| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Novosti Sat 26 Sep 2009 - 1:56 | |
| Učesnica Velikog brata Sandra Valterović koja je sebi dala nadimak Seksi, pri ulasku u Kuću izjavila je da je pevačica, a njena pesma ovih dana je postala hit na netu
Atraktivna učesnica Velikog brata Seksi Sandra i pre ulaska u Kuću želela je da bude javna ličnost. Pevanje joj ide od ruke, pa je pre godinu dana snimila jednu pesmu. Tekst za numeru Dok ponuda važi napisala joj je novinarka Vesna Zakonović, a stihovi aludiraju na žensku gej populaciju. Za Internet portal Estradnih vesti, Sandra je tada izjavila:
- Meni su najbitnije jake emocije u vezi, a na drugom mestu mi je pol partnera. Mada mogu da kažem da pol i nije bitan ako je osoba sa kojom sam u vezi kvalitetna. Čula sam da je moja pesma na dobrom putu da postane lezbijska himna i veoma sam ponosna – rekla je Sandra. |
| | | hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Novosti Sat 19 Dec 2009 - 4:01 | |
| Viki istetovirala iste zvjezde kakve Karlo ima na grudima |
| | | Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Novosti Sun 24 Oct 2010 - 2:19 | |
| Krenulo prijavljivanje za ulazak u kuću Velikog brata! Takodje, ove godine će putem glasanja u najuži izbor ući najzgodniji momak i najzgodnija devojka, kao i najsmešniji momak i devojka sa FB. Pravo na izbor polažu svi iznad 18 godina. Telefoni za prijavljivanje Srbija - 0900009008 Bosna i Hercegovina: Telekom RS - 092560300 BH Telekom - 094250401 HT Mostar - 094840905 Makedonija - 0590303 Crna Gora - 095600001 |
| Subject: Re: Novosti Tue 7 Dec 2010 - 3:19 | |
| Big Brother se vraća na proljeće, a snimat će se u BeograduOvaj put kandidati dolaze iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a Big Brother kuća ovaj put bit će smještena u Srbiji, točnije u Beogradu Big Brother vraća se na male ekrane u proljetnoj shemi RTL Televizije. Šesta sezona udomit će stanare iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a kandidati će u izolaciji biti u Big Brother kući u Beogradu. Svakodnevnim savladavanjem zadataka i niza prepreka borit će se za nagradu koja ove sezone iznosi 100 tisuća eura.
|
| | | EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Novosti Sun 13 Mar 2011 - 5:00 | |
| Antonija Blaće: Nova kuća VB izgleda čarobnoPopularni rialiti šou “Veliki brat”, četvrti po redu, počinje u nedelju u 20 časova na Televiziji “Pink”. Prvi po redu regionalni “Veliki brat” nosi naziv “Ljubi bližnjeg svog” i održava se u Pionirskom gradu u Košutnjaku, a voditeljke će biti Marijana Mićić i hrvatska zvezda Antonija Blaće, koja je stigla u Beograd i oduševljena je novim izgledom kuće VB. Među dvanaest kandidata koji će se boriti za nagradu od 100.000 evra, pored ukućana iz Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine, po prvi put će se naći ukućani iz Hrvatske, što će ovaj serijal činiti posebnim i različitim od prethodnih VB. Stanari će biti smešteni u renoviranoj kući od 400 metara kvadratnih i sa tri stotine metara kvadratnih prostora oko kuće, pod budnim okom Velikog vrata koji će ih pratiti sa ukupno 46 kamera i 60 mikrofona. Na taj način svaka privatnost ostaje van zidina ovog improvizovanog životnog prostora. Zgodna voditeljka iz Hrvatske Antonija Blaće otkriva za “Blic” da je već imala priliku da vidi unutrašnjost kuće i da joj se veoma dopada. - Jedvam čekam da vidim kako će takmičari, a i gledaoci, reagovati kada vide nekoliko izuzetnih detalja u kući. Ja sam imala priliku da učestvujem u prvom hvratskom “Velikom bratu“ i mogu da primetim ogromnu razliku u stilu, dizajnu, uređenju... Inače, već danas sam u Beogradu i jedva čekam da krene šou. Iako ćemo dobiti scenario za useljenje u kuću, uvek se malo može odstupiti od datog teksta. Smatram da je vrhunac u vođenju nekog projekta kada se on dešava uživo. Često kažem da sam loša glumica jer mi je teže izgovarati tuđi tekst, odnosno čitati ga sa “idiota”. Na pitanje da li već zna kako će izgledati u nedelju uveče, Antonija kroz smeh odgovara: - Ne znam, ali sam čula da će se za Marijanin i moj stajling pobrinuti Darko Kostić. Nadam se da jedino neće biti krzna jer nisam ljubitelj tog modnog detalja. Antonija o svojoj koleginici Marijani ima samo reči hvale. - Čim smo se upoznale, Marijana i ja smo se odmah skapirale. Shvatile smo da smo na istoj talasnoj dužini. Nadam se da ćemo dobro sarađivati, ali i družiti se tokom ovog rialiti programa. Kada sam prošli put bila u Beogradu, obišla sam mnoga zanimljiva mesta kao što su: “Madera”, “Frida”... Nadam se da ću tek videti interesantna mesta... Kao i u svakom ciklusu i ovog puta je prostor u Košutnjaku renoviran specijalno za ovu priliku. Kuća VB je zahtevan projekat na kome je pet meseci radilo više od 70 ljudi. S obzirom na to da će stanari u kući Velikog brata biti u zimskom i prolećnom periodu, ideja je bila da se proširi unutrašnjost kuće, tako da je to urađeno na originalan način. Po prvi put je bazen postavljen ne u dvorištu, nego u unutrašnjosti kuće, tako da će budući ukućani imati priliku da u njemu uživaju malo više nego ranije. Sam enterijer je u osnovi promenjen - drugačiji i ekskluzivniji. Ove godine je isprepleten drvenim teksturama, raznim scenografskim elementima koji imitiraju opeku, kožnim tapaciranim elementima i nesvakidašnjom kuhinjom. Naravno, i spavaonicama i ispovedaonici je dat drugačiji i novi vizuelni izgled. Akcenat je stavljen na svetleći frižider što vizuelno pruža efekat visine kuće i daje joj posebnu notu. - Imam veliku sreću da u isto vreme, sa dve velike televizijske kuće (RTL i TV „Pink“) sarađujemo na istom projektu i mislim da je VB najveći projekat u regionu otkad nema JRT - nedavno je izjavio čelni čovek produkcijske kuće “Emoušn” Goran Stamenković. |
| | | ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Novosti Sun 13 Mar 2011 - 11:26 | |
| Prvi je ušao Džordž Rkman iz Njukasla, taksista i otac šestoro dece, a za njim odbojkašica Bojana Stojković, koja po svom priznanju nije dovoljno ženstvena, lako plane i ne plaši se konflikta. Horvat je u Londonu deset godina radio kao bebisiter, a trenutno ne radi ništa. Porodica kaže da je odmalena bio "luđi od najluđih". Marijana priznaje da joj treba promena, pokazala je publici dve tetovaže i otkrila da treću neće pokazati. Nikola-Nemeš je muzičar koji je po savetu astrologa odlučio da traži karijeru operskog pevača, Duško najviše voli da je na traktoru i svojim najvećim uspehom smatra svoju decu, ali priznaje da kod njega ima i švaleracije. Najveća predrasuda o Soraji-Sari, studentkinji psihologije, je da je sponzoruša. Ne zna da kuva i ne želi da nauči, ne gleda muškarce kroz novčanik i svoje plastične operacije smatra investicijama u sebe. Mila je Amazonka koja voli da grebe, "zločesta crna pantera", udala se sa 16 i po i ima petogodišnju ćerku, a Dragana je borbena bivša trostruka misica. Nikola je student koji je živeo u Nemačkoj, ljudi ga shvataju kao opasnog momka, a on smatra da tu ima nešto istine… Često ima "uspeha" na jednu noć, ali i to smatra zabludom. Majka četvoro dece je