizijske stanice u Meksiku samo su obaveštavale
da je broj žrtava iz sata u sat bio sve veći. Pevačica Amanda
proglašena je za monstruma.

Ovo je strasno, najgore je sto robot ima Amandino lice i sto svi misle da je to Amanda... Zaista strasno

Pokusavam da zamislim sta ce dalje biti, ali mi ne uspeva...hehe...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySat 23 Jan 2010 - 4:04

Da su zaista pametni, posumnjace da nije u pitanju covek...ali opet, s druge strane, ko je, ako nije covek? Za postojanje Doloresinog androida niko ne zna, to je izum koji je ona skrivala...Ostali naucnici, i dalje rade na konstrukciji ovakvog fenomena. Mozda bi jedino oni mogli nesto da posumnjaju, ali ne toliko da pomognu da se grad zastiti....

Quote :
Nisam ni predpostavljala da je ova zena sa maskom Amandina majka
Heh, neki su odmah bili pogodili. Zbog toga sto je ona otisla u bandu. Secas se razloga zbog kojeg je pobegla iz bolnice. Ali cudno je, zaista, poznajuci Heorhinu....Moze se reci da ce se isplatiti sav taj njen trud i rizik, ipak ona namerava da se osveti...Zato se mora promeniti! To je ono sto sam ti govorio o Eleni...heh

E Snopy, popunjena su ti dva srca...heeeh
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySat 23 Jan 2010 - 4:15

Quote :
Heh, neki su odmah bili pogodili. Zbog toga sto
je ona otisla u bandu. Secas se razloga zbog kojeg je pobegla iz
bolnice. Ali cudno je, zaista, poznajuci Heorhinu....Moze se reci da ce
se isplatiti sav taj njen trud i rizik, ipak ona namerava da se
osveti...Zato se mora promeniti! To je ono sto sam ti govorio o
Eleni...heh

Da, ali ko je očekivao nešto tako od tako mirne i dobre žene... Ali dobro, mnogo zla joj je naneto i drago mi je što će se osvetiti...

Videćeš u mojoj noveli zašto će Elena imati značajnu ulogu u daljem toku radnje... Baš će mi biti drago da taj deo pišem!
Quote :

E Snopy, popunjena su ti dva srca...heeeh

haha videla sam, postajem zavisnik telenovela :P
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySat 23 Jan 2010 - 12:52

29. EPIZODA

Počeli su da udaraju gromovi...odjednom, jak vetar i nevreme zahvatili su Meksiko, što i nije toliko loše bilo, s obzirom na kritičnu situaciju u kojoj se nalazio grad. Počeo je pljusak. Na mestu gde su izginuli policajci stvorilo se ogromno jezero krvi. Nedužni ljudi, vojnici i policajci polako su tonuli u njega. Kiša im se lagano slivala niz lice, a zatim čistila teške, odvratne rane. Konačno se završila ova teška i jeziva noć. Kiša je pomogla vatrogascima da ugase požare koji su zahvatili grad. Broj žrtava bio je velik.
Žena robot je nestala. Ujutru, na tom mestu bila je velika gužva. Počeli su da dolaze fotoreporteri, kao i novinari iz drugih zemalja. Bilo je dosta vojnika, policajaca, kao i lekara koji su pokušavali da pomognu ljudima koji su još uvek bili živi. Stanovnici grada su bili prestrašeni nakon svega ovog...Meksiko Siti bio je prekriven velom tame...
Policija je naredila da se po gradu postave plakati o Amandi i njenim monstruoznim ubistvima.

-Tata, nešto jezivo se dešava ovde...To što govore da je Amanda ubica je obična kleveta, laž! Ne znam kako uopšte možeš da pomisliš da je ona mogla izazvati požar, eksplozije, poubijati policajce...To je nezamislivo! To jeste učinio monstrum, ali nije ona! – ubeđivao je Andres svog oca. U Meksiku je bio Dan žalosti.
-Sine...Smiri se! Prepustićemo policiji da otkrije o čemu se radi...Ja više ne znam šta da mislim! Ovo je prvi put da se u Meksiku desi nešto ovako užasno...Mislim da i ti ne bi trebao da se mešaš u to! – govorio je Alehandro Andresu, ali on nije mario za njegove reči.
-Naravno da ću da se mešam, jer je u pitanju velika zabuna! Neko nas je prevario i ubedio državnu vlast da je Amanda taj monstrum koji ubija ljude...Ja u to ne verujem...Istina je da sam joj pomogao da pobegne iz kafića, ali pre toga ona mi je rekla da je nevina, a ja joj verujem! Neću da dozvolim da je uhapse.....!
-Sine...Policija nju više neće pokušati da uhapsi!
-Ma nemoj....Naravno da hoće...a pogotovo posle svega ovoga! Neću im to dozvoliti, jer ovog momenta idem da tražim Amandu!
-Andres, nisi slušao vesti, a nisi ni video plakate koji su postavljeni po gradu! Čim je ugledaju, pucaće u nju! Policija i vojska je traže, ali ne da je uhapse, nego da je ubiju!
-Vi ste svi bolesni...Amanda nije sposobna da počini takve strahote, u to sam siguran, a i ti bi trebao da znaš to! Idem da je tražim, zaštitiću je od svih vas!
-Andres, samo ćeš se uvaliti u nevolju...Ne idi...Poslušaj me! Mogu i tebe da ubiju ako te vide u njenoj blizini! Sine...Sačekaj! – međutim, Andresa više niko nije mogao da zaustavi. Otišao je da traži svoju dragu.
Na mestu nesreće i dalje je bilo puno ljudi i novinara. Policija je pronalazila sve više žrtava. Pronađen je i jedan policajac bez odeće–uniforme.

Amanda i Šerilin bile su sa Heorhinom u podrumu i Heorhina im je pričala o strahotama koje su zahvatile Meksiko.
-Užas! To što si čula je zaista jezivo....ali ne razumem kakve veze mi imamo sa tim? Kao i ostali stanovnici, i mi smo uplašeni, ali ne verujem da su se svi pozatvarali u kuće i sakrili ispod stolova? Mama....Ja se osećam kao da sam uhapšena ovde! Zašto ne možemo da izađemo....? – očajnički je Amanda molila majku da je pusti.
-Ana....Za sada ne treba da izlazite! I sama znaš da te juri policija!
-Ne verujem....Nakon te tragedije, verovatno tragaju za tim ubicom, a ne za mnom. Ja im sad nisam toliko bitna...Rekla si da je dosta policajaca i nedužnih ljudi ubijeno...Oni su verovatno sad svoje snage usmerili da tog monstruma pronađu, a ne mene.
-Gospođo Heorhina, a jel znate ko je ta osoba....što je izazvala sve to? – upitala je Šerilin.
-Za sada ne mogu ništa da vam kažem....Ostanite ovde, moram da idem na sastanak...Taman ću razgovarati sa ostalim banditima i onda ćemo se dogovoriti! – a nakon toga je izašla.
-Ne mogu više da budem na ovom jezivom mestu! Gore je nego u zatvoru...Hoću da se okupam, moram da idem i kod frizera, pogledaj kakva mi je kosa. Za sve je kriva ona koza Ivon! – besnela je Amanda. Htela je da izađe, ali ju je Šerilin ubedila da sačeka Heorhinu da se vrati.

