| Komentari na novosti, slike i ostalo ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Tue 17 Nov 2009 - 21:29 | |
| Pa dobro Jelena to donekle jeste tako, ne vredja Dannu. MAda se meni serija svidja... A jes nelogicno da je sredjena u svoj toj guzvi, mada ne bi ni bila fora da je se neko zaljubi u nju da je sva rohava |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Tue 17 Nov 2009 - 21:37 | |
| heheeh,pa nisam ja nista rekla vredja li ona ili ne,ako joj se ne svidja serija, neka ne gleda i ne komentarise... |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Wed 18 Nov 2009 - 0:32 | |
| Ja ne vredjam Dannu mislim da je ona odlicna glumica, ali ovo samo jos jednom pokazuje na kvalitet nekih serija. Kako se Sarliz Teron promenila za ulogu u filmu Cudoviste. Mislim da ovakvim serijama producenti vredjaju kvalitet glumaca. Nalupala sam se,ali me to strasno nervira |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Wed 18 Nov 2009 - 2:38 | |
| Da, malo je nelogicno...ali ne bi bilo dobro da sad glavna uloga bude da je se uplasis XD |
|
| |
Mole R@t TVNovele Novi član
Broj postova : 303
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Wed 18 Nov 2009 - 3:38 | |
| Msm ako ste se opredelili za ovu seriju treba da samii sebi pravite scene u glavi... jer su totalno -.- kao i ostale Telemundove. Imaju brdo propusta u telenovelama... 1.pitanje: uu GvatemaLi se prikazuje ova serija?! --> Od januara 2010. na Telemundu u terminu od 20:00h!!! |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Wed 18 Nov 2009 - 5:06 | |
| Odgledala sam prvu epizodu celu a drugu samo prvi deo i super je.Danna je prelepaaa! |
|
| |
**ApA** TVNovele Pričalica
Broj postova : 5818 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Fri 20 Nov 2009 - 4:58 | |
| ja sam 5 epizoda odgledala,i nikako mi se ne da 6 da gledam |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Thu 26 Nov 2009 - 13:34 | |
| sve sam odgledala , i jedva cekam sutra 14 da gledam... |
|
| |
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Sat 28 Nov 2009 - 23:25 | |
| Bas mi je lepa Dannita...Jedva cekam nove epke |
|
| |
Daniel TVNovele Novi član
Broj postova : 315
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Sun 29 Nov 2009 - 2:07 | |
| Ja malo kasnim sa gledanjem, ali ono sto sam odgledao je odlicno...Nadam se da ce serija ostati tako dobra do kraja, zanima me onaj deo kad se Lola obogati... |
|
| |
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Sun 29 Nov 2009 - 3:09 | |
| - Daniel wrote:
- Ja malo kasnim sa gledanjem, ali ono sto sam odgledao je odlicno...Nadam se da ce serija ostati tako dobra do kraja, zanima me onaj deo kad se Lola obogati...
eh i mene to zanima... |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Wed 9 Dec 2009 - 2:53 | |
| kakva je serija?ja je baš nešto ne gledam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Wed 9 Dec 2009 - 2:55 | |
| meni je super,,,naravnoooo:) |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Wed 9 Dec 2009 - 2:58 | |
| jel se desilo šta između glavnih likova? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Thu 10 Dec 2009 - 6:58 | |
| nije, i pocelo je to da me nervira...vec 20 epizoda proslo i ne znam da li su 10 reci razmenili u tih 20 epizoda i to me trenutno mnogo nervira!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Thu 10 Dec 2009 - 6:58 | |
| hahaah,mora nekako pocet radnja |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Thu 10 Dec 2009 - 7:24 | |
| krajnje je vreme da se pocne nesto desavat! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Thu 10 Dec 2009 - 7:26 | |
| xaxaxa,ma pocece,to da imaju vise epki |
|
| |
*Danna es mi angel* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9889 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Thu 10 Dec 2009 - 11:45 | |
| danas je bila preeeelepa epizoda!! :srce: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Thu 10 Dec 2009 - 12:16 | |
| je li to 24
sta je bilo, ispricaj mi u kratko |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Mon 14 Dec 2009 - 9:26 | |
| - -Lili- wrote:
- nije, i pocelo je to da me nervira...vec 20 epizoda proslo i ne znam da li su 10 reci razmenili u tih 20 epizoda i to me trenutno mnogo nervira!!
ma onda je neću ni gledat,ako se ništa ne dešava... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Tue 15 Dec 2009 - 4:46 | |
| pocelo je da se desava nego je Lili nestrp;jiva previse |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Fri 18 Dec 2009 - 8:17 | |
| Msm da ce serija da ima veliki uspeh. |
|
| |
Daniel TVNovele Novi član
Broj postova : 315
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Mon 28 Dec 2009 - 7:45 | |
| Serija je sve bolja i bolja! Nesto potpuno drugacije, dugo telemundo nije snimao serije na selu i imanju...Sve je dobro, nemam nijednu zamerku...Ima i smesnih scena, pogotovo sa Prisilom, Rehinom i njenim sinovima....Ako se neko seca, kako se Rehina uzivela kada je jedan od njenih sinova zapevao, kakvu je samo facu napravila, kao da je zacarana, a pevanje ubi Boze....A Prisila je glupa za medalju, uvek nesto odvali, kaze nesto sto ne bi smelo, smesna je kad se zagleda u Marsela.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! Mon 28 Dec 2009 - 12:29 | |
| da,Prisila je koma,iskreno kao glumicu je uopste ne volim,ali je smesna za 10,danas isto,umirala sam,koja je to budala i kad špocnu ona i majka na francuskom hahah,a Rene je...sve osim genije,a ja bolje pevam od Rikarda,dvojica starijih su...znaci super spoj.A o glavnim glumcima da ne pricam,to je ljubav(gluma),ti pogledi,dodiri... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na novosti, slike i ostalo ! | |
| |
|
| |
| Komentari na novosti, slike i ostalo ! | |
|