|
|
Author | Message |
---|
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Farma Mon 17 Jan 2011 - 8:16 | |
| ah sta reci za farmu..pobednicu pogotovo..ljudi se ocigledno pale na to kad se neko kao zaljubi,na te takozvane parove itd...al jeste danasnja omladina takva ko ona nazalost..zato i jesmo tu gde se nalazimo..na dnu..il blizu njega (zbog izbora naroda za koga glasa ne zbog farme ko rijalitija koji se prikazuje).
A ja pogotovo recimo ne razumem ljude koji uzdizu ekrema il kazu da je car itd...sto rece neka zena takvih ima na hiljade biti glup nije specificnost. A on je i glup i bezobrazan a uz to je i sebican...ma ko malo dete-nema gore kombinacije...svakako je prvi ovakve sorte koji se pojavio na estradi,al ako je to vredno uzdizanja...no comment.
|
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Farma Tue 18 Jan 2011 - 2:37 | |
| Znaš kako.Ja nisam uopšte imao favorita na FARMI i nisam ni za koga glasao ni na ovoj , ni na prethodne dve FARME, jer ja to ne doživljavam kao takmičenje, već kao ozbiljnu psihološku igru koja nekad, istina, poprima vrlo bizarne elemente, ali može biti vrlo interesantna. Kaća je pobedila jer je ljudima bila interesantna zbog ljubavne veze i, verovatno, zbog te neke iskrenosti koju je ispoljila u toj tzv. vezi. Marijan jeste bio UBEDLJIVO NAJVREDNIJI, ali, on je izgleda zaboravio da u ovom projektu nije najvažnije raditi dnevno 24 časa.Morao je da ponudi i nešto više od toga i da obrati pažnju i na neke druge stvari. Inače, ko god da je pobedio, uvek bi se javila gomila ljudi koji bi tvrdili da je SVE NAMEŠTENO. Toga je uvek bilo, i biće. Da li je namešteno ili nije, iskreno, BAŠ ME BRIGA,jer ja FARMU i nisam gledao zbog toga. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Farma Wed 19 Jan 2011 - 6:41 | |
| slazem se sa tobom...al nakon njene pobede sam nekako shvatila da narod uopste nije merodavan..i ona je trebala ponuditi nesto vise od vacarenja i sminkanja : |
|
| |
| Subject: Re: Farma Wed 19 Jan 2011 - 7:40 | |
| Naravno, s obzirom da sam svakodnevno pratio FARMU , vrlo dobro znam da i toj Kaći možemo naći milion mana.Nisam očekivao da će ona da pobedi, ali kad sad gledam i slušam Marjanove ispade, nekako mi dođe drago što je ona odnela pobedu, iako nisam poslao ni jedan jedini glas NI ZA NJU, NI ZA BILO KOGA DRUGOG. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Farma Wed 19 Jan 2011 - 10:55 | |
| Takodje nisam ni ja bila ni za nju ni za Marjana. Ali kad sam sve sagledala, i ono poslije nesto je bilo specijal Farma dok Dvor nije poceo uzas sami, bolje sto je i ona dobila nego on -_- Mada su mene iskreno oba dvoje smarali -_- |
|
| |
bato85 TVNovele Novi član
Broj postova : 205
| Subject: Re: Farma Wed 19 Jan 2011 - 22:45 | |
| Farma je bila zabavna zbog Ekrema...ali Kaca da pobedi...uzas |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Farma Fri 11 Mar 2011 - 13:14 | |
| |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Farma Fri 15 Jun 2012 - 7:37 | |
| |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Farma Thu 7 Mar 2013 - 1:21 | |
| - Quote :
- Farma 2013
Ulaze: Stanija Dobrojevic, Milica Pavlovic, Ekrem, Filip Panajotovic, Danijel Alibabic, reper Teča, Vesna Rivas, Goca Bozinovska sa cerkom Jelenom, Goca Trzan.. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Farma Thu 7 Mar 2013 - 3:23 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Farma Thu 7 Mar 2013 - 5:46 | |
| Eh, tako je uvek bilo. Većina je pljuvala FARMU, ali je većina i gledala! Meni su ovakve emisije interesantne zato što pokazuju kako se različiti ljudi snalaze u različitim situacijama. A mnogi od njih pokazuju i neke strane svoje ličnosti koje do tada nisu pokazivali. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Thu 7 Mar 2013 - 12:00 | |
| Ma daj, molim te, ovo je meni toliko namešteno da je to strašno. Produkcija je mnogo jeftina, kamere loše i sve je užasno, organski mrzim "Farmu" i sve rijalitije koji nisu Emotion-ovi, volim samo "Velikog brata" od rijalitija da gledam i to je to. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Thu 7 Mar 2013 - 12:27 | |
| Stvarno ne vidim u čemu je razlika da li je rijaliti iz EMOTION ili nije! Meni je FARMA mnogo interesantnija od VB jer u FARMI ljudi nisu ZATVORENI u kući.Ipak imaju mnogo širi prostor i vreme im je mnogo ispunjenije,jer moraju da rade razne seoske poslove. Mislim da je učesnicima FARME mnogo manje dosadno nego učesnicima VB ! |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Farma Thu 7 Mar 2013 - 13:37 | |
| Vise volim VB ali gledam i Farmu. Goca Trzan Ekrem ponovo Milica e nju vala jedva cekam da vidim kako se snalazi. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Thu 7 Mar 2013 - 22:00 | |
| - dpdragan wrote:
- Stvarno ne vidim u čemu je razlika da li je rijaliti iz EMOTION ili nije!
