|
Author | Message |
---|
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: The X Factor Sun 23 Dec 2012 - 23:38 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]"The X Factor" je britanski muzički i takmičarski šou u kome se pronalaze novi pevači. Kreator je Sajmon Kauel, a šou je počeo u septembru 2004. godine i otad se godišnje emituje od avgusta/septembra do decembra. Ovaj šou se razvio i u ostalim državama sveta, među kojima je najpoznatiji "The X Factor US" i "The X Factor Australia". |
|
| |
| Subject: Re: The X Factor Sun 23 Dec 2012 - 23:39 | |
| Šeril Kol tuži “The X Factor” za 2,3 miliona dolara[You must be registered and logged in to see this image.]Bivša članica žirija američkog šoua “The X Factor” Šeril Kol podnela je tužbu protiv producenata emisije i traži 2.3 miliona dolara odštete. Dvadesetdevetogodišnja zvezda pokrenula je tužbu protiv producentske kuće “Blue Orbit” zbog neisplaćenih honorara nakon što nije dobila poziv da bude član žirija u drugoj sezoni popularnog šou programa. Ona je navodno potpisala ugovor prema kome joj je honorar za učestvovanje u dve sezone emisije morao da bude isplaćen bez obzira da li će organizatori raskinuti ugovor ili ne. Navodno je Kol primila honorar od 1.8 miliona dolara za prvu sezonu, ali sada putem suda traži isplatu honorara od dva miliona dolara za drugu godinu, kao i dodatnu odštetu u koju spada i 100.000 za garderobu, 25.000 za stilistu, 15.000 mesečno za boravak u hotelu u Los Anđelesu. - Ovo je uzdrmalo Holivud i moglo bi da bude pogubno za Sajmona Kauela jer je javno preuzeo odgovornost za ispaljivanje Šeril Kol – izjavio je dobro upućen izvor koji je dodao da i pevačica ima odgovornost pošto je primila punu platu za celu sezonu šoua u kome se pojavila samo nekoliko puta. Inače, producenti su otpustili Šeril Kol i na njeno mesto doveli Nikol Šerzinger. |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: The X Factor Mon 24 Dec 2012 - 3:49 | |
| Obožavaam da gledam:) odgledala sam cijelu zadnji sezonu američkog:)) |
|
| |
| Subject: Re: The X Factor Sat 29 Dec 2012 - 1:08 | |
| Britney Spears previše dosadna za X Factor?[You must be registered and logged in to see this image.]Britney Spears navodno preti otkaz iz emisije X Factor, jer producenti nisu zadovoljni njenim učinkom u prethodnoj sezoni. Neimenovani izvor otkrio je za magazin US Weekly da Britney nije uspela da impresionira Simona Cowella i ekipu. “Platili su mnogo novca da bi ona govorila ‘Sjajno!’ i tapšala. Producenti su želeli da je zadrže na duže vreme, ali to ne funkcioniše. Želeli su otkačenu Britney, a dobili su dosadnu Britney.” Ipak, drugi izvori tvrde da su ovo samo spekulacije i da niko u šouu još nije razgovarao o tome ko će biti u žiriju sledeće godine. Na pitanje da li ćemo i sledeće godine gledati Britney u X Factoru, Simon Cowell je odgovorio: “Da budem iskren, još uvek ne znam. nisamo razgovarao sa njom o tome da li bi ona želela da ostane i kakve druge obaveze ima.” |
|
| |
| Subject: Re: The X Factor Sun 30 Dec 2012 - 9:57 | |
| Gledala sam cijelu zadnju sezonu i uopštee nije,baš je dobra bila:) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: The X Factor Mon 31 Dec 2012 - 7:02 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Gledala sam cijelu zadnju sezonu i uopštee nije,baš je dobra bila:)
Da, da slazem se. Lucy je bila dobra, pevala je pesmu Tea and tost...odusevila me je <3 |
|
| |
| Subject: The X Factor Sat 26 Jan 2013 - 22:13 | |