-Aaaaaaa....Sve me boli! Ne mogu da verujem da sam spavala na ulici! Nažuljala sam se jako...Šta ako mi puknu... – žalila se Džesika Marini, ali ju je ova prekinula.
-Umukni! Nek ti puknu, kad si stavila najveći mogući broj! Ja nisam uopšte spavala, sve vreme sam sedela na motoru i razmišljala. Nešto čudno se u gradu dešava...Videla sam i gust dim kad je svanulo... – govorila joj je Marina, zevajući, jer nije bila oka sklopila celu noć.
-Aaaaaaaaa....Izgleda da je puklo! Moramo u bolnicu....
-Umukni...rekla sam! Kad si bežala od kiše ko đavo od krsta, zato ti se to desilo. Zašto si uopšte morala da se sakriješ u ovu rupetinu? Nemamo vremena više, nastavljamo potragu za Amandom. Diži se!
-Pomozi mi....Bole me leđa, aaaaaaaaaaaaa!!!!
Marina je pomogla Džesiki da ustane iz rupe u kojoj je prespavala i na svu sreću, ništa joj nije puklo, već je samo nažuljala stomak. Upalile su svoje motore i nastavili su put.
Ubrzo, Marina je zastala.
-Pogledaj tamo! – pokazivala je prstom Džesiki na ogroman plakat sa Amandinom slikom, koji je bio postavljen na velikom bedemu.
OTPOR MONSTRUMU!!!! – pisalo je na plakatu i bila je postavljena slika Amande, sa koncerta, pre dve godine.
Međutim, Džesika nije obraćala pažnju na plakat, nego je i dalje gledala u svoj grudni koš.
-Marina...Ja ipak mislim da su pukli....Bolje da ja odem kod mog hirurga....
-Glupačo!!!! Nemaš pametnija posla! Pogledaj bre ovaj natpis! Hehe...Sviđa mi se naziv koji su joj dali....Monstrum! Znači da je i policija traži....ali mi ćemo da budemo brže. Ja ću je ubiti pre nego što je oni uhapse...
-Puklo je ipak...Kako ću nastupati večeras u klubu...Zašto vičeš na mene?! Pogledaj onaj natpis tamo...Zar to nije pevačica koju tražimo...? Piše da će je ubiti čim je vide...!
-To ti govorim sve ovo vreme! Mada, dobro je da si mi skrenula pažnju, nisam videla da piše da su je osudili na smrt...ali zašto? Zar je tako opasna?!
-Ja neću da se petljam sa tom ženom...Videla si šta je uradila Rikardi, a sad još ovo...Ja se vraćam u klub!
-Ne ideš ti nikud! Rekla sam da ćemo je pronaći pre policije i tako će i biti! Budeš li se vratila bez mene, ja ću se postarati da ti puknu! Polazi sada!
Džeska i Marina nastavile su put.

Heorhina je objašnjavala banditima da se nešto čudno dešava u gradu i da Amanda nikako nije mogla počiniti sve te zločine jer je celu noć provela u podrumu. Oni su se svi složili s njom. Međutim, svi su se preplašili kada su ugledali veliki plakat na zgradi pored gradilišta. Probližili su se da vide šta piše ispod Amandine slike. Bio je to isti plakat koji su Marina i Džesika videle. Heorhina je počela da drhti. Bila je zaprepašćena kada je ugledala veliku Amandinu sliku i krupna crna slova ispod. Od prevelikog bola i očaja, sručila se na zemlju. Ostali su je podigli i pokušali da joj pomognu da dođe k sebi.
-Prokletstvo! Kako su se samo usudili da postave plakate! Policajci su idioti, zar hoće da ubiju ovu jadnu ženu...! Dovoljno se patila sve ovo vreme, ali oni hoće da je dotuku! – počela je da viče Mariela, a zatim je otišla u podrum da obiđe Amandu. Ostali banditi su ostali sa Heorhinom, odveli su je u hlad i čekali da se osvesti.

Mariela je ušla u podrum i iznenadila se kada je videla Amandu.
-Ja sam Mariela, prijateljica tvoje majke...Hoću da ti kažem da.... – a zatim je počela čudno da je posmatra.
-Šta hoćeš? Nije se valjda nešto desilo mojoj majci...Možemo da izađemo? – upitala je Amanda kada je prometila da se Mariela ućutala i da je čudno posmatra.
-Ja sam tebe videla već...sad sam se setila! – povikala je Mariela, ali je i dalje bila iznenađena i nije skidala pogled s nje.
-Ne znam ja tebe...Jedino možda, pre dve godine, na mom koncertu ako si bila.... – uplašeno je odgovorila Amanda.
-Ma kakvi koncert! Sad sam se setila....Videla sam te pred vratima moje kuće, odnosno, vile Mikaele Brant...Naravno!!! Bila si skoro gola...i rekla sam ti da te moja majka očekuje...!!! Da....to si ti! – zaprepašćeno je govorila Mariela.
-Ne znam o čemu ti to. Poznajem Mikaelu, ali se ne sećam da sam te videla...Možda pre dve godine, dok sam živela tamo...
-Ne!!! Pre nekoliko nedelja si bila tamo, tačno se sećam.
-Nemoguće! Dve godine sam bila zatvorena u nekom stanu! Ja ne znam šta se dešava sa ljudima u ovom gradu! Svi su poludeli, počevši od policije! Kažem ti da me nisi mogla videti. Ne znam ja koga si ti videla tamo, ali to nisam bila ja! – besno je govorila Amanda, ali u tom momentu, pošto su vrata od podruma bila širom otvorena, upale su prostitutke.
-Ne pomerajte se, ili ću vas sve poubijati! – povikala je Marina.
-Marina, sačekaj...Boli me u grudima..treba da idemo kod hirurga.... - kukala je Džesika.
-Umukni! Podignite ruke...svi.....i ti banditkinjo! – obratila se Marieli.
Međutim, Mariela je pokušala da joj otme pištolj i skočila je na nju. Marina je na vreme pucala i pogodila je Marielu, koja je ubrzo pala na pod.
-Neću ti dozvoliti da naudiš mojoj drugarici! – povikala je Šerilin, a zatim je počela da doziva pomoć. Međutim, Marina je počela da je udara i čupa za kosu, dok je Džesika napala Amandu.
-Pomozite mi!!! Mama! Sklanjajte sa mene ovu vreću silikona! – očajnički je Amanda dozivala pomoć.

KRAJ 29. EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySat 23 Jan 2010 - 13:55

Strasno je ovo što je Amanda (robot) proglašena za monstruma, jer u slučaju da je neko vidi ubiće je! A i kad se sve ovo završi, Amandin lik će ostati obelezen u Mexico City-ju

Ismejala sam kako si opisao dijalog ove dve prositutke, ali i Amandi kad je pominjala frizera i kosu, a život joj u opasnosti!

