|
|
Author | Message |
---|
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Farma Sat 4 Dec 2010 - 2:11 | |
| da jos mesec dana a onda 9 januara pocinje dvor,zatim1 februara veliki brat. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Farma Sat 4 Dec 2010 - 3:05 | |
| Mozda je ima svasta ali alo sve je to show Kome se ne svidja neka i ne gleda... Meni je drazi VB ali gledam i Farmu |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Farma Sat 4 Dec 2010 - 3:21 | |
| potpuno si u pravu ღJacqueline Bracamontesღ ko ne voli nemoj ni da gleda ja volim sve rijalitije i gledam ih sve! |
|
| |
| Subject: Re: Farma Sat 4 Dec 2010 - 3:27 | |
| Pa da doduse na Farmi na je ne gotivim bas sve i meni licno smeta Vendi malo mi se i Ekrem ogadio, nije mi nesh ni Jelena, Bane, Eva i Kaca Ali ajde po meni Baki, Peja, Nata i Jovana najbolji |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Farma Sat 4 Dec 2010 - 3:29 | |
| |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Farma Tue 14 Dec 2010 - 9:04 | |
| Normalno je da ne mislimo svi isto, ali, ako neko nešto ne voli, ne mora to nida gleda. Meni je FARMA interesantna zbog toga što pokazuje kako se grupa potpuno različitih ljudi snalazi u različitim životnim situacijama, jer tako svako od njih pokazuje sve strane svoje ličnosti. Naravno da sam svestan da sve to nema nikakvu umetničku vrednost i da to svakako nije edukativni program. |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Farma Tue 14 Dec 2010 - 18:43 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Farma Mon 27 Dec 2010 - 5:42 | |
| IZasla Eva! Odlicno, mada mi je malo bilo zao !! Zao jer je niko nije sacekao,ali je smarala zesce :Good: |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Farma Mon 27 Dec 2010 - 5:47 | |
| I meni je bas bilo zao kada je niko nije sacekao Ali da je zena odvratna jeste Mislim u redu da ti pricas o sexu,svi znamo sta je to.Ali zena se od 90 godina upalila da je to neverovatno |
|
| |
| Subject: Re: Farma Mon 27 Dec 2010 - 8:59 | |
| Ona se pokazala kao VRLO LOŠ MANIPULATOR.Bila je krajnje neubedljiva u svojoj nameri da stalno igra žrtvu, od najmanje sitnice je pravila tragediju,.Većina farmera je to vrlo brzo skapirala, ali se nisu raspravljali iz poštovanja prema njenim godinama. Posebno je grozno što sam čuo da je izmislila da ima rak, ali posle svega što sam video, uopšte mi nije teško da u to poverujem.To se savršeno uklapa u onu sliku koju je ona o sebi želela da stvori ne Farmi. Daj Bože da je nekako trgne bar saznanje da se i narodu zgadila pošto je dobila neverovatno malo glasova. Sebi je napravila NEVIĐENU ANTIREKLAMU.Sumnjam da joj je to bio cilj. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Mon 27 Dec 2010 - 9:57 | |
| nisam ni gledala...mislism realno sta ce to babi od 90 godina...bolje da je sedela kuci... |
|
| |
| Subject: Re: Farma Mon 27 Dec 2010 - 10:49 | |
| Više je nego jasno da je tamo bila zbog para ( uostalom, kao i svi ostali ). Nema baš 90 godina, već 70, ali ni to nije toliko bitno koliko je bitna njena LOŠA I IRITIRAJUĆA TAKTIKA.Treba da bude srećna što je i ovoliko ostala. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Mon 27 Dec 2010 - 11:18 | |
| Pa htjela je sama doci da vidi kako je, dosla i otisla Ma meni je drago sto je Jasmina izasla naaapoookooon Zao mi je Limenog A BAKI doo pobjede zajedno sa Pejom i Jovanom |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Farma Tue 28 Dec 2010 - 0:23 | |
