| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 9:44 | |
| |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 9:49 | |
| Viki,je l' bila ova epizoda sa tvog avatara i fan-gifa? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 9:52 | |
| Da jeste sinoc je bilo |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 9:54 | |
| Aaaaaaaa daj link,zaboravila sam da odgledam,a na leptirici nesto nece. |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 9:54 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ove duso, znas da mene mozes pitat. Nacu ti svaki moguci link, za ovakvu epizodu. |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 9:58 | |
| Hvala Vikice,ali link nesto nece. Nije bitno,drug snima,pogledacu u ponedeljak. Bitno je da sam nasla ovaj link [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 9:59 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 10:01 | |
| A sa tom muzikom je bolje EPIC |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 10:02 | |
| Lakse mi je sam prevodom,mada vecinu razumem, Razumela onaj razgovor Damona i Elene U ovom klipu [You must be registered and logged in to see this link.] duse Kako ti se cini ova pesma od EO? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 10:11 | |
| Imas i na filmovin sa prevodom. [You must be registered and logged in to see this link.]Sa Dadom jel ? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 10:12 | |
| Ma nema veze Ali zao mi je Stefana |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 10:14 | |
| Odlicna je sa Dadom, ako mislis iz potpisa ti ? Meni ne, tako je postao idiot |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 10:15 | |
| Da,sa Dadom. A ovo nema veze je bilo za epizodu Pa da,ali ipak. On stvarno voli Elenu. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 10:16 | |
| Molim te mi reci da su DE spavali zajedno i da nije bila halucinacija |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 10:17 | |
| Tvoj fan gif Da voli je dok je covjek, kao vampira ne misli da je cudovista. Odlicna ljubav hehe Nije valjda imaju za sledecu ep neki spojleri, Damon kao prica nije ovo san bio. Ona se smije kao ne. tako sam citala, a Stefic ce ga napast bla bla bla. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 10:30 | |
| ej ima li kod tebe snjega ? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 11:14 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 11:17 | |
| - dervisevic fata wrote:
- ej ima li kod tebe snjega ?
Nema, kod tebe ? - Don Pio wrote:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Moja duša.. Jao prelijepa je. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 11:19 | |
| |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 11:27 | |
| pa zar jedino ja uzivam u carima zime ? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 11:28 | |
| - dervisevic fata wrote:
- pa zar jedino ja uzivam u carima zime ?
Nažalost...I ja bih sneg.. |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 11:54 | |
| - Don Pio wrote:
- Da...Ja bih je ljubio...Ko šećer je...
[You must be registered and logged in to see this link.] Haha - dervisevic fata wrote:
- pa zar jedino ja uzivam u carima zime ?
Nesmeta ni meni snijeg, ali snijeg. Ne volim onaj sto kada hodam sva mokra i prljava budem. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 11:55 | |
| Vikica ne voli bljuzgavicu... |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 12:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 30 Nov 2012 - 12:02 | |
| - Don Pio wrote:
- Vikica ne voli bljuzgavicu...
Ne volim, sva budem mokra. - dervisevic fata wrote:
- ne volim ni ja taj .....
Ko voli bgt, ja volim vidjeti onako bijelo sve aaaj ^^ |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
| |
|
| |