Drago mi je što je Andres uz nju i pored svih ovih ubistava, ipak je ostao da joj veruje!

Ko zna, možda ove prostitutke ''otkucaju'' Amandu i policija je pronadje.. hm.... Jedva čekam nastavak!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySat 23 Jan 2010 - 14:21

DA SE PODSETIMO GLUMACKE EKIPE OVE SERIJE:

VANESSA VILLELA - AMANDA/ŽENA ROBOT
Amanda - KRAJ - Page 5 10efqr7

MICHEL BROWN - ANDRES
Amanda - KRAJ - Page 5 33bonie

CORAIMA TORRES - HEORHINA
Amanda - KRAJ - Page 5 28lt5s0

OSVALDO RIOS - ALEHANDRO
Amanda - KRAJ - Page 5 Xblo2

KARELIZ OLLARVES - MARIELA
Amanda - KRAJ - Page 5 Mmgc9g

MONIKA SANCHEZ - MIKAELA BRANT (PSIHOPATA)
Amanda - KRAJ - Page 5 2wnyf74

MARIA FERNANDA YEPEZ - MARINA
Amanda - KRAJ - Page 5 2dm84kz

JUAN PABLO RABA - MARIO
Amanda - KRAJ - Page 5 11v4htt

DORA MAZZONE - DOLORES (DOCTORA LOCA)
Amanda - KRAJ - Page 5 2r6mgyt

MIRELA MENDOZA - IVONNE
Amanda - KRAJ - Page 5 34g0vpc
Back to top Go down
Marko92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Marko92

Broj postova : 330
Godina : 32
Fan-gif : Amanda - KRAJ - Page 5 3008ims

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySun 24 Jan 2010 - 0:49

Serija je odlicna!!!!
Back to top Go down
http://www.borkatomovic.co.nr
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySun 24 Jan 2010 - 4:08

Quote :
Serija je odlicna!!!!
Hvala, Marko.

Amanda - KRAJ - Page 5 2urw7yf
::D:

30. EPIZODA

Marina je vezala Šerilin, a zatim joj je zalepila traku na usta. Uperila joj je pištolj u glavu i obratila se Amandi.
-Slušaj me dobro, pevaljko...kriminalko! Ubiću tvoju drugaricu ovog momenta ako ne prestaneš da kreštiš...Zapravo, meni si ti potrebna, a ne ona! Zato se bolje sama predaj, inače će ona, ni kriva, ni dužna da strada! – govorila joj je Marina.
-U redu...neću vrištati, ali skloni sa mene ovu silikonsku vreću, muka mi je! Boli me već glava koliko mi čupa kosu! Šta imate protiv moje kose...
-Nije mi do zavitlavanja, bednice! Džesika će te vezati, bolje nemoj da se opireš!– rekla joj je pokazivajući pištoljem na Šerilinu glavu.
Amanda je ućutala. Bila je uplašena zbog svega. Džesika ju je vezala, a zatim joj je zalepila traku na usta i polako su krenule ka izlaznim vratima. Marina je udarila Šerilin pištoljem po glavi, nakon čega se ova onesvestila. Amanda, Marina i Džesika napustile su podrum, a Mariela i Šerilin ležale su na podu, bez svesti. Članovi bande bili su sve vreme na gradilištu, sa Heorhinom. Amanda je, pod Marininom pretnjom sela na njen motor i sve tri su se uputile ka noćnom klubu. Marina je vozila Amandu.
-Marina, ne bi trebalo da je vodimo u klub! Imaćeš problema ako je neko vidi! Znaš i sama da je ta žena kriminalac i da je policija traži da je ubije!
-Umukni Džesika! Ovde se radi kako ja kažem, jer meni je ubijena sestra! Policija je nesposobna da je uhvati....Nisam valjda luda da je tek tako predam policiji...Hehe...Prvo ću da joj se osvetim za sestrinu smrt, a posle ću videti da li ću je predate policiji ili neću!
-Kako ćeš je uvesti u klub...Sonja je verovatno već videla plakate, odmah će pozvati policiju!
-Neće je videti! U moju sobu ćemo ući preko terase, ostavila sam otvorena vrata kada sam izlazila!
-Šta ćeš raditi sa pevaljkom, šta će ti ona u klubu?!
-Videćeš draga...vrlo brzo!
Stigli su do kluba, ali nisu ušle na glavna vrata, nego su sve tri preskočile kapiju i ušle preko terase, u Marininu sobu.
-Uganula sam nogu! Aaaaaaa! Nisam trebala preskakati...Ovo mesto liči na cirkus...Gde ste me to dovele?!- uporno je govorila Amanda, posmatrajući Marininu sobu. Džesika je stalno držala pištolj uperen ka njoj, jer je bila uverena da je ona opasna i da će pokušati da pobegne.
Marina je sipala malu količinu neke supstancije na vatu, a zatim je vatom prekrila Amandina usta, dok joj je Džesika čvrsto držala ruke. Uspela je da je uspava, a nakon toga ju je odvezala i namestila da leži na krevetu. Nakon toga, Džesiak je izašla, ali je, na vrata od sobe, pokucala Sonja, upravnica kluba.
-Ne mogu sada...Skinula sam se....Treba da se tuširam, a posle ću ići svojoj kući, šta ti treba? – upitala je Marina Sonju, koja je i dalje kucala.
-Pusti me unutra! Imam nešto važno da ti kažem!
-Rekla sam ti da sam bez odeće....a i žurim!
-Ahahah...još bolje ako si bez odeće....lepa moja, znaš da si mi se oduvek sviđala!
-Ahaha...a ti meni nikad! Znaš da nisam taj tip...Ahahahah...Slatko si me nasmejala!
-Otvaraj kad ti kažem! Gazda je u klubu! Izabrao je s tobom da provede noć! Požuri, spremi se što pre...Odmah nakon šou-a čekaće te u njegovom apartmanu...Jel si razumela?
-Šta? Rekla si mi da imam slobodno veče! Obećala sam majci da ću doći kući...Ne mogu Sonja, žao mi je....a i to nije deo mog posla! Ja sam konobarica, a Džesika nek bude s njim...Ne mogu večeras zaista!
-Draga moja...Nisam te pitala da li možeš ili ne, samo sam ti prenela gazdino naređenje i pitala te da li me razumeš, a sad otvori vrata da ti dam odeću što je naredio da obučeš kad budeš dolazila kod njega...Požuri!!!
Marina se uplašila nakon ovog što joj je Sonja rekla i polako je odškrinula vrata, ali je stajala na ulazu i nije dozvoljavala Sonji da uđe. Uzela je odeću koju je Hosefino naredio da obuče.
-Jel ti sad jasno?! Šef je tako naredio! – upitala ju je ponovo Sonja gledajući u njeno polugolo, mokro telo.
-Ah....Da...Jasno je... – tiho i razočarano je rekla Marina i zatvorila je vrata. Znala je da se šefu ne sme suprostavljati, kako ne bi njena porodica snosila posledice, a već se dovoljno zamerila s njim. Nije znala šta da radi...Sati su polako prolazili i ona je bila uplašena. Obavestila je majku da neće moći doći kući. Amanda je i dalje spavala na njenom krevetu.

