| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| |
Author | Message |
---|
beren cansu fan TVNovele Novi član
Broj postova : 46 Fan-gif :
| Subject: Re: Amor para toda la vida Tue 11 Feb 2014 - 12:31 | |
| 13 epizoda Francisco í Gonzalo su se raspravljali. Franicsko: Jedini način da ga ućutkam je da ga ubijem. Gonzalo: Ali, Francisco: Ako mu dam novac,nastaviće da me ucenjuje. Gonzalo: A ako ga ubiješ trulićeš u zatvoru,osim,OSIM ako neko to ne učini umesto tebe. Bjanka i Julian su bili u krevetu. Julian: Mnogo sam te željan. Bjanka: Tebi nikad nije dosta. Julian: Šta ću kad me uzbudjuješ(krenuo je da je ljubi) Bjanka: Sad je dosta,moram da idem,a ti imaš dogovor sa Gregoriom. Francisco i Gonzalo su presreli Gregoria Gregório: Dobar dan. Gonzaló: Dobar,dobar ,može biti i bolji. Gregorio: Šta hoćete stime da kažete? Gonzalo: Gde je Julian? Gregorío: Pa sad treba da ide samnom na piće. Francisco: Aha lepo,pa dobro ga napi,ali baš dobro. Gregorio: Zašto? Francisco: Pa recimo zbog ovoga.daje mu štos sa novcima. Gabriel je došao kod Ximene Ximena: Otkud ti? Gabriel: Pa,mislio sam da bi ti prijalo malo šetnje. Ximena: Da,hoćemo li na kafu Gabriel: Vrlo rado(smeh) Nekoliko sati kasnije Julian se napijao sa Gregoriom Gregoro: Živeli! Julian: Živela ljubav! Eleazar: Kónobar još jedna tura! Julian: Nemoj ,(smeje se),kako ću kući ovakav,imam osećaj da ne mogu da stojim na nogama. Gregorio: Nema veze jednom se živi. Francisco se nalazio sa Pablom. Pablo: Opa! Francisco: Kao po dogovoru. Pablo: I jesi li doneo novac. Francisco: Pa í ne baš,doneo sam nešto drugo. Pablo: A šta to? Francisco: Doneo sam ovo(poteže pištolj i puca u Pabla ovaj umire) Gregorio je vukaó pijanog Juliana,naišao je Gonzalo. Gonzaló: Daj ga meni (Gonzalo ubacuje Juliana u kola i vozi ga u nepoznatom pravcu) |
| | | beren cansu fan TVNovele Novi član
| Subject: Re: Amor para toda la vida Wed 12 Feb 2014 - 10:43 | |
| 14 epizoda Jutro je Julian se probudio uz veliku glavobolju,nekoliko trenutaka kasnije shvatio je da se nalazi u nečijoj kući,pored njega je bio Pablov leš a u njegovoj ruci pištolj. Julian: Bože blagi! Policajac: Ruke u vis,mirno se predajte. Julian je sledio upustva Julian: Ja stvarno,neznam šta se ovde desilo. Policajac : Uhapšen si(čita mu prava) Regina je otišla kód Gregorija. Gregorio(nervozno)Otkud vi? Regina: Došla sam da vidim Juliana,jel tu Gregorio: Nije,nije ni spavao ovde. Regina: Pa gde je? Gregorio:Neznam udjite Valerija će vam skuvati kafu. Juliana su ispitivali Inspektor: Ajde lepo,ispričaj šta se tamo desilo. Julian: Neznam(obara glavu na sto i počinje kukati) Inspektor: Ne izmotavaj se! Julian: Puca mi glava.dajte mi neki lek. Ximena je izašla iz tuš kabine i ugledala Gonzala ispred sebe. Gonzalo: Tako si... Ximena: Izadji te,naićí će neko. Gonzalo: Zaključao sam ne brini se(zagrlio ju je,počeo je ljubiti ka vratu,spuštao se ka grudima) Ximena(kroz uzdahe)prestanite,nije u redu. Gonzalo: Zašto,vidim da ti prijag(skinuo se,nastavili su tamo gde su stali) 2 dana kasnije Bjanka je bila u poseti Julianu. Julian: Molim te,veruj mi nisam! Bjanka,: Znam,poznajem te,verujem u tebe. Julian: neznam zašto su mi smestili,ko mi je smestio? Bjanka: Kada smo se razišli gde si otišao. Julian: Sa Gregoriom,onda ne sećam se,ali znam da nikad ne bih ubio Gonzalo je pričao sa Reginom Julian: Regina vi ćete nastaviti da radite za nas,kakav god ishod sudjenja bio. Regina: Ja sam sigurna da je moj sin nevin. Gonzalo: I ja se nadam,bolelo bí me da se moja kćerka zaljubi u ubicu. Rehina: Vaša kćerka je zaljubljena u mog sina? Gonzalo: Da i ja je podržavam. Nedelju dana kasnije sudjenje je počelo došao je Gregorio da svedoči. Julian: Brate hvala ti Gregorio: Ne zahvaljuj mi unapred. Sudija:Kunete li se da ćete ,govoriti istinu samo istinu i ništa osim istine. Gregorio: Kunem se. Sudija: Poznato vam je da se lažno svedočenje kažnjivo. Gregorio: Naravno. Tužilac: U kakvim ste odnosima sa optuženim? Gregorio: U prijateljskim? Tužilac: Dali je optužen imao razloga da ubije Pabla Aranga. Gregorio: Imao je,časni sude. Julian: Molim,to nije istina kako možeš? Sudija: Optuženi smirite se. Tužilac: Kakav motiv? Gregorio: Osvetu,pokojnik je spalio kuću Julianu. Julian: Zašto,zašto mi to radiš |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Wed 12 Feb 2014 - 12:04 | |
