~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti i video-klipove Tue 8 Feb 2011 - 9:56 | |
| Gledala sam kada su se poljubili. Joj Marisela je prelijepaaa *__* Nevjerovatna je! A kada joj je Santos pjevao serenaduu...topila sam se ALi msm da ono nije bio Christianov glas |
|
Lora Balentić TVNovele Novi član
Broj postova : 3 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Osijek
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti i video-klipove Tue 8 Mar 2011 - 0:59 | |
| - ~Blair&Chuck~ wrote:
- Gledala sam kada su se poljubili.
Joj Marisela je prelijepaaa *__* Nevjerovatna je! A kada joj je Santos pjevao serenaduu...topila sam se ALi msm da ono nije bio Christianov glas Pozz svima! Ja sam gledala Donu Barbaru na Novoj TV; i sada je ponovo gledam na FTV-u ....odlična je! Edith je odglumila Barbara savršeno...ne znam jel bi koja druga glumica bolje odglumila...Genesis mi se uopće ne sviđa...Meier mi je bio super...jedino me živcirao malo. Ja mislim da je to Meierov glas bio; jer on je i pjevač; mislim prije nego se očeo baviti glumom je imao svoj bend..pa mislim da je on pjevao... |
|
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti i video-klipove Mon 28 Mar 2011 - 12:04 | |
| Donaa...obozavam i dalje ovu seriju Jednostavno me odusevila uloga Edith,Santosa nesto nisam ni voljela genenis mi je odlicna,Marisela mi je skroz pozitivan lik |
|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti i video-klipove Tue 29 Mar 2011 - 3:30 | |
| Seeerija je savrsena Genesis |
|
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti i video-klipove Mon 2 May 2011 - 11:13 | |
| volim Edith, šteta što ovo nisam gledala. |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na slike, novosti i video-klipove | |
| |
|