REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Ples sa zvezdama

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AuthorMessage
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

Broj postova : 3921

Ples sa zvezdama - Page 7 _
PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyTue 17 Jun 2014 - 6:50

Polufinale „Plesa sa zvezdama“: Đuskanje, pevanje, plakanje i, naravno, KEC!

Četiri para borila su se za put u finale. Dve Tanje, dva Marka, Ivan i Marija oborili su s nogu i žiri i publiku i sebe, a ko će nastaviti trku za pobedu.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Polufinalno veče „Plesa sa zvezdama“ otkrilo je i skrivene talente. O tome kasnije. Prvo, takmičari su bili na visini zadatka iako su imali SAMO DVA DANA da spreme koreografije. Drugo, bez treme i umora (bar mi nismo videli), odigrali su kao profesionalci, što je žiri i te kako znao da (o)ceni. Na vrhu tabele za sada su Ivan i Marija, koji su plesali argentinski tango uz muzičku podršku Kneza. Kostjukova je oduševila njihova igra strasti, a govor tela Aleksandar je ocenio kao „onaj između Severine i Bregovića“.

Tanja Petrović i Marko imali su nezahvalan zadatak da plešu sa profesionalnim igračima, ali perfomans koji su izveli bio je u rangu onih koje možete videti na BITEF-u.

Tanja Bošković i Marko valcerom su potvrdili svoj neuništivi šarm, a Nikola je bio srećan što je Tanja „konačno na pravoj nozi“. Podršku njima dvoma dala je Ana Kokić koja je još jednom pokazala svoj raskošni talenat za sve muzičke žanrove.

Aleksandar Šapić konačno se opustio i njegov i Slađanin ples žiri je ocenio kao proizvod velikog truda i rada. Nikola se ponovo našalio na račun Marijine koncentracije kada je Aca na sceni.

Ipak, konačno stanje na tabeli prikazano je tek posle borbe parova. Ivan Mihailović, Marija, Tanja Petrović i Marko (tzv. „Vanesa Šokčić“) plesali su protiv Tanje Bošković, Marka, Slađane i Aleksandra Šapića. „Vanesa“ je od žirija dobila četiri desetke, dok je druga grupa imala tri desetke i Aleksandrovu devetku. Do zbira glasova publike, na prvom mestu su Ivan i Slađa, drugo dele dve Tanje, a na četvrtom je Šapić.

U revijalnom delu nastupali su Milan kalinić i Nikolija, Milojko i Zorana, Vanesa i Nigor, uz podršku Sneki, Željka Šašića i Sare Jovanović. Milojko je ponovo dobio keca od Aleksadra, ali se komentator nije mnogo štrecnuo.

Ali, najveće i najlepše iznenađenje večeri bila je Irina koja je plesala sa Nemešom uz čarobni glas Alekse Jelića.

I svi su bili puni emocija zbog rastanka koji se polako bliži, ali priajteljstva koja su sklopljena tokom šoua sigurno će se dugo održati.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyTue 17 Jun 2014 - 6:53

Duel koji je presudio! Pogledajte Tanjinu i Acinu borbu za finale!

Pogledajte duel između Aleksandra Šapića i Slađane i Tanje Bošković i Marka.

Ivan i Marija i Tanja Petrović i Marko odmah su prošli u finale. U duelu između Tanje Bošković i Marka i Aleksandra Šapića i Slađe presudio je žiri koji je odlučio da spasi glumicu.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyTue 17 Jun 2014 - 6:54

Aca Šapić: Neka pobedi najbolji!

Najveće iznenađenje "Plesa sa zvezdama", Aleksandar Šapić i njegova partnerka Slađana dali su sve od sebe i iz emisije u emisiju nas pozitivno iznenađivali.

Predsednik Opštine Novi Beograd i učesnik prve sezone plesnog šou programa “Ples sa zvezdama”, Aleksandar Šapić, ekskluzivno za portal Prva.rs otkriva utiske nakon ispadanja iz takmičenja u polufinalu.

- Nisam ni razmišljao o tome, svake nedelje smo uvek negde bili pripremljeni da postoji verovatnoća da ispadnemo, tako da smo taj osećaj "iznenađenosti i treme" prevazišli posle prvog lajva.

