|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 31 Mar 2013 - 7:56 | |
| Srednja ocjena Hrvatske je 7,33. Za koji minut Kipar. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 31 Mar 2013 - 7:59 | |
| Na redu je Kipar. Zemlja: Cyprus(Kipar) Pjesma: An Me Thimasai Izvođač: Despina Olympiou Kompozitor(i): Andreas Giorgallis Tekstopisac(i): Zenon Zintillis[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]Aν με θυμάσαι Για ό, τι έζησα ποτέ δεν μετανιώνω Για ό, τι αγάπησα συγνώμη δεν ζητώ Για όσα θέλω τη ψυχή μου απογειώνω Και για όσα μου ‘δωσες εγώ σε ευχαριστώ Αν με θυμάσαι Πες μου αν θα σε ξαναδώ Σε περιμένω Πάντα για σένα, θα ‘μαι εδώ Για όσα ένωσαν σε μια καρδιά τις δύο Για όσα νιώσαμε μαζί, σε νοσταλγώ Και θα υπάρχω στο πιο δύσκολο σου αντίο Στο πιο γλυκό απ' όσα είπες ''σ'αγαπω'' Αν με θυμάσαι Πες μου αν θα σε ξαναδώ Σε περιμένω Πάντα για σένα, θα ‘μαι εδώ Αν με θυμάσαι Γίνε ένα αστέρι φωτεινό Σαν πέφτει η νύχτα Να σε κοιτώ στον ουρανό Tekst na engleskom- Spoiler:
If you remember me
For all I have lived, I never have regrets For all I loved, I seek no pardon For all I want, I make my soul take off And for all you’ve given me, I thank you
If you remember me, Tell me if I will see you again I wait for you I will always be there for you
For all that united two hearts in one For all we felt together, I miss you And I will be there for your hardest goodbye For the sweetest “I love you” you’ve ever said
If you remember me Tell me if I will see you again I wait for you I will always be there for you
If you remember me Become a bright star As the night falls, for me to look at you in the sky
Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Danska. |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 31 Mar 2013 - 9:07 | |
| Sviđa mi se, ali nije nešto posebno, dobra je muzika i sve se uklapa, plus je šta ne pjeva na engleskom ali opet nešto fali i na rubu je da postane iritantna. Od mene 7.5 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 31 Mar 2013 - 9:24 | |
| Lijepa pjesmica,stvara lijepu atmosferu(drago mi je što ne pjeva na engleskom ) dokle odjednom ne postane preeedosadnaa. Ocjena: 7 |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 31 Mar 2013 - 21:46 | |
| Ničeg interesantnog nema u ovoj pesmi.Dosadno. Ocena 5 |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 31 Mar 2013 - 23:00 | |
| Umirujuća , lepršava pesma , dosadna u nekim delovima al opet sasvim solidna pesma . Grčki ovde baš lepo zvuči Ocena 6 . |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sun 31 Mar 2013 - 23:47 | |
| Slažem se sa LadyEstrella. Ocena:4
|
|
| |
Born like monster TVNovele Zavisnik
Broj postova : 962 Godina : 25 Fan-gif : Lokacija : In my bed :)
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 3:07 | |
| Fensi mi je pesmica,bas umirujuca Od mene 7... |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 3:14 | |
| Lepa pesma, svidja mi se, onako opsutajuca Ocena:7.5 |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 6:48 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 7:53 | |
| Srednja ocjena Kipra je 6,12. Za koji minut Danska. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 8:00 | |
| Zemlja: Denmark(Danska) Pjesma: Only teardrops Izvođač: Emmelie de Forest Kompozitor(i): Lise Cabble, Julia Fabrin Jakobsen, Thomas Stengaard Tekstopisac(i): Lise Cabble, Julia Fabrin Jakobsen, Thomas Stengaard[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]Only teardropsThe sky is red tonight we're on the edge tonight no shooting star to guide us Eye for an eye why tear each other apart please tell me why why do we make it so hard look at us now we only got ourselves to blame it’s such a shame How many times can we win and lose how many times can we break the rules between us only teardrops How many times do we have to fight how many times till we get it right between us only teardrops So come and face me now here on the stage tonight let’s leave the past behind us Eye for an eye why tear each other apart please tell me why why do we make it so hard look at us now we only got ourselves to blame it’s such a shame - tell me How many times can we win and lose how many times can we break the rules between us only teardrops How many times do we have to fight how many times till we get it right between us only teardrops What’s gone between us has come between us only teardrops What’s gone between us has come between us How many times can we win and lose how many times can we break the rules between us only teardrops How many times do we have to fight how many times till we get it right between us only teardrops Vaše mišljenje o pjesmi i ocjena od 1 do 10? Sutra u 21h Estonija. |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 8:40 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 8:48 | |
