Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Yabanci Damat - Ljubav na međi Sun 30 Jun 2013 - 22:38
Ljubav mlade Turkinje i Grka mora pobediti vekovnu netrpeljivost između dve nacije.
Posle završene srednje škole, Nazli se vraća u zavičaj ne znajući da je čeka neprijatno iznenađenje. Bez pitanja i njenog pristanka, otac je dogovorio da je uda za sina svog najboljeg prijatelja. Ne želeći da pristane na takvu sudbinu i život bez ljubavi, Nazlin beži od kuće.
U Bodrumu, gde se nastanjuje, Nazlin pronalazi posao, a uskoro upoznaje i zgodnog Grka Nika u koga se beznadežno zaljubljuje. Oni započinju vezu protiv koje ustaju njihove porodice opterećene nacionalnim predrasudama. Hoće li ljubav uspeti da odoli svim pritiscima?
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Mon 1 Jul 2013 - 6:04
Serija je veoma simpaticna,likovi su dobro izneli svoje uloge i za razliku od vecine tematski teskih serija,ova je zaista pravo osvezenje!Bas me oraspolozi a i malo komicnih situacija svakako nije na odmet.
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Mon 1 Jul 2013 - 20:14
Ne gledam.
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Mon 1 Jul 2013 - 21:11
Ne pratim, ali sam pogledala jednu epizodu prošle nedelje. Nije loša, mada ne volim stare serije.
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Wed 3 Jul 2013 - 8:06
Odlicna serija, glavni glumci su me osvojili. Trenutno moja omiljena serija koja se prikazuje.
mudrasova TVNovele Novi član
Broj postova : 18
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Wed 3 Jul 2013 - 8:43
Iako,paralelno gledam nekoliko serija/Kismet>Sever i Jug>Avenija Brazil>Sulejman/ova mi je naj!Veoma su duhoviti i nadsve simpaticni likovi.Pravo letnje osveyenje.
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Wed 3 Jul 2013 - 21:14
Ja sam počela da pratim i stvarno je super serija, sad me baš zanima šta će biti kada su i Nikovi i Nazlini roditelji dozvolili venčanje, sigurno će se nešto isprečiti.
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Wed 3 Jul 2013 - 22:39
Hahaha kako je samo Niko sve ono roditeljima namestio. Kadir me mng nervira, nikako da shvati da Nazli njega ne voli...pa pocne cak i da se folira sa njegovim nekim pricama. P.S Kadir je glumio u seriji ''Izgubljena cast'', kao Kerim. Potpuno je drugaciji, nmg da verujem da je to isti covek.
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Wed 3 Jul 2013 - 23:09
Haha, da, samo vidiš tetku kako se smeška. Kadir i meni ide na živce, užasno je dosadan. -.- Malo nisam umrla od smeha kad je uradio one pramenove i minđušu stavio.
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Thu 4 Jul 2013 - 2:34
hahaha daaa. Pa sta li je on to planirao, verovatno je pokusao Nika da imitira. Pa cak sa onom tetovazom:haha: Najvise mi se dopada to sto je serija komicna, romanticna...nekako mi je dosta onih tuznih serija, ovo je potpuno nesto drugacije. Treba malo da se nasmejemo a ovo je idealna serija.
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Thu 4 Jul 2013 - 7:15
Skroz se slažem. Potpuno je drugačija od dosadašnjih turskih koje su bile, zato i gledam.
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Thu 4 Jul 2013 - 8:43
Gledam ovo i kidam se Odavno mi nije neka serija ovako sela
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Fri 5 Jul 2013 - 22:15
Može li neko ukratko šta je bilo juče, nisam gledala? :$
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Fri 5 Jul 2013 - 23:47
gledala sam u crnoj gorii proslo letoo simpaticna serijica
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Thu 1 Aug 2013 - 9:43
Bas mi se dopada serija,skoro sam pocela da gledam. Niko i Nazli su preslatki. Ali baba i deda su carevi,osecam da ce na kraju biti zajedno
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Thu 1 Aug 2013 - 10:04
hahaha pa dobro si osetila...oni na kraju zajedno zavrse.
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Thu 1 Aug 2013 - 11:18
Baba i deda, ne zna se ko je ludji od njih dvoje..
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Thu 1 Aug 2013 - 20:28
Juče sam nešto malo pogledala, nije loša, možda počnem da gledam.
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Thu 1 Aug 2013 - 21:58
Gledaj obavezno, serija je preedobra. Jako komicna, romanticna.
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Thu 1 Aug 2013 - 23:23
Vencali se Nazli i Niko To je verovatno kraj prve sezone Sad u drugoj ima da budu jos smesniji imam osecaj
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Fri 2 Aug 2013 - 4:09
Ne kontam sta se to dogodilo izmedju Kadira i Ane pa su raskinuli. Niko i Nazli preeslatki, jos i bebu ocekuju. Nervira me to sto sad njegova baka zeli zivot na svaki nacin da mu unisti.
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Sat 3 Aug 2013 - 2:21
Stvarno,baba je ponekad smesna,ali sad me zivcira. A Nazli je i onako ljubomorna,a jos je i trudna. Poludece kad vidi one slike. A i Nazli i Niko su pomaaaaaaalo sebicni Mislim oko onoga sto se tice imena i krstenja. Bas me zanima kako ce se zvati dete
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Sat 3 Aug 2013 - 2:31
Kladim se da ce imati dva imena jedno tursko jedno grcko
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Sat 3 Aug 2013 - 3:05
Pa da,tako biva u tim serijama. Ili neku univerzalno Ali sta ce uraditi povodom krstenja? Ne verujem da ce Nazli dozvoliti da se krsti u hriscanskoj crkvi.
Subject: Re: Yabanci Damat - Ljubav na međi Sat 3 Aug 2013 - 8:19
Meni se ipak vise svidja grcko ime.xDDD Ja sam bas nesto citala o tim mesovitim brakovima. Npr dete je katolik ili musliman ali nmvz ide u hriscansku crkvu, a to oko krstenja pa msm da bi trebalo dozvoliti da se u crkvi krsti.