Subject: Mentiras perfectas Fri 11 Oct 2013 - 19:57
Santiago (Michel) i Cristobal (Emmanuel) su dva plastična hirurga sa različitim pogledima na život. Santiago je porodični čovek koji na poslu beži od svog života i žene Julie (Carolina). Cristobal je arogantni ženskar koji voli žene, novac i seks. Čini sve da dobije ono što želi i zbog toga ne oseća grižnju savesti...
- Glumačka postava -
Michel Brown - Santiago Ucrós Carolina Gómez - Julia Pombo Emmanuel Esparza - Cristobal Alzáte Natasha Klauss Juan Alfonso Baptista Andrea López Isabela Cordoba - Pilar Manuela González Laura Ramos María Luisa Flores Carlos Serrato Norma Nivia
Reč je o kolumbijskoj verziji američke serije "Nip/Tuck - Reži me". Snima se u produkciji Caracol, a premijera se očekuje početkom 2014.
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: Mentiras perfectas Fri 11 Oct 2013 - 19:58
Uloga u kolumbijskoj verziji serije "Reži me"!
Venecuelanski glumac Juan Alfonso Baptista, najpoznatiji po ulozi Oskara Rejesa u seriji "Osveta ljubavi", priključio se snimanju telenovele "Mentiras perfectas", kolumbijskoj verziji američke serije "Reži me". Detalji u vezi sa Juanovim ulaskom u seriju još uvek nisu poznati. Glumac je jedino otkrio da će u seriji igrati dosta scena sa koleginicom Natashom Klauss.
Subject: Re: Mentiras perfectas Fri 11 Oct 2013 - 20:00
Subject: Re: Mentiras perfectas Sun 24 Nov 2013 - 1:51
Michel Brown o ulozi kolumbijskoj verziji Nip/Tuck
Subject: Re: Mentiras perfectas Sun 24 Nov 2013 - 1:53
Logo
Subject: Re: Mentiras perfectas Sun 24 Nov 2013 - 1:54
Promo 1
Promo 2
Subject: Re: Mentiras perfectas Fri 24 Jan 2014 - 7:33
Danas se završava sa emitovanjem kolumbijska telenovela Mentiras perfectas.Rađena po uzoru na američku hit seriju Nip/Tuck nova verzija priča o plastičnim hururzima nije doživela očekivan uspeh,uprkos jakoj glumačkoj postavi sa Mišelom Braunom na čelu.
Alice ^_^ TVNovele Novi član
Broj postova : 254 Godina : 29 Lokacija : Wonderland