|
|
Author | Message |
---|
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Apr 2011 - 22:38 | |
| :Good: |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 0:02 | |
| i meni to isto ja sam pocela od 3 epke i od tad pa do sad sve je bilo savrseno nemam zamerke |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 0:17 | |
| Barem meni je bila dobra. Nije razlog sto Jacky igra u seriji, ali je stvarno odlicna serija. Jos bolje ce biti kada Santi i Candy otkriju stvarno da si zaljubljeni jedno u drugo (: Mrzila sam scene kada je Marisa ih uspijela posvadjat i rastaviti :S |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 0:34 | |
| daa, ja sam cak zavolela jako Jaky ) Takve uloge joj najvise pristaju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 0:34 | |
| meni je Marisa super zloca svidja mi se sto je komicna i ima smesne scene,i ona se nekad zna zezat |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 0:48 | |
| Ma da komicna malo na pocetku poslije ce jako biti zlocesta kao i sestra od Candide nemogu da vjerujem da joj nije zao ni sestre, zbog muskarca je spremna i sestri naprkosti aa : : : : Doduse ona mrzi Candy zbog onog kad su bile male. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 0:52 | |
| Ma na svetu ima swasta, a Alisija je stvarno budala, svoju sestru rodjenu mrzi zbog budalu. A opasna je Marisa, ja je ne podnosim. A sto Alisija mrzi Kandi? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 0:59 | |
| Pa ja mislim da kad je bila manja bavila se je plesom meni se cini balet i nesto je Candy uradila sa oni baletanki nosala ih meni se cini, i Alicija je uganula nogu i zauvijek je morala da prestane da se bavi time. Aaaa da jos da je Pati neki dobar frajer kao Santi oooj one njegove kose : plakala sam kad se osisao :$ ahaha |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 1:03 | |
| aa znam.. Hahah tacnoo je, nzm kakav je kada se osisa...videcemo : E otprilike u kojoj epizodu jedan od njih izjavljuje ljubav? I ko ce to prvi da bude? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 1:11 | |
| Oj neznam ti ja to sada po epkama A on ce misliti na nju :$ on ce joj se nabacivat, stric ce njoj pomoc da svati da je zaljubljena u njega. I kad se posvadjaju on ce ih pomirivat Oj sladak je on :$ ali kovrdje lijepe moje :Good: |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 1:52 | |
| Bas mi je zao sto nisam gledao juce... |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 2:52 | |
| Ni ja nisam stigla juce da gledam : jer moye neko da mi kaze sta se desilo ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 3:12 | |
| Ni ja neznam, nisam gledala..xDD Samo sam na promo gledala da je Kandi videla Patrisija, nzm dali je on video nju...msm da nije.x.D |
|
| |
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 6:47 | |
| Ja sam cula da ce je pustiti kod nas... Ali moram da vidim i na netu .. Da vidim kakva je serija ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 8:47 | |
| Nece on nju dugo ja mislim vidjet :D Ona ce se kriti od njega :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 10:36 | |
| ja sam gledala u petak al cudo nmg se setim samo se secam da je Patrisio doso,a Kandi zvala Santija da je sakrije a u avance za sledecu Alisija i Patrisio se svadjaju zbog Kandi |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 22:46 | |
| Meni se jako svidja serija. Nisam gledala od pocetka,mozda zadnjih 5 epizoda...jel ima repriza? Ja cu ceo april ici posle podne u skolu pa ne mogu da gledam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Apr 2011 - 0:11 | |
| JA mislim da nema repriza, mozes jedino na netu da gledash. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Apr 2011 - 0:16 | |
| jel postavljaju oni epke na netu ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Apr 2011 - 0:17 | |
| Ma odakle znam..xD Starija je ovo serija tako da vec ima sigurno sve epizode postavljene negde. Mozda ima kod nas, nzm.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Apr 2011 - 0:59 | |
| Aham. Ja mislila znas, posto si nap post prije xD ma nema veze . |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Apr 2011 - 2:22 | |
| Sta sam napisala pre?? xDD : |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Apr 2011 - 2:30 | |
| Ja mislim da imaju epike na netu posto je ovo starija serija samo nym gde ako nadjem javicu vam ... :da: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Apr 2011 - 6:25 | |
| Pa da gleda na netu :D Aham hvala ti <3 |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Apr 2011 - 7:06 | |
| Jel zna neko koja je ono bila zadnja epizoda? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|