Subject: Señora Acero (2014) Thu 22 May 2014 - 1:58
Glumica Blanka Soto igra glavnu ulogu u seriji “Senora Acero”, koja je slične tematike kao “Reina del sur” i “Camelia la texana”.
Daće život Sari Akvili Bermudez, prelepoj 28-godišnjakinji koja čini sve kako bi bila srećna u životu, ali sve će se izmeniti dan pre njenog crkvenog venčanja, kada njen verenik Visente Acero biva ubijen.
Ovaj događaj Sari će otvoriti oči i uvideće da čovek sa kojim je želela da podeli život nije onakav kakvim ga je smatrala. Osim toga, ona biv umešana u sukobe koje je imao njen verenik, neprijatelji će želeti da naplate dugove za koje Sara nije znala da postoje.
U ovoj najavi pojavljuje se i Andres Palasio koji igra Visentea Acera, a u seriji se igraju i Ajlin Muhika i Erik Hajser.
Blanka Soto: Oduševljena ulogom u seriji “Senora acero”
Glumica Blanka Soto priznala je da je nervozna zbog uloge u seriji “Senora acero”, prvoj koju igra u otkako je postala deo “Telemunda”.
“Srećna sam što ćemo konačno imati priliku da pokažemo publici šta smo Telemundo i ja stvorili”, rekla je Blanka. “Nestrpljivo čekam da počnem”.
Kao i u serijama “La reina del sur” i “Camelia la Tejana” imaćemo priliku da vidimo ženu koja se zapetljala u opasan svet kriminala. “Volim da u svojoj karijeri da isprobavam nove stari. Uvek tražim nove mogućnosti. Volim da probam različite stvari”, kaže Soto o svojoj ulozi. “Ona je jedna jaka osoba koja može biti i veoma ranjiva. Mnogi je vide kao zlicu, ali ona nije takva. Pokazaće šta je jedna majka sposobna da uradi za dete”.
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
Telemundo je objavio početak snimanja nove originalne produkcije, “Señora Acero,” sa Blankom Soto u glavnoj ulozi kao njen debi u ovoj kući. Pored toga, tu su i zvezde popud Andreasa Palasia, Rebeke Hones i Lici, i sa specijalnim učešćem Damjana Alkazara. Snimaće se na različitim lokacijama u Meksiko Sitiju.
Litzy y Miguel Varoni iza kamera na snimanju serije Señora acero (VIDEO)
Šarmantna meksička glumica daće život jednoj prostitutki u novoj telenoveli. Dakle, dame i gospodo, bolje se pripremite da vidite Litzy kako nikada do sada niste. U novom Telemundovom projektu, koji počinje u septembru, Miguel Varoni biće jedan od producenata.
Sa jedne od lokacija na kojoj se snima u Idalgu, Litzy i Varoni vas pozivaju da pogledate ovu zanimljivu priču.
Pored "Los miserables", i ovo takođe jedva čekam da krene. Ne vjerujem da će imati uspjeh kao esdlc, ali ne vjerujem ni da će ponoviti neuspjeh Kamelije. U promosima mi Blanka ne djeluje uvjerljivo, za mene će ona uvijek ostati Eva Luna. Litzy mi takođe nenorlamno izgleda, nju nisam navikao gledati bez djetata u seriji
gossip boy(an) TVNovele Novi član
Broj postova : 402 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Manhattan
Meni u ovih pola sata ništa nije jasno! Prvo, na početku je 2005. godina, kasnije 5 godina kasnije, pojavljuje se El senor de los cielos na Visenteovom i Sarinom vjenčanju (mada, to je nemoguće, jer je pravi esdlc tad već bio mrtav). Dakle, plicija je oko Sare, a... ma ne znam, vidjećemo u utorak.
Guest Guest
Subject: Re: Señora Acero (2014) Sat 17 Jan 2015 - 6:29