| Odlična muzika,odličan tekst,cura dobro pjeva,nastup dobar(malo podsjeća na Švedsku prošle godine,samo što je bolji),odlična pjesma,nema šta.Jedan od favorita definitivno Samo jedna mala kritika...ova muzika,mislim da je porijeklom iz Škotske ili Irske,pa mi glupo da slave na tuđi račun,al dobro Ocjena: 10 |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 9:10 | |
| Po drugi put slušam ovu pesmu i zvuči mi bolje nego kad sam prvi put slušala mada mi se i na prvu loptu dopala - a naterala sam se da je poslušam pre vremena jer sam pročitala u novinama "Bosonoga Emmelie favorit na Evroviziji" pa me je zanimalo šta je tu specijalno i ona super peva bar gledano po ovoj pesmi i sviđa mi se njen opušteni nastup ja volim takve (kao Loreen prošle godine) nehajne . Ocena 8 ili 9 aj 9 . |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 10:16 | |
| Ocjena:9 pjesma je dobra.... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 12:18 | |
| I ja ću kao Ejpril da dam ocenu 9. Opet sam preskočio zemlju-Kipar.... |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Mon 1 Apr 2013 - 20:50 | |
| Ova pesma se za sada pominje kao najveći favorit,mada je moguće da prodje i kao Azerbejdžan pre par godina sa pesmom Drip Drop,bila je najveći favorit,a plasman sedmo mesto. Na prvo slušanje mi se dopala,ali posle više slušanja...pokušava da bude kao Šakira(koju inače nešto ne gotivim,ali da je ona pevala ovu pesmu,to bi bilo kudikamo bolje).Definitivno,nema energiju za ovu pesmu,suviše mlako. Ocena 8,jer je ipak jedna od boljih pesama ove godine. |
|
| |
Born like monster TVNovele Zavisnik
Broj postova : 962 Godina : 25 Fan-gif : Lokacija : In my bed :)
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 2 Apr 2013 - 1:32 | |
| Simpaticna mi je pesma - 9 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 2 Apr 2013 - 1:41 | |
| - LadyEstrella wrote:
- Ova pesma se za sada pominje kao najveći favorit,mada je moguće da prodje i kao Azerbejdžan pre par godina sa pesmom Drip Drop,bila je najveći favorit,a plasman sedmo mesto.
Na prvo slušanje mi se dopala,ali posle više slušanja...pokušava da bude kao Šakira(koju inače nešto ne gotivim,ali da je ona pevala ovu pesmu,to bi bilo kudikamo bolje).Definitivno,nema energiju za ovu pesmu,suviše mlako. Ocena 8,jer je ipak jedna od boljih pesama ove godine. Safura sa Drip Drop je osvojila 5.mjesto. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 2 Apr 2013 - 2:43 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Safura sa Drip Drop je osvojila 5.mjesto. svejedno,5,6,7,nije toliko bitno,već da je pre takmičenja važila za prvog favorita,a nije bila ni medju prve tri.
Last edited by LadyEstrella on Tue 2 Apr 2013 - 2:49; edited 2 times in total |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 2 Apr 2013 - 2:47 | |
| Moj favorit. Fali jos nesto da bi bilo olično. Ocena:9 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 2 Apr 2013 - 6:41 | |
| - LadyEstrella wrote:
- ELIZABET Y WILLIAM wrote:
Safura sa Drip Drop je osvojila 5.mjesto. svejedno,5,6,7,nije toliko bitno,već da je pre takmičenja važila za prvog favorita,a nije bila ni medju prve tri. Znam,sjećam se te godine je i Izrael važio za favorita,pa je završio čini mi se 14.Eto koliko evrovizija može bit neprevidiva. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 2 Apr 2013 - 6:53 | |
| Meni je ovo prejako Najbolja pesma do sad Ocena:9 |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Tue 2 Apr 2013 - 7:57 | |
| Srednja ocjena za Dansku je 9,11. Sad će Estonija. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurovision Song Contest | |
| |
|
| |
|