REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Breaking Bad/Čista hemija

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

Breaking Bad/Čista hemija _
PostSubject: Breaking Bad/Čista hemija   Breaking Bad/Čista hemija EmptyTue 25 Jun 2013 - 12:38

Breaking Bad/Čista hemija Breaking-bad-banner-2

Breaking Bad

"Breaking Bad" je serija u kojoj je glavni lik Volter Vajt, profesor hemije koji živi u Novom Meksiku sa ženom i sinom tinejdžerom koji boluje od cerebralne paralize. Volteru je dijagnoziran rak trećeg stadijuma i još dve godine života. Da bi osigurao novac svojoj porodici, Volter ulazi u opasan svet droge u kome postaje moćan. Serija prikazuje kako fatalna dijagnoza poput Volterove može da utiče na običnog čoveka i skrene mu pažnju sa uobičajenih briga i ograničenja normalnog društva, kao i transformaciju iz nežnog porodičnog čoveka u kralja proizvodnje droge.

Uloge:

Brajan Kranston - Volter Vajt
Ana Gan - Skajler Vajt
Aron Pol - Džesi Pinkmen
Din Noris - Henk Šreder
Betsi Brend - Mari Šreder
Er Džej Mit - Volter Vajt junior
Bob Odenkirk - Sol Gudmen
Džonatan Bens - Majk

Last edited by Stefy on Mon 2 Sep 2013 - 7:28; edited 1 time in total
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Breaking Bad/Čista hemija   Breaking Bad/Čista hemija EmptyThu 27 Jun 2013 - 4:22

Upravo sam odgledalo drugu sezonu serije "Breaking Bad" i oduševljen sam. Serija je fenomenalna, a ova druga sezona je bila dosta interesantnija i dinamičnija od prve, nije bilo trenutka da mi bude dosadno, čak i u najobičnijim porodičnim scenama. Glumci su mi fenomenalni, već sam na sve njih navikao i odlično iznose svoje likove. Početak sezone mi je bio dosta interesantan kada je nastala cela frka oko Tuka, pa kada je Henk zamalo otkrio Volta. U drugoj polovini mi se još više svidelo, kada su Džesi i Volt krenuli da prodaju metamfetamin, ali kao pravi bosovi, a kada su umešali smešnog advokata Saula Gudmana, serija mi je bila još interesantnija. Sviđa mi se jer su ubacili i Džejn i njenu vezu sa Džesijem, bilo mi je interesantno gledati ga u takvom izdanju. Poslednjih nekoliko epizoda druge sezone su mi možda i najbolje dosad, kada je Volt konačno uspeo da zaradi veću svotu novca i ušao u pravi posao prodaje droge. Finale mi je super, mislim da je Džejnin otac namerno rekao da se sudare ona dva helikoptera jer je verovatno saznao da je Volt pustio Džejn da umre. Sviđaju mi se i sporedni likovi - Skajler, Henk, Volter junior, Mari - svi odlično iznose svoje uloge i bez obzira na važnost u seriji, uvek me nasmeju. Bilo mi je krivo jer je na kraju Skajler ostavila Voltera, jedva čekam da joj sve prizna i baš me zanima u kom će pravcu serija sada ići.

Nije mi bilo najjasnije prikazivanje roze plišanog mede na početku skoro svake epizode druge sezone. Na kraju sam skontao da su zapravo bili isečci iz ovog finala na kraju, ali mi i dalje nije jasno čija su ona dva tela koja su prikazali u više navrata, jedva čekam da saznam. Trenutno skidam treću sezonu i večeras najverovatnije krećem se gledanjem. Omiljeni lik mi je Džesi.
Back to top Go down
Filip96
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Filip96

Broj postova : 151
Godina : 28
Fan-gif : STELENA

PostSubject: Re: Breaking Bad/Čista hemija   Breaking Bad/Čista hemija EmptyThu 27 Jun 2013 - 10:45

Ja vidim da je ova serija jako popularna.. Pocinjem sa gledanjem cim zavrsim Merlina :D
Back to top Go down
http://losprotegidos.forumsr.com
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Breaking Bad/Čista hemija   Breaking Bad/Čista hemija EmptySat 29 Jun 2013 - 22:12

Filip96 wrote:
Ja vidim da je ova serija jako popularna.. Pocinjem sa gledanjem cim zavrsim Merlina :D
Serija je fenomenalna. Nećeš nigde da nađeš kritike da je serija loša ili slično, na svim sajtovima za kinematografiju je rankirana kao najbolja američka serija svih vremena rame uz rame sa nekim starijim. Meni je u principu okej, ne znam zašto je baš toliko posebna jer npr. ja sam gledao i bolje, ali ovu nisam odgledao celu, tek sam na trećoj sezoni, pa ne znam šta će dalje da bude.
Back to top Go down
milospetkovic48@yahoo.com
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
milospetkovic48@yahoo.com

Broj postova : 291
Fan-gif : Breaking Bad/Čista hemija Y

PostSubject: Re: Breaking Bad/Čista hemija   Breaking Bad/Čista hemija EmptyTue 13 Aug 2013 - 2:17

Preuzeto sa Prijevodi - Online

Izabrana najbolja serija sezone 2012/13.

<
1. Breaking Bad, 5. sezona
2. Game of Thrones, 3. sezona
3. Arrow, 1. sezona
4. Homeland, 2. sezona
5. Fringe, 5. sezona
6. Person of Interest, 2. sezona
7. The Big Bang Theory, 6. sezona
8. Dexter, 7. sezona
9. The Walking Dead
10. Boardwalk Empire, 3. sezona
11. Spartacus - Blood and Sand, 3. sezona
12. The Americans, 1. sezona
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Breaking Bad/Čista hemija   Breaking Bad/Čista hemija EmptyMon 2 Sep 2013 - 7:29

Emituje se radnim danima u 15.00h na Pinku 2.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Breaking Bad/Čista hemija   Breaking Bad/Čista hemija Empty

Back to top Go down

Breaking Bad/Čista hemija

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1