Roberto, jedan od pripadnika Marieline bande, pronašao je povređene Šerilin i Marielu. Heorhina je saznala da je Amanda nestala. Međutim, ubrzo je Šerilin došla k sebi i rekla im je da su prostitutke otele Amandu.
-Dokle više! Gadovi! Više neću padati u nesvest, niti sedeti i plakati, sad mi je prekipilo! Večeras će da poteče krv ovim gradom, to vam garantujem! Usudi li se ko da takne samo moju kćerku, ubiću ga bez trunke sažaljenja! – besno je govorila Heorhina. Bila je van sebe. Ostali članovi nisu mogli da je prepoznaju, kao ni Šerilin. Počela je da baca cigle po gradilištu i udara o stubove.
-Molim vas...zaustavite je! Povrediće se! – govorila je Šerilin, držeći se za glavu.
Greko i Roberto su odveli Marielu u bolnicu, jer je rana bila ozbiljna. Heorhinu više niko nije mogao da zaustavi.
-Svi će da zažale! Spremite mi motor! Brzo, nema vremena! Osveta počinje! – i dalje je besno vikala Heorhina, uzimajući pištolj i nož. Nakon toga, sela je na motor.
-Nedaleko odavde se nalazi noćni klub “A Mil X Hora”...ja mislim da je to jedini u kraju, ali ne bi trebala sama da ideš, prostitutke su opasne! – jedna od pripadnica bande govorila je Heorhini.
-To se jednoj majci ne govori! Zato zaveži! – a zatim je pokrenula motor.

Noć je..U klubu se završio šou, a Amanda se polako budila. Džesika je pokucala na vrata od Marinine sobe.
-Šef je besan jer ne dolaziš! Požuri, čeka te....Šta si uradila sa pevaljkom? – tiho je upitala Džesika.
- Ne brini Džesika, imam jedan mali poslić za nju, pre nego što je ubijem...Amanda će sigurno biti oduševljena! Evo, dolazim! – odgovorila joj je Marina.
-Zar je moguće da sam još u ovom cirkusu...Bože, zašto mi se sve ovo dešava?! – počela je da kuka Amanda, nakon što se probudila.
-Prestani da kukaš i obuci ovo! – vikala je Marina, a zatim je na nju bacila odeću koju joj je Hosefino poslao – Odvezala sam te....i pomogla ti, ali sef hoće da te vidi! On će ti reći zašto nam je naredio da te otmemo...Požuri samo molim te...
-Aaaaaaaaa! Ja da obučem ovo??!! Slušaj lutko...ja nisam **** kao ti...pusti me odmah odavde ili ću početi da vičem! – počela je da histeriše i da viče na Marinu.
Marina joj je prišla i iz sve snage joj je udarila šamar.
-Ubiće te....ako ne odeš! Moraš da obučeš to...Idi se okupaj na brzinu, a zatim se doteraj! Poslušaj me...Želim samo da ti pomognem...i nemoj slučajno da vičeš!
Amanda je počela da plače, a zatim je otišla u kupatilo. Ubrzo, Marina je počela udara na vrata od kupatila.
-Hajde više! Nije ti ovo hotel sa pet zvezdica...Rekla sam ti da se na brzinu istuširaš!
-Tek sam se skinula.....Ja inače kosu perem malo duže! To to nikada nećeš razumeti, ali ja sam pevačica...Ljudi me prepoznaju na ulici...Nisam navikla.... – međutim, Marina je počela da se dere i da lupa o vrata.
-Ne budeš li gotova za pet minuta, ući ću u kupatilo i ja ću te okupati! Bolje me ne izazivaj! Ahahah...Pevačica...Prokleta kriminalko!
Amanda je jedva uspela da se našminka i dotera, onako kako joj je Marina naredila. I dalje joj je pretila pištoljem, a zatim su polako napustile sobu. Na hodnicima, na svu sreću, nikog nije bilo i Marina je odvela Amandu do Hosefinovog apartmana.
-Ovde je...Izvoli uđi, čeka te! Nemaš izbora, oteta si i moraš uraditi kako on zapovedi. Ja moram da idem...Nakon razgovora s njim, dođi kod mene u sobu... – rekla joj je Marina, a zatim je pokucala na vrata apartmana. Nakon toga je otišla. Vrata se otvoriše. Čovek, odeven u crno, pokazao je rukom Amandi put ka spavaćoj sobi. Ona je bila veoma uplašena. Ipak je došla do spavaće sobe.
-Ti? – začuđeno je upitao Hosefino, skidajući odelo....

Amanda - KRAJ - Page 5 Oa67oz

KRAJ 30. EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySun 24 Jan 2010 - 5:05

Za slike sam se slatko nasmejala... Heh frizerski salon za Amandu i visoke stikle Amanda - KRAJ - Page 5 231814

Sto se tice epke, nisam ocekivala da ce je odvesti. Ova poslednja scena sa Hosefinom ne obecava nista dobro.. Mozda ce je uceniti necim.. hm... ko zna...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptySun 24 Jan 2010 - 11:22

