Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Ja to tako Sat 8 Sep 2012 - 1:39 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Voditelj: Ivana Baltić Trajanje: 45 Da li postoji razlika izmedju nečije slike u medijima i privatno? Da li poznati uživaju više od običnih ljudi i kako? Koje praktične savete za bolji život nam mogu dati stručnjaci? Ovaj zabavni talk show koji se gleda u dahu, u sezoni 2012/2013, ugostiće zvezde koje retko pričaju za medije. Sledeći želje gledalaca emisija će se baviti stilom života poznatih, koji će kuvati, ići na pijacu ili u noćni provod… i pričati o svojim navikama, porocima i načinima opuštanja. Svoje mesto u fotelji kod Ivane Baltić zauzeće i najveći sportski, muzički ili glumački talenti dok će savete za jednostavniji i bolji život davati i poznati i stručnjaci iz raznih oblasti. U trećoj sezoni ekipa emisije”JA TO TAKO” biće i Vaše oči i uši na nekim od dogadjaja koji Vas je najviše interesovao, a tri najzanimljivija pitanja gledalaca postaviće gostima u studiju. |
|
Maja33 TVNovele VIP član
Broj postova : 3921
| Subject: Re: Ja to tako Fri 5 Apr 2013 - 7:03 | |
| Zanimljiva su pitanja,mislim na opis emisije.Ja to tako-ok je takodje kao i za Pink Target. |
|