REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Ostvareni san - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

Ostvareni san - KRAJ - Page 3 _
PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyWed 19 Jun 2013 - 7:05

Epizoda 28: Rej Negro je ponovo došao kod Kontrerasovih.Damama je doneo bukete cveća.Buket za Antoniju bio je veći nego ostala dva zajedno.Ernesta je to iznerviralo.Rej je pozvao Antoniju da sutradan idu u šetnju kraj reke.Ona se nećkala,ali Nora reče:"Naša Antonija je jako stidljiva,daj neće te pojesti,uostalom tako si usamljena ovde,uvek govorim Nikolasu da treba da uživaš u životu,da se družiš s drugim ljudima.Bernardo nema nečasne namere."Dok je govorila nije prestajala da se smeši.Antonija na kraju pristade.
Nikolas oseti ljubomoru,ali pomisli u sebi da je možda i dobro što joj se Bernardo udvara,tako će je odagnati iz misli.
Nora je ispratila Reja i došapnula mu:"Sad je sve na tebi"."Ne sumnjaj u mene,draga",odgovori joj on.
Dijego je svestan da se Bernardo udvara Antoniji i to mu se baš ne dopada.Ni Ana nije oduševljena.Nora u njihovoj sobi kaže Nikolasu:"Čini mi se da je Antonija ostavila jak utisak na Bernarda.Bilo bi lepo kad bi se rodila ljubav izmedju njih,on je jako dobar čovek,dok je radio za moje nije odmarao,a ni kasnije,ali red je da se skrasi uz neku žensku osobu,da stvori porodicu".Nikolas se namršti."Dosta je stariji od nje".Nora se nasmeja:"A vidi Linaresa i Flor,ljubav ne zna za godine",reče."Hmm,ako je to uošte u pitanju",reče Nikolas više za sebe.
Ernesto je prebacio Antoniji što je pristala da se sastane sa Bernardom."Slušaj,Ernesto,Nora ga je hvalila i navaljivala,nisam htela da ispadnem divljakuša i nepristojna,zato sam pristala,to je sve.",rekla je.Ernesto odluči da ih sutra krišom prati.
Flor je došla u crkvu da razgovara sa ocem Gabrijelom.On je primetio da je bleda i da je malo omršavela,ali ona je to opravdala nervozom zbog venčanja."O čemu si htela,kćeri,da razgovaramo",upita je.Flor odjednom zalupa srce i oseti da će sve reći ocu Gabrijelu,zato hitro ustade i reče kako je skroz zaboravila da ima obaveze sa majkom oko menija na venčanju,brzo mu poljubi ruku i otrča.Otac Gabrijel sumnja u njene reči,uzdahnu i vrati se nazad u crkvu.
Nikolas i Antonija su se opet sreli u holu.Na samom izlazu Nikolas je cinično upita da li joj se dopao Bernardov buket.Antonija ga pogleda,približi mu se i reče:"Da,buket je prelep,cveće je u vazi u mojoj sobi,ali je u mom srcu nešto drugo.I nikad neće izaći iz mog srca.",zatim se okrete da podje ali je on zadrža."Antonija...oprosti,ne znam otkud mi prava da te tako nešto pitam,da ti nešto prebacujem,ali to je jače..."Nije stigao da završi,rukom mu je prekrila usne i rekla:"Ne govori.Sećaš se?Pravimo se da se ništa nije dogodilo.Ne pričamo o tome".On joj čvrsto stegnu ruku u svojoj.Začuše se koraci,Antonija brzo izvuče ruku iz njegove.U hol udje Ana koja nije ništa primetila i pozva ih na večeru.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyWed 19 Jun 2013 - 9:17

Jako jako dobro...
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyThu 20 Jun 2013 - 7:06