Meni je FARMA mnogo interesantnija od VB jer u FARMI ljudi nisu ZATVORENI u kući.Ipak imaju mnogo širi prostor i vreme im je mnogo ispunjenije,jer moraju da rade razne seoske poslove. Mislim da je učesnicima FARME mnogo manje dosadno nego učesnicima VB ! Haha, ako u seoske poslove računaš svađanje, onda da. VB izgleda skuplje, lepše, kamere su odlične i sve se dobro vidi, dok je "Farma" odrađena jeftino i kamere su užasne, jedva se vidi ko je ko. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Thu 7 Mar 2013 - 23:41 | |
| Pa, to i jeste suština FARME ! Ona i treba da bude totalna suprotnost od onog života koji vode ti tzv.VIP likovi koji se tu nalaze. A tih svađa ima u svakom rijalitiju,jer donose gledanost. Može to nama da se sviđa ,ili ne, ali to je tako. |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Farma Fri 8 Mar 2013 - 1:24 | |
| Ne volim ovakve tipove emisija.Čisto gubljenje vremena,da gledam kako neko jede,spava,svadja se,i to uglavnom zbog hrane,haha.Mogu da bacim pogled na kratko,ali nema tu šta posebno da se vidi.A mislim i da je sve unapred odredjeno,finalisti,pobednik.Bolje da se ulaže u kvalitetne kvizove,emisije,serije,filmove nego u ovo. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 8 Mar 2013 - 1:26 | |
| - LadyEstrella wrote:
- Ne volim ovakve tipove emisija.Čisto gubljenje vremena,da gledam kako neko jede,spava,svadja se,i to uglavnom zbog hrane,haha.Mogu da bacim pogled na kratko,ali nema tu šta posebno da se vidi.A mislim i da je sve unapred odredjeno,finalisti,pobednik.Bolje da se ulaže u kvalitetne kvizove,emisije,serije,filmove nego u ovo.
Slažem se |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 8 Mar 2013 - 6:10 | |
| Pa dobro, valjda je svima jasno da FARMA nije kulturno-edukativna emisija. Njena je svrha da zabavi, a sasvim je normalno da se to nekome i ne dopada. Osim toga, gledajući kako se neki drugi svađaju i kako imaju neke probleme - prosečan čovek nekako lakše podnosi svoje probleme i svoju turobnu svakodnevicu! Podići na viši nivo - DA ! Zabraniti - NE ! |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Farma Fri 8 Mar 2013 - 8:44 | |
| - dpdragan wrote:
Osim toga, gledajući kako se neki drugi svađaju i kako imaju neke probleme - prosečan čovek nekako lakše podnosi svoje probleme i svoju turobnu svakodnevicu!
zaista ne znam kome je lakše ako gleda svadje u rialiti emisijama.Problemi i teškoće ne nestaju ako neko to prati. - Quote :
- Podići na viši nivo - DA !
Zabraniti - NE ! naravno,ko hoće da gleda,neka gleda,nema smisla zabranjivati,ali podići na viši nivo?Teško.Tip emisije,sam po sebi ima nizak nivo,ne mislim samo na Farmu.Jedino Survivor ima neki viši nivo od programa takvog tipa. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 8 Mar 2013 - 12:10 | |
| Stvarno postoje ljudi koji se nekako uteše kada vide probleme i svađe drugih ljudi.Onda im njihov život i ne izgleda tako loše. Možda je nekima to teško da shvate, ali tako je. To i jeste jedan od razloga zašto su emisije takvog tipa jako gledane. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
Broj postova : 3921
| Subject: Re: Farma Thu 21 Mar 2013 - 8:19 | |
| Videla sam malo pre,Farma je ponovo na Pinku.Deluje zanimljivo u smislu zabave,ali ipak mi je dosadno da gledam takvu vrstu rialitija,pa samo ponekad malo pogledam na kratko. |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Farma Thu 21 Mar 2013 - 11:28 | |
| Jao ovakve gluposti ne gledam.Pogotovo ovu farmu,od svih rijalitija.. jedino mogu gledati Survivora |
|
| |
| Subject: Re: Farma Thu 21 Mar 2013 - 11:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Farma Sat 23 Mar 2013 - 6:55 | |
| |