31. EPIZODA

Amanda se uplašila kada je videla Hosefina. Pomislila je da je on naredio njenu otmicu i da ju je on držao zatvorenu dve godine.
-Neverovatno! Ahahah...moja draga pastorka? Ovo nisam očekivao, ali mi je veoma drago što te ponovo vidim...Zadnji put smo se videli na onom jeftinom koncertu, na trgu...a nakon toga, povredila si moje ljude od poverenja i provalila u moju vilu... – započeo je Heorhino razgovor sa Amandom.
-Vi ste životinja! Monstrum! Najodvratniji čovek koji postoji na svetu...Mada, moram priznati da ste vrlo lukavi...Uspeli ste da ubedite moju majku da ste dobri, da se brinete o njoj, da ste zaljubljeni...a posle toga ste je zlostavljali i mučili! Bedniče! Platićete za sve zlo što ste nam naneli...! – a zatim je krenula da napusti sobu, ali su vrata bila zaključana, a ispred su bili Hosefinovi telohranitelji.
-Šta je ovo?! Otvorite.....opet će da me zatvori...! Upomoć! – očajnički je vikala Amanda, lupajući na vrata od apartmana. Hosefino, iako je bio iznenađen što se Amanda pojavila umesto Marine, bio je srećan što će noć provesti sa svojom pastorkom. Približio joj se, a zatim je počeo da joj dira kosu.
-Mmmmmm....Prelepa si....Ni u snu te ne bih menjao za Marinu. Ti i tvoja majka ste posebne, imate nešto u sebi, što druge nemaju...Zato vam druge nisu ravne! Moram nešto da ti priznam...Oduvek si mi se sviđala, uopšte mi ne smeta to što si ubica.
-Ne dirajte me! Gadite mi se! Odvratnije stvorenje nisam videla na svetu!
-Hehe...Ne moraš da mi persiraš draga...Poznajemo se dovoljno dugo, a večeras ću te još bolje upoznati, odnosno, upoznaću bolje tvoje divno telo! Sad polako skini tu suknjicu i priđi mi bliže...Očaravaš me!
-Slušaj, gade! Pre bih spavala sa svinjom, nego s tobom! Pusti me odavde!
-Naravno da ću te pustiti...ali prvo želim da okusim tvoje telo. Videćeš posle, da ćeš, kao i sve ostale **** ovog kluba, poželeti da mi budeš ljubavnica...Ti još nisi odrasla, uvek si bila i ostala si razmažena klinka, ali večeras ja ću pretvoriti u kraljicu...Večeras ćeš da zablistaš! Potreban ti je pravi muškarac...a takvog do sada nisi imala! Hoćeš ja da počnem, da te skidam? Nemamo vremena za gubljenje!
-Nemoj...Ja ću...Pristaću da spavam sa tobom, ali mi obećaj da ćeš me osloboditi nakon toga!
-Naravno da hoću...Ja sam čovek koji uvek ispuni obećanje! Amanda je počela polako da se skida, prišla mu je, a zatim je počela da ga mazi po licu. Hosefino se zaneo i počeo je da joj ljubi ruke. Odjednom, ona ga je ošamarila i pljunula mu je u lice.
-Ahahahah...Da umesto tebe, predamnom stoji pravi muškarac, tako razgolićen kao ti, njegov pogled bi me sa nogu oborio, a krv, u venama bi mi proključala i bacila bih mu se u zagrljaj...sigurna sam da bi me zadovoljio....ali ti? Ti nisi dovoljno muško za tako nešto! Ti nisi u stanju da zadovoljiš ženu, poput mene...Pogledaj me...Ne osećam ništa, poptuno sam hladna....Mada, moram priznati da mi je muka....gadiš mi užasno!
-Umukni! – Hosefino je počeo da se dere, iz sve snage je udario Amandu i bacio ju je na krevet, a zatim je počeo da joj cepa odeću. Još nekoliko puta ju je udario, a nakon toga je počeo strasno da je ljubi i grli. Ona je vrištala i dozivala je pomoć.

Ispred kluba, došlo je do tuče. Neke prostitutke su se potukle, skupilo se dosta ljudi i posmatralo je ovaj prizor. U tuči je učestvovala i Sonja, upravnica kluba, koja je uzela pištolj i počela da puca.
-Ti ćeš mene da učiš o tome...Kravo jedna...Sve tvoje mušterije su te šutnule, sad svi dolaze kod mene...Ahahahahaha... – besno je govorila Džesika jednoj od prostitutki.
-Samo možeš da sanjaš o tome!! Pogledaj se,....kakva si, sva plastična i odvratna...gora od svake životinje! Heheh...Samo još treba da ti eksplodiraju te bombe što nosiš u nedrima...Svi će se razbežati....!
Džesika je pobesnela, jer je igračica počela da vređa delove njenog tela i skočila je na nju.
-Ima glava da ti eksplodira! – povikala je, dok ju je čupala. Ostale prostitutke i igračice su izjurile iz kluba i sa zadovoljstvom su posmatrale ovu tuču. Međutim, banditi, koji su bili u prolazu iskoristili su situaciju i počeli su da napadaju i skidaju igračice. Čulo se jako vrištanje i plakanje, a Sonja je počela da puca u bandite. Ubrzo, stigla je i policija. Bili su to specijalne jedinice. koje su imale zadatak da nađu Amandu, pa su nosili i zaštitne maske. Pohapsili su bandite koji su bili napolju, a zatim su ujurili u klub, kako bi pohvatali i ostale. Sonja je bila prestrašena zbog svega. Pokušala je da spreči policajce da uđu u klub, ali nije uspela. Bilo ih je mnogo.
-Aaaaa!! Izgleda da su mi pukli! – uplašeno je vikala Džesika, ležeći u blatu.
Na svu sreću, svi banditi su bili uhapšeni. Jedan mršavi policajac došao je i do Hosefinovog apartmana i začuo je buku. Međutim, Hosefinovi telohranitelji mu nisu dozvoljavali da uđe. Za nekoliko sekundi, telohranitelji su bili zadavljeni.
-Pusti me! Kukavice! Bedniče! Gadiš mi se! – vikala je Amanda pokušavajući da se odbrani, ali nije uspevala. Lice joj je bilo modro, od udaraca, ali nije prestajala da viče. Hosefino ju je nasilnički udarao, kako bi je umirio, a zatim je nastavio da joj skida odeću i da je ljubi. Međutim, policajac je provalio u apartman i uperio je pištolj u Hosefina. U tom trenutku, Amanda je skočila iz kreveta i stala je pored policajca. Bila je sva crvena i zadihana. Pokušavala je da zadrži to malo odeće što je imala na sebi, kako joj ne bi spalo, jer je bilo pocepano.
-Molim vas....Pucajte u ovog bednika! Pokušao je da me siluje, ali je najgore od svega to što me je dve godine držao zatvorenu i drogirao me je! – vikala je Amanda, a zatim je stala iza mršavog policajca i zagrlila ga je. On je sve vreme ćutao i pretio Hosefinu pištoljem.
-Hvala vam! Ja nisam ni za šta kriva! Ja nisam počinila nikakav zločin, moram da idem odavde...Jel mogu? – upitala je Amanda policajca sa maskom. On je klimnuo glavom gore dole.
-Moram da vas poljubim! Divni ste....Hvala vam! – a zatim je poljubila policajca koji je držao pištolj uperen ka Hosefinu.
Policajac je nakon poljupca pobesneo, čvrsto je uhvatio Amandu za ruku i isterao je iz apartmana. Ostali su sami; policajac i Hosefino.
-I sami vidite da ova žena nije normalna...Inače, to što je rekla nije istina, ja sam samo jedan od njenih klijenata...ali uvek pobesni kad nas neko zatekne u.....Molim vas....sklonite pištolj...Znate da sam ja Hosefion Ramirez, kandidat za predsednika vlade!
Razgovarajmo kao civilizovani ljudi! Dobro je što ste isterali ovu ludaču! Ako hoćete, imam jednu posebnu igračicu za vas...Šta vam je? – začuđeno je upitao Hosefino policajca, a zatim je počeo da se oblači. Međutim, policajac mu nije dozovlio da se obuče, ostavio je pištolj i skinuo je masku. Hosefino je bio zaprepašćen kada mu je video lice. Bila je to žena robot. Počela je da se skida....
-Dve Amande?! Nemoguće!!! Šta je ovo?!!!! – Hosefino se uplašio videvši robota.