Epizoda 29 Rej je došao po Antoniju u dogovoreno vreme.Pošli su a da nisu primetili kako ih Ernesto prati.
Nora razmišlja o tome kako njena sestra vodi knjižaru."Draga Eva,uvek si mislila da si bolja od mene,a vidi se sad...Ramon prokockao skoro sve,haha,gori su od mene.Ja bar živim na velelepnom imanju,a ako uspem da Nikolasa nagovorim da se to sve proda,živećemo u gradu.Imanje vredi pravo bogatstvo".
Flor je opet otišla u crkvu sa namerom da se ispovedi."Moram skinuti taj teret sa srca.Ne mogu više da ćutim".Ocu Gabrijelu je rekla u ispovesti kako se udaje za Linaresa jer je njena majka to želela,dok je bila bolesna to joj je obećala.Priznala je i da oduvek voli Ernesta Kontrerasa i da je sa njim postala žena i da se ne kaje zbog toga.Zatim je brzo izašla iz crkve.
Dok Nikolas u ordinaciji nema mira razmišljajući o tome šta li Antonija i Bernardo rade,njih dvoje razgovaraju u šetnji o njoj,kako je preživela brodolom,kako će uvek biti zahvalna Kontrerasovima.On joj priča neke izmišljene priče o sebi.Antoniji je neprijatno jer joj se on suviše približava,jer je neprestano dodiruje.Ernesto gleda to iz prikrajka."Kakav gad.Misli da će lako da je obrlati,ha.Nije Antonija lak plen."Kad mu se ukazala povoljna prilika,on se pojavi pred njima.Rej je bio nezadovoljan i to je teško sakrivao,Antonija oseti olakšanje i nasmeši se Ernestu.Zatim svo troje krenuše nazad.
Nora je upitala Nikolasa da li su njegovi ikad razmišljali da prodaju ovo veliko imanje.Nikolas se iznenadio ovim pitanjem a onda iskreno odgovorio:"Tačno je da je imanje u krizi,ali ne mogu da ga zamislim u tudjem vlasništvu.Mene nije zanimala poljoprivreda već medicina,ali patio bih ako ovo imanje ne bi više bilo naše".Nora ga zagrli,a u sebi pomisli: "kako je glup i sentimentalan,zato mi se i dopao na žalost".
Antonija i Ernesto su razgovarali u dvorištu."Kakva sreća što si naišao.Ne dopada mi se taj čovek.Ima nečeg zlog u njemu.""Ne,nije sreća,namerno sam vas pratio,ne verujem u njegove dobre namere",reče joj.Antonija mu se zahvali.On joj pridje i poljubi je.Ovoga puta nije pobegla."Znači li to da me voliš i da ćeš biti moja?"Antonija prkosno reče:"Ne mora ništa da znači.Baš ništa",pa otrča u kuću.
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632
Godina : 28

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyThu 20 Jun 2013 - 7:49

auuu super samo nastavi :)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyThu 20 Jun 2013 - 9:33

Antonia opasna....
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptySat 22 Jun 2013 - 21:09

Hvala što čitate moju veb novelu:)
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptySat 22 Jun 2013 - 21:54

Epizoda 30: Dani prolaze.Ostao je jedan dan do Florinog venčanja.Rej prati u stopu Antoniju,ali joj se i Ernesto neprestano udvara,tako da je odlučila da vreme uglavnom provodi u svojoj sobi,pišući dnevnik."Nisam ni sanjala da će mi se ovo desiti u životu.Dvojica me proganjaju,a u srcu osećam da nisu iskreni.Ima nešto u tom Bernardu,nešto skriveno,nešto zlo,to me plaši...Ernesto...verujem da to što mi se udvara je zbog toga što želi da izbaci Flor iz srca...Jadna Flor,sutra će se vezati za onog lošeg čoveka.Zar je moguće da svi u ovom mestu pate zbog ljubavi?Teško mi je da gledam Nikolasa pored Nore.Još teže mi je da ga izbegavam a umirem za tim da ga vidim."
Nora i Rej su podlegli strastima u njegovoj kući.Dok su ležali u krevetu konačno joj je ispričao zašto mu treba Antonija."Planiram da se venčam sa njom,ubrzo uzmem novac,koji pripada meni,naravno,uživam u braku par dana,to se podrazumeva,haha,pa nestanem bez traga i glasa",kroz smeh je govorio.Nora ustade i poče da se oblači."Ne zaboravi da ću te pratiti u stopu.Kad uzmeš novac daćeš mi moj deo,jer ću ti pomoći da ostvariš svoj plan.Imam već nešto na umu,ali otom potom.Da ti nije palo na pamet da me prevariš".
Nikolas je video zabrinutog oca i znao je zbog čega.Za manje od dve nedelje doći će rata na naplatu,a Dijego nema novca."Oče,jesi li razmišljao da prodaš imanje?Ostalo bi dovoljno da kupiš neko malo i kuću u kojoj bi bilo mesta za vas,a Nora i ja bismo prešli u stan iznad ordinacije",pitao je setivši se Norinih reči o prodaji imanja.Dijego ga tužno pogleda i reče:"Sine,nadam se da do toga neće doći,ali ako dodje,banka će uzeti najveći deo zemljišta i kuću.Videćemo šta posle i koliki rok će nam dati za selidbu."Nikolas ga zagrli i reče da će uvek biti uz njega šta god da odluči.
Linares je dan uoči svog venčanja sačinio testament gde stoji odredba da će u slučaju njegove smrti celokupno imanje,kuća i sav novac na računima pripasti njegovoj i Florinoj deci ukoliko ih budu imali,ako ne,sve će pripasti Flor uz uslov da se više nikada ne uda.Ako to učini automatski gubi pravo na vlasništvo.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptySun 23 Jun 2013 - 11:01

