Odgledao sam 9. i 10. epizodu i ovo su mi možda najinteresantnije epizode dosad. Baš se dosta toga izdešavalo. Svidela mi se scena na aerodromu kada Antonio i Patrisija čekaju Mirnu, a onda se Tereza Kristina niotkuda pojavi. Kako je samo Mirna bila smešna i kako je namigivala Antoniju, mnogo dobra scena. A tek kad je Ro video Manuela i krenuo da mu govori da će da ima košmare zbog njega. Isto mi je Ro bio smešan kada ga je Griselda pitala da li ima lepljive trake, a on je mislio da je pita da li ima oženjenih muškaraca u kući. Kako je tužna scena kada Griselda upadne u kuću i raskrinka Antonija, sviđa mi se kako je Sonja iznela, bilo je emocionalno koliko može biti u telenovelama. Pretpostavljam da Antoniju neće ništa biti od ove nesreće, a baš me zanima kako će Patrisija da reaguje na njegove laži i hoće li mu oprostiti. Griselda i Rejnaldo se polako već muvaju, pao je i prvi zagrljaj.
Marica mi je u nekoliko navrata u ove dve epizode bila preiritantna. Kontam da joj je takav lik, ali ona zaista preteruje u nekim situacijama i to mi se uopšte ne sviđa. Čitao sam da je i Katrin trebalo da glumi njen lik, a nju nikako ne mogu da zamislim u ovakvoj ulozi, ona je za one prave nemilosrdne negativke, a ne ovako prefinjene. Kimberli me sve više iznenađuje, tek sad vidim da devojka zapravo super glumi i uopšte mi ne smeta kao u ERDLV gde je bila očajna (bukvalno). Sonju nikad nisam voleo, a i sad me nervira ponekad, ali mi je podnošljiva.
Tereza Kristina opet pali vatru.
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
11. epizoda mi je bila dosadna, ništa se posebno nije desilo. Cela epizoda je bila oko Antonijevog boravka u bolnici. Onaj Gabrijel me taaaaaako nervira, alergičan sam kada ga prikažu, mnogo je dosadan i naporan. Baš me zanima kako će Antonio da se izvuče sa ovim automobilom sad, nadam se da će završiti u zatvoru, mada čisto sumnjam. Jedva čekam da vidim šta se dešava sa Kikeom, u više navrata se nervirao videvši u novinama onu devojku, pretpostavljam da je to Kikitova majka. Takođe je na časopisu bio i onaj bokser koji se pojavljuje u uvodnoj špici, a koga još uvek nisu prikazali.
Ne znam zašto sad guraju ovu glumicu čije ime u ovoj seriji nisam još uvek zapamtio, glumila je advokaticu Rafaelu u ERDLV, već je drugi put prikazuju kako se kupa. Meni je ona skroz odvratna, još od ERDLV mi je bila gadna. Onaj njen sin još više, gde li su izvukli tog glumca...
Interesantno. Baš me zanima šta će Griselda da predloži Ivanu.
12. epizoda je bila okej. Pretpostavljam da će Kike i Klara da se smuvaju, sumnjao sam još kad su u prošloj epizodi razmenili poglede. Lepi su zajedno. Kako mi je drago jer je Patrisija otkačila Antonija, ali će se očigledno u određenom trenutku pomiriti. Baš me zanima šta će biti kada se pojavi Kikitova majka, Barbara, verovatno će nastati opšti haos. Kako mi je bila smešna Tereza Kristina kada je napala Rejnalda u restoranu, a nekako mi je delovala slatko dok je tešila Patrisiju, uopšte mi tu nije ličila na sebe. Baš me je iznenadila Vanesa onim gestovima kada ju je Rejnaldo ostavio, neće valjda da se zaljubi sad u njega. Kako je ovaj Ro smešan, glumac koji ga glumi je tek sad došao do izražaja i vidim da super iznosi lik, pre ovoga je imao sve neke glupave i totalno sporedne uloge u Telemundu. Adrijan Karvahal je isto okej, blista ovde za razliku od EFDE, mada mu je tamo i lik bio skroz debilan. Griselda me je oduševila kada je rekla Ivanu da nije došla da ga moli da ga pusti, ako, tako i treba Antoniju, jedva čekam da mu vidim reakciju. Mnogo su mi dosadni Seleste i Manuel, previše im pažnje posvećuju, a ona mala je katastrofa, glumica užasno izgleda.
Primetio sam da je produkcija ove serije dosta bolja u odnosu na ostale koje radi isključivo Telemundo, verovatno je Globo umešao prste. Studiji mi deluju dosta prirodnije od onih u ERDLV, mada ne znam kakvo je bilo stanje u ostalim novijim Telemundovim serijama jer sam samo ERDLV gledao od novijih, a svi znamo na šta je ona ličila.
