| Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) | |
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Sat 22 Sep 2012 - 9:39 | |
| - Quote :
- Ali je vlasnik male trgovine i veliki ženskaroš. Kada upozna Gözde, prelijepu kćerku bogatog industrijalca, čini se da je došlo vrijeme da se Ali konačno smiri. Međutim, situacija se komplicira kada Ali sazna da Gözdein otac želi srušiti njegovu trgovinu i na tom mjestu sagraditi moderni šoping centar.
Ali (Tolgahan Sayisman) je sin vlasnika trgovine i nezasitni ženskar, za kojeg se činilo da nikada neće naći ‘onu pravu’, jer su njemu žene samo predmet užitka i zabave. Kada upozna Gozde (Bergüzar Korel), kći bogatog industrijalca, njegov se pogled na žene promijeni, no pitnje je je li ta promjena izazvana trenutačnom zaluđenošću prelijepom ženom ili je došlo vrijeme da se Ali konačno smiri. Međutim, situacija se zakomplicira kada Ali sazna da Gozdin otac želi srušiti njegovu radnju i na tom mjestu sagraditi moderni shopping centar. Hoće li Ali popustiti pred pritiscima moćnika ili će njihova ljubav pobijediti i svladati sve prepreke? Hoće sli se ipak Ali vratiti starom životu i potražiti sreću ili zaborav u društu neke druge ljepotice, koja mu neće donositi toliko problema?
U ovoj odličnoj romantičnoj komediji vidjet ćemo planetarno popularnu zvijezdu turske sapunice "1001 noć" Bergüzar Korel, poznatu po ulozi prekrasne Šeherezade, i Tolgahana Sayismana, poznatog turskog manekena, televizijskog voditelja i glumca, koji je vodio je the Best Model Of the World 2004. godine.
|
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Sat 22 Sep 2012 - 10:02 | |
| Ovaj sam film gledala na Rtl 2 .... nije los citala sam da ce Hayat emitovati turske filmove bas mi je krivo sto nemam taj program |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Sat 22 Sep 2012 - 10:18 | |
| Ovaj mi je def omiljeni Turski film. Pa to sam gledala na HAYAT. |
|
| |
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Sat 22 Sep 2012 - 23:14 | |
| Gledala sam ovaj film odlican je moj omiljeni turski film |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Sun 23 Sep 2012 - 2:57 | |
| i meni takodjer, pravo dobar film. Njih dvoje su idealni skupa, nadam se da ce biti zajednicka serija. |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Sun 23 Sep 2012 - 3:41 | |
| I ja isto se nadam da ce glumeti u nekoj seriji zajedno,imaju odlicnu hemiju.Rado bi ih gledala u nekoj seriji |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Sun 23 Sep 2012 - 10:34 | |
| I ja isto ona mi je ovdje preelijeeepa A teek on uuh ^^ u Polje Lala mi nije bio nesto kao ovdje. |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Mon 24 Sep 2012 - 3:18 | |
| Da bas je lepa a on je ovde bas sladak,mozda je lepsi ovde jer je bio mladji nego sada u Polju lala |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Mon 24 Sep 2012 - 3:26 | |
| Pa da, ali sam se pravo nasmijala kako je smotan a i sladak. |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Mon 24 Sep 2012 - 5:47 | |
| Mnogo je simpatican,obozavam takve likove |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Mon 24 Sep 2012 - 8:06 | |
| I ja isto. odmah da ti kazem preelijep avatar imas. |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Mon 24 Sep 2012 - 22:15 | |
| Hvala,morala sam nisam mogla da odolim |
|
| |
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) Sun 14 Oct 2012 - 11:11 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) | |
| |
|
| |
| Igra ljubavi (Ask Geliyorum Demez 2009 ) | |
|