Amanda - KRAJ - Page 5 J6imo4

KRAJ 31. EPIZODE

OD SUTRA PO JEDNA EPIZODA SVAKI DAN, U PETAK AMANDA SPECIAL!
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyMon 25 Jan 2010 - 6:04

Pocetak epke nije obecavao dobro, najpre cinjenica da su je odvele (mislila sam da ce je povrediti). Medjutim ono sa Hosefinom je bilo jos strasnije (pravi je monstrum), sva sreca te je dosao neko da je spasi (taj deo epke mi se najvise svideo jer je taj neko usvari bio robot Amanda)....
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyMon 25 Jan 2010 - 7:58

Quote :
Pocetak epke nije obecavao dobro, najpre cinjenica da su je odvele (mislila sam da ce je povrediti). Medjutim ono sa Hosefinom je bilo jos strasnije (pravi je monstrum), sva sreca te je dosao neko da je spasi (taj deo epke mi se najvise svideo jer je taj neko usvari bio robot Amanda)....
Da, robot je spasao u stvari Amandu, odnosno, zamenili su uloge, jer je robot tako hteo. Robot je taj koji ce provesti noc sa Hosefinom....::D:

Videces posle, ali nisu te prostitutke toliko lose...Jednostavno, sestra joj je ubijena na uzasan nacin (mada je sama to trazila, ali niko ne zasluzuje tako da zavrsi), majka je u ocaju sigurno, znaci unistena je porodica....I jos Hosefina mora da trpi.
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyMon 25 Jan 2010 - 11:20

32. EPIZODA

Amanda se poplašila kada je u hodniku videla dva zadavljena telohranitelja. Počela je da trči hodnikom, kako bi što pre napustila klub, međutim, u blizini je čula buku i pucnjeve.
Začuli su se glasovi i koraci.
-Šta da radim? Osećam da idu ka meni....šta ako su to Hosefinovi ljudi? Šta ako me opet zatvore...ili su to možda prostitutke....?- u sebi je razmišljala Amanda, plašeći se da nastavi koračanje hodnikom. Odjednom, ponovo je začula pucanje i na brzinu je otvorila vrata sobe, do koje je prvo stigla, kako bi se sakrila. Ušla je u sobu, zatvorila je vrata, i zaista, neki ljudi su protrčali kroz taj hodnik. Bili su to dva policajca koji su vijali badite, ali ona to nije znala. Za nju je najvažnije bilo to što je nisu videli i što je uspela da se sakrije u sobu. Međutim, kada se okrenula, ugledala je čudan prizor.
-Ah.......Izvinite....Ja nisam znala....Tako me je sad sramota.... – govorila je Amanda devojci koju je zatekla u krevetu. Međutim, kada je ugledala i drugu devojku, u istom krevetu nije znala šta da kaže. Bila je zaprepašćena i još više zbunjena...
-Šta je ovo....Ja nikad u životu nisam videla ovako nešto...Dve devojke...Ovo je užas! Aaaaaaaaa! Gde sam ja to dospela? – vrištala je Amanda.
-Daj umukni! Izlazi odavde....Kako si se samo usudila da uđeš, kad sam na vratima lepo označila da je soba zauzeta....Prokleta ključaonica! Kad će više to biti popravljeno! – počela je da besni jedna od prostitutki koja je bila u krevetu.
-Što gledaš tako, lutko...Ako već nećeš da se izviniš što si nas prekinula i da izađeš odavde, onda verovatno hoćeš da nam se pridružiš...Dođi... – govorila je druga prostitutka Amandi.
-Aaaaaaaaaaa! Sačuvaj me Bože! Andrese...gde si da me izbaviš odavde! – govorila je Amanda plačući, a zatim je na brzinu napustila sobu. Počela je da trči što je brže mogla, kroz hodnike, a zatim je upala u kabinu, u koju su se prostitutke sakupile. Bilo ih je nekoliko na okupu kada je ona upala.
-Jao....Pogledajte! Monstrum! – povikala je jedna od njih kada je ugledala Amandu.
-Aaaaaaaaaaaaa! Bežimo....brzo! – povikala je i druga, a zatim su se sve razbežale.
Amanda je samo ćutala i nastavila je da traži izlaz iz kluba.
-Šta vam je kog đavola?! Policija će se vratiti ako nastavite da se derete! – upozoravala je Sonja prostitutke, ali one nisu obraćale pažnju na nju i pobegle su iz kluba. Ubrzo, Amanda je krenula ka izlazu, ali ju je Sonja zaustavila.
-Poznata si mi odnekud....Naravno! Juuuuu! Monstrum?! – a zatim je i ona istrčala iz kluba.
Amanda je konačno izašla, ali nije znala kuda da ide. Ovaj kvart, pun bandita i prostitutki, za nju je bio potpuno nepoznat. Kleknula je na zemlju, uhvatila se za glavu i počela je da plače. Previše toga je videla....i previše strašnog doživela za samo jednu noć...i što je najgore nije znala šta je dalje čeka i kako će se njeno bekstvo završiti. Nije mogla da razume zato je nazivaju monstrumom i zašto su svi pobegli od nje.
-Da nije zbog kose?! Ona koza Ivon me je unakazila u kafiću...Bože....Na šta ličim sada...Pored svega, lice me boli...Onaj bednik je išamarao. – očajnički je razgovarala Amanda sama sa sobom. Pogledala je u nebo. Bilo je prekriveno sjajem meseca i zvezda. To ju je još više rastužilo jer ju je podsetilo na nekadašnji život. Ponovo je počela da pada kiša iz njenih bisera.
-Molim vas....Pomozite mi da pronađem put! Ne znam više gde da idem i šta me čeka... – uplakano se obraćala Amanda zvezdama, a zatim je ustala i nastavila da korača. Išla je polako...prisećala se svega, počevši od njenog susreta sa Andresom, još kad je bila dete....pa sve do dana njihovog venčanja, u njihovoj varoši. Srce joj je bilo slomljeno...Srušen životni most...Međutim, najviše ju je pogodio plakat, koji je videla na obližnjoj zgradi. Ugledala je svoj lik i zastrašujući tekst ispod, napisan velikim, crnim slovima.
-Kćeri......Ana Manuela! – povikala je Heorhina, a zatim je na brzinu sišla sa motora i iz sve snage zagrlila je svoju kćerku.
-Mislila sam da su te oni zlikovci ponovo oteli...Svakakve, jezive misli su mi prolazile kroz glavu! Hvala ti Bože! – uplakano je govorila Heorhina, grleći Anu.
-Mama....Da znaš samo šta mi se sve izdešavalo...ali od svega je najgore ovo! – a zatim je prstom pokazala na veliki plakat – Šta znači ovo?! Ne mogu da verujem da me nazivaju monstrumom i optužuju za ubistvo koje nisam počinila....Nisam verovala da će i plakat napraviti!
-Nemoj da obraćaš pažnju na to...! To je sigurno delo zlikovaca koji su te bili oteli! Idemo odavde...Požuri! Sedi na motor, iza mene! Odvešću te...
-Ponovo ćeš me odvesti u onaj zatvor?! Koliko dugo...? Ja ovu situaciju više ne mogu da izdržim!!! Bolje da nikad nisam ni pobegla iz onog stana!
-Ne govori to! U podrumu si bezbedna...Banditi su moji prijatelji i oni ti neće nauditi! Molim te Ana...Ja ti želim samo dobro....
-Andres je obećao da će doći! Nema ga...Napustio me je...
-Andres? Alehandrov sin? Nikad nismo pričale o njemu....Znam samo da si se, pre nego što si nestala, udala za njega...i da si bila srećna...ali ja, nažalost, nisam mogla ni da ti čestitam, ni da se radujem s tobom, jer me je onaj ker tad bio zarobio....Strašno!
-U redu....Idemo...Pričaću ti o njemu.... – Međutim, Amandi je opet pozlilo. Ponovo je imala vrtoglavicu, a zatim je jako počela da je boli glava. Odjednom joj se sve zamračilo i na trenutak je čak i vid izgubila. Heorhina se zabrinula.
-Otkad imaš te vrtoglavice....Brine me to?!
-Imam ih od kada sam pobegla iz onog stana....To je, verovatno, posledica drogiranja... odnosno lekova koje su mi davali...Ne osećam se dobro! S vremena na vreme mi bude loše...
-Bojim se za tebe...Trebala bi da odeš kod doktora....situacija je ozbiljna!
Odjednom, Amandu ponovo zabole glava. Heorhina je spomenula reč “doktora”...Amandi je to jako zasmetalo.
-Ana Manuela....reci nešto! Šta ti je?! Molim te, reci mi...Bolje da odmah odemo u bolnicu! Ali, kako? (Odmah se setila da Amandu juri policija i da hoće da je ubiju, ali joj ništa nije govorila o tome, kako je ne bi dodatno uznemirila)
-Nemoguće!!! Doktorka! Doktorka Dolores! Kako se do sad nje nisam setila.... – povikala je Amanda.
-Nju sam zvala kada ti je pozlilo, ono veče kad sam te izbavila iz Hosefinove kuće!
-O čemu govoriš....Ko je Dolores? – začuđeno je upitala Heorhina.
-Neeeeeeeee!!!!! Tu noć me je zaboleo stomak...ali sam je pozvala i čekala da dođe...da tebi pomogne! Kako sam nju mogla da zaboravim?!
-Ana Manuela....sad sam se i ja setila...Znam da si bila pozvala neku doktorku da dođe po nas....ali kakve to veze sada ima? Hoćeš opet da je zoveš?
-Ima veze....Dolores me je otela! Sigurna sam da je to bila ona...Još sam bila svesna kada me je stavila u svoj auto...! Sećam se da mi je bilo jako loše....

