|
|
Author | Message |
---|
Maja33 TVNovele VIP član
Broj postova : 3921
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:06 | |
| Pobednik treće epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, Boris Milivojević, ekskluzivno za Prva.rs govori o svom nastupu, kostimu i sledećoj ulozi koju će igrati...
Posle uloga Manjifika i Đorđa Balaševića, Boris Milivojević je prvi put u ulozi žene. Zadatak mu nije bio ni malo lak, jer nije imitirao bilo koju ženu, već legendarnu Tinu Tarner, koju je fantastično odglumio. Stas, glas, pokreti... bio je veća Tina od Tine! Postojalo je naravno par sitnih razlika. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:19 | |
| Tvoje lice zvuči poznato - 4. epizoda
Na osnovu glasova žirija i takmičara pobednik četvrte epizode muzičkog šou programa je Željko Šašić koji je nastupio u ulozi Ace Lukasa. O ovoj transformaciji se puno govorilo u medijima prethodnih dana i publika je jedva dočekala da vidi Šašićev nastup. Kada se pojavio i zapevao, pozdravljen je ovacijama, a svi su se složili da je ovo toliko nestvarna imitacija te da su na sceni videli i čuli samog Acu Lukasa da peva hit „Lična karta“.
Šou je otvorio specijalni član žirija, fudbaler i zaljubljenik u muziku Savo Milošević, koji je pre nego što se priključio stalnoj žirijskoj ekipi uskočio u lik Zdravka Čolića i zapevao njegov hit„ Pusti, pusti modu". Savo je odmah odao tajnu da neće biti strog u ocenjivanju jer mu je sada jasno da nije ni malo lako „biti neko drugi".
Last edited by Maja33 on Mon 18 Nov 2013 - 10:58; edited 1 time in total |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:21 | |
| Savo Milošević, član žirija "TLZP": Izvinjavam se Čoli!U četvrtoj epizodi popularnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, na mestu gostujućeg člana žirija neće biti pevač, već bivši fudbaler i proslavljeni reprezentativac, Savo Milošević. Osim fudbala, Savova velika strast je i pevanje, pa ne čudi što se upravo on našao na ovom počasnom mestu. [You must be registered and logged in to see this image.]- Prvobitna ideja je bila da budem stalni član žirija ali to nije bilo moguće zbog mojih poslovnih obaveza. Ipak, rado sam se odazvao pozivu Marije Kilibarde da se pojavim bar u jednoj emisiji, jer ona zna da ja volim da pevam i da to solidno radim. Znao sam da će ovaj šou biti nešto posebno i potpuno novo na našim prostorima i moram priznati da sam oduševeljen kako sve to izgleda. [You must be registered and logged in to see this image.]Savova uloga u emisiji nije podrazumevala samo žirijsku funkciju, jer se fudbaler u jednom momentu našao i u ulozi „takmičara". Kompletno je promenio svoj lični opis i stao na binu kao neko sasvim drugi... - Imitirao sam Zdravka Čolića i moram priznati da nisam bio baš najzadovoljniji, ali moglo je i gore! Ovom prilikom se izvinjavam Čoli! (smeh) [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:26 | |
| TLZP: Tamara Dragičević i bez maske Lepa Brena Pobednica prve epizode spektakularnog muzičkog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, Tamara Dragičević ove subote imitiraće najveću jugoslovensku folk zvezdu Lepu Brenu.[You must be registered and logged in to see this image.]Leptir mašna, crni frak, srebrne sandalice su u prvom planu. Ali tu je i Brenina frizura s početka osamdesetih godina i karakteristične visoko podignute jagodice koje krase lice mlade glumice i zbog kojih neodljivo podseća na Brenu. [You must be registered and logged in to see this image.]
