|
|
Author | Message |
---|
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Farma Sat 23 Jan 2010 - 9:17 | |
| slazem se sa vama da bi bilo mnooogo bolje da otkupe neku seriju, ali mislim da to rade, jer im Farma dostize rekordnu gledanost i onda im se mnogo vise isplati sve to...iako moraju da kupe Farmu, koja je jeftinija od telenovela... |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Farma Mon 25 Jan 2010 - 8:34 | |
| Pa naravno,potrebno je mnogo vise novca za seriju ,da bi se otkupila prava prikazivanja. A za farmu imaju sponzore i dize im rejting jer ljudi vole da gledaju prostakluk. Tuzno... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Farma Sat 20 Mar 2010 - 5:04 | |
| stavrno grozno... |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Farma Sat 20 Mar 2010 - 5:13 | |
| da li neko gleda Farmu? meni se lično ne dopada, a pink je smorio sa reality programom. još malo pa će prikazivati reality 24/7 :sdf: |
|
| |
| Subject: Re: Farma Sat 20 Mar 2010 - 8:17 | |
| ne gledam farmu.. ne svidja mi se.. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Farma Sat 20 Mar 2010 - 9:57 | |
| Gledam FARMU nije bad... Ak vise volim VB... Sto se tice ove godine Iva i Indy su mi preslatke |
|
| |
| Subject: Re: Farma Sat 20 Mar 2010 - 20:05 | |
| vala meni se niko ne svidja... dobro slatka je iva a ostale cure i nisu nesto... |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Farma Sun 21 Mar 2010 - 7:15 | |
| Najgluplji rijaiti show koji prezirem............ |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Farma Sun 21 Mar 2010 - 11:28 | |
| - ♥ nenalevy ♥ wrote:
- Najgluplji rijaiti show koji prezirem............
Dosada ! Mada gledam uvek kad je ubacivanje jer ulazi Vipovci pa me zanima |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Farma Mon 5 Apr 2010 - 4:40 | |
| Ja gledam ovu, jer ima dosta mladih, pa mi je zanimljiva. . . Postujem to sto neko ne voli. . . Samo ne razumem kako neko voli VB, a Farmu ne, kad je to u sustini isto, samo sto ovi u VB-u imaju sve, a ovi na Farmi moraju da rade da bi to dobili. . . |
|
| |
zlatazoka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 967 Fan-gif : Sase Kapora, Dulce Marie, Milana Stankovic, Sase Kovacevica...
| Subject: Re: Farma Thu 29 Apr 2010 - 7:04 | |
| Ja ponekad pogledam samo da vidim ko je ispao i ko je usao, ovako ne volim bas da gledam, smaraju ovi farmeri... |
|
| |
| Subject: Re: Farma Thu 29 Apr 2010 - 23:25 | |
| Ceo koncept je uzasno glup. Smaraju. Kad ce kraj vise. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Farma Tue 4 May 2010 - 0:30 | |
| Ja ne gledam, moja mama gleda i sinoc sam slucajnp uhvatila da GAGI place za Anabelom, mnoogo mi ga bilo zao :S |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Farma Tue 4 May 2010 - 0:43 | |
| Mrzim ovu farmu.....ughghghhhhhh,,,,,,stvarno me mnogo nervira a stalno je na tvu...nista ne moze da se gleda od nje....jeeeeeeeeeddvvvvvvvvvaaaaaaa cekaaaaaaaaaaam kraaaaaaaaaaaaaaaj......vise :@ Milena i Nemanja su sve upropastili...seljaci :G |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Farma Tue 4 May 2010 - 2:07 | |
| |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Farma Tue 4 May 2010 - 7:19 | |
| |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Farma Thu 6 May 2010 - 8:18 | |
| Nemanja pljunuo Milenu???