taksistkinjaSlavica, mama četvoro dece i žena koja je preživala i psihičko i fizičko zlostavljanje, po priči njenih prijatelja. Ume da promeni osigurač i ulje, i "trista đavola". Ribar Nirmal želi da postane političar, komšije smatraju da je tvrdoglav i ljut, iako se on ne slaže. Životni moto mu je "carpe diem". Milan je osoba niskog rasta, plivač i borac za ljudska prava. Ema je takođe osoba niskog rasta, koja u šali kaže da su "svi ostali preveliki". Baca kuglu i koplje, voli da mrda guzom i voli visoke muškarce. Uzgajivač pasa i "mali pijanac" je Dražen, koji se bavi i protivpožarnom zaštitom. Poslednji ukućanin je stiptizer Nikola, koji tvrdi da je to radio samo zbog love, i da njegova devojka ne zna da se bavio erotskim plesom. Ukućanima je pripremljen i "otpad", odnosno odvojeni deo kuće u kom je havarisana "buba" ispovedaonica, spava se u oronulom autobusu, svuda okolo je đubre… Oni koji budu završili na otpadu moći će da gledaju dešavanja iz Kuće na monitorima, a ukućani u "fensi" delu Kuće neće ni znati da ih neko iznutra posmatra. Kese sa đubretom koje budu bacali završiće kod takmičara na otpadu. U "fensi" Kući nalaze se Džordž Rkman, Bojana Stojković, Marijana Čvrljak, Nikola Nemešević Nemeš, Duško Bogdanović, Soraja Sara Vučelić, Mila Tokić, Nikola Mavrović, Slavica Đulejić, Milan Grahovac, Ema Šuker, Dražen Bogdan i Nikola Nastevski. Na "đubrištu" su Horvat Čagalj, Dragana Strahinjić i Nirmal Kukić. Pošto se za ukućane na otpadu ne zna, oni ne mogu biti nominovani za izbacivanje, naravno dok ne budu bili otkriveni ili pridruženi ostalima. Prvo izbacivanje zakazano je za ponedeljak prepodne. Od ponedeljka do subote, publika će moći da gleda dnevne preglede od 20 h, a nedelja je rezervisana za izbacivanje. Muvanje, plakanje, svađe, ali i brojni zadaci očekuju ukućane koje ćemo prvi put videti večeras u 20 časova. Da li produkcija planira da im ubacuje i nove ukućane tokom šoua, videćemo u narednim nedeljama. |
| Subject: Re: Novosti Mon 14 Mar 2011 - 2:11 | |
| Podne u kuci Velikog Brata | Dan 01 14.03.2011 | 12:59 | Veliki Brat je ukućane probudio svojim oglašavanjem "Jedan od vas mora da ode!".Nakon buđenja usledila je rasprava. Veliki Brat je ukućane probudio svojim oglašavanjem "Jedan od vas mora da ode!".Nakon buđenja usledila je rasprava. Dražen se bunio zbog šaputanja i smeha Slavice i Eme, jer mu je to prkinulo prvi san, nakon čega nije dugo mogao da zaspi. Prilično je nervozan ovog jutra. Ukućani su se oko podne okupili u dnevnoj sobi, nagađali su kojom pesmom će ih sutra Veliki Brat buditi. Posle nekoliko minutnog druženja, jedan po jedan su ulazili u ispovedaonicu. Ukućani Veliki Brat region su iskusili prve nominacije. Stanje u otpadu je mirno. Ukućani ovog dela kuće odmaraju sedeći na starim sedištima automobila. |
| Subject: Re: Novosti Sun 8 May 2011 - 10:06 | |
| Ema ide kući Dan 56 08.05.2011 | 22:38Sedmi ukućanin koji je napustio kuću Velikog Brata je Ema. Glasovima publike bili su nominovani Radiša, Nikola i Ema, a odlukom Velikog Brata , direktno su bili nominovani Vladimir i Antonija. Nakon glasanja od strane ukućana, avantura u kući Velikog Brata bila je gotova za Emu. Ema je svoj izlazak dobro primila, i sa osmehom komentarisala svoje učešće, kao i nominacije. Tvrdi da se ne ljuti ni na jednog ukućanina, koji je glasao da baš ona večeras izađe, jer smatra da svako ima pravo na svoj izbor. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Novosti | |
| |
| | | |
Page 1 of 1 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|