Na pitanje da li ima favorita u finalu Aleksandar je ostao tajanstven.
- Iskreno, nemam jer Ivan je realno najbolji igrač, Tanja Bošković je najveća zvezda, a Tanja Petrović je pokazala fanatizam najvećih razmera. Tako da svako ima neke kvalitete zbog čega se našao u finalu. Ko god da pobedi biće super jer svi su zaista fenomenalni.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyTue 17 Jun 2014 - 6:57

Ispao Šapić! U finalu dve Tanje i Ivan!

U žestokom duelu, žiri je presudio u korist Tanje Bošković!

Napeto je bilo pretposlednje večeri "Plesa sa zvezdama". Vremena za predah jedva da je bilo, a takmičari su pod velikom tenzijom. Ivan i Marija prvi su se plasirali u finale, a par koji je odmah potom pozvan u duel je Aca Šapić sa Slađom Ivanišević. Marija je posavetovala Acu da bude pozitivan i nasmejaniji.

Ivan i Marija su prvi ušli u finale, za njima Tanja Petrović i Marko. Ivan je podelio utiske i pohvalio Šapića kao plesača koji je “uvek bio ritmički tačan i svaka mu čast”.

Užasno sam uzbuđen, mnogo mi ovo znači, Marija i ja smo uložili veliki trud, imali smo mnogo različitih plesnih žanrova i hvala joj što me je bodrila. Ona je dosta napredovala kao plesni pedagog. Naš plan je bio da se ponašamo potpuno prirodno i normalno.

Tanja Petrović i Marko bili su srećni jer su se plasirali u finale, ali im je bilo i žao jer nisu imali priliku da ponovo izvedu pohvaljeni ples.

Mentalno smo bili spremni za baraž. A ovde će odlučiti inspiracija i trenutak.

Tanja Bošković bila je prilično potresena jer mora u duel baš sa Acom.

Potpuno neverovatno, pre nekoliko emisija su me pitali s kim ne bih volela da se nađem u duelu, rekla sam da je to Aleksandar Šapić I da sam spremna odmah da se povučem!

Ali propozicije takmičenja su jasne, nema povlačenja ni predaje. Oba para su ponovo bila na visini zadatka, žiri je bio impresioniran.

Nikola: Čestitam i jednom i drugom paru na dostignuću, želim da vam čestitam na istrajnosti. Ko god ispao večeras, treba da bude ponosan što je došao dovde.

Kostja: Teško je suditi najboljima od najboljih. Tanja svaki put nudi predivnu predstavu i tehniku, svima svaka čast.

Aleksandar: Ovo je bilo sjajano i ja bih, da mogu, sebe da eliminišem.

Marija: Nestvarna iskustva ste podelili sa nama i hvala vam na tome. Nastupi su bili kao sinoć, jako lepo odigrani.

Usledilo je glasanje. Kostja je odlučio da spasi Tanju Bošković, Nikola takođe, Aleksandar je podržao glumicu i tako presudio. Treći finalisti su Tanja i Marko. Hiljadu evra, Aleksandar Šapić pokloniće humanitarnoj fondaciji koja je tokom takmičenja prikupila značajna sredstva i već dvoje dece su poslali na lečenje.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyTue 17 Jun 2014 - 7:03

Aleksa Jelić: Trebalo je naučiti ljude da pored moravca i čočeka zavole nešto novo

Voditelj, pevač, baletski igrač Aleksa Jelić za Prva.rs priča o šou koji se blži kraju, još jednom novom iskustvu, novoj pesmi i spotu, letnjem odmoru, ali i iznenađenju koje vas očekuje u večerašnjem finalu Plesa sa zvezdama...

Kako li sve postiže? Sigurno ste se bar jednom zapitali.

Pre samo nekoliko meseci Aleksa Jelić završio je učešće u najgledanijem šou Tvoje lice zvuči poznato, a onda se odmah upustio u novi šou, Ples sa zvezdama i to u, za njega, potpuno novoj profesiji.

I nije pogrešio. Kao i sve drugo što radi, Aleksa se i u ulozi voditelja odlično snašao!

Ples sa zvezdama, spotovi, muzika, pozorišne predstave, opere... Kako postižeš sve?

