| Komentari serije i svega ostalog ? | |
|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Thu 17 Feb 2011 - 23:18 | |
| Ne razumem zašto jutros nije bilo serije?! Gledala sam na teletextu, uopšte je neće pustiti danas. |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Sun 27 Feb 2011 - 3:54 | |
| Jel zna neko koliko ima jos do kraja? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Sun 27 Feb 2011 - 3:55 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Ne razumem zašto jutros nije bilo serije?! Gledala sam na teletextu, uopšte je neće pustiti danas.
Pa to je normalno, oni puste jednu seriju i na kraju je ukinu.. strasno, skoro sa svakom serijom to urade! :Out: |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Sun 27 Feb 2011 - 4:06 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
- Ne razumem zašto jutros nije bilo serije?! Gledala sam na teletextu, uopšte je neće pustiti danas.
Pa to je normalno, oni puste jednu seriju i na kraju je ukinu.. strasno, skoro sa svakom serijom to urade! :Out: :Good: :Good: Tako je bilo i sa OTH! Mada su posle pustili, ali opet u petak nisu. Mislim da petkom ne puštaju više. xP |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Sun 27 Feb 2011 - 9:20 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- ~ Sarita_V ~ wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
Pa to je normalno, oni puste jednu seriju i na kraju je ukinu.. strasno, skoro sa svakom serijom to urade! :Out: :Good: :Good: Tako je bilo i sa OTH! Mada su posle pustili, ali opet u petak nisu. Mislim da petkom ne puštaju više. xP Da, bas sam se iznervirala za OTH. Taman se uzivela u seriju oni je ukinu da bi pustili onu glupost od V.I.P (po meni je serija glupa, bolje da su ostavili OTH), a tako i za Gumus. A, za NRPP ne znam,nisam ovih dana gledala, al ne bi me cudilo da su je pred kraj ukinuli. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Mon 28 Feb 2011 - 3:57 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
- ~ Sarita_V ~ wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
Pa to je normalno, oni puste jednu seriju i na kraju je ukinu.. strasno, skoro sa svakom serijom to urade! :Out: :Good: :Good: Tako je bilo i sa OTH! Mada su posle pustili, ali opet u petak nisu. Mislim da petkom ne puštaju više. xP Da, bas sam se iznervirala za OTH. Taman se uzivela u seriju oni je ukinu da bi pustili onu glupost od V.I.P (po meni je serija glupa, bolje da su ostavili OTH), a tako i za Gumus. A, za NRPP ne znam,nisam ovih dana gledala, al ne bi me cudilo da su je pred kraj ukinuli. Mnogo me nerviraju ovi sa Prve. Ako su već počeli da puštaju neku seriju, neka je puste do kraja! :Out: Meni iovako sad ništa ne znači da li su je prekinuli ili ne, jer sad idem pre podne i ne mogu da gledam, a ne mogu ni na netu, jer ove budale nikad ne pišu koja je epizoda! I stalno seckaju! |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Mon 28 Feb 2011 - 6:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Mon 28 Feb 2011 - 11:32 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- ~ Sarita_V ~ wrote:
Da, bas sam se iznervirala za OTH. Taman se uzivela u seriju oni je ukinu da bi pustili onu glupost od V.I.P (po meni je serija glupa, bolje da su ostavili OTH), a tako i za Gumus. A, za NRPP ne znam,nisam ovih dana gledala, al ne bi me cudilo da su je pred kraj ukinuli. Mnogo me nerviraju ovi sa Prve. Ako su već počeli da puštaju neku seriju, neka je puste do kraja! :Out: Meni iovako sad ništa ne znači da li su je prekinuli ili ne, jer sad idem pre podne i ne mogu da gledam, a ne mogu ni na netu, jer ove budale nikad ne pišu koja je epizoda! I stalno seckaju! I mene, oni nemaju los program, ali ovo im je VELIKI MINUS sto rade sa serijama. Nisu je ukinuli, zamisli? Ja sam se zacudila danas kad sam videla da pocinje. A i glupo je sto pustaju po dve epizode, misli kao dve onda prekinu na pola i nikad ne znam koja je epizoda. A i serija koja ima lupam 185 epizoda na kraju ce da ima 300 i nesto. Pa to je da poludis, dodjes do pola i onda te smori. :Out: :Out: :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Mon 28 Feb 2011 - 22:57 | |
