|
|
Author | Message |
---|
JECA-MAITE TVNovele Novi član
Broj postova : 49
| Subject: Re: Komentari ? Sat 10 Oct 2009 - 5:44 | |
| |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari ? Sat 10 Oct 2009 - 5:45 | |
| |
|
| |
Maja_bgd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 924 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari ? Sat 10 Oct 2009 - 6:32 | |
| ja jos uvek nisam stigla nijednu epizodu posteno da odgledam...Litzy je slatka...i mama mi rece da je bilo plesa u prvoj epizodi...sto mi se ofc svidelo ...mada ne verujem da cu da je pratim...ako budem stizala....ee i slazem se da je jako glupo sto tako skracuju seriju...bas bzv.... |
|
| |
daca TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari ? Tue 13 Oct 2009 - 3:38 | |
| mnogo mi je rkivo sto skracuju tako lepu seriju kao sto je daniela bas je zanimljiva za opustanje kao neka bajka je pogotovo mi je zanimljiv juce njihov susret..nadam se kad prodje farma da ce je dati u normalnom terminu koji moze da traje 45 min koliko traje serija..pa nije skracena zbog narod pita negoi zbog farme i pun dzak para uzasss |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari ? Wed 14 Oct 2009 - 6:28 | |
| Vec gledam nekoliko epizode i iako nisu poznati glumci, serija je EXTRAAAAA. Mnogo mi se dopada.Steta malo traje. |
|
| |
daca TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari ? Wed 14 Oct 2009 - 6:54 | |
| serija je fenomenalna najvise mi se dopalo ovo na kraju kao da budu ciganke i da salecu momke |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari ? Fri 16 Oct 2009 - 23:07 | |
| Da fenomenalna je, sem sto traje toliko kratko je steta. |
|
| |
daca_90 TVNovele Redovan član
Broj postova : 4808 Godina : 34 Fan-gif : Maite Perroni y William Levy
| Subject: Re: Komentari ? Fri 16 Oct 2009 - 23:22 | |
| super je svidja mi se, trajanje je mali problem... i za sada je uvek bilo nesto smesno...
ps nema nikakve veze sto se serija i glavni lik zovu kao ja hehhhehhehe... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Fri 16 Oct 2009 - 23:34 | |
| - daca_90 wrote:
- super je svidja mi se, trajanje je mali problem... i za sada je uvek bilo nesto smesno...
ps nema nikakve veze sto se serija i glavni lik zovu kao ja hehhhehhehe... A tvoje ime je Danijela? |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari ? Sat 17 Oct 2009 - 5:29 | |
| Lepa je serija..meni se svidja pesma i glavni zenski i muski lik...bas su lepi...samo mi se ne svidja stil oblacenja u seriji ali jbg... |
|
| |
daca_90 TVNovele Redovan član
Broj postova : 4808 Godina : 34 Fan-gif : Maite Perroni y William Levy
| Subject: Re: Komentari ? Sat 17 Oct 2009 - 6:38 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- daca_90 wrote:
- super je svidja mi se, trajanje je mali problem... i za sada je uvek bilo nesto smesno...
ps nema nikakve veze sto se serija i glavni lik zovu kao ja hehhhehhehe... A tvoje ime je Danijela? da jeste... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Sun 18 Oct 2009 - 3:07 | |
| Nista nije savrseno. Prvi put gledam ovog Maurisia u seriji i veoma mi se dopada kako glumi. Msm extra je novela. |
|
| |
daca TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari ? Tue 20 Oct 2009 - 6:08 | |
| strasno kako repriziraju epizode daju iste epizode koje budale a jos serija traje 20 minuta :HY: |
|
| |
daca TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Oct 2009 - 21:50 | |
| bas je bila super epizoda juce proslava pa nije htela da igra sa maursijom |
|
| |
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari ? Wed 21 Oct 2009 - 22:16 | |
| Joj ja to nisam gledala (( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Oct 2009 - 2:15 | |
| ja sam juce gledala reprizu i posle novu epizodu...i to kada je odbila Maurisija...neka tako mu i treba ....u svakom slucaju nije losa serija...ove dve epizode su skroz ok za sada... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Oct 2009 - 3:17 | |
| Da ok je. Ali mnogo malo traje. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Oct 2009 - 3:25 | |
| daaaaaaa jako malo traje...taman kada se zagledas...bum kraj....to je bas bas bas bzv..... |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Oct 2009 - 3:42 | |
| nemam pojma kakava je serija..ni jednu epizodu nisam odgledala...jel moze neko da mi kaaze u koliko je to sati |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Oct 2009 - 4:07 | |
| |
|
| |
♥ Rebelde Girl ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2365 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Oct 2009 - 4:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Thu 22 Oct 2009 - 5:08 | |
| oko 19 h uvece....a ima repriza ujutro oko 8h.... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari ? Fri 23 Oct 2009 - 20:01 | |
| Ja kad sam god pustila da gledam sve nesto ista scena, posle reklama ne znam ni sta je bilo ... Valjda ne pauziraju seriju pa zato.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari ? Fri 23 Oct 2009 - 21:10 | |
| To je propast. Nema vise nista od serija. |
|
| |
rubina TVNovele Novi član
Broj postova : 1 Godina : 34 Lokacija : CON RUBI
| Subject: Re: Komentari ? Sat 24 Oct 2009 - 2:30 | |
| bas se nerviram jer je nestro prekidaju.. ni pink nije sto je nekad bio !!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari ? | |