Bravo...
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyMon 24 Jun 2013 - 5:53

Epizoda 31: Došao je dan venčanja Flor i Alehandra Linaresa.Flor oseća bes,strah i nemoć u isto vreme,ali je dala sebi zadatak da je niko neće videti uplašenu i slomljenu."Moram biti jaka.Moram biti staložena.Moram biti lepa.Ne smem ni da pomislim na to da pustim suzu,a ako se to ipak desi,moram sve ubediti da su to suze radosnice",dala je sebi zadatak dok je u venčanici stajala ispred ogledala.
Ernesto pokušava da prikrije bes i tugu što se Flor udaje nekim šalama i dosetkama,ali Antonija primećuje tugu u njegovim očima."Znam dobro kroz šta Ernesto prolazi,i ja sam to iskusila kad se Nikolas ženio Norom.I još me boli",uzdahnu Antonija.Kontrerasovi su bili spremni za venčanje.Antonija je bila prelepa u svetloplavoj haljini,dok je Nora blistala u tamnocrvenoj.Nikolas nije skidao pogled sa Antonije.Nora je to primetila i sa posebnim zadovoljstvom reče:"Bila sam slobodna da pozovem Bernarda,on je takodje pozvan na venčanje,a kako poznaje samo nas ovde,pozvala sam ga da dodje ovde i krene sa nama.Baš će biti lepo da bude pratilac naše Antonije".Samo što je to rekla začu se zvono.Ernesto je kipteo u sebi jer je želeo da on bude Antonijin pratilac.Zatim svi podjoše u crkvu.
Otac Gabrijel je obavio čin venčanja iako teška srca,zbog Florine ispovesti.Flor je uspela da ostane pribrana tokom cele ceremonije,ali kad je pri izlasku iz crkve srela Ernestov tužan pogled,krenu joj jedna suza pod velom.
Svadbena proslava na imanju bila je raskošna.Meni je zadovoljavao svačije ukuse kao i muzičari.Pilo se,jelo,plesalo...Svi su se divili raskošnoj Florinoj venčanici i njenoj lepoti.Pričalo se o otmenošću supruge Nikolasa Kontrerasa,tajanstvenosti Bernarda Rejesa i Antonijoj lepoti i vedrini.
Ernesto je malo više popio.Kad je video da Bernardo vodi Antoniju da plešu,potrča prema njima,uhvati Antoniju čvrsto za ruku i reče glasno:"Ne dozvoljavam vam da igrate sa njom,ona je moja verenica i uskoro će se udati za mene".Svi su već gledali u njih.Nikolas je bio zapanjen,Nora užasnuta jer padaju u vodu njeni i Rejevi planovi.Dijego i Ana nisu bili previše iznenadjeni s obzirom da su znali da Ernesto namerava da oženi Antoniju.Flor oseti nešto poput uboda u srce.Bernardo Rej Negro upita Antoniju da li je to tačno.Ona je ćutala nekoliko trenutaka,zatim glasno reče:"Da,udajem se za Ernesta".On nabaci lažan osmeh i reče da se u tom slučaju izvinjava i povlači,pa se okrete i ode.Ernesto zagrli Antoniju a zvanice na svadbi počeše da im aplaudiraju.
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyMon 24 Jun 2013 - 9:13

fenomenalno samo nastavi..
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyMon 24 Jun 2013 - 20:40