| Onda je bolje ni da ne gledamo seriju.. " longdesc="22" /> |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Mon 28 Feb 2011 - 23:31 | |
| |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Tue 1 Mar 2011 - 8:09 | |
| Simpaticna serija i glumci, termin ocajan! : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Mon 7 Mar 2011 - 8:11 | |
| Bas mi je krivo sto je umrla Lusija i sto je Alehandra onako plakala... :’(: |
|
| |
Puljica TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Thu 10 Mar 2011 - 13:09 | |
| koja ce serija posle cene srece?zna neko ? :D |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Fri 11 Mar 2011 - 5:16 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Sat 12 Mar 2011 - 6:13 | |
| Kakva je ta serija Aurora???Da li neko moze da mi kaze....stv im je termin ocajan....malo pretim seriju na youtube-u i znam da ce Monika ici u zatvor i da ce se Estebab ubuti ili predozirati...tako nesto!! |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Sat 12 Mar 2011 - 13:30 | |
| odlicna je serije aurora (sara maldonado) kao tinejdzerka zaljubljuje se u loresna koga glumi euhenio siler glumi u mladosti i sad oni tu smuvaju bla bla a njeni roditelji su protiv veze kao u svakoj seriji malo kasnije aurora se poradja i navodno umire na porodjaju 20 godina kasnije aurora je ziva ali je u nekoj kapsuli zaledjena tj u komi je 20 godina bla bla ona se budi posle 20 god lorenso njena najveca ljubav vec se ozenio ima i decu lorenso je vec omatorio ima negde oko 40 god i njega sad glumi dzimi iz mas sabe diablo ali postoji fora njegov sin martin je pljuniti on kad je bio mlad ...vrlo je komplikovana serija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Sat 12 Mar 2011 - 22:57 | |
| Cini mi se da je dobra..ali komplikovana i nerealna!! |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Sun 13 Mar 2011 - 5:58 | |
| nerealne i jeste ona za 20 god nije omatorila jos ima cerku koja ima 20 god |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Mon 14 Mar 2011 - 0:06 | |
| Msm bas su je zacinili....Da li neko zna da li ce Alehandra i David biti zajedno na kraji?? |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Tue 15 Mar 2011 - 12:52 | |
| pa naravno da hoce...mada meni je to glupost... kad se zavrsava?ja svaki dan pogledam malo,mislim poslednja epka,a ono nikako da se zavrsi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Wed 16 Mar 2011 - 6:32 | |
| Uskoro nema puno epizoda do kraja..barem ja mislim tako sam procitala na netu!!! : |
|
| |
Puljica TVNovele Novi član
Broj postova : 8
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Fri 18 Mar 2011 - 2:24 | |
| da li neko mozda ima neki link gde moze da se pogleda poslednja epizoda? zbog divnog li naam termina -.- : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Fri 18 Mar 2011 - 22:44 | |
| Idi na Youtube!!tamo ima sigurno!! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Mon 21 Mar 2011 - 1:35 | |
| Snimio sam zadnju epizodu, postaviću je kasnije na YouTube-u ako je ne blokiraju. |
|
| |
~Yoko Midori~ TVNovele Novi član
Broj postova : 22 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Belgrade
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? Thu 31 Mar 2011 - 8:34 | |
| {Mnogo me nerviraju ovi sa Prve. Ako su već počeli da puštaju neku seriju, neka je puste do kraja! Meni iovako sad ništa ne znači da li su je prekinuli ili ne, jer sad idem pre podne i ne mogu da gledam, a ne mogu ni na netu, jer ove budale nikad ne pišu koja je epizoda! I stalno seckaju!
Stalno to rade..toliko serija su prekinuli da je to užas -.- Ova serija mi se jako dopada..interesantna je i glumci su super.Termin je katastrofalan i ne pratim je redovno zbog toga, a koliko se sećam razlika između reprize i običnog termina je nekoliko sati. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije i svega ostalog ? | |
| |
|
| |
| Komentari serije i svega ostalog ? | |
|