- Samo dobrom organizacijom. Rad, rad i disciplina i što je najvažnije mnogo volim to što radim . Jako se radujem svakom novom projektu i svakom novom izazovu.

Ipak, voditeljski poziv je nešto potpuno drugačije od onog što si do sada radio...

- Da. Prvi put voditelj. Čak sam i to doživeo. Nikada nisam veroavao da će da me pozovu da budem voditelj. Zbog moje provesije i bavljenja muzikom mislio sam da će me pozvati da budem član žirija, ali sada vidim da mi ovaj posao jako dobro leži i da sam počeo da uživam u njemu.

Ples sa zvezdama se večeras završava. Kakva su osećanja?

- Jako sam uzbuđen zbog večerašnjeg finala. Plašim se da ne zaplačem kao na svadbi moje sestre pre nekoliko dana, jer stvarno smo svi dali mnogo ovom šou programu. Ovo je prva sezona, treba probiti led. Treba navući ljude da pored moravca i čočeka nauče nešto drugo, nešto novo. Mislim da je Prva televizija zaista uvek prva sa tako nekim divnim stvarima i fantastičnim šou programima. Čast je biti ovde i verujem da ćemo zaista izabrati onaj najbolji par.

Da li ti je i jednog trenutka bilo krivo što nisi na plesnom podijumu kao takmičar?

- To ne bi bilo fer prema drugim takmičarima. Što zbog moje profesije što zbog toga što sam samo nekoliko meseci pre Plesa sa zvezdama radio Tvoje lice zvuči poznato gde sam bio jedan od takmičara. Dva fantastična šou programa nije mi ništa žao. Svaki posao ima svoju dobru stvar i lepo se osećam i u jednoj i u drugoj i u trećoj profesiji.

Kada već spominjemo kako radiš mnogo stvari u isto vreme, pored veoma zahtevnog šoua uspeo si da pripremiš novu pesmu i spot.

- Uradio sam novi spot za pesmu "Disko i fank". Određeni kadrovi spota biće prikazani na led ekranima i podijumu u večerašnjem finalu. Ja ću zajedno sa 10-11 igrača premijerno izvesti pesmu "Disko i fank" koju sam dobio na poklon od Olivera Mandića. Sredinom nedelje će biti i promocija pesme i pozvaću sigurno sve učesnike Plesa sa zvezdama i naravno pobednički par.

Dolazi vreme odmora, kako ćeš ti provesti leto?

- Posle finala imam još tri predstave u Narodnom pozorištu, a onda me očekuje punjenje baterija u Barseloni jedno nedelju dana. Nakon toga spremam ozbiljan nastup u Herceg Novom 26. jula. Pevaću na Gradskom trgu sa primadonom Opere Crne Gore. To će biti repertoar koji ja nikada nisam izvodio. Biće dosta operskih arija, i to onih poznatih. Opet novi izazov. A posle 26. jula definitivno uzimam nekoliko nedelja odmora. Opet ću da odem u Barselonu, to je negde moj grad. Nakon toga, od septembra videćemo šta će da se desi kada telefon zazvoni.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyTue 17 Jun 2014 - 7:08

Milojko Pantić: Mi ćemo biti sudije!

U svlačionicama su i stari takmičari Plesa sa zvezdama. U jednoj smo zatekli Milojka Pantića, Sašu Vidića, Nemeša i Nigora...

Ponovo su se okupili svi takmičari šoua Ples sa zvezdama i odmah se napravila vrlo vesela atmosfera.

"Mi ćemo biti sudije večeras", našalio se Milojko i objasnio da će on biti Josipović, Nigor će biti Kostjukov, a Saša Vidić će zameniti Mariju Prelević.

U susednoj prostoriji odmarala se Nikolija, pred finalni šou.

Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyTue 17 Jun 2014 - 7:10

Marija Prelević se teška srca oprašta od šoua Ples sa zvezdama

Jedina dama među sudijama ne može da veruje da je šou Ples sa zvezdama stvarno gotov...

Marija Prelević, spremna od glave do pete, stoji u hodniku i sa tugom u oku posmatra užurbanu ekipu emisije "Ples sa zvezdama".