| 15 epizoda Sudija : Tišina! Tužilac: Kako je optuženi saznao ko mu je spalio kuću. Gregorio: Ja sam mu rekao,čuo sam slučajno,jedan od bandita je moj komšija.Ja časni sude nisam imao predstavu da će on takó reagovati. Sudija: U redu odbrana? Odbrana: Nemam pitanja(pogledao je u Gonzala koji je odobravajuće klimnuo glavom) Svi su bili u hodniku. Julian: Gregorio,zašto čoveče! Gregorio: Izvini(odlazi) Bjanka: Jel da da laže,jel da da ti nebi? Julian: Poznaješ me kako možeš sumnjati u mene. Regina: Sine imaj vere sve će biti u redu. Pola sata kasnije sud je pozvao Francisca. Julian:Zašto njega? Sudija: Optuženi smirite se. Nakon što se Francisco zakleo da će govoriti istinu ispitivanje je počelo. Odbrana: U kakvim ste odnosima sa optuženim. Francisco: Pa onako,u prijateljskim. Odbrana: Kako to onako,jeste li ili niste? Francisco: Pa do onog incidenta u mojoj kući jesam. Odbrana: Kakvog incidenta Francisco mu je ispričao za ono sa nožem Odbrana: Zašto vas je napao? Francisco:zaista neznam,baš smo se lepo slagali. Julian: Laže,nikad nikog nisam mrzeo kao njega. Francisco: Vidite,sam se izdao. Julian; Nije tačno,ja sam nevin,a tebe sam.... Sudija: Ućutite zaboga,pauza od deset minuta pa ćemo čuti presudu porote. Na hodniku Gonzalo: A taman sam hteo da vam dam šansu,kćeri ja razumem,mlada si zaboravićeš ti njega brzo Julian: Ja to nisam uradio. Gonzalo: Previše je dokaza prótiv tebe,ne laži više,priznaj sve si nas izigrao. Julian: Ja nisam. Gonzalo: Imaó si motiv,preke si naravi. Sudíja: Porota(prišaó mu je čovek iz porote) Hm,ustanite,optuženi Julian Estrada proglašava se krivim za smrt Pabla Domingueza i osudjuje se na 30 god zatvora. |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Thu 13 Feb 2014 - 1:34 | |
| 16 epizoda http://light.sunphoto.ro/photos/normal/19985161_CVHSOFLFN.jpg Prošlo je mesec dana od iskazivanje presude Julian je bio u ćeliji Stražar: Estrada,imaš posetu. Julian: Ne želim nikoga da vidim. Stražar: Ti se ne pitaš,izadji (Nekoliko minuta kasnije ugledao je Bjanku) Julian: Šta ćeš ti ovde?rekao sam ti da ne dolaziš! Bjanka: Došla sam,móramo da pričamo o nečemu vrlo važnom. Julian: Nemam ja o čemu da pričam sa tobom. Bjanka: Zar se mi ne volimo,ti i ja protiv celog sveta,sećaš se? Julian: To je bilo glupo sanjarenje,ja ću provesti 30 god u zatvoru,a ti,ti treba da započneš novi život. Bjanka: Moj život je uz tebe,potpuno sam vezana za tebe,trudna sam. Julian: Kako? Bjanka: Pa valjda znaš kako,nismo deca. U kući Monterubio Elias: Bjanka ti više uopšte ne veruje. Francisco: Znam,moram naći načina da doprem do nje. Elias: Uradi neštó što pre. Ximena je bila u svojój sobi. Ximena: Ne mogu da verujem da smo se i Bjanka i ja zaljubile u ubicu. Gonzalo: Misliš na ónog kretena Juliana? Ximena: Da, ne mogu da verujem da sam htela imati nešto sa njim. Gonzalo: E pa,možda bi to nešto mogla imati samnóm(prepustili su se strasti) Poseta je i dalje trajala Julian: Ne to je nemoguće Bjanka: To dete ne sme da ima oca kakav sam ja. Bjanka: A kakav si ti? Julian: Osudjenik provešću 30god ovde zbog ubistva. Bjanka: Ali,ja znam da ti to nisi učinio,baš me briga šta kaže presuda ja verujem samó tebi. Julian: A ako Bih tí rekao da je istina? Bjanka: Nije,ne ja ja tebe poznajem. Julian: A jel si ti sigurna da je moje? Bjanka: Šta? Julian: Pa dete! Bjanka: Naravno,kako možeš drugačije i da pomisliš.? Julian: Ostavi me,idite oboje do djavola(Bjanka mu lupa šamar i uzrujano odlazi)oprosti mi,ali ja jednostavno ne mogu. Gonzalo je sreo nervoznu Klaru Gonzalo: Šta ti je ženo? Klara; ništa(video je da nešto krije i krenuo da otima) Gonzalo: Daj to ovamo(gledao je zaprepašćeno u papir) |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Fri 14 Feb 2014 - 12:12 | |