Last edited by Maja33 on Mon 18 Nov 2013 - 11:01; edited 1 time in total |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:41 | |
| TLZP: Boris Milivojević kralj rokaBoris Milivojević je dosadašnjim imitacijama oduševio publiku I uvrstio se u top imitatore šoua “Tvoje lice zvuči poznato”. Njegovi nastupi se željno iščekuju iz subote u subotu jer bilo da je reč o muškim ili ženskim izvođačima, Boris sve majstorski odradi.A šta se dešava kada dobije ulogu kralja? Legendarni američki muzičar, "kralj roka" Elvis Prisli ove subote je izazov za Borisa. Kakve je kritike pobrao za ovu imitaciju i da li ćemu uloga kralja doneti još jednu pobedu... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:43 | |
| Željko Šašić: Pomislio sam da je nameštaljka! U 4. epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ pobednik je Željko Šaišić. Njegova imitacija Ace Lukasa oduševila je i žiri, i takmičare, ali i publiku. Evo kako Željko komentariše svoj odlično obavljen zadatak i pobedu![You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:47 | |
| Britni Spirs se povlači sa scene?!
Prošle subote, Britni Spirs je specijalno zbog emisije “Tvoje lice zvuči poznato” došla u Srbiju. Kada je konačno uspela da se sporazume sa novinarima “Ekskluziva”, poznata pevačica je ljubazno odgovarala na pitanja, a tom prilikom je otkrila i pojedinosti vezane za njeno povlačenje sa scene…
Last edited by Maja33 on Mon 18 Nov 2013 - 11:01; edited 1 time in total |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:48 | |
| Šou program "Tvoje lice zvuči poznato" nam otkriva sve veće talente, a o 4. epizodi priča cela zemlja.
Željko Šašić nas je "oduvao" imitacijom Ace Lukasa od glasa, garderobe, crnih naočara, preko mimike, gestikulacije i načina hoda. Ni sam Aca Lukas nije ostao bez komentara pa je izjavio da mu se dopao Željkov nastup i da ga je odradio šmekerski i stoički. Mislio je da će malo više karikirati ali je, kako sam kaže, ipak pogrešio. Željko je na to odgovorio da nije ni sumnjao da će Aca shvatiti imitaciju na pravi način. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:52 | |
| Tvoje lice zvuči poznato - 5. epizoda
Pobednica pete epizode „Tvoje lice zvuči poznato“ je Snežana Babić Sneki koja je ovog puta bila u Madoninoj koži. Kao pop ikona, Sneki je pevala popularnu numeru „Like a Prayer“ neprekidno igrajući sa plesnom trupom na sceni. Za izvođenje ovog zadatka uložila je mnogo rada i truda, ali to je urodio plodom. Pored pobede u ovoj emisiji, Sneki je trenutno na prvoj poziciji i u generalnom plasmanu, sa osvojenih 174 poena.
Last edited by Maja33 on Mon 18 Nov 2013 - 11:02; edited 1 time in total |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 4:54 | |
| Skaj Vikler kao gostujuća članica žirija Marija ŠerifovićU petoj epizodi popularnog šoua “Tvoje lice zvuči poznato” očekuje nas ponovo odlična zabava sa mnogo iznenađenja. Ovonedeljna gošća u žiriju je nekadašnja pobednica na Evrosongu Marija Šerifović. Marija se sjajno zabavila, uživala je u interpretacijama svetskih I domaćih zvezda ali naravno, ponajviše u imitiaciji Skaja Viklera koji je ove nedelje dobio zadatak da imitra baš nju. [You must be registered and logged in to see this image.]Skaj se veoma ozbiljno pripremao za ovu ulogu, bio je vrlo koncentrisan i fokusiran pred sam nastup. Ipak, nije lako nastupati pred Marijom koja važi za pevačicu neverovatnih vokalnih sposobnosti. Pre samog izlaska na binu Skaj je pripremao svoj glas, a u raspevavanju mu je pomogao I saborac Aleksa Jelić. Kako je Marija bila zadovoljna I šta je na kraju prokomentrisala, saznali smo u subotu u 21h na Prvoj. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:22 | |
