| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|
|
Author | Message |
---|
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 23 Oct 2012 - 5:18 | |
| Ljubice,lijep avatar Inace,jesi li cula za knjigu "Fifty shades of Grey"? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 23 Oct 2012 - 9:04 | |
| - Don Pio wrote:
- Umeš da igraš?
Da. - Rose ♥ wrote:
- Ljubice,lijep avatar
Inace,jesi li cula za knjigu "Fifty shades of Grey"? Draga moja, ma najdraza hvala ti. A nisam. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 23 Oct 2012 - 10:58 | |
| Da li bi meni odigrala trbušni ples? |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 23 Oct 2012 - 21:35 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 24 Oct 2012 - 9:37 | |
| - Don Pio wrote:
- Da li bi meni odigrala trbušni ples?
Sto ne. - dervisevic fata wrote:
- jedan od omiljni mojih parova
[You must be registered and logged in to see this link.] Meni omiljeni Turski par. I jedan od omiljenih od svih. I adore njih. Savrsenstvo. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 24 Oct 2012 - 9:40 | |
| A da li bi želela da plešemo tango? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 24 Oct 2012 - 11:25 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 24 Oct 2012 - 11:29 | |
| Joj luče moje.....
Viki Vildana Vikice....
Šta radiš ovih dana?Vama je u petak praznik? |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 24 Oct 2012 - 20:53 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 26 Oct 2012 - 10:41 | |
| znas li da ce se Ljubav i kazna poslije Asi reprezirati na Doma TV ? ja se radujem prvoj sezoni ... |
|
| |
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 26 Oct 2012 - 23:33 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 27 Oct 2012 - 8:16 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 27 Oct 2012 - 9:51 | |
|
Last edited by Don Pio on Mon 29 Oct 2012 - 9:51; edited 1 time in total |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sun 28 Oct 2012 - 10:07 | |
| Dušicee,jednostavno ti se moram javiti jer imam osjećaj da nismo pričale 1000 godinaa! I nova sezona je, i Jopi je počela gledati 1. sezonu i Stelena je fannn, Lea je team Originals i Klaus, i nemam nikogggg s kim bi pričala ovako o Deleniiiiiii, i fali mi to:( |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 29 Oct 2012 - 11:37 | |
| - Don Pio wrote:
- Voliš Murata?
[You must be registered and logged in to see this link.] Da. Sta je to haha ? - Miaa_____♥ wrote:
- Dušicee,jednostavno ti se moram javiti jer imam osjećaj da nismo pričale 1000 godinaa!
I nova sezona je, i Jopi je počela gledati 1. sezonu i Stelena je fannn, Lea je team Originals i Klaus, i nemam nikogggg s kim bi pričala ovako o Deleniiiiiii, i fali mi to:( Ljuubaaviii moja, miss u so much. Jao vidjela sam da je Stelena, wait tek je na pocetku. Sigurna sam da ce promjeniti misljenje Jao ja sam DE sa mnom uvijeeek mozes :$ Pocela je i svidja mi se pocetak, tebi ? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 29 Oct 2012 - 12:11 | |
| Murat i Beren Saat kao par? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 30 Oct 2012 - 0:08 | |
| Voljela bi ih vidjet skupa. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 30 Oct 2012 - 0:29 | |
| A Muratubu? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 30 Oct 2012 - 9:52 | |
| Uopce mi se ne dopadaju skupa. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 30 Oct 2012 - 10:00 | |
| |
|
| |
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 30 Oct 2012 - 11:44 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Don Pio wrote:
- Voliš Murata?
[You must be registered and logged in to see this link.] Da. Sta je to haha ?
- Miaa_____♥ wrote:
- Dušicee,jednostavno ti se moram javiti jer imam osjećaj da nismo pričale 1000 godinaa!
I nova sezona je, i Jopi je počela gledati 1. sezonu i Stelena je fannn, Lea je team Originals i Klaus, i nemam nikogggg s kim bi pričala ovako o Deleniiiiiii, i fali mi to:( Ljuubaaviii moja, miss u so much. Jao vidjela sam da je Stelena, wait tek je na pocetku. Sigurna sam da ce promjeniti misljenje Jao ja sam DE sa mnom uvijeeek mozes :$ Pocela je i svidja mi se pocetak, tebi ?
I ti menii faliis,basbaaaas se nismo dugo cule:/ Da vidis kako tumblra stelenu naveliko,dashboard mi se puni njimaa:O I jesi vidjela promo za sljedecu epkuu? Aaaaaaa ne mogu doocekaat.jel ti gledas onako onlajn live ili tek u petak? I kako si mi ti inace:)? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 30 Oct 2012 - 23:39 | |
| - Don Pio wrote:
- A tebe i mene?
Da sam glumica sto ne. - Miaa_____♥ wrote:
- ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Don Pio wrote:
- Voliš Murata?
[You must be registered and logged in to see this link.] Da. Sta je to haha ?
- Miaa_____♥ wrote:
I nova sezona je, i Jopi je počela gledati 1. sezonu i Stelena je fannn, Lea je team Originals i Klaus, i nemam nikogggg s kim bi pričala ovako o Deleniiiiiii, i fali mi to:( Ljuubaaviii moja, miss u so much. Jao vidjela sam da je Stelena, wait tek je na pocetku. Sigurna sam da ce promjeniti misljenje Jao ja sam DE sa mnom uvijeeek mozes :$ Pocela je i svidja mi se pocetak, tebi ?
I ti menii faliis,basbaaaas se nismo dugo cule:/ Da vidis kako tumblra stelenu naveliko,dashboard mi se puni njimaa:O I jesi vidjela promo za sljedecu epkuu? Aaaaaaa ne mogu doocekaat.jel ti gledas onako onlajn live ili tek u petak? I kako si mi ti inace:)? Ma SE meni uopce nema neku zanimljivu pricu, tj kao i svaka sapunica zajedno od pocetka. I sada kao fanovi oni moraju ostat skupa, ma daj ne volim uopce vise takve price. Daj nesto zanimljivo, nestogdje necu zijevat dok gledam haha. Jesam i ja jedva cekam, DE ep. 4 DE ples, I can't wait. Kako kada, ako nekada uspijem docekat budna gledam navecer. A do sada sam svaku sezonu tako- A nisam lose draga. Ti meni ? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 31 Oct 2012 - 1:04 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 31 Oct 2012 - 11:13 | |
| Bit ce ovo epizoda za pamcenje,ako nista drugo onda za delena fanove<3 a ja sam okej,na sto straana,pusta ispitivanja,testovii,pa ostale obveze,pa jos dizanje u rano jutro ughh,to mrzim najvisee,ali eto,ide nekako(: Ima nesto novo kod tebe? |
|
| |
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 31 Oct 2012 - 14:17 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
| |
|
| |
| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|