|
|
Author | Message |
---|
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Trenutak Istine Fri 6 Nov 2009 - 3:41 | |
| VEĆINOM SU SAMO PRIMITIVCI I OLOŠ OD LJUDI NEMA NIKO NORMALAN. |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Trenutak Istine Fri 6 Nov 2009 - 6:26 | |
| joj,pitanja su grozna,msm stvarno ne mozes da ih slusas... niko normalan se i ne prijavljuje za takav show,xDD |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Trenutak Istine Fri 6 Nov 2009 - 13:16 | |
| - Mi pecado eres tu wrote:
- Aha, slazem se...ja ne znam sto je on nju doveo kad je znao da ce da bude to pitanje...bas ju je ponizio...
a kakvo je pitanje bilo? |
|
| |
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Trenutak Istine Sat 7 Nov 2009 - 5:59 | |
| Ovo je bolesno,postidim se ovakvih gluposti... |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Trenutak Istine Sun 8 Nov 2009 - 13:08 | |
| - Levy's girl wrote:
- Mi pecado eres tu wrote:
- Aha, slazem se...ja ne znam sto je on nju doveo kad je znao da ce da bude to pitanje...bas ju je ponizio...
a kakvo je pitanje bilo? Pa bilo je pitanje "Da li vase sadasnje devojke znaju jedna za drugu?" |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Sun 8 Nov 2009 - 23:23 | |
| joj pa bas je odvratno...ko im smislja takva pitanja?! |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Mon 9 Nov 2009 - 11:16 | |
| - Mi pecado eres tu wrote:
- Levy's girl wrote:
- Mi pecado eres tu wrote:
a kakvo je pitanje bilo? Pa bilo je pitanje "Da li vase sadasnje devojke znaju jedna za drugu?" strasno...ali msm nije toliko,ja mislila ko zna sta je...to je danas normalno...samo sto MUSKARAC KOJI IMA DVE RIBE JE FRAJER,AA DEVOJKA KOJA IMA DVA DECKA JE FUXA!!! |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Tue 10 Nov 2009 - 1:39 | |
| u potpunosti potpisujem Levys girl |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Wed 11 Nov 2009 - 13:36 | |
| sta ces Jelena....surova istina... |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 12 Nov 2009 - 1:42 | |
| ma nije surovo,vec zeznuto...odvratan show,i neko moze da pomisli da se tu dodje do novca xSSSS |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 12 Nov 2009 - 3:10 | |
| Molim vas procitajte ovo:
Pitanja na koja je iskreno odgovorila i osvojila 500.000 dinara:
1. Da li je tačno da u svakom zlu tražite nešto dobro jer vam je tako lakše? DA 2. Da li je istina da ste bili vukovac u osnovnoj školi? DA 3. Da li je tačno da ste svojoj braći spremali obroke od trave, puževa i ptica? DA 4. Da li ste kuću u kojoj živite kupili tako što ste zaradili novac čuvajući svinje na deponiji? DA 5. Da li su vam braća i sestre bili teret u životu? DA 6. Da li ste ikada decu poslali gladnu na spavanje? DA
II NIVO 7. Da li morate da volite muškarca da biste mogli imati seksualni odnos s njim? NE 8. Da li vam je rođeni otac ikada vezao ruke i noge da bi vas mogao udarati do krvi? DA 9. Da li verujete svojoj ćerki da zna ko su očevi njene dece? NE 10. Da li ste u životu imali više od 25 abortusa? DA 11. Da li vam je vaš otac oduzeo nevinost? DA
III NIVO 12. Kada vam se ubio otac, da li ste osetili olakšanje? DA 13. Da li ste se ikada stideli što vaša deca nemaju istu boju kože? DA 14. Da li ste ikada doživeli orgazam tokom seksualnog odnosa sa vašim ocem? DA 15. Da li ste zahvalni majci što vam je podarila život, bez obzira na sve što ste preživeli? DA
Ovo sam skoro procitala na vestima. Bolje da nisam!
Pink treba kazniti ,ovako nesto prikazivati na tv nije samo bizarno vec se i protivi osnovnim ljudskim nacelima...Bolest!!! :POIU: |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 12 Nov 2009 - 3:14 | |
| |
|
| |
**ApA** TVNovele Pričalica
Broj postova : 5818 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 12 Nov 2009 - 3:28 | |
| jjjjjojjjjjjjjjjjjjjjjjjj uzas !!!! Bljak!! bJAK I BLJAK!!! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 12 Nov 2009 - 3:40 | |
| Ja ne mogu da verujem kakave grozote postoje, znaci zgrozena sam .....
14. Da li ste ikada doživeli orgazam tokom seksualnog odnosa sa vašim ocem? DA
Ovo treba stvarno da se prekine ova pitanja nisu za javnost, ovo je ocajno, gadno... jojj !! Iznervirala sam se sad ! |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 12 Nov 2009 - 3:41 | |
| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kad je to biloooooooooooooooooooooo????????????????????????????????????????? |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 12 Nov 2009 - 3:42 | |
| Ima li neko ime te devojke koja je ucestvovala, da pogledam na yt, jer sam cula da je imenovala neku sad poznatu voditeljku da joj je pomogala... Pa me onako zanima... |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 12 Nov 2009 - 4:54 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 12 Nov 2009 - 11:12 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Sun 13 Dec 2009 - 22:58 | |
| Zna li neko CICA GUzica kako se zove, cula sam da je svasta pricala pa da vidim.. Hehe |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Mon 14 Dec 2009 - 1:10 | |
| Ja sam gledala samo insert. Zena je ladno psovala u udarnom terminu na najgledanijoj televiziji. Bez cenzure. Sramota. |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Mon 14 Dec 2009 - 2:42 | |
| Hahahaa Cula sam ... I cula sam da je priznala mnogo gadosti zbog koje bi trebalo krivicno d aodgovara, a ne sa ponosom da prica to na televiziji... Mislim toliko nasa vlast, i sve ostalo zna.... |
|
| |
| Subject: Re: Trenutak Istine Thu 17 Dec 2009 - 5:01 | |
| hahahahaha...ne znam za tu...kreten...ja to vise ni ne pratim...nikad ni nisam no nekad i bacim pogled,ali vise ni sekund |
|
| |
i love hm TVNovele Novi član
Broj postova : 249 Godina : 28 Fan-gif : miley cyrus, orlando bloom and johnny depp <3
| Subject: Re: Trenutak Istine Sat 19 Dec 2009 - 5:56 | |
| uzas meni dodje da povratim kako su grozni... :222: |
|
| |
nermina TVNovele Novi član
Broj postova : 421 Godina : 38
| Subject: Re: Trenutak Istine Fri 8 Jan 2010 - 1:41 | |
| - Lil`Mini`Mouse <3 wrote:
- ljudi mene bude sramota kada ovo gledam.ne mogu da verujem da postoji toliki broj seksualno-bolesnih ljudi.
slazem se ..... pitanja koje postavljaju nisu za javnost ...... treba prekinuti ovu emisiju |
|
| |
*MeRRy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 583 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Han pasado muchos días, lo he intentado todo para olvidar.Cada aroma que has dejado, se ha quedado en cada espacio.Me pregunto donde estas, ya he ensayado tanto como reaccionar.Si te fuera a buscar o si un día voy por donde vas :$
| Subject: Re: Trenutak Istine Sat 9 Jan 2010 - 1:47 | |
| mahh pogledam nekad kad mi je dosadno [: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Trenutak Istine | |
| |
|
| |
|