REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Godina : 30
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 _
PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyWed 20 Oct 2010 - 2:12

:super:
Zapravo volela bih da imam prijatelja koji je gej pa da se sa svima ostalima svadjam zbog njega i da ga branim.
Dajte,pre neki dan sam cula JA SAM PIJANICA ALI NISAM PEDER!To je nenormalna stvar!
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Godina : 35
Fan-gif : Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 Sabes2

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:54

~Brancica~ wrote:
Izvinite sto cu biti prosta, ali ako je nekome normalno da recimo muskarac uteruje drugom muskarcu u da ne kazem gde, onda vala ni taj nije normalan...

:super: :super:
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 2uellas

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyTue 2 Nov 2010 - 11:08

~Brancica~ wrote:

Ali totalno sam protiv takorecih gej parada i ostalih gluposti... Pa zar jednog dana treba da pustim dete na ulicu da gleda gomilu muskaraca ili zena kako se zvale jedni sa drugima? I koliko god nekima bilo tesko da shvate homoseksualnost nije normalna stvar i nikad nece biti... Izvinite sto cu biti prosta, ali ako je nekome normalno da recimo muskarac uteruje drugom muskarcu u da ne kazem gde, onda vala ni taj nije normalan...

Svaka cast,u potpinosti se slazem sa tobom,meni je sve to bolesno!!! :super: :super: :super:
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Godina : 28
Fan-gif : Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 Kf4npd

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptySat 12 Feb 2011 - 6:10

Iskreno,nisam za homoseksualce jer smatram da je Bog stvorio dva spola sa razlgom.
Ali ne bi ga osudivala ni nista takvo,mogla bi ga imati za prijatelja,samo da je dobar i iskren prema meni
Back to top Go down
hollyss
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
hollyss

Broj postova : 442
Fan-gif : Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 14xf8

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyFri 13 May 2011 - 8:51

Vjerujte da mi ovakvo pitanje nikada nije palo na pamet... Iskreno: ne znam kako bih se postavila, jer smatram to neprirodnim, a tako da zaista ne znam.
Back to top Go down
♥ J & V ♥ .
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
♥ J & V ♥ .

Broj postova : 118

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyTue 24 May 2011 - 1:03

Ne razmisljam o tome. :)
Back to top Go down
Barbara Montesinos
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Barbara Montesinos

Broj postova : 193
Godina : 27

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyTue 16 Aug 2011 - 3:58

Homoseksualnost nije bolest,homofobija jeste :P

Last edited by Barbara Montesinos on Tue 8 May 2012 - 18:34; edited 38 times in total
Back to top Go down
pamela93
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
pamela93

Broj postova : 582
Godina : 31

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyMon 5 Sep 2011 - 1:02

Quote :
Nemam, ali i da imam ne bi imala predrasuda jer nisam protiv geja, mislim da sko ima pravo na svoj zivot i na svoj izbor......ali cinjenica je da ce prihvatanje kod nas na Balkanu i Srbiji mnogo tesko ici.....

slazem se sa tobom
Back to top Go down
sneks
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sneks

Broj postova : 244
Godina : 40
Fan-gif : Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 2585ff6

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyTue 4 Oct 2011 - 8:55

ja sam konzervativnog razmisljanja i bas zbog toga volim ovu zemlju u kojoj to nikad nece postati normalno,i nikad nece biti gej brakova i gejevi usvajaju decu.po meni je to sve nenormalno
Back to top Go down
sxomi
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sxomi

Broj postova : 213
Godina : 36
Fan-gif : Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 F_rqjlm_7d6ae14

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyMon 10 Oct 2011 - 12:30

ne bih imao nista protiv, pogotovo ne ako je drugarica, za druga ne znam stvarno :) ...sigurno ne bi bio ODLICAN odnos kao ranije ali ne bi ga izbegavao. uostalom sve zavisi kakvi smo prijatelji bili
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptySat 15 Oct 2011 - 7:02

nemam ga niti iskreno ne bih ga voljela imati ....
Back to top Go down
Rubí ♥
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Rubí ♥

Broj postova : 359
Godina : 32
Fan-gif : Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 Tumblr_m3tbjwhISj1rsjp9oo2_250