"Nikako nisam srećna. Mi, kao žiri smo imali priliku da uživamo samo u lepim stvarima. Mi dobijamo onaj krajnji proizvod koji je prelep i pozitivan. Izbegnemo sve svađe, probleme, uvežbavanje koreografija itd. Ta mera od jedanput nedeljno je prava mera. Što se tiče takmičara, oni su sigurno umorni."

Ona se žali kako će joj mnogo nedostajati šou:

"Baš sam rekla kolegama da ću sigurno dolaziti bar jednom i sedeću ispred i čekaću da se nastavi. Biće mi mnogo žao."

Ipak, za finale ona najavljuje spektakl:

"Večeras će biti velikih iznenađenja. I od strane takmičara, onih koji učestvuju, kao i onih koji su, da kažem ispali, i od strane žirija. Biće ovo veoma interesantna emisija", rekla je Marija.

Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyTue 17 Jun 2014 - 7:12

Takmičari se užurbano spremaju za veliko finale!

Ivan i Tanja Petrović spremaju se za finale, dok se Tanja Bošković skriva od radoznalih očiju...

Mladi Ivan okružen je devojkama koje ga pripremaju za večerašnji nastup. On kaže da uopšte nema tremu, da je "hladan kao špricer" i potpuno spreman.Na pitanje da li priželjkuje pobedu kaže:

"Naravno, inače ne bih bio tu."

Za to vreme Tanja Petrović se nalazi u friterskoj stolici. Kosa joj je do pola natapirana. Za razliku od Ivana, Tanja ima tremu, ali pozitivnu.

"To je ona pozitivna trema, kada se nešto važno dešava. Ona motiviše da se sve udradi što savršenije može, ali da se u svemu tome uživa", rekla je Tanja. Ona smatra da bilo ko od njih troje može da pobedi i da je sve samo stvar trenutka i inspiracije.

Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyTue 17 Jun 2014 - 7:15

Suze i smeh u finalu Plesa sa zvezdama

Finale emisije Ples sa zvezdama je tek počelo, a iznenađenjima nikad kraja...

Emisiju je otvorio ples Tanje Petrović i Marka. Pre toga videli smo ih kako poslednji put u ovoj emisji posećuju plesnu salu u kojoj se nalazilo nekoliko fotografija sa njihovih nastupa koje su ih oboje dirnule. Tanja je imala i iznenađenje za Marka, pa mu je ispunila želju da skače padobranom. Ovaj plesni par dobio je četiri desetke za ples uz numeru koju je izvela Ana Kokić.

Ivan i Marija takođe su imali svoju galeriju fotografija koje su sa osmehom pregledali. Ivan je Mariji poklonio knjigu sa posvetom koja je plesačicu rasplakala. Oni su plesali uz Željka Šašića, a njihove ocene su: 10, 10, 10 i 10.

Poslednju posetu Tanje Bošković i Marka plesnoj sali obeležile su tanjine suze. Oni su plesali uz numeru koju je izvodila Goca Tržan. Sudije su njih ocenile sa: dve devetke od Marije i Nikole, 8 od Aleksandra i 10 od Konstantina.

Međutim, ocene žirija ovoga puta su samo simbolično, a odluku o pobedniku donose samo glasovi publike.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyWed 18 Jun 2014 - 3:34

Tanja Petrović: Marko i ja smo dali svoj maksimum!

Finalistkinja prve sezone plesnog šou programa Ples sa zvezdama je prva večeras napustila veliko finale. Ekskluzivno za portal Prva.rs otkriva svoje utiske.

„Za mene je svako ko dođe do finala pobednik. Marko i ja smo dali svoj maksimum, dali smo sve od sebe, dugo smo se pripremali i vežbali za ovaj večerašnji nastup. Nadam se da se to videlo, prezadovoljna sam što smo došli do finala, ali je presudila publika.“

Karatistkinja je ostala suzdržana na pitanje da li ima favorita, jer kako nam je kazala ne može da se odluči jer su joj i Ivan i Tanja Bošković dobri svako na svoj način.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyWed 18 Jun 2014 - 3:36

Takmičari su malo ocenjivali žiri!

