Guest Guest
| Subject: Tačno 1 Tue 28 Aug 2012 - 23:50 | |
| Radnim danima u 13h na PRVOJTačno 1Informativni, zabavni i kontakt program – sve u jednoj emisiji.Jednočasovna kolažna emisija, koja će se emitovati radnim danima, sastavljena je od vesti, zanimljivih ljudskih priča, i potresnih i zabavnih, izveštaja sa premijera, koktela, koncerata, zabava, priča o životima domaćih i svetskih javnih ličnosti. U studiju Prve gostovaće stručnjaci, sociolozi, psiholozi, glumci, sportisti, pevači, svako ko je tog dana u centru pažnje i ko ima šta da kaže o aktuelnoj temi emisije. Gledaoci će imati prilike da čuju i savete koji će im olakšati svakodnevni život, a osim što će se informisati i zabaviti biće i nagrađeni, jer je jedan od segmenata emisije i nagradni kviz. Kroz "TAČNO 1" vode nas Ivana Gajica, Aleksandra Janić, Sanja Radan, Zoran Mihajlović, Danijela Pantić i Srđan Ilić. Urednica: Irena Popović-Jarčov Produkcija: Prva |
|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Tačno 1 Tue 28 Aug 2012 - 23:51 | |
| Odlicna emisija! |
|
Guest Guest
| Subject: Re: Tačno 1 Tue 28 Aug 2012 - 23:52 | |
| Ne pratim... |
|
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Tačno 1 Wed 29 Aug 2012 - 0:20 | |
| |
|
| Subject: Re: Tačno 1 Wed 26 Dec 2012 - 7:07 | |
| |
|
| Subject: Re: Tačno 1 Wed 26 Dec 2012 - 7:08 | |
| |
|
| Subject: Re: Tačno 1 Thu 27 Dec 2012 - 9:07 | |
| |
|
Maja33 TVNovele VIP član
Broj postova : 3921
| Subject: Re: Tačno 1 Fri 22 Feb 2013 - 7:13 | |
| Ponekad pratim(kad stignem). |
|
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tačno 1 Mon 4 Nov 2013 - 10:13 | |
| "Tačno po receptu"
U kulinarskom segmentu emisija "Tačno 9" i "Tačno 1" uz Tamaru Grujić učestvuju ljudi koji kuvaju iz ljubavi. Na samom početku serijala, gosti Tamare Grujić bili su ambasadori i njihove supruge koji žive u Srbiji. Otkrivali su nam tradicionalna jela zemalja iz kojih dolaze. Sada nam kuvaju poznata lica sa malih ekrana, voditelji popularnih emisija Prve televizije. Saznajte za koje specijalitete su eksperti. |
|
| Subject: Re: Tačno 1 Fri 6 Dec 2013 - 2:56 | |
| |
|
Maja33 TVNovele VIP član
| Subject: Re: Tačno 1 Sat 15 Feb 2014 - 8:14 | |
| Bojana Janković novo lice emisije "Tačno 1"Popularno TV lice Bojana Janković ponovo će se naći ispred objektiva kamere i to kao voditeljka emisije „Tačno 1“ koja se emituje svakog radnog dana na Prvoj srpskoj televiziji. [You must be registered and logged in to see this image.]Nakon određene medijske pauze koja je usledila zbog drugačijih poslovnih izazova i porodičnih obaveza, Bojana je odlučila da se vrati svojoj prvoj ljubavi – televiziji. Ona će se već od ponedeljka, 17. februara priključiti voditeljskom timu i smenjivati sa koleginicama Tamarom Grujić, Sanjom Radan i Ivanom Gajicom. U jednočasovnoj emisiji one nam svakog dana predstavljaju najzanimljivije ljudske priče i pikantne detalje sa premijera, koktela, koncerata, zabava. Gledaoci kroz ovu kolažnu formu imaju priliku da čuju i savete koji im olakšavaju svakodnevni život i informišu se o svim aktuelnim događajima u zemlji i svetu. „Dolazak na TV Prva za mene predstavlja veliku čast i zadovoljstvo, i šansu da budem deo jednog tima, kome želim da doprinesem, svojim iskustvom i znanjem, da ostane kao i do sada - najbolji. Povratak novinarstvu, mojoj, na prvom mestu, ljubavi, pa tek onda profesiji, nije slučajno. To je posledica ogromne želje da radim ono što me najviše ispunjava, čini srećnom i profesionalno izaziva. Srećna sam da je upravo TV Prva moj novi dom, i da od tima profesionalaca sa kojima imam čast da sarađujem, imam mnogo toga i da naučim. Biti deo tima TV Prva je i velika odgovornost, stoga ću dati sve od sebe da opravdam ukazano poverenje“, rekla je Bojana. Bojana ima dugogodišnje TV iskustvo. Karijeru je počela na BK televiziji, a potom je vodila i uređivala emisije različitih formi na Metropolisu i Pink TV. Oprobala se i u vodama PR-a na projektima kao što su evropske integracije i zaštita životne sredine ali, kako sama voli da kaže, najbolje se oseća na televiziji, jer je to ono što je ispunjava i gde se oseća na svom terenu. Ova dama je diplomirala na Fakultetu političkih nauka i završila specijalističke studije i master iz oblasti terorizma i organizovanog kriminala. |
|