Epizoda 32: Proslava je završena i gosti su se polako razišli.Kontrerasovi su se u tišini vratili kući,a zatim se svako zatvorio u svoju sobu.Antonija se prisećala dogadjaja sa svadbe i pitala se kako je došlo do toga da potvrdi Ernestove reči."Htela sam da me onaj Rejes ostavi na miru.Nisam razmišljala o posledicama",razmišljala je.Dijego i Ana su ćutke svako za sebe razmišljali da će sve izaći na dobro.Nora i Nikolas su takodje ćutali,ona se pitala kakav plan da smisli kako ne bi došlo do venčanja izmedju Ernesta i Antonije.A bojala se ako ne uspe u tome da će Rej Kontrerasovima i pre svega Nikolasu otkriti njenu pravu prošlost.Nikolas se pitao zašto je Antonija odlučila da se uda za njegovog brata.Ernesto je zadovoljno rekao sam sebi da je ipak ovo bio uspešan dan.
Flor se sakrila u štale sa konjima ne bili izbegla Linaresa.On je svuda traži po kući ali je ne nalazi i zato besni.Beatris ga smiruje,a zatim kaže Paolu da kako zna nadje Flor.On je nalazi i odvodi kod Beatris koja je zatim odvodi Linaresu.Flor odlučuje da otkrije Linaresu istinu o venčanju."Udala sam se za vas jer je to bila želja ili naredba moje majke,i kad je bila teško bolesna dala sam joj reč da ću se udati za vas.Ja...volim drugog čoveka",rekla mu je.Linares se grohotom nasmeja i reče:"Ljubav,ljubav,ne trabunjaj dete o tome.A zar ti misliš da ja to ne znam?Zar misliš da ja tebe volim?Hahaha.Ti ćeš mi podariti naslednike pre svega,moraćeš da me slušaš i ispunjavaš svoje obaveze,zato skidaj tu venčanicu da ti je ne bih pocepao."Flor je nepomično stajala pa reče mirnim glasom:"Gadite mi se.Već sam pripadala voljenom čoveku".Linares se opet nasmeja."Utoliko bolje,neću morati da budem fin,nežan i ostale gluposti",pa joj pridje i snažno je udari da je pala na pod.Zatim je odvuče na krevet,besomučno je udarajući.Branila se koliko je mogla,ali bezuspešno.Linares je ostvario svoju nameru.
Beatris je čula ćerkine krike i plač,ali je zaključila da to nije njen problem,pa ode u sobu svog ljubavnika Paola.
Ujutru za doručkom u kući Kontrerasovih Ernesto reče da će se on i Antonija venčati što pre i da će danas razgovarati sa ocem Gabrijelom.Nakon doručka Ernesto je pokušao da razgovara sa Nikolasom,ali ga je on izbegao pod izgovorom da žuri u ordinaciju.Nora potrča za njim pa krenuše zajedno.
Flor je jedva ustala i sišla na doručak.Bila je sva u modricama.Beatris je to videla ali se pravila da ne vidi.Flor joj reče:"Jesi li srećna majko?Dobila si bogatstvo i život u raskošnoj kući a ja sam dobila ovo",i pokaza na modrice na licu.Beatris mirno reče:"Nisam ja kriva što ne slušaš supruga i ne umeš da mu ugodiš".Flor donese čvrstu odluku da će u narednim danima obrlatiti Linaresa i naterati ga da istera njenu majku iz kuće.
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyWed 26 Jun 2013 - 8:17

odlicno jedva cekam nastavak..
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyWed 26 Jun 2013 - 20:59