| 17 epizoda Klara : Izvini nisam znala kako da ti kažem. Gonzalo: Od onog je jel da? Klara:ako je onaj Julian,onda verovatno jeste. Gonzalo: Prokleti da smo! Klara: Smiri se,mi ćemo pomoći Bjanki Gonzalo: Znaš li ti šta će biti,ako se pročuje da nam je kćerka zatrudnela sa ubicom? Bjanka je bila sa Ximenom Ximena: Jadna ti,nosiš dete ubice. Bjanka: Julian nije ubica,nije! Ximena: Moraš to prihvatiti kao što sam i ja,prihvatila da si mi ga ti otela. Bjanka: Daj molim te on nikad nije ni bio tvoj. Ximena: Možda bi i bio da se ti nisi umešala. Bjanka: A jes jes,ajd izadji ne mogu da te slušam. Ximena: Ti to mene teraš. Bjanka: Samo hoću da budem sama Ximena(kreće ka izlaz)marš(treska vratima) Francisco i Gonzalo su pričali Francisco: Danas su onog debila prebacili u zatvor u prestonici. Gonzalo: To treba proslaviti Francisco: Naravno,kako je Bjanki? Gonzalo: Još pati za tim kretenom,još joj je i dete napravio. Francisco: Kako? Gonzalo: preko pisma,znaš valjda kako! Francisco: I šta ćete da radite? Gonzalo: Abortirati neće sigurno,neću da rizikujem može ostati nerotkinja ili ne daj bože umreti. Francisco: Pu daleko bilo,ja volim Bjanku akó treba i prihvatiću derište. Gonzalo: (gleda ga ravno u oči)nisi drogiran, ozbiljno! Francisco: Smrtno sam ozbiljan. Bjanka i Ximena Bjanke: Ximena,Ximena otvori molim te (Ximena otvara)hvala Ximena: Zašto se zahvaljuješ,ti si gazdina kćerka a ja sam obična pridošlica. Bjanka: Nemoj tako,izvini zbog onog,neznam šta mi bi. Ximena: Izvini ti,nego šta ćeš s detetom? Bjanka: Rodiću ga makar živeli na ulici. Julian se šetao zatvorom. Julian: Zbog jednog pijančenja,ceo život mi je propao zbog jednog prokletog pijanstva. Hugo(najomraženiji zatvorenik) novajlijo,što si mi besan dodji kod mene da se oraspoložiš. Julian: Nosi se! Hugo: Znaš li ti ko sam ja? Julian: A znaš li ti ko sam ja a(gleda ga ravno u oči) Hugo: Kako se usudjuješ,steže ga za vrat Julian ga udara u stomak. Julian: Žalim brate bežo sam iz škole,kad su nam predavali lekciju " Drhtite od straha od jadnika i nabusitih pederčina"(smeje se) Grupa: Kralju!!! Julian; Još nešto? (Hugo ga gleda besno,Julian produžuje dalje) Martin: Kakva nam je ovo drskost došla(smeje se)zovem se Martin(pruža ruku) Julian: Julian Martin: Znaš strašno mi se svidja tvoj karakter,nemoj odmah pomisliti da sam gej(smeh) Gonzalo je pričao sa Bjankom. Bjanka: Kako to misliš udaću se? Gonzalo: Francisco je pristao da te oženi. Bjanka: Ja se neću udati bez ljubavi. Još jedna epizoda i prolazi 25 god ,dovodim nove líkove menjam celu postavu. Ako želite nekog glumca ili glumicu u ekipi napišite ,ako nećete ne morate ali nemoj te posle objavljivanja elenca tražiti da nekog promenim. |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Sun 16 Feb 2014 - 11:17 | |
| 18 epizoda Nekoliko vreme kasnije Bjanka se udavala za Francisca Sveštenik: Okupili smo se ovde da proslavimo ovu svetu zajednicu,brak ovog zaljubljenog para... Ximena: (Zaljubljenog,bože me sačuvaj) Sveštenik: Dali ti Francisco Monterubio svojom slobodnóm voljom uzimaš za ženu Bjanku Irasabal? Francisco: Uzimam (Sveštenik je isto pitanje postavio Bjanki,ona je ćutala sećajući se Juliana) Sveštenik: Bjanka? Bjanka: Uzimam Sveštenik: Ako neko ima nešto protiv nek kaže sada,ili neka ćuti zauvek. Nekoliko minua kasnije Sveštenik: Bjanka i Francisco,proglašavam vas