KRAJ 32. EPIZODE

GLUMICE KOJE SE POSEBNO ISTICU U SERIJI:

Amanda - KRAJ - Page 5 Jr46qa
DORA MAZZONE (DOLORES)

Amanda - KRAJ - Page 5 2v95u
MONIKA SANCHEZ (MIKAELA BRANT)

AMANDINA KOLA, ZA VREME SVOJE PEVACKE KARIJERE:

Amanda - KRAJ - Page 5 312h7wg
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyTue 26 Jan 2010 - 7:20

Quote :
Nije mogla da razume zato je nazivaju monstrumom i zašto su svi pobegli od nje.
-Da nije zbog kose?! Ona koza Ivon me je unakazila u kafiću...Bože....Na šta ličim sada..

Amanda - KRAJ - Page 5 231814 hehe ona i dalje misli o frizuri, a zivot joj visi o koncu. A i slika njenog auta je lepa hehe

Zao mi je Amande, zaista teski trenuci za nju. Ceo grad je optuzuje za nesto sto nije kriva, a istinu samo zna naucnica... Bilo bi lepo da se opet sretne sa Andresom i da se zajedno bore protiv nepravde..
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyTue 26 Jan 2010 - 10:34

Quote :
Bilo bi lepo da se opet sretne sa Andresom i da se zajedno bore protiv nepravde..
Moracu da te razocaram. ::(: Bilo bi lepo, ali.......nece se to jos uvek desiti.

Evo, da se podsetimo zadnjeg susreta izmedju Andresa i Amande:

Quote :
Amanda je u hodniku srela Andresa i on joj je rekao da je sačeka, da se presvuče, pa da zajedno odu do Šerilin kako su se i dogovorili. Međutim, Amanda je počela da plače, zaustavila je Andresa i snažno ga zagrlila.
AMANDA: Uvek ću te voleti...Nikad to nemoj da zaboraviš.
ANDRES: Šta ti je ljubavi, ne razumem te....?
AMANDA: Idi,... presvuci se,... ovde ću te čekati – i dok je govorila, brisala je suze.
Andres joj je pustio ruku i otišao je da se presvuče. Kada se vratio, nje više nije bilo.

Kasnije nova epka!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyTue 26 Jan 2010 - 11:08

33. EPIZODA

Noćni klub se odjednom ispraznio. Jedino je Marina spavala u svojoj sobi. Kada je ostavila Amandu sa Hosefinom, čekala je još neko vreme da vidi da li će se vratiti. Međutim, ubrzo je zaspala, bila je veoma umorna, jer prethodnu noć nije uopšte spavala.
Pred zoru, prostitutke su polako počele da se vraćaju u klub, ali su bile u strahu. Ujutru, Sonja je pronašla mrtve telohranitelje i Hosefina, rastrganog, na krevetu u svom apartmanu. Međutim, još uvek je bio živ. Prvo je pozvala njegovu kuću, njegove ljude od poverenja da dođu, a oni su ga onda odvezli u privatnu bolnicu, kako bi izbegli skandale i kako se ne bi otkrilo da je on zapravo šef kluba. Sonja je bila užasnuta prizorom, pre svega, jer je Hosefino bio potpuno go, a imao je povrede po celom telu...izgledalo je kao da ga je pas rastrgao. Zatekla je i razbijen prozor.

Amanda se setila naučnice Dolores i bila je sigurna da je ona odgovorna za njenu otmicu. Heorhina ju je odvezla u podrum. Osećala se bolje, ali je bila uznemirana nakon svega. Heorhina je pokušala da je uteši.
-Proći će sve...videćeš...Ta doktorka će biti kažnjena, to ti garantujem, ali sada trenutno ne možemo ništa da uradimo, ruke su nam vezane, zbog policije, nažalost, i sama si videla plakat...Zato te preklinjem da ne napuštaš ovo mesto...Moramo ovde da provedemo nekoliko dana, ja ću se potruditi da ti ništa ne fali. Ipak, ovo nije toliko strašno kao što izgleda, a i banditi su dobri prema nama. – govorila je Heorhina Amandi.
-Mama...gde je Šerilin i ona druga, što je ranjena, kada su došle prostitutke?
U tom trenutku, Šerilin je ušla u podrum, sa još nekoliko bandita i zagrlila je svoju durgaricu. Na svu sreću, povreda na Šerilinoj glavi nije bila ozbiljna...Dok je Amanda bila u klubu, Šerilin je pozvala Džerija, objasnila mu je gde se nalaze, a ubrzo je i on stigao u podrum. Doneo im je najpotrebnije stvari...Šerilin nije htela da napusti podrum, već je odlučila da ostane uz Amandu i Džeri se složio sa tim. Marielino stanje je bilo kritično i lekari su morali da je operišu. Njeni prijatelji, banditi, ceo dan su proveli u bolnici očekujući novosti, vezane za njeno zdravlje.

