|
|
Author | Message |
---|
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Fri 11 Dec 2009 - 3:12 | |
| Jao ja bih volela da pocne Prerergrina. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Sun 13 Dec 2009 - 7:00 | |
| Meni je ovo super serija, jedna od omiljenih. Izvinjavam se sto sam u temi za slike komentarisao, pogresio sam. Voleo bih da posle Nevine krene Ljubav je kocka ili Maceha. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 14 Dec 2009 - 6:18 | |
| A jel mozda znate koja ce serija posle inocente de ti? |
|
| |
daca TVNovele Novi član
Broj postova : 49
| Subject: Re: Komentari Tue 15 Dec 2009 - 23:52 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- A jel mozda znate koja ce serija posle inocente de ti?
i mene to zanima mozda neko zna jer ce uskoro kraj serije?? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Wed 16 Dec 2009 - 0:02 | |
| Jos uvek se ne zna, obavesticu vas ja .. Mislila sam da ce Un Gancho Al Gorazon, ali vidim da vi pricate da ce ponovo repriziranje neke telenovele, tako da ne znam jos uvek 100%
Inace serija Nevina je VRH ! Znaci kad se ranije emitovala, gledala sam i kad se emitovala i ustajala za reprizu .. Hehhe.... |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari Wed 16 Dec 2009 - 0:59 | |
| STA CE SE DESITI DO KRAJA SERIJE (MARKIRAJTE ISPOD TEKST I SAZNAJTE)
Sergio izjavljuje ljubav Floreciti. Ginekolog otkriva Aurori da je trudna. Efrain očima daje znak Rebeki da je Isela pucala u njega. Aurora govori Rebeki da čeka Hulijevo dete, ali ona joj govori da on želi da povrati Florecitinu ljubav i savetuje je da Huliju i Floreciti saopšti da je trudna. Aurora moli Florecitu da se odrekne Hulija Alberta, jer će se njih dvoje venčati i dobiti dete. Hulio ne želi da se odrekne svog deteta, ali ni da se oženi Aurorom. Isela govori Sergio da je savetovala Florecitu da oprosti Sergiu. Florecita saopštava Sergiu da ne želi da se uda za njega i odlazi. Pretrčava ulicu i na nju naleće automobil. Ostaje da leži, a vozač beži sa mesta događaja. Isela planira kako da pobegne ako je Rebeka bude tužila. Doktor Velez misli da će Florecita umreti. Zakarijas preti Rebeki da će reći policiji sve što zna i da će je optužiti za ubistvo. Virginia je ubeđena da je Rebeka ubila Filemona, a Zakarijas tvrdi da je njena žrtva bila i Raquel.Virginia saopštava Huliju za nesreću koju je doživela Florecita. Florecita traži od doktora da ne dozvoli Huliju Albertu da je poseti. Virginia saopštava majci da je prenela vest Huliju i da je se više ne plaši. Rebeka odlazi do njene sobe i pričinjava joj se Raquel, koja joj govori da je njena deca ne vole, da će je Zakarijas optužiti za ubistvo i da će otići u zatvor. Medicinska sestra kaže Floreciti da se Hulio već danima raspituje za njeno zdravlje. Rebeka optužuje Iselu za pokušaj ubistva. Florecita priznaje Sergiu da se sprema da oprosti Huliju Albertu., a Isela je podseća da on čeka dete sa Aurorom. Maite i Sebastian se venčavaju. Gabriela odlazi kod Victora da bi mu saopštila da je on njen sin. Hulio govori Floreciti da će priznati Aurorino dete kao svoje, ali da se neće oženiti njome, jer je ne voli. Zakarijas obaveštava Virginiju da će podneti tužbu protiv Rebeke, koja želi da ubije Florecitu. Isela saznaje da joj je Gabriela majka. Hulio saopštava Floresiti i Gabrieli da je Isela uhapšena i odlaze do policijske stanice. Hulio obećava da će pomoći Iseli. Rebeka pokušava da ubije Florecitu, ali je Hulio i Gabriela sprečavaju u tome. Florecita odlučuje da se uda za Hulija, koji saznaje razloge zbog kojih je Zakarijas optužio Rebeku. Dan posle toga Rodrigo i Virginija postaju prijatelji. Rebeka pokušava da spreči Hulija Alberta da napusti kuću, ali on odlazi. Rebeka odlazi u sanatorijum. Hulio Alberto i Florecita se venčavaju – više ih ništa neće rastaviti, a nevina devojka najzad može uživati uz ljubav svoga života... |
|
| |
daca TVNovele Novi član
Broj postova : 49
| Subject: Re: Komentari Wed 16 Dec 2009 - 2:30 | |
| ja volim nevinu stvarno je dobra serija kao i sve televisine |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Wed 16 Dec 2009 - 5:46 | |
| Extra serija, nego me termin uzasno nervira. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| |
| |
mica TVNovele Novi član
Broj postova : 4
| Subject: Re: Komentari Thu 17 Dec 2009 - 10:36 | |
| |
|
| |
*Iwona* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 904
| Subject: Re: Komentari Fri 18 Dec 2009 - 8:20 | |
| extraaa je serija a za termin se slazem...xDD |
|
| |
mica TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Sun 20 Dec 2009 - 5:13 | |
| |
|
| |
mica TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari Sun 20 Dec 2009 - 5:14 | |
| ako se neko registruje mora da ode na svoju imejl adresu da potvrdi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 20 Dec 2009 - 7:08 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Wed 23 Dec 2009 - 10:30 | |
| Skupi postova i reklamiraj gdje treba Nego da komam novelu Volim je jer glumi Valentin (L) jubav slatka |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Dec 2009 - 14:47 | |
| Ova serija je mnogo dobra nego me nervira termin. Posle finala Farme je bila u 16.00h i onda pustili ono The Best of, mnogo sam se iznervirao. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 26 Dec 2009 - 23:20 | |
| Msm da trebaju sada da promene termin. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Dec 2009 - 21:43 | |
| Posle Inocente de ti ide Mi Pecado. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Dec 2009 - 22:53 | |
| Ko ti je rekao Angel ? GDe si procitala to ? |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Dec 2009 - 22:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Dec 2009 - 0:27 | |
| Videla sam na svet forum. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Jan 2010 - 13:43 | |
| super...ovo je bila super serija i bas mi je drago sto sam uhvatila poslednju epizodu iako sAm je vec gledala... |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Jan 2010 - 14:47 | |
| |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Jan 2010 - 22:31 | |
| |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari Mon 25 Jan 2010 - 9:11 | |
| Nisam propustala Ono davno kada su davali... I mislim da je Helena Rojo odlicno odigrala ulogu one zloce,a i takve joj uloge,cini mi se,bolje leze.... E,da,i uvodna muzika je jako lepa... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|