Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Urgentni centar Tue 15 Jul 2014 - 20:54 | |
| Urgentni centar (UC) je srpska televizijska serija medicinske tematike, koju snima Emoušn produkcija u režiji Stevana Filipovića.
Serija predstavlja rimejk američke televizijske serije ER.UlogeIvan Bosiljčić- Doktor Arsić Katarina Radivojević- Katarina Grujić Marko Janjić- doktor Marko Pavlović Tamara Krcunović -doktorka Lukić Zinaida Dedakin Ivan Jevtović- doktor Petrović Danica Maksimović- glavna sestra Dana Vlasta Velisavljević Bojan Perić -Nikola Ristić-stažista Predrag Manojlović -načelnik Šćepanović Marijana Mićić -specijalizant hirurgije |
|
| Subject: Re: Urgentni centar Tue 15 Jul 2014 - 20:56 | |
| Vlada Vuksanović na operacionom stoluVladimir Vuksanović okačio je na društvene mreže fotogafiju, koja je u prvi mah iznenadila mnoge – na njoj je on na operacionom stolu, uz infuziju, okružen doktorima i medicinskim sestrama. No, maneken je odmah razrešio sva pitanja – u pitanju je scena iz serije, koja će biti emitovana od jeseni.
“Hvala sjajnoj ekipi serije „Urgentni centar“ i „Emotiounu“ na ukazanoj prilici. Moja minijaturna uloga u ovoj seriji je tek od jeseni, kao i malo ozbiljnija uloga u „Ženama sa Dedinja“, pa da vidimo šta znam,” napisao je Vlada. |
|
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Urgentni centar Tue 22 Jul 2014 - 23:29 | |
| Jedva cekam da krene ova serija od jeseni. Ocekujem dosta od nje, najvise zbog sjajne glumacke ekipe. |
|
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Urgentni centar Thu 24 Jul 2014 - 6:25 | |
| Mene nervira to što je najavljuju kao rimejk američkog Urgentnog centra.Neće valjda biti isti dogadjaji i karakteri likova. |
|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Urgentni centar Thu 24 Jul 2014 - 12:44 | |
| I ja čekam da gledam seriju, super što naši snimaju nove domaće serije, dosta mi je repriza... |
|
| Subject: Re: Urgentni centar Fri 25 Jul 2014 - 9:03 | |
| Pogledaću pa ako mi se svidi nastavljam. |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Urgentni centar | |
| |
|