| Simon Cowell potvrdio: U pripremi X Factor mjuzikl![You must be registered and logged in to see this image.]Dugo se šuškalo da bi svetski poznato šou X Factor mogao uskoro da dobije i svoju pozorišnu verziju, a sada je to zvanično potvrdio i Simon Cowell, koji kaže da su pripreme za to počele. Simon je otkrio da je u pitanju mjuzikl na kome su već počeli da obavljaju prve zadatke, a fanovi su to otkrili zahvaljujući njegovom tweetu: “Na putu sam da vidim radionice X Factor mjuzikla.” On je nedavno otkrio i da traži odgovarajuću osobu koja bi u predstavi glumila njega. “Najpre ćemo da vidimo radionice mjuzikla. Čuo sam da će biti veoma smešno i veoma dobro. Na radionicama ćemo odlučiti da li ćemo da radimo mjuzikl ili ne.” Na pitanje kako će televizijsku emisiju pretvoriti u mjuzikl, Simon je rekao: “Mjuzikli nisu baš moja oblast, ali ću tome pristupiti kao što bih pristupio televizijskoj emisiji. Ekipa je provela dosta vremena radeći na ovome i svi su oduševljeni idejom, videćemo.” |
|
| |
| Subject: Re: The X Factor Sun 27 Jan 2013 - 2:11 | |
| Fino^^ baš se usvinjio ej |
|
| |
| Subject: The X Factor Thu 28 Mar 2013 - 19:51 | |
| Nicole Scherzinger želi duplo veću platu u “X Factor”-u[You must be registered and logged in to see this image.]Nicole Scherzinger navodno je tražila od producenata šoua “X Factor” da joj daju duplo veću platu ukoliko žele da se i sledeće sezone nađe u ulozi sudije u tom rijalitiju. Muzička zvezda ovih dana planira svoje obaveze koje će imati tokom ostatka 2013. godine i odlučila je da će se vratiti u popularnu emisiju samo ukoliko je njena plata povećana sa trenutnih 750.000 funti na 1,5 miliona! Nicole je stekla veliku popularnost kod publike kada se prošle sezone pojavila u šouu i postala je omiljeni sudija mnogih gledalaca, pa se nada da će zbog toga producenti prihvatiti njenu ponudu. “Simon Cowell je dao Nicole ponudu, ali ona želi da dobije duplo više nogo prošle sezone. Ona zna da je prošle godine bila najveća zvezda u emisiji i zato smatra da treba da joj se poveća plata. Prošle godine sve se desilo na brzinu, ona je u poslednjem trenutku zamenila Kelly Rowland, pa nije imala ni priliku da pregovara”, rekao je izvor i dodao da se Nicole neće vratiti ukoliko se ne ispune njeni uslovi. “Nicole na to gleda kao na posao, a ne kao na priliku da se pojavi na televiziji”, otkriva izvor. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: The X Factor Tue 29 Oct 2013 - 12:36 | |
| Počeo sam da gledam drugu sezonu američke verzije zbog Britni u žiriju i baš mi se sviđa. Tek sam na 4. epizodi jer ne stižem da gledam zbog obaveza, ali je dobar šou i zainteresovao sam se za njega, a inače ne volim da gledam muzička takmičenja. |
|
| |
| Subject: Re: The X Factor Sat 11 Jan 2014 - 9:46 | |
| Sajmon Kauel uvodi besplatno glasanje za „X faktor“[You must be registered and logged in to see this image.]Da bi više angažovao mlađu publiku, koja nije spremna da troši kredit za mobilni na glasanje, Sajmon Kauel uvodi sledeće godine besplatno slanje sms poruka za takmičenje „X faktor“...
Da bi povećalo gledanost i učešće mladih u izboru pobednika emisije „X faktor“ Sajmon Kauel odlučio je da da sve od sebe da sledeće godine glasanje za ovo takmičenje bude besplatno.
On smatra da će se zbog toga, oni čiji je jedini izvor prihoda džeparac, lakše odlučiti da glasaju i da će pratiti emisiju iz nedelje u nedelju, jer će osećati da se i njihov glas računa i da imaju uticaja na to ko će pobediti. |
|
| |
| Subject: Re: The X Factor Wed 22 Jan 2014 - 10:36 | |
| Ona nije prošla dalje: Paulina Rubio dobila otkaz iz žirija “X Faktora”! [You must be registered and logged in to see this image.]Pre nekoliko nedelja je najavljen odlazak popularne Demi Lovato iz muzičkog takmičenja “X faktor” što je Sajmonu Kauelu teško palo. On se odlučio za još neke promene u žiriju. Zbog izuzetno male gledanosti šoua, Sajmon je dao otkaz i Paulini Rubio jer smatra da nije dovoljno dobra da bude u žiriju. Osnovni problem je nedostatak veze sa publikom i manjak harizme. On misli da to dosta utiče na gledanost takmičenja. On je takođe najavio i odlazak Keli Roland. Za Paulinu ovo predstavlja veliki sukob. Ona je najavila da su njeni advokati podneli prijavu protiv ttelevizije.[You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: The X Factor | |
| |
|
| |
|