mužem i ženom,ono štoje bog sastavio,neka čovek ne rastavi. Julian je ulazio u trpezariju gledajući Huga ravno u oči izazivajući ga,Martin je pokretom ruke pozvao Juliana. Martin: Kako se to ponašaš. Julian: Pokazujem mu da se ne sme kačiti samnom. Martin: Da,ne laskaj sebi,on ti ne radi ništa jer mene poštuje. Julian: Samo nek mi dodje videće on. Martin: To je tvoj problem,non-stop bi se tukao,ne rešavaju se stvari tučom Julian: Aha,a šta bi trebalo da učinim. Martin: Za početak ako se tučeš tuci se kako treba. Julian: Ti ćeš da me naučiš. Martin: Naučiću te tome i još mnogo čemu,napraviću od tebe gospodina,od danas ja sam tvoj guru. Bili su u hotelu Bjanka je sela na krevet došao je Francisco i počeo da je ljubi. Bjanka: Nemoj ,molim te. Francisco: Muž sam ti,imam prava na tebe(nastavio je da je ljubi) Bjanka: Ja tebe ne volim. Francisco: Zavolećeš me budi ubedjena(spustio ju je na krevet i počeo da je ljubi po vratu,Bjanka mu se prepustila) Sutradan u zatvor su stigle novine, Julian je video vest o Bjankinom venčanju,i počeo gužvati novine. Martin: Šta je bilo? Julian: Ništa,ostavi me na miru. Hugo: To ti je hvala što ga štitiš. Martin: Umukni,dečak je tužan nek odboli. (julian je legao na krevet okrenut zidu,i počeo da plače) Martin: Strpljenje i sakrivanje emocija to je ono što moraš da naučiš. Bjanka i Francisco su dóručkovali Francisco: Zašto si zamišljena.? Bjanka: Nije mi ništa. Francisco: Nešto jeste Bjanka,reci mi. Bjanka: Jel ga nećeš mrzeti? Francisco: Koga? Bjanka : Moje dete. Francisco: Neću,ali ni ti mene nećeš mrzeti. Neko vreme kasnije,Bjanka je rodila sina Doktor: Čestitam postali ste otac Francisco: Hvala Bjanka: Kako ćemo da ga nazovemo? Francisco: Da se dede ne bi ljutite daćemo mu neko ime koje nema niko iz naših porodica . Bjanka: Recimo,recimo... Francisco: Daniel Martin je čistio Julianu rane sa lica Julian: Ti si mi rekao da će me ovi naučite da se bijem kako treba a oni ubili boga u meni. Martin: Nije tako strašno. Julian: Jest,aa Martin: Ne kukaj, da bi zadavao udarce najpre moraš naučiti da ih primaš. Francisco je bio sam sa Danielom Francisco : Malo Julianovo derište,aj Juliane ne znaš šta te čeka kad izadješ odavde,tvog sina ću oblikovati po svojoj meri,naučiću ga da mi se divi a tebe će mrzeti,jednog dana će ti to reći u lice Kraj prve sezone sutra ujutru postavljam elenco za nastavak,do tad imate fore za predloge. |
| Subject: Nova stalna glumačka postava Mon 17 Feb 2014 - 12:25 | |
| Elenco 2 Alejandra Barros: Bjanka MonterubioFranciskova supruga,Danielova,Valentinina i Lorenina majka,Laurina sestra,Gonzalova kćerka. Rafael Novoa: Julian Estrada/ Santiago Valtjera. Rehinin sin Danielov otac
Lucero : Ximena Castilló Gabrielova supruga,Elenina i Fernandova majka,Eduardova snaja.
Fernando Colunga : Francisco Mónterubió Bjankin suprug, Valentinin i Lorenin otac,Danielov očuh,Sofijin teča, Gonzalov i Laurin zet.
Ximena Navarrete: Elena Castilló Gabrielova i Ximenina kćerka ,Fernandova sestra,Eduardova sestričína,Danielova devojka
Jencarlos Canela : Daniel Monterubio/ Estrada Bjankin i Julianov sin,Franciskov pastork,Lorenin i Valentinin polubrat,Sofijin rodjak,Laurin sestrić,Gonzalov unuk,Elenin dečko
Cezar Evora : Gonzalo Irasabal Bjankin i Laurin otac,Franciskov tast,Danielov,Valentinin,Lorenin i Sofijin deda
[b]Ana Brenda : Valentina Monterubio Bjankina i Franciskova kćerka,Danielova polusestra,Lorenina sestra,Sofijina rodjaka,Laurina sestričina Gonzalova unuka
Mauricio Henao: Fernando Castillo Ximenin i Gabrielov sin,Elenin brat,Eduardov bratanac,Lorenin bívši dečko
Ariadne Diaz: Lorena Monterubio Bjankina i Franciskova kćerka ,Valentinina sestra,Danielova polusestra,Sofijina rodjaka,Gonzalova unuka,Fernandova bivša devojka
Marcelo Cordoba : Roberto Bracamontes Julianov najbolji prijatelj.