Noć je....Meksiko je i dalje prekriven velom tame, u gradu su i dalje prisutni nemir i strah, a policija je i dalje tragala za Amandom. Heorhina je bila veoma umorna od svega što se izdešavalo prethodnih dana i brzo je zaspala, ali je pre toga zamolila kćerku da ne napušta podrum. Znajući da je Amanda tvrdoglava, pokušala je da ostane budna, ali nije uspela. Ipak je umor, koji je bio prisutan svih ovih dana, uspeo da je savlada. Osim što je bila umorna, Heorhina je bila i veoma uplašena i zabrinuta zbog Amandinog zdravlja...Sada se sve to skupilo...Konačno je uspela da zaspi. Amanda je bila uznemirena jer se setila Dolores i više nije mogla da obuzda svoj bes i želju za osvetom. Dobro je zapamtila gde se nalazi vila od Dolores, pošto ju je Mario, jednom prilikom vozio odatle kući. Nije više mogla da izdrži situaciju u kojoj se nalazila, a stanje joj se još više pogoršalo nakon što je videla plakat sa svojim likom. Bila je očajna zbog velike nepravde koja joj je počinjena, a za koju je, najvećim delom, kriva Dolores. Te dve godine, provedene u ropstvu, značile su preokret u njenom životu, ali preokret nagore. Zaista, svi njeni snovi, maštanja, nadanja, srušeni su i njen život se odjednom sveo na život u mračnom podrumu...Majka je sve vreme bila uz nju, ali je Amanda shvatila da je i njoj počinjena velika nepravda...
-Moja majka je morala da postane deo bande...kako bi uspela da se izvuče iz kandži Hosefina...Ona i ne zna da nam je taj bednik za petama!!! U velikoj je opasnosti...Život u bandi je veoma opasan, surov...ne smem da dozvolim da nedužne osobe stradaju zbog mene!!! Dolores će skupo da plati za to što mi je učinila! Ona je glavni krivac za sve.....mada verujem da je i Mikaela Brant umešana bila u sve to, jer je meni pozlilo, nakon što sam izašla iz njene vile...a pre toga mi je dala da pijem...Sada se svega sećam! Verovatno mi je sipala nešto u piće...ali zašto? Zašto je htela da me ubije....? Zašto me je Dolores otela? Zašto je Hosefino maltretirao moju majku, a sada je počeo i mene?! Dokle više?!!!!! Ne mogu više da izdržim ovakav život...a moji neprijatelji, koji su uništili moju porodicu i osudili nas na ovakav život, sada mirno spavaju! Ne mogu to da dozvolim...Moram da saznam zašto me je Dolores otela i zašto se sada osećam loše...Znam da sa mnom nešto nije u redu...!!!! Oprosti mi majko što ću ti opet naneti bol....ali ja moram da idem odavde! Ne mogu više da izdržim ovo....!!! – a zatim je prišla Heorhini, koja je spavala na dušeku i poljubila ju je. Bila je uplakana, jer je znala da će ponovo naneti bol majci, ali nije mogla da se odupre snažnoj oluji raznih osećanja koja je besnela u njoj, pogotovo sada, kada se setila naučnice. Pomazila je Šerilin po glavi, koja je takođe spavala, a zatim je polako napustila podrum.

Mikaela Brant je obavestila Alehandra da Andres već dva dana nije dolazio u vilu i da se ne javlja ni na telefon. Alehandro je pretpostavljao da je Andres otišao da traži Amandu i obratio se policiji. Mikaela je, takođe, organizovala potragu za njim, koristeći svoje veze i uticaje. Imali su sreće, jer je Andres, sudeći po svemu, otišao Mikaelinim kolima, tako da će ga lakše pronaći.

Andres je došao u opasne delove grada....to su uglavnom bile sirotinjske četvrti, pune bandita i lopova. Međutim, on nije ni zašta više mario...Bio je očajan zbog situacije u kojoj se nalazila Amanda, a nije znao kako da joj pomogne, ni kako da je uopšte pronađe. Ubrzao je auto i nije dobro gledao kuda vozi. Plakat, koji je video na jednoj od zgrada, pogoršao je njegovo psihičko stanje i to ga je još više dotuklo. Bio je duboko povređen i slomljen...Nije na vreme primetio ženu robota, u policijskoj uniformi, kako prelazi ulicu. Na brzinu je zaustavio auto, ali je bilo prekasno, već ju je bio udario i ona je ležala na drumu, bez svesti. Odmah je istrčao iz auta i prišao joj.
-Amanda....!!!! Reci nešto.....molim te.....Bože šta sam uradio?!!! Ljubavi.......!

KRAJ 33. EPIZODE
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyTue 26 Jan 2010 - 12:57

Drago mi je zbog Heorhina, ako i treba tako, zasluzio je!

Zena Robot postaje svakim danom sve opasnija...Zabrinjava me ova Amandina opsednutost naucnicom, jer iz toga nista dobro nece izaci...SIgurna sam da ce se tu izdesavati jos dosta toga!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyTue 26 Jan 2010 - 13:27

Quote :
Drago mi je zbog Heorhina, ako i treba tako, zasluzio je!
::D: Heorhino...... Verovatno si mislila na Hosefina.... ::D: A Heorhina je Amandina majka..... ::D:

Quote :
Zena Robot postaje svakim danom sve opasnija...Zabrinjava me ova Amandina opsednutost naucnicom, jer iz toga nista dobro nece izaci...SIgurna sam da ce se tu izdesavati jos dosta toga!
Kako mislis opsednutost? Ona se setila samo naucnice, posto je zadnju nju videla, pre nego sto je pala u nesvest, zbog Mikaelinog otrova. Sigurna je da Dolores ima veze sa njenom otmicom, zato i zeli da je pronadje, jer je prestrasena zbog svega, pogotovo kada je videla onaj plakat...Ne zna sta joj se desavalo tokom te dve godine, zato joj je toliko vazno da vidi naucnicu....da joj sve razjasni.

Hvala Snoopy!
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 EmptyTue 26 Jan 2010 - 14:15

Quote :
Verovatno si mislila na Hosefina

ahaha na njega sam mislila, umor ucinio svoje heheh Amanda - KRAJ - Page 5 362815

Quote :
Kako mislis opsednutost?

Htela da kazem da je Amanda sigurna, na neki nacin, da je Dolores kriva za njenu otmicu i tek ce postati opsednuta time da to istrazi... mozda nisam u pravu, ali ovom recenicom
Quote :
Moram da saznam zašto me je Dolores otela i zašto se sada osećam loše
sam stekla neki takav utisak, mozda ce na kraju tako da sazna i za svoju dvojnicu ''Amandu- robota''
Back to top Go down
Sponsored content

Amanda - KRAJ - Page 5 _
PostSubject: Re: Amanda - KRAJ   Amanda - KRAJ - Page 5 Empty

Back to top Go down

Amanda - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next