| Komentari na slike, vesti i serije uopste ... | |
|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Mon 12 Oct 2009 - 23:57 | |
| |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Tue 13 Oct 2009 - 0:08 | |
| Cadabra - tv series
(2009) - Gonzalo Garcia Vivanco, Christopher Uckermann
CAST
Gonzalo Garcia Vivanco Christopher Uckermann Margarita Rosa de Francisco Maya Zapata Damián Alcázar Fabio Rubiano Joaquín Cosio Diana García Nicolás Rincón Manuel José Chávez Edgardo Román Ana María Aguilar César Mora Martín Karpan
Writing credits Andrés Gelós Martín Preusche
Song: Written by: Singing:
Language : Spanish Country: Colombia
Directed by Felipe Martínez
Fox International Channels LAPTV |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Tue 13 Oct 2009 - 0:11 | |
| a o cemu se radi ovde...msm jel ima neki sinopsis |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Tue 13 Oct 2009 - 1:15 | |
| Nema jos uvek, kad budeo imao ja cu da ubacim... |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Tue 13 Oct 2009 - 1:27 | |
| ja sam nasla samo ovo i nisam bas sigurna da je dobar prevod
Грипозан мистерија окружује протагонисте, Лука (17 година млађи, који је побегао из опскурне заједнице) активира низ непредвиђених догађаја. Свет необјашњивих појава, где је све могуће одговоре Чини се да су фокусирани на њега. Диван универзум где стално сукцесије догађаја ће дати чаробни, док се не открива трикове иза њих. Шта је тајна окружује Лука одговор је мотор који даје живот причу и доводи до низа знакова за ограничење маште. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sat 14 Nov 2009 - 1:27 | |
| Hvala za sada. msm da ce ova serija da bude super. |
|
| |
P. Sawyer TVNovele Novi član
Broj postova : 40 Godina : 32 Lokacija : Tree Hill
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sat 14 Nov 2009 - 15:59 | |
| nisam ni znala da ucker snima seriju.. kako je sladak sa onako podigutom kosom.. :srce: :srce: :srce: |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sat 14 Nov 2009 - 23:45 | |
| Serija se valjda zove KDABRA a ne CADABRA :HY: |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sun 15 Nov 2009 - 1:26 | |
| serija je odlicna, bice apsolutni hit |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sun 15 Nov 2009 - 3:22 | |
| ne znam nista o njoj tako da necu da je komentarisem.al mislilm da ce serija biti dobra. :8: |
|
| |
♥ Rebelde Girl ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2365 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sun 15 Nov 2009 - 3:56 | |
| mislim da ce biti super serija |
|
| |
*Iwona* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 904
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Tue 17 Nov 2009 - 9:17 | |
| wec i jeste super...znaci extraaaaaaaaa je pogotowu mi bb ucker ) |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sun 22 Nov 2009 - 7:36 | |
| kad ce owa serija da bude kod nas...ipak glumi ucker.. ) to se mora gledati <3 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sun 22 Nov 2009 - 9:27 | |
| |Jovana vec imas epizode na zoutube.. znaci pozuri i gledajjjjj ako znas spanski >D |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sun 22 Nov 2009 - 12:09 | |
| ja sam odgledala dve eizode i dopada mi se, zanimljiva je.... |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Mon 23 Nov 2009 - 2:47 | |
| oke pocecu danas da gledam )) |
|
| |
mostarka1987 TVNovele Novi član
Broj postova : 10 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Sat 28 Nov 2009 - 8:08 | |
| ja sam pogledala jednu i drugu nemogu da nadjem cijelu nikako zanimljiva je |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Thu 10 Dec 2009 - 0:12 | |
| fenomenalna serija, mnogo mi se svidja |
|
| |
nellyena TVNovele Novi član
Broj postova : 34 Godina : 35
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Wed 27 Jan 2010 - 21:43 | |
| pogledal sam par isječaka na youtubu i čini mi se veoma zanimljiva serija....magija i iluzije.....kao meksička verzija harry pottera [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Thu 4 Feb 2010 - 2:33 | |
| Meni se po slikama ne svidja, a nisam gledala .... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Thu 4 Feb 2010 - 2:33 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Tue 2 Mar 2010 - 1:34 | |
| |
|
| |
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Tue 2 Mar 2010 - 1:56 | |
| ja sam gledala prve dve tri epizode, i cinilo mi se zanimljiov... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Tue 2 Mar 2010 - 1:57 | |
| Meni se cini da ovde ima neke fantazije mnogo, a to ne volim. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... Tue 2 Mar 2010 - 2:00 | |
| hihihihihi.. ja volim fantazije mmmmmmmmmmmmm...hahhahahhah |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na slike, vesti i serije uopste ... | |
| |
|
| |
| Komentari na slike, vesti i serije uopste ... | |
|