[b] Silvia Navarro : Laura Irasabal Gonzalova kćerka, Bjankina sestra,Franciskova svastika,Danielova,Lorenina i Valentinina tetka Sófijina majka,Eduardova devojka
[b]William Levi : Eduardo Castillo Gabrielov brat,Ximenin dever,Fernandov i Elenin teča , Laurin dečko
[b] Cyntia Olavarria Kristina Franco Julianova asistentkinja i ljubavnica |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Tue 25 Feb 2014 - 9:08 | |
| 19 epizoda U medjuvremenu Bjanka je rodila Francisku dve kćerke Valentinu i Lorenu. Desetak godina nakon Julianovog ulaska u zatvor tu je došao i Roberto koji se sprijateljio sa njim i Martinom. Martin je bio Julianu velika podrška a pred smrt mu je otkrio,mesto na kom je skrivao novac i dao mu da ga iskoristi . Julian je pre 5 god pomilovan ali je te god iskoristio za usavršavanje i malo uživanja. Ximena se udala za Gabriela rodila mu je kćerku i sina i neko vreme je bila zaljubljena u njega ali joj je kasnije dosadio pa je strast našla u Franciscu Bjanka je bila u Danielovoj sobi Bjanka: Daniele,ustani! Daniel: Mama molim te. Bjanka : Treba da ideš u firmu Daniel: Poslepodne!(stavlja jastuk na glavu ) Bjanka: Znam ali neću da mi u firmu ideš mamuran ustani da se razbudiš,doručkuješ... Daniel: Mama znaš li ti da sam ja došao u 5 ujutro kući a sad kolko je.(gleda u mobilni)6. Bjanka: Nije 6 nego 8,tvoja stvar dokle si bio u gradu u 9 te želim za trpezom. Francisco: U čemu je problem. Bjanka : Vidi ga,ko klošar. Daniel: Mama mi neda da spavam a bio sam u gradu do 5 ujutro. Francisco: Pusti ga da spava. Bjanka: Ali Francisco: Spavaj sine,ako nećeš u firmu ne moraš Daniel: Sjajan si tata(izašli su Daniel je nastavio da spava) Lorena je provela noć sa nekim mladićem Lorena: Divan si. On : i meni je super stobom ali gotovo je. Lorena: Kako to misliš? Mladić: Pa tako sa tobom sam želeo samo avanturu i ništa više. Lorena: U redu. Mladić(začudjeno)u redu? Lorena: Ja tebi nikad nisam rekla šta želim od tebe ,ti si taj koji je meni govorio da me volí i da sam lepa ali ja tebi nisam rekla da sam zaljubljena u tebe.To što sam slušala tvoje frazice ne znači da sam verovala u njih spavala sam sa tobom samo zato što si mi se dopao kao muškarac ,lep si i zgódan i ništa víse. Mladić: znači tako Lorena: Očekivao si uplakanu tinejdzerku koja će te proklinjati zato što si je ostavio? Monterubiovi su se pripremali za doručak Daniel je trljajući oči silazio niz stepenice Bjanka: Vidi ko nam je to ustao? Daniel: Tata jel ja stvarno ne moram u firmu? Francisko: Ako nećeš ne moraš. Bjanka: Nemoj da mu podvladjuješ,on mora da nauči da zaradjuje za sebe. Daníel: Pa vi ste mi dovoljno zaradili. Bjanka: Čuj ga,moraš sticati radne navike nećemo te Francisko i ja čitav život izdržavati Francisko: gde je Lorena? Daniel: pitaj kod koga je? Bjanka: Daniele! Francisco: Pa kod koga bi mogla da bude. Valentina: Javila mi je da će prespavati kod drugarice. Julian je pričao sa Robertom Julian: Još samo malo,još samo malo je ostaló do povratka i ósvete. Robertó: Kome? Julian: Gregoriu i Franciscu. Roberto: Zar te ne raduje susret sa sinom. Julian: Moj sin,nije prošao dan a da ne pomislim na njega. Roberto: Biće teškó sa njim Julian: Znam ali nema odustajanja. |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Wed 26 Feb 2014 - 13:25 | |
| 20 epizoda Lorena je stizala kući. Daniel: O,pa ko nam je to stigao? Lorena: Ćao bato volim i ja tebe. Daniel: Gde si spavala? Lorena: Kod drugarice Daniel: Mene nećeš farbati jasno(stegao joj je ruku) Lorena: Pusti me kretenu! Daniela: Gde ili bolje rečeno skim si spavala. Lórena: Sa jednim dečkom uostalom tebe se moj privatni život ne tiče. Daniel: U redu samo pazi da i ti poput tetke ne dovedeš kopile u kuću. Sofija je čula i otrčala kod Laure Sofija: Uvek će me maltretirati zbog tvoje nepažnje! Laura: Šta je bilo? Sofija: Daniel me nazvao kopiletom,znaš li ti kakav je to osećaj. Laura: Neznam ali... Sofija:Nema ali,ja sam kćerka