| Lepa Brena: Dopada mi se kako me je Tamara "skinula"Mlada glumica Tamara Dragičević je u poslednjem izdanju šoua “Tvoje lice zvuči poznato“ sjajno odradila svoj zadatak i podsetila nas kako je Lepa Brena izgledala pre tačno 30 godina. Iako trenutno u Americi, Brena je bila dovoljno ljubazna da za sajt prva.rs ispriča svoje impresije o Tamarinoj imitaciji.[You must be registered and logged in to see this image.]- Raduje me svaki put kada me imitiraju! Volim da vidim kako me ljudi doživljavaju, jer je meni moja gestikulacija prirodna stvar, a nekome ko me imitira treba vremena i truda da sve to skine! Sviđa mi se taj period iz '83. i taj imidž i friz... Dopada mi se kako me je Tamara skinula vizuelno, način na koji je ušla u moj lik, osmeh i frizura koji su zaista frapantno slični meni iz tog perioda! - rekla je Brena. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:25 | |
| Goca Tržan: Priželjkujem zahtevnije zadatke Već treći put zaredom Goca Tržan se u emisiji Tvoje lice zvuči poznato transformiše u muškarca! Posle Džeja Ramadanovskog, Brajana iz AC/DC, sada će biti frontmen "Plavog orkestra" – Saša Lošić Loša.- Navikla sam već, pravo da vam kažem. Loša nije nikakav baletan na sceni, tako da koreografiju ne moram preterano da spremam, a ni sa ijekavicom neće biti problema... Malo mi je neinspirativan ovaj zadatak, ali dobro, proći će i on - kaže Goca i dodaje: - Volela bih da dobijem neku zanimljivu ženu, nekoga ko je veoma zahtevan. Na prvom mestu Madonu, ali mislim da su potrošene te neke numere koje sam priželjkivala. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:30 | |
| TLZP: Kako se spremaju takmičari za nove ulogeŠou “Tvoje lice zvuči poznato” se zahuktava, a takmičari nas svakom narednom epizodom iznenađuju fantastičnim imitacijama koje uspevaju da spreme za samo sedam dana. U petoj epizodi njihove nastupe ocenjivaće već uigrana trojka, kojoj se pridružuje Marija Šerifović, koja će se detaljno pozabaviti vokalnom interpretacijom takmičara. [You must be registered and logged in to see this image.]Ovog puta popularne takmičare očekuje sledeći zadaci: Sneki po prvi put prelazi na englesko govorno područje budući da joj je zapala uloga pop kraljice Madone. Aleksa Jelić postaje romantični Barba - Vlado Georgiev, a Boris Milivojević odlazi u narodnjački fazon Halida Bešlića. Tamara glumi seksi cicu obučenu u Jelenu Rozgu, dok Ani Kokić po treći put zaredom zapada komplikovana transformacija i uloga muškarca - bila je Psaj, pa Pavaroti, a sada je Elton Džon. [You must be registered and logged in to see this image.]Goca Tržan ne mora da skida Džonsonov kačket sa glave pošto imitira Sašu Lošića, Knez se hvata u koštac sa rakošnim vokalom Fredija Merkjurija, a Sara uskače u kožu Aleksandre Radović. Skaj Vikleru je dopala nezahvalna imitacija Marije Šerifović pošto nastup izvodi pred njenim očima, mada ni Šašiću neće biti lako da uhvati ekplozivnu energiju Aksl Rouza. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:32 | |
| TLZP: Boris Milivojević kao Ivica DačićSvake subote u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato” od takmičara gledaoci očekuju da daju sve od sebe, a jedan od onih čiji se nastupi uvek prepričavaju, bez obzira da li je pobednik epizode ili ne, jeste Boris Milivojević.[You must be registered and logged in to see this image.]Sigurni smo da će tako biti i posle pete epizode, jer je čuveni glumac dobio zadatak da peva "Miljacku" Halida Bešlića i on će to i uraditi, ali kao Ivica Dačić! Poznato je da je predsednik srpske vlade veliki ljubitelj ovog hita, da ga je izvodio u Sarajevu i Briselu i da su se jedno vreme mediji više bavili Dačićevim muzičkim nastupima, nego njegovom politikom. I baš zato se došlo na ideju da Boris otpeva Ivičinu verziju Miljacke. Što se tiče fizičkog izgleda, glumac i premijer su vrlo slični, pa tu nije bilo potrebe za dodavanjem kilograma, ali je maska na licu glavni adut. Već na pola stavljanja maske bilo je očigledno da će Milivojević neverovatno ličiti na Dačića, kolega iz šoua Željko Šašić je bio oduševljen, a pošto je Milivojević i za vreme šminkanja imitirao predsednika Vlade, takav njegov pristup zadatku nasmejao je sve do suza. Specijalni gost šoua Halid Bešlić takođe je bio zadovoljan ovom idejom i sa Borisom, na pola maskiranim u Dačića, se dogovarao o interpretaciji i davao mu savete. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:35 | |
| Željko Šašić: Aksel je moj brat!