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Sun 28 Jul 2013 - 3:56
13. epizoda dosadna. Baš mi je krivo jer Ivan nije želeo da posluša Griseldu i povukao je tužbu, bilo bi mnogo bolje da je Antonio završio u zatvoru. Kako mi je bila smešna Tereza Kristina kada je došla Rejnaldu u restoranu i napala ga da naprave zabavu. A tek posle kada je rekla Huanu Pablu i Ester da planira zabavu i taman da pita Ester, a Huan Pablo spomene tetu Iris i ova odmah pobegne. Uostalom, kada će se uopšte Iris pojaviti? Mirna je baš dobro izudarala Antonija za pare. Izgleda da će uskoro Barbara da se pojavi. Prema onoj sceni na TV-u, glumica mi se jednostavno zgadila. Ono je užas, nadam se da neće tako glumiti i kada se pojavi. Rejnaldo opet proganja Griseldu, kao i Gabrijel koji mi se smučio više.
Odgledao sam 14. i 15. epizodu. Serija dosta statira, neinteresantna je i nadomak sam toga da prestanem da je gledam, pogotovo jer će "Santa Diabla" krenuti sledeće nedelje. Nisam mogao da verujem kada je Rafael ponudio Mirni da spava sa njom. blink Baš me je to iznenadilo, nisam očekivao, ali mi je od početka delovao nekako loš i da će biti haos sa Amalijom i sigurno će stalno raskidati i miriti se. Ne verujem da će nastaviti sa prostitucijom. Kako mi je Tereza Kristina bila smešna kada je zamišljala kako je biti žena boksera, a tek Roova grimasa. Griselda i Rejnaldo sve prisniji, kako mi je bio smešan kada joj je rekao za kupanje na plaži. I kad je ona napala Simona da nije od onih koja šeta polugola na plaži. Njih dvoje su mi tako smešni zajedno, uopšte ne mogu da ih zamislim u nekakvoj vezi. Rejnaldo sav onako dosadan i napadan, a ona neće, a ustvari jedva čeka da je uhvati za ruku. A tek meditacija Tereze Kristine. ;Hihi: Kako je meni smešna faca one njihove služavke kada je Tereza napadne, uvek napravi neku blentavu facu i pobegne odmah. Ne razumem zašto su ubacili onu Djosu u seriji i Valencuelu i onu dvojicu koji je zavode. Totalno su nebitni za celu radnju, bar zasad. A kako je tek Tereza Kristina napravila skandal u restoranu. Marica me je tad dosta iznervirala, preteruje u glumi, stvarno žena preteruje i izgleda kao retard. Uopšte mi se nije svidela ta scena, prvenstveno zbog njene glume. Očekivao sam da će onim nožem ubosti Rejnalda ili poseći ga po ruci, ali nije. Antonio je i dalje dosadan, kao i Danijel, Patrisija i Vanesa, baš me smaraju. Ne mogu da verujem da se ova Vanesa nabacuje Rejnaldu, kakva glupača, Bože. Smešni su mi i Klara i Kike, kad krenu da se ljubakaju i onda nastane opšti haos u onom baru. Jedva čekam da se pojavi ta Barbara više. I šta toliko potenciraju ovog Leonarda, kako sam alergičan na onog glumca. ranting Veze s vezom nema sa glumom i otkad se pojavio se samo žali na patike, dok ih nije ukrao na kraju.
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Fri 2 Aug 2013 - 0:13
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Mon 12 Aug 2013 - 23:32
Tek sam juče odgledao 23. epizodu, ali nisam stigao da prokomentarišem. Solidna epizoda u svakom slučaju. Videlo se da je Patrisiji bilo žao jer se onako ponašala prema Griseldi koja je samo radila posao. Bože, ne mogu da verujem da su glupače Seleste i Sol i dalje pod istim krovom sa Manuelom, ja ne znam što ne odu od njega. Nešto mi je sumnjivo da je izgubio pamćenje, mislim da glumi. Izgleda da će Paloma i Ivan da se smuvaju uskoro, stalno razmenjuju nekakve pogleda. Bože, ona novinarka Marsela je kraljica! Interesantnija mi je i od Tereze Kristine trenutno, kada krene da se izmotava. Kako mi je bilo smešno kada je rekla Terezi Kristini da se poznaju otkad su izlazile po klubovima i krenula da mlatara rukom čim je pošla služavka (morao sam gif da napravim). Uvalila se Terezi samo tako, spomenula tetu Iris i ova je odmah pustila da živi sa njom i Rejnaldom. Maksimo i Barbara me smaraju, previše im pažnje posvećuju, a nisu toliko bitni likovi. Kike, Klara, Leonardo, Gabrijel i ostali su takođe dosadni. Mnogo. Baš mi je drago što je Ester odlučila da ima dete.