žene koje se davala mnogima,ko zna dali ti znaš ko je moj otac. (Laura je ošamarila) Laura: Kakva god da sam ja sam ti majka poštuj me. Elena i Valentina su bile u kafiću Valentina: Nikad on sazreti neće. Elena: Nemoj da me obeshrabruješ. Valentina: Ja sam samo realna. Elena: Daniel ne voli formalnosti ali sam sigurna da me on voli Valentina: I ako je Daniel moj dragi brat ,ubedjena sam da nije iskren sa tobom. Daniel i Francisco su bili u firmi Francisco: Sve ovo će jednog dana biti tvoje sve. Daniel: Znam ja da mene tata najviše voli. Francisco: Ti si moj dragi sin(moja kreacija) Daniel: A sestre? Francisko: Naravno da će i one dobití svoj deo kćerke su mi Daniel: Ali,nisu kao ja? Francisco: Naravno da nisu(glupavo kopile) Bjanka je pričala sa Ximenom Ximena: Gabriel se vraća u subotu. Bjanka: Lepo,baš ga dugo nisam videla. Ximena: Meni pričaš,akó on ne smanji putovanja ja ću naći ljubavnika Eduarda: Da ti nije palo na pamet. Ximena: Šalim se kretenu Eduardó: I ja se šalim(gleda u Bjanku)kako mi je Laura? Bjanka: Dobro(slucajnó pogleda u Fernandovu sliku)a kad se Nandó vraća? Ximena: A on sutra |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Wed 12 Mar 2014 - 12:27 | |
| 21 Epizoda Eduardo i Laura su bili u firmi Laura: Mislim da bi trebali da napravimo promociju na trgu. Eduardo: Slažem se stobom obradovaćemo mališane ai reklamirati proizvod. Laura: Da,deca jako vole čokoladne sladolede . Eduardo: I ja nekog jako volim(ljubi je) Laura: U firmi smo Eduardo. Eduardo: Pa šta? Laura: Šta pa šta? Eduardo; Ljubavi... Laura: Ne zovi me ljubavi nismo tinejdzeri Eduardo:Idem do...idem Valentina je naletela na poznanika Valentina: Nando otkud ti? Fernando: Dóšao ranije,hoću mojima da pripremim iznenadjenje. Valentina: Ok,kako je bilo u španiji? Nando: Super pričaćemo Francisco i Gonzalo su bili u sali za sastanke. Gonzalo: Poslepodne će doći predstavnici mlekare iz Mexico sitija,kako bi porazgovarali o mogućoj saradnji. Francisco : Da pošto je lokalna mlekara bankrotirala moramo saradjivati sa drugima. Gonzalo: Treba izvući maksimalnu korist. Francisco: Naravno,i Daniel će biti sa nama. Gónzalo: Mora li i on? Francisco: Mora on je budući gospodar naše fabrike sladoleda!(smeh) Gonzalo: Daj molim te! Francisco: Ti ga mrziš više nego ja iako je tvojakrv.? Gonzalo: Za mene je to derište jedno bedno kopile i uvek će to ostati! [img] http://3.bp.blogspot.com/-nWIkbhQXsWI/TiTjnvKOSAI/AAAAAAAAEZ0/g6VPtOBBFnk/s1600/fotos-de-Jimena-Navarrete.jpg[/img Elena je zvala Daniela on je bio u krevetv sa Ninom. Elena: Ljubavi gdesi? Daniel: U fabrici radim,jako je naporno. Elena: A ja te ometam. Daniel; Ma nema veze draga(ljubi Ninu po vratu) Ximena: Dobro zovi me kad završiš. Daníel: Kad završim(smeh) Nina: Kako je dosadna što ne raskineš sa njom? Daniel; A što ti ne prestaneš da postavljaš glupa pitanja(grubo je ljubi) Ximeni je neko prekrio oci. Ximena: Elena,ne ruke su muške? Fernando: Ko ima najbolju mamu na svetu? Ximena : Nando(grli ga)ali Fernando: Hteo sam da vas iznenadim. Ximena: Da znaš da jesi. Fernando: A gde su Elena i Eduardo? Ximena: Neznam,otkudti? Valentina: Sreli smo se usput. Lorena je bila u dnevnoj sobi došla je Laura. Laura: Jel Daníel tu? Lorena: Ne zašto. Laura: Hoću da ga pitam misli li ón ceo život nabijati Sofiji nanos da raste bez oca i nazivati je kopiletom?! Lorena: Daniel je kreten i ti to dobro znaš predlažem da pričamo o vedrijim temama. Laura: Na primer? Lorena: Ó tebi i Eduardu kad će svadba? Laura: Nikad ja neću da se udam za njega. Daniel je ulazio u salu za sastanke. Daniel: Ja stvarno neznam šta ja tražim ovde. Gonzalo(promrlja)Ni ja neznam šta ćeš ti ovde Francisco: Ovde si da naučiš da posluješ,nije sve tako lako kao što izgleda. Gonzalo: Sumnjam da će njegov ptičji mozak nešto upiti. Daniel: Dokle ćeš me vredjati i sputavati? Gonzaló: Kakav sentímentalac. Francisco: U redu je Secretarica: Stigli su. Francisco: Neka udju,vi se smirite molim vas...dobar dan ,čast mi je(pruža ruku) Julian(prihvata ruku)zadovoljstvo je moje |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Wed 12 Mar 2014 - 23:42 | |