Plesni podijum zapalili su Marija Prelević i Nikola Mandić vrućim tangom...

Tango Marije Prelević i Nikole Mandića ocenili su Vanesa, Nigor, Saša Vidić i Milan Kalinić.

"Izuli ste nas iz cipela", bila je oduševljena Vanesa.

"Ovde se nije znalo ko kosi, a ko vodu nosi. Nikola, tvoja obrva, obrva ne može da bude tako. Domali prst je bio malo skvrčen", našalio se Nigor.

"Bravo za kostime, bili ste sjajni!", rekao je Saša

"Tražim ocenu koju bih im dao, ali te ocene ovde nema. Sad mi je jasno zašto je Josipović uvek bos. Ovde sam našao lavor i pribor za pedikir, a našao sam i CD sa Milojkovim prenosima. Ali, ja sam danas na sceni konačno, prvi put video umetnost. Vi ste pokazali zašto ja volim ples. Nikola je pokazao da je ples muški sport i da samo pravi muškarac može da se bavi plesom na pravi način", rekao je Milan Kalinić.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyWed 18 Jun 2014 - 3:38

Pobednici emisije Ples sa zvezdama su Ivan i Marija!

Finale Plesa sa zvezdama obeležila su mnogobrojna iznenađenja. Svi takmičari došli su da podrže svoje kolege. Plesni podijum zapalili su i članovi žirija.. Publika je na kraju izabrala Ivana i Mariju...

Najmanje glasova publike na prvom preseku imali su Tanja Petrović i Marko. Tanja nije pokazala tugu, već samo sreću što je upoznala sve te divne ljude i svog plesnog partnera Marka.

"Nije bitno ko će na kraju uručiti ček. Svi smo ovde iz istog razloga", rekla je Tanja Petrović.

Borbu su nastavili Tanja Bošković i Marko i drugi par Ivan i Marija, a publika je odlučila da su pobednici Ivan i Marija. Ivan je novac uručio fondaciji Sergeja Trifunovića koja pomaže mladim ljudima kojima je pomoć potrebna.

Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyWed 18 Jun 2014 - 3:39

Nikola Mandić: Voleo bih da vidim Jorgovanku Tabaković na plesnom podijumu

Nikola Mandić, sudija „Plesa sa zvezdama“, odgovarao je na vaša pitanja. Koga bi voleo da vidi na podijumu u sledećoj sezoni, u kakvim je odnosima sa Kostjom i Aleksandrom, šta je bilo presudno za ovakav sastav žirija, koji mu je omiljeni ples... saznajte.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyWed 18 Jun 2014 - 3:42

Ivan Mihailović: Kada u nešto veruješ i želiš da ti se dogodi, to se zaista i dogodi

Pobednik prvog plesnog šou programa Ples sa zvezdama je glumac Ivan Mihailović. On za prva.rs otkriva svoje utiske o pobedi, ali i šta ga očekuje sada kada se šou završio...

Ivan Mihailović i Marija Martinović podigli su pehar pobednika Plesa sa zvezdama.

“Jedini osećaj u ovom trenutku mi je sreća. Tek kad se sutra budem probudio, pogledao snimak i sumirao utiske, shvatiću da se ovaj naš trud zaista isplatio”, kaže Ivan.

Pobedu kako kaže nisu očekivali, ali su je priželjkivali.

“Ovo je dokaz kada u nešto veruješ i želiš da ti se dogodi, to ti se na kraju zaista i dogodi. Mnogo smo truda i ljubavi uložili u celu ovu stvar, mnogo smo radili, verovali, i to se zaista na kraju i isplatilo”, otkriva Ivan.

Nagradu će proslaviti u studiju, zajedno za ekipom i prijateljimai i kako nam je kroz smeh rekao: “Verovatno ćemo plesati do kraja večeri”.

On, kako kaže, mora da se zahvali Tanji Petrović i Marku jer su njemu i Mariji u poslednjoj fazi takmičenja uneli veliku količinu pozitivne energije, sportske energije, što su oni na neki način i uneli u svoj finalni ples.

“Svi su zaslužni za našu pobedu, cela ekipa, prijatelji, ljudi koji su radili sa nama na ovom projektu, takođe da nije bilo velike podrške Vanese Šokčić i njenih motivacionih poruka, ne bih došli gde smo došli - do pobede.”

