Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Savrsen minut Wed 29 Aug 2012 - 0:30 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Ukoliko volite da se igrate, ako ste brzi i spretni ovaj kviz šou je idealna šansa da osvojite milion dinara. Kada su u igri šolje,kašike, loptice, knjižice i drugi kućni inventar, predmeti i namirnice, sve deluje jednostavno. Ali da li je tako lako ako igra traje svega jedan minut? Takmičari imaju samo jedan minut da reše zadatke koji od njih zahtevaju baratanje stvarima koje obično imamo u svom domaćinstvu. Svaki uspešno rešeni zadatak donosi unapred određenu, veoma primamljivu novčanu nagradu i uvodi takmičara u sledeću igru. Prelazi se sa jednog nivoa igara na sledeći, mnogo teži, dok sa težinom zadataka raste i novac koji takmičar osvaja. Na putu do milion dinara takmičare čeka 10 igara koje moraju uspešno završiti, a nakon 1. i 5. igre očekuju ih zagarantovane sume od 5 000, odnosno, 100 000 dinara. Izazovi su prilično laki i gotovo svako od nas bi ih mogao rešiti da ne postoji vremensko ograničenje. Ipak, s obzirom da se igra mora okončati za jedan minut, presudni faktori uspeha postaju brzina i spretnost. Voditelj: Srđan Karanović |
|
MISA TVNovele Dizajner
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
| Subject: Re: Savrsen minut Sun 23 Dec 2012 - 4:06 | |
| Nema više. Voleo sam da gledam. |
|
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Savrsen minut Thu 10 Jan 2013 - 11:18 | |
| - MISA wrote:
- Nema više.
Voleo sam da gledam. |