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptySat 15 Oct 2011 - 9:03

nemam nista protiv nijh, ali ih ne bih zelela medju prijatelje
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptySun 16 Oct 2011 - 1:30

dervisevic fata wrote:
nemam ga niti iskreno ne bih ga voljela imati ....
thumbup thumbup
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
***Danna es mi Princesa**
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
***Danna es mi Princesa**

Broj postova : 14139
Fan-gif : Alguien te mira

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptySun 15 Jan 2012 - 13:46

da mi je drug gej bili bismo nerazdvojni da mi je drugarica lez. pobegla bih od nje šalim se ne bih pobegla ali bismo bile na distanci
Back to top Go down
http://www.danna-garcia.com
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptySat 28 Jan 2012 - 8:01

***Danna es mi Princesa** wrote:
da mi je drug gej bili bismo nerazdvojni da mi je drugarica lez. pobegla bih od nje šalim se ne bih pobegla ali bismo bile na distanci

Hahaha,slažem se. :P
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptySun 22 Apr 2012 - 19:45

Ljude gledam prema tome kakve su osobe,dakle ne smeta mi,a zašto bi?Čitam neke ranije postove i ne mogu da verujem da neko misli da je to bolest.Ili ako bi saznao da mu je drug ili drugarica gay da bi se distancirali!?Zašto?Pa to je ista osoba.Ne razumem takav stav.
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyMon 23 Apr 2012 - 1:01

meni jednostavno to nije normalno ! Bog je stvorio muskarca i zenu da bi osnovali porodicu i imali djecu!
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyMon 23 Apr 2012 - 1:24

dervisevic fata wrote:
meni jednostavno to nije normalno ! Bog je stvorio muskarca i zenu da bi osnovali porodicu i imali djecu!
Tako je abla thumbup
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Mirzaaa
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Mirzaaa

Broj postova : 2004
Fan-gif : Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 Dan-Blair-dan-and-blair-29364374-245-245

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyTue 24 Apr 2012 - 10:14

Šta bi da mi je drug p**er...? Hmm pa ništa,sve je ok dok mi se ne počne upucavat... xD

Iskreno ne smetaju mi sve dok me ne diraju...gledam ljude prema tome da li su dobri ili loši a ostalo me mnogo ne zanima...
Back to top Go down
Barbara Montesinos
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Barbara Montesinos

Broj postova : 193

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptyTue 22 May 2012 - 8:32

Biseksualna sam,ljudi nisu samo za razmnozavanje,zato sto imamo osecanja protiv kojih ne mozemo,nije bolest voleti osobu istog pola zato sto ljubav ne zna za pol,godine ili naciju
Ja ne zelim da imam dete ali nije bitno da li su roditelji heteroseksualci,biseksualci ili homoseksualci,bitno je detetu pruziti ljubav thumbup

Last edited by Barbara Montesinos on Thu 1 Nov 2012 - 4:35; edited 24 times in total
Back to top Go down
arija*
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član

Broj postova : 2770
Godina : 30

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptySun 24 Jun 2012 - 12:48

LadyEstrella wrote:
Ljude gledam prema tome kakve su osobe,dakle ne smeta mi,a zašto bi?Čitam neke ranije postove i ne mogu da verujem da neko misli da je to bolest.Ili ako bi saznao da mu je drug ili drugarica gay da bi se distancirali!?Zašto?Pa to je ista osoba.Ne razumem takav stav.

:super: Naravno da bi nastavila druzenje... :)
Back to top Go down
Zelo
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Zelo

Broj postova : 53
Fan-gif : Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 Tumblr_m07vfzk77C1qzh5sno1_500

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 EmptySat 29 Dec 2012 - 18:07

Ja imam gej drugove,zapravo gej drugovi su najbolji drugovi dodju ti kao muzevi bukvalno XD
Vidim ovde dosta njih protiv homoseksualaca...kako bi se vi na primer osecali da su ljudi protiv strejt osoba?Tch
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??   Prijatelji HOMOSEKSUALCII ?? - Page 2 Empty

Back to top Go down

Prijatelji HOMOSEKSUALCII ??

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2