Odgledao do 65. epizode (sve do sada emitovane) i vidim da dugo nisam ostavio neki duzi komentar, pa hajde sada...
Prvo, onaj Ernesto Laguardia je toliko loš da jedva izdržim da odgledam scenu u kojoj je on. Ni lik mu nije ništa bolji, tako da za njega čista 0.
Onda, Edmundo i Lucero su toliko loš par... nisam video gori dosta dugo.
Pohvaliću Artura Carmonu, jer mi je ranije bio jako iritantan, a ovde sasvim solidno glumi, a i lik Pola mu je legao. Što se tiče Victorie Ruffo (Refugio) ona ostaje kraljica suza... ne menjamo je! I samo se nadam da će njih dvoje već jednom da budu zajedno...
Da nije Olge i Patricia, ova serija bi bila toooliko dosadna. Oni su genijalni! Ni jedna scena sa njima mi nije dosana, svaka čast!
Julieta (Maribel Guardia) mi se čini kao da samo popunjava minute u seriji... ništa se oko nje specijalno ne dešava, a gluma joj je sasvim zadovoljavajuća.
E, Nachito i njegova devojk su slatki... Mada im gluma nije jača strana. Ispali su strašno glupi u ovoj 65. epizodi, kada su naseli na priče one dvojice.
Nekako se radnja vrti jedno te isto od početka, ali kao što sam već rekao skroz gledljiva serija. Entrada... I da, nije bilo avance-a sad na kraju epizode!
Idemo dalje...