Pa dokle to ide više??? Šta ćemo sledeće gledati, fajt između “zaljubljenih golupčića”??? I Farma je dotakla novo dno, kada je buknula nova svađa između mladenaca Milene i Nemanje, nakon koje je Nemanja pljunuo Milenu!!! Zaista, ne mogu da verujem…
Svađa između Milene i Nemanje započela je ovog puta zbog starog/novog farmera Nikole Sarića Sajka. Milena se pozdravila sa njim po ulasku u kuću, a Nemanja joj je posle toga zamerio. “Šta se pozdravljaš s njim kada vidiš da se druži s Macom?! Opet radiš isto kao i pre. Kada budemo izašli videćemo kojim putem ćemo ići. Srozao ti se ugled, vidiš koliko si glasova dobila u duelu… Maja mi je rekla da je Dragana fina, kulturna i vaspitana devojka, a da se ti samo svađaš, kao alapača. Narod sve to gleda i ko zna kako će biti kada izađemo. Ti si me unazadila, srozala si mi ugled, kao i svoj” – vikao je Nemanja i potom pljunuo u Mileninom pravcu(????). |
|
| |
| Subject: Re: Farma Thu 6 May 2010 - 23:26 | |
| Nemojte optuzivati njih dvoje. Najveci krivci su producenti ili sta vec . Mislim pogledajte sta su im uradili. Prvo ubacuju njenog nekog nazovi bivseg i njegovu bivsu sa kojom je bio u vezi 2 godine. Meni je njih dvoje mnogo zao jer su im unistili vezu. Svaki normalan covek bi se tako ponasao pred kamerama da su u istoj sutuaciji kao i oni... |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Farma Fri 7 May 2010 - 2:20 | |
| - Lil`Mini`Mouse <3 wrote:
- Nemojte optuzivati njih dvoje. Najveci krivci su producenti ili sta vec . Mislim pogledajte sta su im uradili. Prvo ubacuju njenog nekog nazovi bivseg i njegovu bivsu sa kojom je bio u vezi 2 godine.
Meni je njih dvoje mnogo zao jer su im unistili vezu. Svaki normalan covek bi se tako ponasao pred kamerama da su u istoj sutuaciji kao i oni... slazem se.... |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Farma Fri 7 May 2010 - 3:15 | |
| ja tu farmu i ne pratim toliko ali cinjenica je da su i jedno i dugo narusili svoju sliku u javnosti svojim ponasenjem... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Farma Fri 7 May 2010 - 9:31 | |
| Oj sto se tice Milene i Nemanje ziva bruka omg ccc Onda Firci, Maja, juice, Ivan, Sajko, Mirjana... Seljaci bre ovo sve napolje treba Najbolja je Dragana i Vlada... A dragi su mi i Milos, Gagi, Mina... |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Farma Sat 15 May 2010 - 7:11 | |
| - Levy's girl wrote:
- Lil`Mini`Mouse <3 wrote:
- Nemojte optuzivati njih dvoje. Najveci krivci su producenti ili sta vec . Mislim pogledajte sta su im uradili. Prvo ubacuju njenog nekog nazovi bivseg i njegovu bivsu sa kojom je bio u vezi 2 godine.
Meni je njih dvoje mnogo zao jer su im unistili vezu. Svaki normalan covek bi se tako ponasao pred kamerama da su u istoj sutuaciji kao i oni... slazem se.... I ja... Inace msm da Milena treba da raskine sa Nemanjom jer je on tako primitivan, prava muskarcina iz 17 veka... Debil... Draganu nmg da smislim... Sve fina, dobra, a ovamo ogovarali ogovara... Milena je za nju carica, svakom kaze sta misli, mozda nije lepa kao Dragana, ali cura ima izgradjen karakter i zbog toga svi jure za njom, a ne za Draganom... Milos no comment... Takva ulizica da ja to nmg da shvatim... Nznm kome se nije slihtao... Sajko, Juice, Firci su carevi... I ofc Milena.... Moje misljenje... P.S. Kad je Juice zeznuo Zoricu za ono mi, vi, oni, crkla sam od smeha.... |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Farma Sat 22 May 2010 - 13:54 | |
| Mrzim Farmu, mrziiiiiiiiiiiiim!!!! Svaki film zbog njih kasni po dva sata! Evo, sada su se posvadjala neka dva idiota, i ne daj Boze da ih prekinu i puste film... Debilitet! |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Farma Sat 22 May 2010 - 15:50 | |
| Izbacise Juicea...tako mu i treba kad izigrava budalu,provocira i hvata coveka koji moze otac da mu bude(Milosa) za ono sto ne treba...Bice u sutrasnjem pregledu dana,ja gledao malo pre uzivo...msm STRASNO!!!! |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Farma Wed 16 Jun 2010 - 21:59 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Farma | |
| |
|