U prošloj epizodi Željko je imitirao Acu Lukasa. Sada je njegova sušta suprotnost - Aksel Rouz. Da li će mu biti teško? |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:36 | |
| Ana Kokić: Spremna sam za pljačku
Dok se pripremala za ulogu Eltona Džona, Ana je u šminkernici zabavljala svoje kolege. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:38 | |
| Skaj Vikler: Izvini, Marija!
Četvrto mesto u žiriju u petoj epizodi bilo je povereno Mariji Šerifović. Ulogu da imitira upravo nju dobio je Skaj Vikler. Videli smo u emisiji kako je to izgledalo, a pogledajte šta je u šminkernici tim povodom rekao Skaj.
|
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:39 | |
| Marija Šerifović: Skaj je bio fenomenalan, ali ja nemam toliki nos!Marija Šerifović nije krila svoje impresije kada se u subotu pojavila na mestu gostujućeg člana žirija u šouu “Tvoje lice zvuči poznato”. Za njen potpuni ugođaj u petoj epizodi, pobrinuo se Skaj Vikler koji je imao nimalo lak zadatak - da imitira Mariju…[You must be registered and logged in to see this image.]- Mislim da je generalno ovaj format beskrajno interesantan! Teško je naći adekvatne ljude koji uopšte mogu da uđu u transformacije, a pogotovo je teško da u tome budu ovako uspešni. Skaj je genijalno otpevao pesmu u nekom pop, fanki, soul fazonu. Bila je to potpuno nova "Molitva", koja mi se baš svidela! Inače, ta pesma je veoma lepa, ali i jako teška za pevanje. Jedina primedba koju sam imala odnosila se na masku, jer ja nemam toliki nos, tačnije imam savršeno mali nos. Skaj mi je posle nastupa priznao da je imao ogromnu tremu i to po prvi put otkako učestvuje u šouu, valjda zašto što sam ja bila prisutna, ali bio je fenomenalan! |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:40 | |
| Knez: Srećan sam što je maska ovako dobra!
Za razliku od prošlog puta, kada je mnogo komentara bilo upućeno Knezovoj maski u imitaciji Harija Mata Harija, sada je Knez očarao publiku. I sam je bio veoma zadovoljan. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Mon 11 Nov 2013 - 7:42 | |
| Sneki: Izgulila sam sva kolena vežbajući! Pobednica pete emisije šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ je Snežana Babić Sneki. Ona je još jednom dokazala da su zahtevne koreografije njena specijalnost, i da upravo u najtežim zadacima svi njeni kvaliteti dolaze do izražaja. [You must be registered and logged in to see this image.]- Ze mene je ova pobeda velika lična satisfakcija. Moram da napomenem da sam ja u ovaj šou ušla zbog izazova koje sa sobom nose transformacije, ali i zbog humanitarnog karaktera koji emisija ima. Samo bodovanje mi nije specijalno važno. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Tue 12 Nov 2013 - 7:01 | |
| Boris Milivojević: Niko, niko, kao ja...
Ovih dana nema ko nije zapevao Miljacku, a pri tom je imao u glavi ne Halida Bešlića već Borisa Milivojevića u imitaciji premijera Ivice Dačića. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Tue 12 Nov 2013 - 7:02 | |
| Sara Jovanović: Ovo mi je bila najlepša emisija!