| Meni je bas drago sto je Jasmina ispala.Voljela bih da sledeci budu Katarina i Vendi. Mojih TOP 6:Peja,Zorana,Bata,Bane,Jovana,Marjan ili Baki. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Tue 28 Dec 2010 - 11:39 | |
| Ja sam isplakala se veceras ispade BAKI jediini je zasluzio bio pobjedu on i Peja :( Imam predosjecaj da ce sutra i Jovanica izac :( |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Farma Thu 30 Dec 2010 - 10:54 | |
| Ispade EKREM, bilo je vreme, Vesna je njega stvarno posteno zaebala, pobedio bi on ko pet i pola, alikad je naseo itreba da izadje :Good: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Farma Thu 30 Dec 2010 - 23:59 | |
| hah a Ekrem stalno pita, jel doboja on nesto sa trece mesto...xDD bash mi je drago sto jepobedila Katarina, ali su svi i veoam iznenadjeni. ko bi rekao, svi misleli Ekrem da ce da pobedi. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 31 Dec 2010 - 0:06 | |
| nek lepo ona potrosi pare cestitam joj :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 31 Dec 2010 - 2:44 | |
| U pravu su oni koji tvrde da je Vendi UPROPASTILA Ekrema, ali ja mislim da ga je mnogo više upropastilo to što su ga snimili kako pretura po tuđim stvarima i krade cigarete. To mu je potpuno uništilo imidž "čoveka iz naroda" i stvorilo potpuno drugačiju sliku o njemu. Ipak, i da nije bilo svega toga, veliko je pitanje da li bi on pobedio. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 31 Dec 2010 - 2:51 | |
| meni je drago sto nije pobedio,cela njegova pojava je odvratna |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 31 Dec 2010 - 2:58 | |
| Meni zaista niko nije bio favorit, ali bih bio vrlo nesrećen da je Ekrem pobedio. Sad neki pričaju da je Kaći nameštena pobeda, ali, budimo realni, KO GOD DA JE POBEDIO, JAVILI BI SE NEKI LJUDI KOJI BI TVRDILI DA JE SVE NAMEŠTENO, i za svakog bi našli neki razlog zašto misle da mu je pobeda nameštena. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Farma Fri 31 Dec 2010 - 4:42 | |
| Ma nijeeee...niko se mozda nije nadao, naprimer ja niakada nebih ni pomislila. Aliii mi je tako drago sto ej ona pobedila, glupo bi bilo da je pobedio Ekrem ;))) |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 31 Dec 2010 - 13:34 | |
| Meni manje vise za Ekrema Meni bi naaaajgluplje bilo, i stvarno vise nebi gledala Farmu da je Marjan pobjedio O Kaci nemam nish protiv ja joj cestitam na pobjedi Bolje ona nego onaj Marjan djubre od covjeka -_- Ekrem zao mi ga unistila ga ona VESNA :S Po meni BAKI je trebao pobjediti Onda dobar mi je bio Peja i Jovanica <3 |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 31 Dec 2010 - 14:40 | |
| Marjan jeste bio najvredniji, ali on sem toga nije ništa drugo ponudio gledaocima. Da je poenta ovog rijalitija samo u radu (koji svakako treba poštovati), onda bi svi učesnici po ceo dan čistili štale,šetali magarce,orali njive,kuvali i čistili po kući, ali to NIKO NE BI GLEDAO. Poenta je u spoju rada i zabave.Marjan je MNOGO radio, ali ni malo nije bio interesantan.Kaća je bila više zabavna nego radna, ali ona je bar imala i jednu i drugu karakteristiku. Gospodin Marjan to, očigledno, nije shvatio. Jako je ružno njegovo ponašanje po izlasku sa FARME.Pogazio je sve ono dobro što je uradio na FARMI i pokazao se kao vrlo težak i sujetan čovek. Žalosno. |
|
| |
| Subject: Re: Farma Fri 31 Dec 2010 - 15:29 | |
| Da, slazem se I on i Zorana me razocarala veceras u onoj emisiji :S Zalosno ih je vidjet onakve, Pink ce tuziti Marjana bar su rekli Ja Kacu sam na pocetku gotivila, polsije manje vise Ali je bolja od Marjana sto je sigurno |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Farma | |
| |
|
| |
|