Epizoda 33 Nikolas je u dvorištu video Antoniju kako sedi ispred praznog platna.Pokušavala je da slika ali joj nije išlo za rukom.Hteo je da produži medjutim,video je da je potpuno potištena i odlučio da joj pridje.Zaista je loše izgledala.Videlo se i da je plakala."Izgledaš pretužno za buduću mladu",reče joj.Antonija podignu pogled prepun bola i to razoruža Nikolasa.Uhvati je za ruku i nežno upita:"Reci mi,šta se dešava,otkud ono odjednom,prosidba,tvoj pristanak,tvoja tuga?U mene možeš imati poverenja."Antonija ga zagrli ali u poslednjem trenutku odustade od razgova pa otrča u kuću.
Dijego i Ana su takodje primetili Antonijunu tugu ali su odlučili da se ne mešaju.Ipak Dijego je upitao Ernesta zašto je Antonija neraspoložena posle svega.Ernesto reče da je to zbog siline emocija i zbog toga što joj nedostaju roditelji koji je neće videti na venčanju.Dijegu se činilo ovo objašnjenje prihvatljivim,ali je ipak sumnjao.
Nikolas je dobio pismo iz Barselone u kome ga pozivaju da radi u tamošnjoj bolnici.
Rej je besan jer ga Nora izbegava.Čvrsto odlučuje da ukoliko ne rasturi venčanje izmedju Antonije i Ernesta da će razgovarati sa Nikolasom.A opet,s druge strane,ako to učini neće dobiti ništa,samo će mu se Nora ponovo prikačiti a to ne želi."Možda nešto novo iskrsne,nikad se ne zna",zlobno se nasmeja.
Antonija odbija Ernestove nežnosti.Besan joj kaže da sutra idu kod oca Gabrijela da zakažu venčanje u što kraćem roku.Ernesto se pita zašto je pristala na venčanje kad se sada ovako ponaša.
Flor ponovo trpi Linaresovu torturu,ali ovoga puta je spremna na to,u sebi misli kako mora biti jaka.
Nikolas kaže Nori za pismo iz Barselone i ona ga ubedjuje da je najbolje da prihvati ponudu.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyThu 27 Jun 2013 - 9:00

ODlično je.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyFri 28 Jun 2013 - 20:57

Epizoda 34 Iskoristivši Linaresovo jutarnje odsustvo,Flor je otišla kod travarke kako bi joj spremila neko sredstvo protiv začeća,jer ne želi decu sa njim.
Ernesto i Antonija su otišli kod oca Gabrijela da zakažu datum venčanja.Otac Gabrijel je znao za dogadjaj sa Florinog venčanja,ali nije očekivao da će doći tako brzo.Primetio je Antonijinu neveselost i Ernestovu euforiju.Ernesto je insistirao da venčanje bude što pre.Tako su došli da će venčanje biti za sedam dana.
Flor je kod travarke primetila majčinu ogrlicu i upita travarku odakle joj.Ona reče da joj je to dala njena mušterija ali joj ništa ne vredi jer nema kome da je proda.Flor reče da će je kupiti ona kada uveče dodje po svoje trave.Već je sumnjala šta se dogodilo.
Na večeri Ernesto je saopštio da će venčanje biti za nedelju dana.Nora se štrecnu.Zar tako brzo.Neće imati vremena da smisli neki dobar plan.Nikolas se takodje iznenadi.Onda reče da je dobio ponudu za rad u Barseloni,koju će verovatno prihvatiti.Nora zamoli ukućane da to još uvek drže u tajnosti.
Flor je travarki donela neke haljine u zamenu za ogrlicu.Ova reče da će joj haljine više koristiti ali da to nije dovoljno.Tad se Flor razgoropadi preteći da će je prijaviti vlastima da truje ljude i bavi se nečasnim radnjama.Travarka se uplaši s obzirom da je već ranije imala problema sa vlastima,dade joj ogrlicu i sredstvo i otprati iz kuće.
Ernesto se pita zašto je Nikolas odjednom tako otudjen od njega,a dobro su se slagali.
Flor stavi ogrlicu pred Beatris.Ova se iznenadi."To je bio uzrok tvoje bolesti?Stidi se majko,ako ti se ja nekad ne osvetim,nadam se da će se božanska pravda za to pobrinuti",reče i odjuri u svoju sobu ostavivši zabezeknutu Beatris.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyTue 2 Jul 2013 - 6:09