Sara Jovanović je u petoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato imitirala Aleksandru Radović i prema rečima Marije Šerifović zvučala emotivnije od same Aleksandre. Osim u pohvalama, Sara je uživala i u pismama obožavateljki, rođendanskim čestitkama i poklonima onihi koji su došli na snimanje emisije. |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Sat 16 Nov 2013 - 8:01 | |
| Ana Kokić: Uz dobru organizaciju sve se može!Iako njena sledeća imitacija neće zahtevati veliku fizičku pripremu, budući da u subotu imitira francusku pevačicu Zaz, Ana Kokić se od početka šoua “Tvoje lice zvuči poznato” pokazala kao neko ko ima zavidnu kondiciju. Ovom prilikom, Ana nam otkriva koliko vežba, kako usklađuje obaveze i da li će su uskoro ponovo tetovirati[You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Sat 16 Nov 2013 - 8:24 | |
| TLZP: Ko to spava dok drugi rade?
Iz nedelje u nedelju isti ubitačan ritam spremanja, vežbanja, maskiranja za zadatke u šouu Tvoje lice zvuči poznato. Izgleda da su se neki takmičari malo i umorili. |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato Sat 16 Nov 2013 - 22:55 | |
| Aleksa Jelić: U štiklama kao u kućnim papučamaPobednik 6. epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato" je Aleksa Jelić. On je fenomenalnom imitacijom Bijonse oborio sa nogu sve prisutne u studiju i pokazao energičnost od koje zastaje dah![You must be registered and logged in to see this image.]Ovo je tvoja prva pobeda u šou. Da li si srećan? - Da! Drago mi je da je to Bijonse i jedna vrlo zahtevna igračka numera. Uspeo sam da joj se potpuno predam, da se uživim i uživam, da zagrejem i publiku i žiri...
I sama Bijonse bi ti pozavidela na energiji i nastupu. Koliko si pripremao koreografiju? - Hvala na ovim komentarima i komplimentima. Radili smo tri do četiri dana vrlo intezivnim tempom. Nije to samo odigrati u štiklama, doduše ovog puta su bile manje nego one za Cecu, pa sam se osećao kao u kućnim papučama, već se više radi o energiji koju treba dobro "skinuti", a znamo da se ne može skinuti ako se ne poseduje... Pa čak iako se poseduje treba je oživeti, dakle to je to! Pošto sam je oživeo - ja sam i uživao!
Šta ti je najteže palo - perika, štikle, pevanje...? - Iskreno, meni ništa ne pada teško, jer prosto uživam u svakoj imitaciji koju radim, od Tošeta, Miroslava do Erosa, i mnogo više. Na našoj planeti živi sedam milijardi ljudi, dakle prenaseljenost je dovela do toga da u svakom od nas živi više likova. Kad se to shvati, sve se lakše radi.[You must be registered and logged in to see this image.]Kakve su bile reakcije kolega nakon nastupa? - Ma famozni smo svi! Jedni drugima kažemo i čestitamo kad smo dobri u nekoj imitaciji, a prećutimo kad smo loši. Najbitnije je da smo jedni drugima podrška. Recimo, za Bijonse su mi svi rekli da je famozno. Od kad je počela numera videlo se da ih je "kupila" i to je najbolji komentar.
Da li si zadovoljan izborom imitacije za sledeću subotu? - Da, zadovoljan i prezadovoljan! U 7. epizodi ću biti Narco leptik Argentino (čuveni lik iz filma „Mulen Ruž"), a društvo na sceni će mi praviti sjajni Skaj Vikler. Biće to još jedan jak izazov, jedva čekam da krenemo sa radom.
Sa kim se najviše družiš na snimanjima? - Sa svima, osim sa žirijem! (smeh) Ovo je šou gde se samo dva, tri dana, viđamo na po par sati. Stvorili smo jako jezgro i svi uživamo u našim talentima i kreativnostima. Ima dosta smeha, začkoljica, pomaganja, ljudske bliskosti... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Tvoje lice zvuči poznato | |
| |
|
| |
|