| Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? | |
|
|
Author | Message |
---|
**ApA** TVNovele Pričalica
Broj postova : 5818 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Sun 6 Dec 2009 - 6:27 | |
| Slobodno recite ?? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Sun 6 Dec 2009 - 9:35 | |
| Sigurno da ima... Bar jedna osoba da svakoGa nervira... Al nitko to neCe priznat Ako ko prizna i ja cu al ovako ne |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Sun 6 Dec 2009 - 9:41 | |
| Trenutno me niko ne nervira...Nadam se i da nece.. |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Sun 6 Dec 2009 - 10:30 | |
| Mene nervira Angelica i posvadjala sam se sa njom,mislim da su svi primetili..tako da necu vise pricati o njoj,da ne misli da je ,,prozivam,,... a sa svima sam super,svi su mi extra ) |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Sun 6 Dec 2009 - 10:40 | |
| - **ApA** wrote:
- Mene nervira Angelica i posvadjala sam se sa njom,mislim da su svi primetili..tako da necu vise pricati o njoj,da ne misli da je ,,prozivam,,...
a sa svima sam super,svi su mi extra ) Eh priznat cu i ja nemam nista protiv nje al cura stvarno se izdvaja od svih nas uvijek zapocinje svadje :888: |
|
| |
Mole R@t TVNovele Novi član
Broj postova : 303
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Sun 6 Dec 2009 - 11:04 | |
| Nemam pojma...ali sigurno ima.,. ne volim zaludjenike RBD , Elly, Willy... msm ok da ih volite, ali postoji i ness drugo... msm ...ne kazem da me enrviraju oni koji ih vole , nego oni pravi napaljenici |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Sun 6 Dec 2009 - 14:01 | |
| postoje neke osobe koje me konstatno nerviraju,ali necu ih imenovati...msm da nije u redu,ali mislim da se isto tako zna ko je...postoje i oni koji me ponekad iznerviraju,ali ponekad sam sa njima skroooz ok... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 7 Dec 2009 - 10:07 | |
| - **ApA** wrote:
- Mene nervira Angelica i posvadjala sam se sa njom,mislim da su svi primetili..tako da necu vise pricati o njoj,da ne misli da je ,,prozivam,,...
a sa svima sam super,svi su mi extra ) Primate me u klub? hahahah |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 7 Dec 2009 - 10:11 | |
| Primamo naravno |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 7 Dec 2009 - 10:31 | |
| Jojj kako smo grozni .... ) e ljudi ja nekom kazem STOP SPAM a ja se unisti sa spamovanjem |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 7 Dec 2009 - 11:17 | |
| Mene isto malo Angelika mislim da je neuracunljiva. Salu na stranu,ja znam da nerviram dosta njih sa svojim postovima,ali sta cu...Takva sam )))) |
|
| |
*Danna es mi angel* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9889 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 7 Dec 2009 - 11:49 | |
| Ima par osoba,ali necu imenovati koje su |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 7 Dec 2009 - 14:18 | |
| Ja se ne svadjam nisakim Mole Rot me je nervirao kad je tek dosao jer mi je prozivao Willia tj takozvanu zaludjenost ali je prestao tako da sad trenutno niko... Ne znam ko je ta Angelica ne susrecem se sa njom. |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 7 Dec 2009 - 20:37 | |
| Tasa vise se i neces susresti sa njom...Banovana je.. mene vise niko ne nervira |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Tue 8 Dec 2009 - 2:45 | |
| e pa sad kad je angelica otisla mene niko vise ne nervira,i svi su mi dobri:-)))))))) |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Tue 8 Dec 2009 - 8:58 | |
| |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Tue 15 Dec 2009 - 12:16 | |
| Takodje... ) Otkad je ona otisla niko me ne nervira...a dok je bila tu,samo sam zaobilazila njene postove jer da sam pocela da se svadjam sa njom mene bi banovali,meni kad pukne film ne biram ni mesto ni vreme.. |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Wed 16 Dec 2009 - 7:13 | |
| Ja sam se krstila dok sam citala njene postove... |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Wed 16 Dec 2009 - 7:49 | |
| isto...ali na neke sam strasno sizela.... |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Wed 16 Dec 2009 - 7:54 | |
| ili kad zapne pa napise 10 postova za redom...boze,boze... |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Thu 17 Dec 2009 - 11:13 | |
| |
|
| |
nermina TVNovele Novi član
Broj postova : 421 Godina : 38
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Fri 18 Dec 2009 - 12:30 | |
| mene isto niko ne nervira svi su ok . |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 25 Jan 2010 - 9:54 | |
| Neeee ))) |
|
| |
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 25 Jan 2010 - 10:38 | |
| - ♥ nenalevy ♥ wrote:
- Neeee )))
Istooo |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? Mon 25 Jan 2010 - 11:17 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- ♥ nenalevy ♥ wrote:
- Neeee )))
Istooo Ni mene niko ne nervira... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? | |
| |
|
| |
| Da li postoji neko na forumu ko vas nervira i koga ne smatrate prijateljem.??? | |
|