I Marija je takođe beskrajno srećna zbog toga što pobedili u Plesu sa zvezdama.

“Presrećna sam, veoma sam ponosna na nas i našu pobedu. Mnogo smo radili, trudili smo se, ne mogu reći da nismo želeli pobedu, jer nam je ona u glavi bila konstantno krajni cilj”, kaže Marija.

S obzirom na to da Ivanu ovih dana prestaju probe u pozorištu, šou se završio, nardni period provešće na zasluženom odmoru.

“Mislim da će mi narednih dana nastati period depresije. Pošto mi i plesne i pozorišne probe prestaju, verovatno ću otići na neko putovanje i naredni period iskoristit da sebi priuštim što veći odmor", priča Ivan.
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyWed 18 Jun 2014 - 3:45

Ivan Mihailović sa drugarima slavio do zore!

Nakon što su kamere ugašene, studio šoua "Ples sa zvezdama" se pretvorio u disko podijum! Pobednik Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija su bili najveseliji, pa su zaplesali čak i na stolu žirija.

"Ne mogu da sakrijem emocije, ponosan sam i na Mariju i na sebe, jer se naš trud isplatio. Sad hoću samo da uživam sa mojim prijateljima, drugarima sa klase koji su me celo veče bodrili, ekipom sa kojom sam sarađivao, da plešemo do jutra!", rekao je u uzbuđenju pobednik plesnog spektakla.

Ivanova kuma, glumica Nina Janković i drugarica sa klase Tamara Dragičević, tokom finala, sve vreme su na svojim društvenim mrežama davale Ivanu podršku. Na pitanje šta imate da dodate, nakon proglašenja Ivanove pobede, glumice su u glas vrisnule "Ivane ponosne smo na tebe!".
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyWed 18 Jun 2014 - 3:47

Tanja Bošković: Ivanu želim „Brodvej“!

Jedna od naših najpoznatijih glumica i finalistkinja prve sezone šou programa „Ples sa zvezdama“ Tanja Bošković, nije skrivala emocije, pokazala je koliko je srećna zbog pobede mladog glumca Ivana Mihailovića.

"Koliko sam srećna, ne možete da zamilsite, koliko je sve ovo bilo divno, uopšte jedan divan poduhvat, sve je bilo sjajno! A tek koliko sam srećna što je jedan mladi čovek, divni Ivan Mihailović dobio jednu takvu preporuku, presrećna sam!"

Glumica nije štedela ni reči hvale ni komplimente, ističući da je Ivan zasluženi pobednik.
"Ivan je jedno fenomenalno dete, tako vredno, ozbiljno, talentovano, dobro, tako toplo - da je to jedna velika milina. Zaista smatram da je ovo jedna lepa i kvalitetna preporuka. Ja mu želim da ode na "Brodvej", jer kad odete tamo i još kažete da ste pobednik prve sezone „Plesa sa zvezdama“, a još ste tako mlad čovek, to je vrlo spektakularno."

Tanja je posebno istakla da apeluje da beogradska pozorišta pošalju Ivana na specijalizaciju u svet.
"Da nam se vrati još bolji, ako se još bolji biti može."

Na kraju je dodala da su Ivan i njegova partnerka Marija bili čarobni i očaravajući u svakom smislu, kao i predani zadatku, i da su zato tu gde jesu.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyWed 18 Jun 2014 - 8:13

Nije fer, Lena je trebala da pobedi. -.-
 evo tı ga na
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyWed 18 Jun 2014 - 21:24

Meni se ovo uopšte nije svidelo pa sam prestala da pratim posle prvog plesa.Ples do snova mi je bio bolji format.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptyThu 19 Jun 2014 - 3:19

Meni je ovo mnogo dobro, samo mi se ne sviđa izbor pobednika, bilo je boljih...
Back to top Go down
Maja33
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 EmptySun 13 Jul 2014 - 21:51

Zavrsena je prva sezona.Drago mi je sto su pobedili Marija i Ivan.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ples sa zvezdama   Ples sa zvezdama - Page 7 Empty

Back to top Go down

Ples sa zvezdama

View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7