Nisu mnogo interesantne epizode, ali meni nisu ni toliko dosadne. Ovaj humor me drži da gledam, zaista me nasmeju u nekim trenucima. Jedva čekam da Griselda dobije na lutriji, zanima me u kom će pravcu radnja krenuti. Odoh da gledam 24. epizodu.
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Mon 26 Aug 2013 - 20:32
El personaje de Griselda, que interpreta Sonya Smith en la telenovela Marido en alquiler (Telemundo), ganó la lotería y su vida cambiará totalmente. Ya no la veremos con su traje de handyman, ahora será esta rubia despampanante que aparece en la foto junto al personaje de Reinaldo Ibarra, interpretado por Juan Soler.
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Sun 24 Nov 2013 - 2:04
Guest Guest
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Thu 28 Nov 2013 - 15:32
Počinje u Portoriku
Quote :
#MaridoEnAlquiler llegará a Puerto Rico el próximo Martes 10 de Diciembre, a las 8PM, por Telemundo.
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Tue 31 Dec 2013 - 23:06
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Tue 31 Dec 2013 - 23:07
Rejting 30.12.2013. - 1,232,000
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Tue 31 Dec 2013 - 23:10
Serija se trenutno emituje u : SAD-u, Argentini, Panami, Venecueli, Meksiku, Dominikankoj Republici i Portoriku.
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Tue 31 Dec 2013 - 23:13
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Mon 6 Jan 2014 - 21:33
Guest Guest
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Fri 10 Jan 2014 - 15:00
El #MaridoEnAlquiler de Telemundo dirá Adiós a Estados Unidos el próximo Lunes 13 de Enero. ¡No te lo pierdas!
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Mon 13 Jan 2014 - 6:59
Večeras dvosatna finalna epizoda.
Subject: Re: Marido en Alquiler (Telemundo, 2012-2013) Tue 14 Jan 2014 - 4:56
Upravo odgledah gran final. Generalno, svidele su mi se ove dve epizode. Faliće mi ova serija. Krenuću redom od epizoda, pa onda utisak cele serije.
Prva epizoda je bila većim delom dosadna. Ništa se specijalno nije desilo, a mnogo su vremena posvetili glupim borbama Leonarda i Maksima. :roll: Smarao sam se gledajući to. Što je još jadnije, onaj voditelj koji je pričao u toku bitke je obavestio prisutne da sutra u ovo vreme gledaju "La Impostora" na Telemundu. Kako mi je to jadno zvučalo.
Kako je dobra scena kada Tereza Kristina i Fernando kidnapuju Griseldu. Prvo mi je bilo smešno jer Fernando nije uspeo da uspava Griseldu, a onda Tereza Kristina sa onim štapom sva srećna jer je udarila Rejnalda.
Ono venčanje Palome i Ivana je užas. Oboje nikada nisu gore izgledali u seriji. Slatki su mi Iris i Mario kada su se poljubili. :wub:
Uglavnom, ova prva (140) epizoda je cela bila uglavnom posvećena borbama ove dvojice. :puke:
Sledeća epizoda je bila fenomenalna. Najbolja epizoda u seriji dosad. :naklon:
Napisao sam u komentarima prošle epizode da neće Fernando dobro završiti. Tereza Kristina i on otišli u hotel da mu Tereza Kristina pruži davno obećani poklon. :lol: On je krenuo da je ljubi, ali mu je Tere Kri rekla da ode da se okupa. Ona sređuje kosu, a Fernando govori kako je sve ovo raj. :lol: Ona mu prilazi, kaže da je kucnuo čas da odu na neko bolje mesto, baca fen u kadu i smeškajući se mu govori: "Al infierno". :djavo: Dobra scena. :naklon:
Nakon toga se vraća kod Griselde u napuštenoj garaži i uzima diktafon sa snimcima. Griselda viče na nju da je luda, a ova uzima benzin i dere se: "Ya vas a ver quien es la loca!" :naklon: Mnogo mi se svidela Tereza Kristina puna mržnje, kako Marica ume odlično da iznese takve uloge. :naklon: Dolaze Rejnaldo, Antonio i Patrisija. :zzzzz: Rejnaldo pokušava da uzme pištolj i na kraju završava kod Patrisije. I onda joj Tereza kaže da je ubije kao što je ona njenu majku. Ova sva prestravljena se okameni, a Tereza Kristina beži.