| 22 Epizoda U sali za sastAnke Francisco: Ja sam Francisco Monterubio,moj tast Gonzalo Irasabal ,moj sín DanielMonterubio. Julian: Santiago Valtjera ,moj partner i prijatelj Roberto Bracamontes Roberto: Drago mi je(gleda u Juliana koji gleda u Daniela)da počnemo gospodo. Bjanka je bila sa Rehinom Bjanka: Jel ima novosti ó Julianu nanu? Regina: Nema,sve je uobičajeno služi kaznu Bjanka: Jel pita za Daniela? Regina: Ne,ne voli da priča o njemu. Lorena je bila sa Sofijom Sofia: Ćao seko(krene da je poljubi) Lorena: Ne diraj me ljuta sam na tebe. Sofija: Ali? Lorena: Ne smeš onako da se ponašaš prema majci Sofija: To je moja stvar. Lorena: Majku moraš poštovati kakva god ona bila. Willi je presreo Valentinu Willi: Vale,dali bí mogli da izadjemo negde večeras? Valentina: Ne ja nemam vremena za izlaske. Wili: Daj šta će ti faliti ako malo izadješ? Valentina: Neću,ne zapinji toliko. Willi: Ali,hoću da budem sa tobom svidjaš mi se. Valentina: Ne dolazi u obzir! Willi: Ne bih rekao(ljubi je) Valentina: Šta će na ovo reći moj dečko? Wíli: Koji? Valentina: Ovaj iza tebe(odlazi i ljubi svog "dečka") Sastanak Julian(Santiago); Ovo bi trebalo da bude veoma uspešna saradnja. Daniel: Sve što moj tata radi je uspešno. Julian(Santiago)Ne sumnjam,mnogo voliš oca jel da? Daniel: Naravno moj tata je car nad carevima,jednog dana biću kao on. Gonzalo: Daniele molio bih te da ovde ne koristiš izraze Car,faca,ljakse tebraitd jer im tu nije mesto. Julian(Santiago)ma nema veze mlad je Roberto: Molim vas da ne skrećemo sa poslovnih na porodične stvari. Francisco: Upravu ste,dozvolite da vas pozovem na večeru u svom dómu. Julian(santiago)Hvala na pozivu biće nam čast.(Roberto je odobravajuće klimnuo glavom) Valentina je bila sa svojim "dečkom" Nando: Šta ti znači ovo? Valentina: Spopadao me je,mórala sam ga se nekako otarasiti. Nando: Drago mi je da sam pomogao,uzgred divno se ljubiš. Valentina: Laskavče(smeh) Laura je bila u Eduardovom stanu Eduardo: Nisam mislio da ću te zateći ovde? Laura: Ljut si jel da? Eduardo: Više sam zbunjen,ne razumem te. Laura: Ponekad ni ja samu sebe ne razumem. Edvardo: Svaka žena želi da bude voljena ali ti...(ljubi ga) Laura: Pričaćemo posle,potreban si mi(ljube se a zatím prepuštaju strasti) Roberto i Julian su se vratili kući Julian: Obožava ga,divi mu se... Roberto: A šta si ti očekivao? Julian: Hvala na utehi. Roberto: Nisam ni mislio da te tešim,sam žanješ ono što si posejao. Julian: Ti znaš zašto se sve tako desilo. Roberto: Da,ali sada je dzaba da roniš suze i kukaš,nemoj da upropastiš trud matorog Lisca kad te molim. Julian: Sutra ću opet videti Bjanku. Roberto: Da,slušaj dobro ti nju ne poznaješ jel jasno? |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Sun 16 Mar 2014 - 8:24 | |
| 23 Epizoda Bjanka je bila u svojoj sobi i gledala Julianovu sliku naišao je Daniel Daniel: Opet on,tvoj ljubavnik. Bjanka: Ne razgovaraj tako samnom! Daniel: Nedostaje ti jel? Bjanka: Čemu takva pitanja? Daniel: Čemu takvi odgovori? Bjanka: Ne razumem te. Daniel: Ne podnosim tog čoveka,osećam nemir čim mu ugledam sliku. Danielh: Julian ti nije ništa uradio. Daniel: Šta će ti njegova slika,ti si udata žena,ovako ispadaš ko neka (Bjanka ga ošamari) Bjanka: Gubi se napolje ne dozvoljavam ti da me vredjaš ,Francisco to nijednom nije uradio a ti bi da se usudiš Laura je bila sa Sofijom Sofia: Zaboravila si telefon ,moj kvazi tatica je zvao. Laura: Eduardo pretpostavljam daću nakon svadbe morati da ga zovem tata. Laura: Neće biti svadbe,ja nemam nameru da se udajem. Sofija: Dugo si sa Eduardom voli te za razliku od oca,koji te je ostavio čim je čuo da si trudna. Laura: Drag je i on meni ali ne mogu ja da budem udata žena,neću da me nazivaju nečijom. Roberto je bio u tržnom centru