|
|
Author | Message |
---|
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: La Gata Sat 16 Aug 2014 - 11:50 | |
| |
|
| |
MISA TVNovele Dizajner
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
| Subject: Re: La Gata Sat 16 Aug 2014 - 11:53 | |
| Gledaću seriju, jedva čekam |
|
| |
gossip boy(an) TVNovele Novi član
Broj postova : 402 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Manhattan
| Subject: Re: La Gata Sat 16 Aug 2014 - 19:12 | |
| Mene po svemu previše podsjeća na Corazon indomable, a još višesad kad vidim neke slike na kojima se Esmeralda promjenila, ma iste su ona i Marikruz! Nisam je planirao gledati na internetu, na tv-u mi se poklapa sa Donja Barbarom, ali gledaću nešto, čisto da ima jedan gledalac više |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: La Gata Sun 17 Aug 2014 - 1:52 | |
| - MISA wrote:
- Gledaću seriju, jedva čekam
|
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: La Gata Sun 17 Aug 2014 - 11:58 | |
| Meni deluje tako jeftino i fuj. Nema šanse da je gledam, a i mrzim te Televisine cirkuse sa siromašnim divljakušama u koje se zaljubljuju milioneri. Glupost. |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: La Gata Sun 17 Aug 2014 - 23:38 | |
| Priča jeste sto puta vidjena do sada,ali dosta ljudi voli da gleda baš takve serije.Ja lično nisam neki ljubitelj takvih tema ali ću baciti pogled ponekad.Drago mi je da latino serije ponovo počinju da se prikazuju na srpskim televizijama. |
|
| |
| Subject: Re: La Gata Mon 18 Aug 2014 - 5:20 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: La Gata Mon 18 Aug 2014 - 10:04 | |
| |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
Broj postova : 3921
| Subject: Re: La Gata Mon 18 Aug 2014 - 22:45 | |
| Gledala sam juce malo prvu epizodu,onako je. |
|
| |
| Subject: Re: La Gata Mon 18 Aug 2014 - 23:03 | |
| 1. epizoda - 18.8.2014.
Esmeralda je siroče koje živi na deponiji. Pablo je tinejdžer koji je rođen u bogatoj porodici, ali voli da se igra sa Esmeraldom i njenim prijateljima. Zbog života koji živi, Esmeralda je dobila nadimak “Mačka sa deponije”. Pablo uživa u njenom društvu, čak je jednog dana dovodi u svoj dom da joj da nešto da jede, ali kad je njegova majka ugled izbacuje je na ulicu i iznosi joj niz uvreda na račun njenog izgled i života koji živi, a koji nije bio njen izbor.
2. epizoda - 19.8.2014.
Mariano traži od majke da mu da novac, ali ona to odbija, iako on troši velike količine na taksi, jer otac ne želi da mu kupi kola. Esmeralda se žali Pablu da ju je njegova majka maltretirala i da je izbacila iz kuće. Pablo se trudi da odbrani svoju majku, iako je Esmeraldi jasno da ona ne voli siromašne ljude. Virdžinija, Pablova sestra, skreće pažnju njihovoj majci da Mariano izmiče kontroli. Pablo želi da nauči Esmeraldu da čita i piše i da ih niko neće nikada razdvojiti. Ritin sin, Tiliko, sa ostalim zatvorenicima beži iz zatvora i dolazi da traži majku. Međutim, ubrzo nakon toga, policija ga pronalazi i odvodi opet u zatvor. |
|
| |
| Subject: Re: La Gata Tue 19 Aug 2014 - 0:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: La Gata Tue 19 Aug 2014 - 3:39 | |
| 3. epizoda - 20.8.2014.
