|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Mar 2010 - 8:01 | |
| Nije, nije.. Pitao sam sada drugaricu, isto mi je rekla, sve je isto bilo. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Mar 2010 - 8:59 | |
| pa nije ovde igrala Saidu bar ja nisam video |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Mar 2010 - 10:05 | |
| Ma nije ni u originalu igrala Saeeidu. To sam hteo da kažem, rekla mi je drugarica da je samo isekao vene i uzeo pokrivač da izgleda da je njena krv. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Mar 2010 - 10:13 | |
| onda ce tek igrati |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Mar 2010 - 11:12 | |
| To sigurno. Jedva čekam jer je od početka serije igrala samo dva puta. :/ Ali Analia igra bolje od nje. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Mar 2010 - 12:00 | |
| u originalu igra fantasticno i ovde je super... jedva cekam da gledam dalje, bice zanimljivo sad kad se klon rodi |
|
| |
nevena88 TVNovele Novi član
Broj postova : 21
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Mar 2010 - 22:54 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Mar 2010 - 23:02 | |
| Pa tek je emitovana 24, vec ima na youtube, sad cu da je postavim tamo u epozode, ali telenovela nema cela.. Stefy Anali igra dobro uz onu muziku, volela bih videti kako bi Eli igrala uz Arapsku muziku .. mnogo je teze... Ono sto je Anali igrala je klasicna igra.. onako mozes i u diskoteku di igras, samo bez stolice heheh )) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Mar 2010 - 23:05 | |
| - sava wrote:
- pa nije ovde igrala Saidu bar ja nisam video
Pa i u orginalu ne igra odmah... Znas kad ce da igra evo tacan podatak, ona ce sad da skuplja zlato da kibne, i kako bi ga zavodila ona ce mi igrati non stop ... Znaci bas dosta puta je igrala za njega u orginalu, igrace i ovde sigurna sam. A kako mi je scena kad isece ruku znaci odlicna, a to da ce da isece vene ja mislim nije tacno, bar ja mislim da tako nije bilo o orginalu ne znam... |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Mar 2010 - 1:03 | |
| lep cin je ucinio. Ona baba Rosa tako smara bas me nervira. Sirota Dora ne zna sta je ceka, Albieri je unisti. Onaj njen Osvaldo mi je ogavan ne mogu da ga gledam ocima bas je antipatican. Marisa zaskoci Lucasa, nece je se otarasiti. Jer bese u originalu ne prodje odmah 20 godina neko malo po malo ili kako? jer ce Dora ostati da zivi sa Christinom ili ne i onda ce verovatno Christina shvatiti da je Dorina beba klon... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Mar 2010 - 2:49 | |
| - sava wrote:
- lep cin je ucinio. Ona baba Rosa tako smara bas me nervira. Sirota Dora ne zna sta je ceka, Albieri je unisti. Onaj njen Osvaldo mi je ogavan ne mogu da ga gledam ocima bas je antipatican. Marisa zaskoci Lucasa, nece je se otarasiti. Jer bese u originalu ne prodje odmah 20 godina neko malo po malo ili kako? jer ce Dora ostati da zivi sa Christinom ili ne i onda ce verovatno Christina shvatiti da je Dorina beba klon...
NE, JA MISLIM DA CE KLON DA OTPUTUJE ONO KAO ADOLESCENT, PA SE VRACA KAD PRODJU TE GODINE, ALI TAD DORA ZIVI SA SVOJOM MAMOM. A godine ce postepeno da prolaze, dok se izradjaju deca.. i slicno.. Bar tako u orginalu, mada ovde ide sve brze... Ja nisam gledala danas, odgledacu je kasnije malo, jedva cekam, ja se bas vezala za ovu seriju i ako mi se u pocetku nije svidela... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Mar 2010 - 4:01 | |
| Meni se svidja Sandrin ples ali je one u originalu malo bolji |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Mar 2010 - 4:51 | |
| |
|
| |
nevena88 TVNovele Novi član
Broj postova : 21
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Mar 2010 - 10:45 | |
| Znam da nema unapred serija, nego pregledala sam 22 pa nema 23, zato sam pitala. Gledala sam na you tube al me mrzi dok se ono popuni a i smorih se svaki 10 min. menjajuci partove taman se namestim ono se zavrsi. Pa sam pocela da skidam i da gledam u komadu ko covek. )) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Mar 2010 - 10:47 | |
| Baš si me slatko nasmejala, Lady. Eli bi se isto snašla dobro u ulozi, mogla bi ona da igra. A što se tiče klona, drugarica mi reče da će Albieri da bude lud za tom bebom i da će stalno da bude uz nju i onda će Dora da otputuje kod majke i kada klon poraste otići će u potragu za ocem pa će se tako valjda vratiti u Miami. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Mar 2010 - 10:58 | |
| Stefy salila sam se za Eli vidim da se palis na to, ja sam bila opsednuta plesom Analie u onoj seriji... Ja malo malo i stolicu ispred sebe, muzika i igram,,, Ali Arapski ples je tezi, i ja bih licno volela da Eli glumi ovu ulogu, bila bi bolja od Sandre, ona lepo igra, ali nema taj pogled neki zanosni dok igra, da se nekako uzivi, imam osecaj samo prati da ne pogesi neki korak... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Mar 2010 - 11:29 | |
| ne znam.... odgledacu nekoliko epki pa cu prokomentarisati... gledao sam promo i nije milos izgledalo... sandra ne igra lose... mada cisto sumnjam da ce postici upola manji uspeh kao brazilska verzija tj. original |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Mar 2010 - 12:49 | |
| ja na pocetku nisam htela da gledam,ali koliko sam se navukla...uzas.... samo cekam da izadje nova epka...super su... Sandra mi je iz epke u epku sve lepsa...i Said je no comm....meni su oni bas lep par... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Mar 2010 - 3:06 | |
| Meni je ona lepsi par sa Saidom nego sa Lukasom A upravo pravim video sa njenim plesovima, tj napravilas sam, sad cu postaviti na youtube za neki minut, odlicna je... Meni se uopsteno uvek svidjao ovaj ples, ovo cu da naucim i plesem ovako svom muzu, heheh |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Mar 2010 - 3:33 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Meni je ona lepsi par sa Saidom nego sa Lukasom
A upravo pravim video sa njenim plesovima, tj napravilas sam, sad cu postaviti na youtube za neki minut, odlicna je... Meni se uopsteno uvek svidjao ovaj ples, ovo cu da naucim i plesem ovako svom muzu, heheh Haha Lady : : Prije sam bas gledao na yt kako plese Giovana stvarno extra,ali i Sandrin ples je super |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Mar 2010 - 3:55 | |
| gledao sam i sandrin ples kao i giovanin ples... milion puta lepse igra giovana.. lady ajde postavi link da odgledam to tvoje remek delo lady uci i gledaj [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Mar 2010 - 3:59 | |
| prelepa je stvarno bolje igra Giovanna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Mar 2010 - 4:16 | |
| Giovana igra mnogo lepse ! Mada ni Sandra mi nije losa .. Odlicno Milose, hvala Hehe Postaviocu video ovde za koji minut Mada Sandra nije ni imala puno plesova kao Giovana do sad... Giovana je dok je skupljala zlato igrala non stop. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Mar 2010 - 4:19 | |
| |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Mar 2010 - 4:25 | |
| koje zlato je skupljala Giovanna |