Epizoda 35: Antonija je uplašena zbog svega što se tako brzo izdešavalo.Slika svoj autoportret u suzama,ali ga krije od svih."Tako bih najradije pobegla od svega i svih.Nije trebalo da pristajem na udaju,trebalo je da pobegnem sa tog prokletog venčanja",razmišljala je i to pisala u svoj dnevnik.
Ernesto opet pokušava da razgovara sa Nikolasom."Zašto si takav u poslednje vreme.Ćutiš,sklanjaš se,izbegavaš me?",direktno ga upita.Nikolas reče da to nije tačno,a ako jeste da je zbog toga što razmišlja o ponudi iz Barselone."Ima logike,ali takav si od Florinog venčanja,reci šta je u pitanju,nešto sam ti uradio loše?"Nikolas već iznerviran tim pitanjima grubo reče da ga ne zamara besmislenim pitanjima,već da sprema svoje venčanje,pa ode u žurbi.
Ubrzo se u gradu raščulo da će se Enesto i Antonija uskoro venčati.To je čula i Flor i jako je zabolelo.Odlučila je da po svaku cenu još jednom razgovara sa Ernestom i objasni mu šta je uradila njena majka.
Bernardo i dalje pritiska Noru da spreči Antonijinu udaju,mada je već u sebi odustao od toga."Nema vremena,ali neću je odati jer ću time i sebi naškoditi,za sada je bolje da se ipak primirim",mislio je.
Ibanjes je sreo Dijega u gradu,čestitao mu je na skorom venčanju Antonije i Ernesta,sarkastično dodavši da se sve ipak dobro završilo po imanje Kontreras.Dijego se osetio bedno.Kad se vratio kući nije našao reči kojima bi opisao Ani kako se tog trena osećao.Ona ga je tešila da će sve biti dobro.
Ernesto se pita zašto je Antonija tako hladna prema njemu,ali je odlučio da ide do kraja i oženi je bez obzira na sve i tako spasi imanje."Jednog od ovih dana ući ću u njenu sobu i otkriti njene tajne",rešio je.
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyTue 2 Jul 2013 - 9:56

Odlicno jedva cekam nastavak cekam te sa ceznjom u srcu...
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyTue 2 Jul 2013 - 22:26

Epizoda 36: Antonija je srela Nikolasa u holu.On prodje pored nje,ne htevši da joj se obrati,ali ga ona zadrža."Nikolas,zašto si ljut na mene?Čime sam te uvredila?",tužno ga upita.Nikolas se takodje rastuži kad vide njene tužne oči."Antonija,nisi ti ništa kriva,ja sam.Ne mogu da prestanem da mislim na to kako ćeš se uskoro udati.I to za mog brata.Njemu ćeš pripadati,a ja ne mogu da te izbacim iz srca...eto sad znaš."Antonija je par trenutaka ćutala.Zatim se pribrala i rekla:"Pogrešila sam što sam prihvatila njegovu prosidbu.Rekla sam to da bih se otresla onog užasnog čoveka,Rejesa.A sada nema povratka.Datu reč neću pogaziti iako si ti čovek koga volim i uvek ću te voleti.Oduvek te volim.Ali naša ljubav je nemoguća i zabranjena,to i sam znaš",zatim brzo ode.
Ernesto je dobio poruku od Flor u kome mu zakazuje sastanak kod napuštene barake."Ne pada mi na pamet da idem,šta hoće,da me vrti oko malog prsta",mislio je.
Nikolas je čuo razgovor izmedju Dijega i Ane o testamentu i preneražen shvatio da Ernesto to radi da bi spasao imanje i porodicu od bankrota.Ušao je u sobu i usprotivio se tome.Dijego ga je uveravao da su Ernestova osećanja iskrena,ali je Nikolas insistirao da Antonija treba da zna istinu i sama odluči.
Antonija je osetila neko gušenje i odlučila da joj treba vazduha,pa je odlučila da prošeta kraj reke.Ernesto je video kada je izašla i pošao da pretura po njenoj sobi.Našao je gde je krila slike koje nije želela da ih ostali vide,Nikolasov portret,njen autoportret u suzama,Nikolas i ona zagrljeni...Našao je i dnevnik,počeo da ga čita i shvatio istinu.Pa njegov brat i Antonija su zaljubljeni jedno u drugo!Kako mu je to promaklo,pitao se,dok je osećao blagu ljubomoru.Onda sve vrati na svoje mesto i izadje.Setio se da mu je Flor poslala poruku.Odlučio je da se ipak sastane sa njom.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyWed 3 Jul 2013 - 20:42

