| Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
|
|
Author | Message |
---|
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Tue 17 Dec 2013 - 12:18 | |
| Ja gledam sad samo jednu |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 5:43 | |
| Dobile su zeleno-zutu boju Gde ces za Novu? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 7:19 | |
| Šta radiš kada ti je dosadno? |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 12:23 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Dobile su zeleno-zutu boju
Gde ces za Novu? sad ti je ruka vanzemaljac Ili kod drugarice ili ona kod mene Ti? - Don Pio wrote:
- Šta radiš kada ti je dosadno?
Smaram se salim se Ukljucim komp slusam muziku ili blejim ovde. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 12:25 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 12:30 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 12:39 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 12:41 | |
| Bih... Rekla mi je Andjela da te pitam, kada si išla do Maksija? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 12:42 | |
| Huligani iz Gimnazije pricaju francuski na casu engleskog Ja mislim da je sad tvoj Gimnazija preca Sljivkice su proslost Samo nisam skapirala sto duks? |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 13:02 | |
| Pio-Reci Andjeli da i sve da je najbolja po pivo ona ide u Maksi BB-Moja gimnazija je sada nebitna ima jos 8 meseci do nje.. A tvoje sljive su tu i bude secanja u tebi Pa neciji duks koji si trebala da skines a nisi..Necu ja sad da pricam javno ovde tvoje stvari.. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 13:05 | |
| A ti si kreten Pa hladno mi je bilo,a zaboravila sam jaknu Kako ti to pade na pamet??????? Ja sam mislila duks zato sto zbog sljivkica ne mogu majicu kratkih rukava da nosim pa zato duks. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 13:07 | |
| Anšela sve i da si najbolja, po pivo ideš u Maksi. |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 13:41 | |
| BB-Zar si stvarno mislila da su moje misli tako cedne A ako ti ne prodje do leta i onda ces da trazis duks,a? Pio-Buahahhhaha koji si ti car |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 13:43 | |
| Do letnjeg raspusta ce se svasta desiti xd Za leto nove tri |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 13:49 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 13:52 | |
| Hhahahahahah,ali ja necu,i ove su na prevaru Ko ti je ovo na avatar? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 13:52 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 13:58 | |
| BB-hahahaha aj sad mi reci dane gledas sljivke i ne kezis se dok ih gledas Snezana i princ iz Once upon a time Pio-Onako.. Epa drustvo bilo mi je drago, treba sutra da se ustane da se uci hemija Cujjemoo se |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 14:00 | |
| Ne,nosim bluzu,a i gadne su previse da bih ih gledala xd A i zasto da ih gledam i jos se kezim? Vidim da ti se spava xd Inace hemija je izdominirana, 5- tebra |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Wed 18 Dec 2013 - 14:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 19 Dec 2013 - 13:15 | |
| - Fan de Portirroni wrote:
- Ne,nosim bluzu,a i gadne su previse da bih ih gledala xd A i zasto da ih gledam i jos se kezim? Vidim da ti se spava xd
Inace hemija je izdominirana, 5- tebra brate zar nije bilo ocigledno da mi se spavalo a i bio je mrak ko zna sta sam tipkala Hemija je polu-izdominirana 4 i 5 tebraa - Don Pio wrote:
- Noć Dadžo.
Vece Pidzo |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Thu 19 Dec 2013 - 14:06 | |
| Dadžo Dadžo ovde Pidžo.... |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 22 Dec 2013 - 1:15 | |
| Pidzo Pidzo ovde Dadza |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Sun 22 Dec 2013 - 3:10 | |
| Dadžo Dadžo ovde Pidžo.... |
|
| |
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) Mon 23 Dec 2013 - 12:02 | |
| eeeeeeeeeeeh Pidzo |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
| |
|
| |
| Maite es mi princesa is in the HotSeat :) | |
|