Nakon toga dolazi kod Hosea i viče "Mi robalo!" i kaže mu da krenu. Njih dvoje polaze, a Griselda je izbavljena. Uopšte mi se nije svideo taj deo oko požara, prema onom avance-u mi je delovalo da će to duže da traje, ovo je sve trajalo nekih 5 min.
Tereza Kristina i Hose su na moru, ali je velika oluja. :naklon: :lol: Hose kao manijak stoji na palubi i viče na more da mu ne može ništa i odjednom ga talas odgurne na krov i pada na nešto i umire. Tere Kri odlazi u velikom stilu: udavljena u brodu na mestu gde su bile pare. :naklon: Zadovoljan sam njenim krajem, nekako mi je u njenom fazonu.
Čitanje testamenta Tereze Kristine me je oduševio. :naklon: Ostavila je Rou kuću i 50% nasledstva, a ostalih 50% Patrisiji. Time što je Rou ostavila bogatstvo je pokazala da ga je ipak volela, ali da to nije umela na pravi način da pokaže. Manuel je šokiran jer mu je Ro novi gazda, Ro se onesvešćuje, a Rejnaldo mu kaže da pomogne gazdi. :lol:
Suđenje je konačno došlo i Ester je dobila slučaj jer je Gabrijel upao i ispričao nešto o biljci. Dosadan mi je bio taj deo. Ester i Gabrijel su ostali zajedno. :wub: Huan Pablo ostaje sam sa manekenkama FE.
Na kraju, venčanje Amalije i Rafaela u "Rej Gurmetu" i svi su srećni plešu i kraj.
Utisak na celu seriju mi je da je ova telenovela odlična. Nije savršena, ali je meni bila gledljiva od samog početka. Veliki plus mi je to što je u seriji bilo dosta humora, pa nije bila dosadna čak i kada se ništa nije dešavalo. Radnja je lagana, bez mnogo komplikacija, prava jedna telenovela kakve smo ranije gledali u malo modernijem stilu. Preporučio bih svakome ko voli klasične telenovele sa ljubavnom pričom bez nekih komplikovanih preokreta da je odgleda. Ima dosadnih delova, ali svaka serija ih ima. Radnja je bila neodređena i nema neki poseban pravac nego je bilo u fazonu: "šta bude, biće". Mogla bi serija da se podeli na deo kada je Tereza Kristina sa Rejnaldom i na deo kada je Rejnaldo napušta. Prvi deo serije je malo blaži, deluju svi nevino, a Tereza Kristina nije toliko luda, a u drugom delu već počinje ozbiljno da mrzi Griseldu i tad počinje njena osveta. Taj drugi deo serije je meni bio interesantan, a iz prvog deo pre nego što Griselda osvoji novac.
Glumci su mi bili solidni. Glavna trojka: Sonja, Huan i Marica su delimično bili okej. Sonja i Huan su se super snašli sa likovima, na njih nemam kritiku. Marica je na početku serije stvarno iritantna, ali imam utisak da se njen lik menja kada joj dolaze problemi i narušavaju taj njen savršeni svet i tada više nije tako razmažena kao na početku. Kako god, u više navrata mi je njena gluma bila preterana: mlataranje ruku, neke face i tako to, ali bila je podnošljiva. Sporedni su bili solidni sem glumice koja glumi Barbaru koja je ne znam na koju foru glumica. Ona nema veze sa glumom, ali i ona postaje manje iritantna kako serija odmiče. Kimberli dos Ramos me je dosta iznenadila nakon onog užasa u ERDLV, ovde mi je bila sasvim pristojna. Pohvale i za Arijela Tehida koji je glumio Roa, pre ove je imao sve neke glupe uloge u Telemundu, a ovu je izneo super. Nadja Eskobar, služavka Elsa, je isto super odradila posao, ona mi je bila mnogo smešna tokom cele serije. Migel Varoni me je više nervirao, kopija Havijera iz LCDAL samo u mnogo više uličarskom stilu, ali gestikulacija i neke fore su iste kao tamo, ali je bio dosta smešan, priznajem.
Scenografija je odlična s obzirom na Telemundove standarde prethodnih godina. Kartoni su bili svedeni na minimum, bilo je dosta scena na otvorenom i na plaži što se meni mnogo svidelo. Baš je lepo bilo gledati te predele, mnogo lepše nego kartone.
Ocena: 5/5 s obzirom da je telenovela i da ima osnovne sastave telenovele koliko god oni bili glupi.