Epizoda 37: Flor je već izgubila svaku nadu da će Ernesto doći.Postajalo je da bude hladnjikavo i polako je padao mrak,ali još uvek ga je čekala.Onda ga je ugledala,potrčala mu u susret i njih dvoje se zagrliše i poljubiše.
Nikolas je ipak odlučio da ispriča istinu Antoniji o Ernestovoj prosidbi,ali je nije našao.
Linares je primetio da nema Flor u kući pa je vikao na Beatris,koja se u sebi nervirala što zbog nerazumne ćerke,što zbog Linaresa.Požalila se Paolu da joj se vrti u glavi."Ovog puta nikakve trave nisam uzimala,ali sve me ovo već zamara.Nisam verovala da je Alehandro tako naporan".Paolo je zagrli,nasmeja se i reče:"Tek ćeš upoznati sva njegova lica,veruj mi".
Flor je sve ispričala Ernestu,kako ju je majka prevarila,kako je ispala glupa,kako je Linares tuče.Ernesto je video njene modrice,koje i pored sve šminke ipak nije uspela da sakrije."Platiće mi taj gad,kad tad,kunem ti se,Flor,ljubavi moja".Tad i on njoj ispriča pravu prirodu njegovog interesovanja za Antoniju."Zaista?Ali zar ne misliš da bi trebalo reći Antoniji istinu a ne ovako je lagati?",preneraženo upita Flor.Ernesto reče da je pomišljao na to,ali kako je pristala na brak,neće joj pominjati,da se ne bi predomislila.
Dijego je zabrinut jer je već kasno a nema ni Antonije ni Ernesta.
Antonija je naišla na Ernesta i Flor u trenutku kad su se opraštali zagrljajem i poljupcem.Prvo se iznenadila,a onda joj pade kamen sa srca i pomisli da je dobro što se ovo desilo,imaće dobar razlog da raskine veridbu.Tad je i oni spaziše.Ernesto se trgnu.Flor obori pogled."Smatraj da je naše venčanje otkazano.Nastavite ono što ste započeli",reče mirnim glasom i požuri nazad.
Kad je Flor stigla kući,Linares je toliko bio besan,odmah je odvukao u spavaću sobu i počeo da je tuče.Ovog puta Beatris to nije mogla da podnese.Ulete u sobu vičući na Linaresa da joj pusti ćerku.Medjutim,dobi udarac u lice i pade na pod.Tada udje Paolo i odvuče razjarenog Linaresa iz sobe.Flor zagrli majku.
Ernesto sustiže Antoniju,ali ona nije htela da ga sasluša.Tad joj on reče:"Moraš da se udaš za mene inače će imanje Linares a i svi mi sa njim propasti".Antonija zastade.Ovog puta će saslušati šta ima da joj kaže.
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptySun 7 Jul 2013 - 4:56

samo nastavi odlicno je!!!
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptySun 7 Jul 2013 - 20:39

Epizoda 38: Antonija je u neverici slušala šta joj Ernesto priča o testamentu njenog oca."Znala sam da Ernesto nije iskren i da se tu krije nešto drugo,ali nisam ni slutila ovako nešto.Mislila sam da samo želi da se inati Flor ili da je izbije iz glave",mislila je.
Beatris je opet osetila vrtoglavicu i osećala se slabo.Pomislila je da je Bog sada kažnjava za ono što je uradila Flor,pa joj sada šalje pravu bolest.
Nikolas se pita gde li su Antonija i Ernesto.Već je pao mrak.
A Ernesto i Antonija su se ćutke približavali kući."Ništa nećeš da kažeš?"upitao je.Ona mu reče:"A šta bi trebalo da kažem?Jasno je da je sve farsa i da si me iskoristio.Da ste svi hteli da me iskoristite jer ste svi znali za taj prokleti novac.Taj brak bi bio čisti promašaj."Ernesto se naljuti pa povišenim tonom reče:"Da,bio bi,zbog tebe pre svega,jer si prihvatila venčanje a zaljubljena si u drugog čoveka.Oženjenog.U moga brata."Antonija se iznenadi u početku,ali onda se pribere pa mirnim glasom reče:"Nemam čega da se stidim,ništa nisam uradila da bih mu rasturila brak koji odavno škripi.Da,volim Nikolasa oduvek.Prihvatila sam tvoju ponudu za brak jer me je onaj Rejes proganjao,jer sam mislila da ću tako zaboraviti Nikolasa...sve je to bila greška,odmah sam uvidela.Ali nisam ni slutila da se iza svega krije priča o novcu".Stigli su pred kuću.Antonija ulete unutra.Kad je videla sve na okupu,odjednom oseti neki prezir prema svima,ne reče ništa već se trkom uputi uz stepenice i zaključa u svoju sobu plačući.Ernesto podje za njom.Lupao je na vrata,ali nije htela da mu otvori,pa je posle nekog vremena poražen odustao.
Flor je presrećna što je izgladila sve sa Ernestom.Bilo joj je drago što ih je Antonija videla i što se neće udati za Ernesta,ali se pitala kako će Kontrerasovi izaći iz dugova.
Ernesto ispriča roditeljima i Nikolasu šta se dogodilo izmedju njega,Antonije i Flor.Nikolas krenu da se obračunava sa njim ali ih Dijego razdvoji."Ne brini,brate,nisam je povredio,rekla mi je da je prihvatila kako bi je onaj Rejes ostavio na miru",reče,ali odluči da ćuti o njenom priznanju da voli Nikolasa.
Nora je bila besna jer su je Kontrerasovi isključili iz rasprave,ali je slutila da je Antonija saznala za testament i sada izigrava uvredjenu osobu."Hmm?Možda se neće udati za Ernesta?To bi bilo dobro.Skinulo bi mi Reja sa vrata.A ako je saznala za testament,ova se nikad neće udati.Večito će misliti da je svi žele zbog toga",mislila je smejući se.
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyWed 10 Jul 2013 - 1:04

