uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Sun 23 Feb 2014 - 6:20 | |
| Čak se nije uplašila od onog napadača kojeg je Karola unajmila da je zaplaši. Svidela mi se i scena gde se suprotstavila Karoli posle. Teobaldo je baš dobar čovek, osećam da će biti tu svašta izmedju njega, Araseli i Eduarda. Možda će Araseli biti sa Teobaldom ako ga promene kasnije. Živo me zanima kako će se Lusija sada izvući nakon što je Santa sve ispričala Oktaviju. Raisa i Karola su bolji tandem zloća u ovoj seriji, nego što su bile u Napuštenom andjelu. Ove epizode na brodu su mi odlične, nastavljam sa gledanjem |
|
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Mar 2014 - 3:14 | |
| Zaista mi se svidja jer se stalno nesto desava. Mislila sam da je neka glupa serija o nepismenim lepoticama ali je prijatno iznenadjenje |
|
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari Sat 22 Mar 2014 - 9:17 | |
| Volim ovu seriju.
Ana Brenda mi se po prvi put sviđa. Oduševila me je ovom ulogom, prelepa je. |
|
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari Fri 18 Jul 2014 - 2:02 | |
| |
|
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Aug 2014 - 2:50 | |
| Danas je završena serija na Prvoj TV. |
|
gossip boy(an) TVNovele Novi član
Broj postova : 402 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Manhattan
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Aug 2014 - 23:53 | |
| Završila se serija Nedostajaće mi. Nije bila nešto pretjerano ni zanimljiva, ni dosadna, ali imala je nešto u sebi što te vuklo da gledaš. Poslednja epizoda je stvarno odlično urađena, ali sve se tako brzo izdogađalo, da sam pomislio da će je ostaviti do ponedeljka. Moja ocjena bi bila 8/10 Pohvale za glavni par, scenografiju (posebno na brodu, ostrvu). Još jednom - nedostajaće |
|
Micika12 TVNovele Novi član
Broj postova : 34 Godina : 25 Lokacija : Sa Svima u srcu!
| Subject: Re: Komentari Thu 21 Aug 2014 - 0:15 | |
| Kako mi je zao sto se novela zavrsila.... |
|
Alice ^_^ TVNovele Novi član
Broj postova : 254 Godina : 29 Lokacija : Wonderland
| Subject: Re: Komentari Tue 26 Aug 2014 - 13:02 | |
| Kraj su mi nekako previše zbrzili. Sve se desilo u zadnje dvije epizode. Još su mnogi likovi ostali nedorečeni. Serija mi je bila skroz okej do pred kraj. 8/10 |
|