Rita kuka zbog Tilika koji je opet u zatvoru, a Ines, njena unuka ne shvata zašto je njen otac u zatvoru. Zbog njegovog bekstva, on dobija još dodatnih godina kazne, a Esmeralda smatra da je bolje što su ga uhvatili pre nego što on krene da se sveti. Rita se nada da će Esmeralda kada poraste da bude prelepa i bogata i reši je svih njenih muka. Jaroča ne odobrava Ritino ponašanje prema Esmeraldi, jer je ne šalje u školu i ne uči je ništa, za razliku od Ines. Pablo počinje da uči Esmeraldu da čita i piše. Esmeralda ispituje Ritu o svojoj majci i ocu. Rita nije zadovoljna količinom novca koji Esmeralda donese kući od toga što prosi, ali ona ne može da nađe posao da zaradi još kako bi usrećila svoju starateljku i ne želi da više prosi, jer je odrasla u lepu mladu devojku. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: La Gata Tue 19 Aug 2014 - 9:23 | |
| Ja gledala prve dve..boze,koja glupost.Ne mogu da verujem da Maite dozvoljava sebi ovakve uloge.Ovo je za neku glumicu koja tek pocinje. |
|
| |
| Subject: Re: La Gata Wed 20 Aug 2014 - 6:47 | |
| |
|
| |
Micika12 TVNovele Novi član
Broj postova : 34 Godina : 25 Lokacija : Sa Svima u srcu!
| Subject: Re: La Gata Thu 21 Aug 2014 - 0:07 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: La Gata Thu 21 Aug 2014 - 3:10 | |
| 4. epizoda - 21.8.2014.
Pablo se pravda majci zašto nije bio kod kuće u vreme kada je Monika došla da je on vodi u bioskop, ali on ne želi da kaže da je dan proveo sa Esmeraldom. Međutim, njegov brat, Marjano ga cinkari. Haroća otvara oči Esmeraldi da je zaljubljena u Pabla. U tom trenutku, istu stvar Pablu govori njegov brat, da je Pablo zaljubljen u Esmeraldu, ali da mora da se pazi da mu majka ne sazna. Don Italijano nudi mogućnost Riti da zaradi novac, ali to će možda Esmeraldu koštati morala. Rita namešta Esmeraldu da ode kod Italijana u restoran da moli za pare, ali tamo je čeka neprijatno iznenađenje. |
|
| |
Alice ^_^ TVNovele Novi član
Broj postova : 254 Godina : 29 Lokacija : Wonderland
| Subject: Re: La Gata Sat 30 Aug 2014 - 11:34 | |
| Planiram da pogledam ovo. |
|
| |
gossip boy(an) TVNovele Novi član
Broj postova : 402 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Manhattan
| Subject: Re: La Gata Tue 2 Sep 2014 - 18:17 | |
| Kako serija odmiče, sve mi se više sviđa Nije mi prvo bilo jasno kako je Esmeralda trudna, a kasnije je rekla da su se ona i Pablo vjenčali, ali to su prikazali u flešbeku. Donja Rita, Avgustin me jako nerviraju, mada ne zaostaje ni Lorensa! Sad su poslali virhiniju u Italiju, da je odvoje od Karlosa. |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: La Gata Fri 19 Sep 2014 - 21:53 | |
| I taj dan je morao doći,pala je i poslednja klapa serije La Gata.Serija je postigla veliki uspeh u svetu a kod nas se na Tv Prva prikazuje pod nazivom Divlja mačka.Glumci ističu da će im snimanje serije zauvek ostati u lepom sećanju.Erika Buenfil će konačno opet postati plavuša kako smo navikli da je gledamo.Pjer Luis kaže da mu je snimanje venčanja u poslednjoj epizodi najemotivniji trenutak u dosadašnjoj karijeri,dok Laura Zapata kaže da je serija bila ispunjenje sna,ne samo za nju i ekipu koja je realizovala seriju,već i za publiku koja je prati. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: La Gata Wed 15 Apr 2015 - 1:49 | |
| Nisam je uopste gledala redovno,ali je bila ok,ko zna,valjda ja volim Maite Perroni dda gledam oduvek |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: La Gata | |
| |
|
| |
|