Odlicno samo nastavi!
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyWed 10 Jul 2013 - 8:41

Epizoda 39: Došlo je i jutro u kući Kontrerasovih.Antonija se nije pojavila na doručku,niti je htela da otvori svima koji su je zvali.I kad je Nikolas dolazio nije htela da otvori,mada je gotovo popustila."Da li je i Nikolas učestvovao u ovoj farsi",pitala se,"nemoguće da jeste,jer je bio najviše iznenadjen mojim pristankom.Delovao je ljubomorno...ne znam.Više ništa ne znam."Otvorila je vrata,ali Nikolas je već bio otišao.
Nora je došla kod Reja u kuću kako bi mu prenela novosti."Golupčići su se posvadjali.Izgleda neće biti ništa od venčanja,mada i ti nemaš neke šanse s obzirom da je Antonija saznala za testament pa će dobro razmisliti da li će se uopšte i udavati,haha.Dragi moj,ovu igru ćeš teško dobiti".Rej je grubo uhvati i prodrmusa.Zatim povika:"Ti mi samo nemoj govoriti šta mogu a šta ne.Dobro si se uverila svih ovih godina na šta sam sve spreman kad nešto želim da dobijem".Nora se izvuče iz njegovog grubog stiska i reče mu da je više nije briga šta on želi.
Paolo je odveo Beatris kod lekara jer joj je opet pozlilo.Nikolas je pregledao i rekao da nema nikakve sumnje da je u drugom stanju.Beatris se prenerazi."Ali,doktore,ja sam u godinama,kako..."nije ni mogla da završi pitanje.Nikolas mirno reče:"Tačno je da ste prešli četrdesetu,ali ste jaki i zdravi,i garantujem vam da će sve proći u najboljem redu".Paolo je bio oduševljen time.Već je pravio planove za budućnost."Kupićemo kuću u blizini imanja,imam dovoljno uštedjevine,a kod Linaresa imam dobar posao.Venčaćemo se pre nego što se dete rodi.Biće sve u redu,ne obaziri se na ogovaranja kojih će biti."Ali Beatris je još uvek bila u šoku i razmišljala je kako da to saopšti Flor.Takodje joj nije bilo pravo da se seli iz luksuza Linaresove kuće.
Ernesto se ušunjao u dvorište Linaresovih i iznenadio Flor."Ti si lud",rekla je,a onda su se poljubili.Ispričao joj je da se Antonija naljutila kada je saznala za pravu pozadinu braka koji joj je nudio."Verovatno će odustati a onda će Kontrerasovi izgubiti skoro sve".Flor ga zagrli pa reče:"Ne,Antonija će pristati,znam,iz zahvalnosti prema vama,koji ste bili dobri prema njoj sve ove godine i pružili joj dom.Pristaće."Ernesto je još jednom poljubi,pa zatim ode.
Kontrerasovi su večerali ćutke u trpezariji.Antonija opet nije sišla,što je najviše žalostilo Dijega i Anu.Ali onda su začuli korake.Antonija udje u trpezariju,pogleda sve redom,sede na svoje mesto i krenu sa večerom.Niko se nije usudio ništa da kaže,ali Antonija je u sebi donela odluku.
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyThu 11 Jul 2013 - 1:10

savrseno samo nastavi cekam te za ceznjom u srcu !!!
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 EmptyThu 11 Jul 2013 - 11:08

Bravo....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ostvareni san - KRAJ   Ostvareni san - KRAJ - Page 3 Empty

Back to top Go down

Ostvareni san - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next