slučajno se našao u liftu sa Lorenom Lorena: Došla maca na vratanca aha al se zeznula Robertóg: Mislite da sam macan,drago mi je da me još smatraju zgodnim. Lorena: Ne ne mislim da ste macan i zgodni(Roberto diže obrvu) mislim nije da niste zgodni ali mislim niste ovaj ja nisam(Roberto se smeje) Roberto: Niste mislili na mene,bivši vas je hteo nazad? Lorena: Kako znate? Roberto: Brzo zaključujem Lorena: Ja sam Lorena Monterubio. Roberto: Roberto Bracamontes drago mi je (Lift se zaglavio,lupali su nameštali brojeveh) Lorena: Nema signala Roberto: Sad bih mogao iskoristiti situaciju. Lorena: Ne biste valjda? Elena i Daniel su ručali Elena: Aha stižem čim jedem(spušta telefon) Daniel: Gde stižeš? Elena: Idem sa Valentinom kod frizera da budemo lepe Za večeru s partnerima. Daniel: A što bi ti bila lepa za partnere? Ximena: Ja volim da budem lepa,nisi valjda ljubomoran. Daniel: Jesam,ti moraš biti lepa samo za mene. Elena: Ne glupiraj se. Roberto je gledaó prikaovao Lorenu uza zid ,ona je drhtala gledao ju je prodornim pogledom spuštao je usne na njen vrat Roberto: Ako ne želiš mogu prestati Lorena: Ne želim ja nisam takva Roberto: Kakva nisí? Lorena: Nisam to,neću to što vi želite Roberto: Šta nisi i šta ja želim? |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Mon 7 Apr 2014 - 1:44 | |
| 24 Epizoda [img=https://2img.net/h/s30.postimg.cc/in4zjdky5/139681687385050_1.jpg]Roberto: U redu je,šalim se. (ljubi joj ruku) Lorena: Vrlo ste duhoviti nemam reči.! Roberto: Dozvolite da ispravim utisak koji imate o meni. Lorena: Kako? Roberto: Možete otićí na kafu samnom kad nas oslobode. Lórena: Sa vama? Roberto: Kafić je pun,ako vas napadnem vi vrištite. Elena i Valentina su bile kod frizera. Elena: Stvarno mi ga je dosta,diću ruke od njega. Valentina: Ti to uvek kažeš,ali sigurna sam da će Daniel srediti stvar sa 2-3 komplimenta. Ximena: Ljubomoran je na svaku sitnicu,a to što on svakoj gleda u dekolte nikom ništa. Valentina: Muškarci svi su oni isti. Lorena i Roberto su bili u kafiću Lorena: Stvarno si bio u Indiji? Roberto: Aha. Lorena: Pa šta si tamo radio? Roberto: Bežao od policije. Lorena: Molim(spušta kafu) Roberto: Šalim se,pa provodio se odmarao. Lorena: Volela bih , jednom otici. Roberto: Ako sam od poverenja? Lorena: Niste,moram ići. Roberto: Do skorog vidjenja(ljubi joj ruku) Ximena je bila u Franciskovoj radnoj sobi,prisao joj je i obgrlió oko struka,mirisao je njenu kožu. Francisko: Kako si prelepa,kad si stigla. Ximena: Maló pre jel sam ti nedostajala(okreće glavu prema njemu i ljubi ga) Franciscó: Itekako(ljubi je po vratu) Ximena: Prestani naićiće neko. Francisco: Zamisli kakav bi skandal nastaó,kad Gabriel ide na put? Ximena: Za par dana. Francísco: Ne mogu čekati toliko(ljubi je još strastvenije,nečije kucanje ih prekida) Polako su počeli da se okupljaju. Daniel: Kad si ti stigao? Fernando: Jutros Daniel: Pa što nikom nisi rekao? Fernando : Hteo sam da vas iznenadim. Daniel: Pa pošlo ti je za rukom. Fernando: Kako ti ide sa mojóm sestrom. Daniel: Ma nešto smo se pokačili,ali ne brini srediću ja to. Fernando: A jel,da ti nemaš drugu pored nje. Daniel: Bože Nando,ti ko da me ne poznaješ. Fernando: Poznajem ja tebe jako dobro,zato te i pitam. Laura se sredjivala. Laura: Jel sam lepa? Eduardo: Lepa sí(okreće glavu,ona mu prilazi i ljubi ga u obraz) Laura: Ljut si? Eduardo: Sam o povredjen,ne razumem,zašto neceš brak samnóm,u čemu grešim? Laura : Ne grešiš ti,ja jednostavno ne želim brak,ni sa tobom ni sa nekim drugim. Eduardo: Ali ja želim brak,želim decu. Laura: Ako nadješ pravu ženu ja ću te dati njoj. Eduardo: Poput igračke. Laura: Nemój tako,ajde Da odemo raspoloženi. |
| Subject: Re: Amor para toda la vida Mon 21 Jul 2014 - 12:03 | |
| sutra nastav5am s pisanjem. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Amor para toda la vida | |
| |
| | | |
Page 2 of 2 | Go to page : 1, 2 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |