REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Epizode [ 005/***]

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429
Godina : 29

Epizode [ 005/***] _
PostSubject: Re: Epizode [ 005/***]   Epizode [ 005/***] EmptyTue 14 Aug 2012 - 11:24

PRVA EPIZODA
ღJacqueline Bracamontesღ: Dragi moj ,zaista ne znam šta se dešava sa našom Fan de Portirroni u poslednje vreme. Odlazi od kuće kasno uveče,dolazi ujutru. U kakvo li je to društvo upala, o moj Bože? Gde sam pogrešila kad sam je vapitavala?

Don Pio: Ma ne sekiraj se bre. Zar nije rekla kad je maturirala pre par meseci da će se truditi da pronadje posao? Rekao sam joj da ja zaista nemam novca za njene krpice i da će od sada morati sama da ih kupuje,pa se sigurno zaposlila negde.

ღJacqueline Bracamontesღ: Ali kakav je to posao koji se obavlja noću? Mora da je dobro plaćen. Ali šta bi joj falilo da se zaposlila u kafani,kao njena sestra ELIZABET Y WILLIAM? Radila bi preko dana i ne bih ja ovoliko brinula. Evo,7 je sati a nje još nema.

Don Pio: Sad će ELIZABET Y WILLIAM da ustane,pa ću da je pitam gde joj je sestra i šta radi.

Fan de Portirroni se vrti oko šipke u striptiz baru. Mušterija joj ubacuje 50 evra u podvezicu.
Fan de Portirroni: Hvala šećeru.

ELIZABET Y WILLIAM ustaje i ulazi u dnevnu sobu.

ELIZABET Y WILLIAM: Dobro jutro! Vidim,sestrin krevet je još uvek namešten i prazan. Nije se još vratila?

Don Pio: Nije. Baš sam planirao da te pitam gde bi mogla da bude.

ELIZABET Y WILLIAM: Rekla mi je da se zaposlila kao recepcionarka hotela Hajat i da stalno radi noćnu smenu.

Don Pio: Eto ženo,rekao sam ti da ne brineš uzalud. Vidiš da je sve u redu.

ღJacqueline Bracamontesღ: Ali mogla je jednostavno i nama da kaže. Već tri noći oka nisam sklopila. Nego kćeri,kada planiraš da se udaš za Mstefana? U četvrtom si mesecu trudnoće.

ELIZABAT Y WILLAM: Mislila sam da vas iznenadim pozivnicama za nedelju dana,ali vučete me za jezik i reći ću vam. Svadba je zakazana za dve nedelje.

ღJacqueline Bracamontesღ: Konačno neka lepa vest! Da ti ne čestitamo unapred...

Mstefan je u dnevnoj sobi svoje vile i trudi se da obraduje majku koja već zna šta će da joj kaže.

Mstefan: Majko,moram da te obradujem! Postaćeš svekrva za dve nedelje,a za pet meseci i baka.

EJPRIL: Kome ću postati svekrva? Onoj uličarki kojoj je životni cilj da se obogati udajom za milionera? To ne dolazi u obzir! Neću to dozvoliti!

Mstefan: Ali nije ona takva! Rekla mi je da će nastaviti da radi u kafani iako sam ja protiv toga. Ne želi da postane beskorisna udajom za mene.

EJPRIL: To priča samo kako bi se ti sažalio na njenu sudbinu konobarice i brže-bolje je izvukao iz te rupe. Ne budi naivan.

Mstefan: A ti ne budi toliko zla! Zar ću ja doživotno zbog tebe biti neženja? Zar će večito zbog tebe ispadati da iskorišćavam siromašne devojke?

EJPRIL mu udara šamar.

ELIZABET Y WILLIAM ulazi u kafanu. U kafani je čeka pijani *Stefy*.

*Stefy*: Ribetino moja! Dodji ovamo i ugrej mi krilo. Ledeno je i nikako da ga neko ugreje otkako si sa onim milionerom u vezi.

ELIZABET Y WILLIAM: Ne samo da smo u vezi,nego ćemo se i venčati za dve nedelje. Zamolila bih te da me ostaviš na miru jer sam trudna.

*Stefy*: Ohoho,znači postaću otac?

ELIZABET Y WILLIAM: Naravno da nećeš. Dete ne može biti tvoje jer sam sa tobom poslednji put spavala pre godinu dana. Da malo manje piješ,setio bi se datuma našeg raskida.

*Stefy*: Tačno,da malo manje pijem.

Obraća se flaši.

Ti si krivac moje nesreće! Ti si kriva što ću doživotno patiti za svojom jedinom ljubavlju.

Baca punu flašu svom snagom i pogadja ELIZABET Y WILLIAM u stomak,koja leže na pod i koja počinje da krvari.

Neee! Konobar,brzo zovi hitnu pomoć!

Fan de Portirroni silazi sa šipke i ulazi u kancelariju svog gazde.

FanSte Pall Mall: Mačko,koliko si uzela večeras?

Fan de Portirroni: 200 evrića. Obećavam ti da ću se u naredne dve nedelje potruditi i više da uzmem za jednu noć ukoliko budeš obavio ono što sam te zamolila.

FanSte Pall Mall: Uf,pa to i nije baš tako jednostavno.

Fan de Portirroni: Ja sam ti rekla,a ti vidi šta ćeš. Usluga za uslugu: Ti meni ubij sestru pred venčanje i time mi obezbedi udaju za Mstefana ,a ja ću tebi doživotno biti ljubavnica i zaradjivaću ti hiljade i hiljade evra mesečno.

FanSte Pall Mall: Stefy,donesi nam šampanjac i pobrini se da nas niko ne uznemirava...

KRAJ PRVE EPIZODE

Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Epizode [ 005/***] _
PostSubject: Re: Epizode [ 005/***]   Epizode [ 005/***] EmptyTue 14 Aug 2012 - 11:30

DRUGA EPIZODA

Hitna pomoć je ispred kafane. *Stefy* zajedno sa bolničarem na nosilima nosi uplakanu ELIZABET Y WILLIAM i ubacuje je u kombi hitne pomoći.
ELIZABET Y WILLIAM: Pusti me! Ostavi me,psihopato! Ne želim u bolnicu! Ne želim da živim više!

*Stefy*: Ali ljubavi,bilo je slučajno! Ne znam stvarno na koji način da ti se izvinim...

ELIZABET Y WILLIAM: Ne zovi me ''ljubavi''! Ne postoji način na koji možeš da mi se izviniš! Ovo ti nikada u životu neću oprostiti! Ostala sam bez jedine svetle tačke u svom životu-deteta.

*Stefy*: Možda i nisi! Videćemo šta će reći doktor.

U tom trenutku nailazi Mstefan sa buketom ruža u ruci.

Mstefan: Šta se ovo dešava? Ljubavi,šta ti se desilo?! *Stefy*,prokletniče,šta ti radiš ovde?

ELIZABET I WILLIAM: Ostali smo najverovatnije bez ploda naše ljubavi. Ne,ja ne želim da živim više! Ubila bih i sebe i ovog skota ovde kad bih mogla da ustanem iz ovih glupih nosila!

Mstefan udara pesnicom *Stefy*-ja,koji pada na zemlju.

Mstefan: Gubi se odavde! Potrudiću se da dobiješ otkaz iako si mojoj majci mnogo drag!

Fan de Portirroni stiže kući.
Don Pio: Konačno si stigla! Je l' znaš da majka nije spavala celu noć, da je brinula?

Fan de Portirroni: Pa šta da radim? Takav mi je posao.

ღ Jacqueline Bracamontes ღ: Mogla si bar da nam kažeš da si se zaposlila,i to ni manje ni više-u Hajatu.

Fan de Portirroni: Htela sam da vas iznenadim kad primim prvu platu,a taj dan je došao. Pogledajte šta sam vam sve kupila!

Don Pio: Jao,pa hvala ti kćeri. Kao da si znala da su mi bili potrebni novi štapovi za pecanje.

ღ Jacqueline Bracamontes ღ: Šešir koji sam oduvek želela da imam! Puno ti hvala. Nego,večeras dolaze u Beograd vaše sestre Dulce Princess i Angel_Perroni sa tetkom Maite es mi princesa iz SAD-a. Najpre će da se smeste u Hajatu,jer u ovom kućerku nema slobodnih soba da bi bile kod nas. Trudi se da ih što ljubaznije ugostiš.

Fan de Portirroni(u sebi): Proklete bile!

*Stefy* sa modrim okom ulazi u vilu Mstefana i EJPRIL.
EJPRIL: Baštovančiću moj dragi,pa šta ti se desilo?

*Stefy*: Umalo glavu da izgubim zbog tvoje mržnje prema tvom,sada već pokojnom unuku. Sin ti je lud! Ali sam se bar osvetio onoj prokletnici koja me je ostavila kao da sam djubre.

EJPRIL: Znači,obavio si ono što sam ti naredila? Nadam se da će Mstefan otkazati svadbu. Za to ćeš dobiti dvostruku nagradu!

*Stefi*(kao začudjeno): Dvostruku?

EJPRIL: Kao i uvek-novčano i u naturi. Dodji ovamo,baštovančiću moj.

*Stefy*(u sebi): Ajoj,bljak!

ELIZABET Y WILLIAM leži u bolničkoj postelji. Pored nje su Mstefan i doktorka Triunfo del Amor koja je pregleda.

Mstefan: Za koji minut ćemo saznati šta je sa bebom. Biće sve ok,samo se ne sekiraj.

ELIZABET Y WILLIAM(uplakano): Kako da se ne sekiram? Plod naše ljubavi je možda ubijen!

Doktorka Triunfo del Amor završava sa pregledom.

Triunfo del Amor: Nažalost,izgubili ste bebu i više nikada nećete moći da ostanete u drugom stanju.

ELIZABET Y WILLIAM i Mstefan: Neee!

Maite es mi princesa sa svoje dve kćerke ulazi u hotel Hajat.
Maite es mi princesa: Reče mi moja sestra kad smo se čule da se jedna od njenih kćerki zaposlila baš u ovom hotelu,kao recepcionarka. Mislim da se radi o Fan de Portirroni.

Dulce Princess: Jao,baš će mi biti drago da prvo nju vidim. Jedino se sa njom slažem iz cele te porodice. Ona plačljiva ELIZABET Y WILLIAM mi ide na živce.

Angel_Perroni: Nemoj da si takva. ELIZABET Y WILLIAM je jedna veoma dobra i poštena osoba za razliku od te recepcionarke pune zlobe. Kao da nisu bliznakinje. Uvek mi je bilo draže da se poigram kao mala sa njom nego sa ovom vešticom koja je uvek spremna samo na svadju.

Maite es mi princesa: Da,stvarno-ko bi rekao da su bliznakinje? Moja sestra je oduvek imala probleme sa Fan de Portirroni,stalno se žalila na nju,dok se sa ELIZABET Y WILLIAM neprestano hvalila. Njih dve su kao nebo i zemlja.

Obraća se recepcionaki Mirjanni96.

Maite es mi princesa: Dobro veče,imam rezervaciju za večeras. Nego,gde je moja sestričina Fan de Portirroni? Čula sam da ona radi ovde u noćnoj smeni,pa bih volela da je vidim.

Mirjanna96: Fan de Portirroni? Nikad nisam čula za tu osobu.

Maite es mi princesa: Čudno...

U kući ღ Jacqueline Bracamontes ღ i Don Pia zvoni telefon.
ღ Jacqueline Bracamontes ღ: Kako je ona u bolnici? Šta se desilo? Šta kažeš,ne čujem te dobro? Izgubila je bebu? Nije moguće!

Spušta slušalicu,počinje da plače i hvata se u predelu srca.

Pa dobro,da li smo nečim zaslužili da nas Bog ovoliko kazni?

Fan de Portirroni, koja je sve čula iz svoje sobe, zove FanSte Pall Mall-a.

Fan de Portirroni: Moja ''draga'' sestra je trenutno u bolnici,izgubila je bebu na radnom mestu. Da li će nam to olakšati ostvarivanje plana?

FanSte Pall Mall: O da,naravno da hoće...

KRAJ DRUGE EPIZODE

Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Epizode [ 005/***] _
PostSubject: Re: Epizode [ 005/***]   Epizode [ 005/***] EmptyWed 15 Aug 2012 - 11:19

TREĆA EPIZODA

Mstefan i ELIZABET Y WILLIAM su još uvek u bolnici.

Mstefan: Zar je moguće da više neće moći da ostane u drugom stanju?

Triunfo del Amor: Nažalost,moguće je. Materica joj je oštećena od siline udarca.

ELIZABET Y WILLIAM: Ljubavi,ja ću ti odmah nešto reći. Ako smatraš da ću ja u tvom životu biti beskorisna i teret...

Mstefan: Ni reč da nisam čuo! Ti si ljubav mog života i ja neću prestati da te volim ni uprkos sterilitetu. Možemo da usvojimo dete.

ELIZABET Y WILLIAM: Možemo. Ali sam sigurna da ga nikada nećemo voleti onoliko koliko bismo voleli naše...

Mstefan: Ubiću *Stefy*-ja!

Fan de Portirroni još uvek priča sa FanSte Pall Mall-om.

Fan de Portirroni: Šta si smislio?

FanSte Pall Mall: Prvo dodji kod mene na ''dnevnu dozu'',pa ću ti reći.

Fan de Portirroni: Al' si perverzan. Dolazim.

Fan de Portirroni ulazi u dnevnu sobu gde Don Pio i uplakana ღ Jacqueline Bracamontesღ piju čaj.

Fan de Portirroni: Mama,kada bi trebalo da nas posete tetka i sestre?

ღ Jacqueline Bracamontes ღ: Najverovatnije sutra,oko podneva.

Fan de Portirroni: (odlično,do tada ću nešto da smislim) Mnogo mi je žao seke...

ღ Jacqueline Bracamontes ღ: Eh,šta ti je sudbina. Otići ćemo joj sutra u posetu.

Fan de Portirroni: Naravno. Odoh sada na posao.

Don Pio: Nek' ti je sa srećom. Pozdravi tetku i sestre.

Fan de Portirroni: Hoću! (da,sigurno)

Maite es mi princesa i njene dve kćerke pričaju u svojoj hotelskoj sobi.

Maite es mi princesa: Zar je moguće da Fan de Portirroni obmanjuje moju jadnu sestru? Toliko se žrtvovala za nju,a ona joj ovako vraća...

Angel_Perroni: Lepo sam ja rekla da je ona veštica.

Dulce Princess: Ma šta se uzbudjujete? Verovatno ima mnogo bolje i plaćenije radno mesto.

Maite es mi princesa: Mogu da zamislim kakvo je to radno mesto kad ga krije kao zmija noge. Uostalom,zbog čega je ti večito braniš? Da nećeš da postaneš kao ona?

Dulce Princess: Branim je samo od večitog napadanja bez razloga po mom mišljenju. Nikada je nećete razumeti...

Angel_Perroni: Da li da kažemo tetki za ovo?

Dulce Princess: Ni slučajno!

Maite es mi princesa: Ti ućuti! Angel_Perroni,nećemo joj reći samo iz razloga da je ne bismo nervirale. Ima bolesno srce i ne sme da se uzbudjuje.

Dulce Princess: Jeste! Tako je,mama!

Fan de Portirroni je ispred striptiz bara. Na vratima je čekaju koleginice ANCHI!!! i arija*.
ANCHI!!! : Tebe smo baš čekale!

Arija*: Da je prebijemo sad il' odmah?

ANCHI!!! : Polako,prvo neka propeva ptičica.

Fan de Portirroni: Ma izvinite molim vas,nafurane. Opasne ste, nemojte da pucate! U čemu je problem?

ANCHI!!! vadi nož.

ANCHI!!! : Ovo je prvi i poslednji put da si nam se ovako obratila! A sada govori. Kakve veze ti imaš sa FanSte Pall Mall-om?

Arija*: I sa Stefy-jem,njegovom desnom rukom?

Fan de Portirroni vadi pištolj.

Fan de Portirroni: Imam njihov pištolj kojim ću vam prosuti mozak ukoliko se ne povučete ovog momenta.

ANCHI!!!: Hm,dobro. Neće se na ovome završiti. Da te upozorim: FanSte Pall Mall je moj,a Stefy arijin*.

Njih dve joj okreću ledja i odlaze,a Fan de Portirroni pokušava da ispali metak iz pištolja koji je prazan.

Fan de Portirroni: Dodjavola!

U tom trenutku nailazi Stefy

Stefy: Mačko moja,pa gde si ti do sada?

Fan de Portirroni: Uf,evo me. Malo je falilo da nastradam.

Stefy: Ma nije valjda da su te one dve jeftine kreature uplašile?

Fan de Portirroni: Ti najbolje znaš da mene niko ne može da uplaši. Dokaz je tvoj gazda kojeg vrtim oko malog prsta.

Stefy: ..uz moju pomoć.

Fan de Portirroni: Naravno,ljubavi. Jedva čekam da ga se već jednom otarasimo. Dosadio mi je više! Samo neka mi što pre pomogne da se udam za onog glupačinog milionera i uživaćemo oboje.

U tom trenutku nailazi FanSte Pall Mall.

FanSte Pall Mall: Baš ste se raspričali! O čemu,ako se sme znati?

Fan de Portirroni: Ma bezveze nešto. Nego,hoćemo li u kancelariju da se dogovorimo oko onog?

Ulaze u kancelariju.

FanSte Pall Mall: Plan je sledeći: ....

KRAJ TREĆE EPIZODE
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Epizode [ 005/***] _
PostSubject: Re: Epizode [ 005/***]   Epizode [ 005/***] EmptyThu 16 Aug 2012 - 9:46

ČETVRTA EPIZODA

Fan de Portirroni i Stefy pažljivo slušaju plan koji je osmislio FanSte Pall Mall.

FanSte Pall Mall: Plan je sledeći: Stefy i ti ćete u toku noći da odete u bolnicu. Stefy će je uspavati ovom injekcijom, oteti je i ubaciti u kombi hitne pomoći kojem će pre toga pokvariti kočnice. Siguran sam de će hitna pomoć u toku ove noći imati dosta intervencija-subota je,dan izlazaka, i da će se neki vozač opredeliti baš za taj kombi. Ti ćeš leći u njenu bolničku postelju i doživotno preuzeti njen identitet. Ali ćeš pre toga obavestiti tvoje da si dobila posao u inostranstvu i da hitno moraš da otputuješ. Zadovoljna?

Fan de Portirroni: Ma prezadovoljna. Ovako nešto možeš samo ti da smisliš! Dodji da te poljubim.

Ljubi ga. Stefy prevrće očima.

Stefy: Za koliko krećemo u akciju?

FanSte Pall Mall: Za tri sata. Tada se portiru završava smena. Pazi samo da te neki doktor ne vidi u hodnicima ili na parkingu.
-Ti za pola sata idi kući i obavesti tvoje da odlaziš. Stefy,ostavi nas sada malo same...

ANCHI!!! i arija* prisluškuju prislonjene na poluotvorenim vratima. ANCHI!!! snima razgovor mobilnim telefonom.

ANCHI!!!(tihim glasom): Ne mogu da verujem na šta su oni spremni samo zarad bogatstva! Ali ,bolje po nas. Ovim dokazom ćemo njih dvojicu lako osvojiti.

arija*: Pokazaćemo mi njima gde im je mesto!

ANCHI!!!: Pored nas,podrazumeva se! Ide Stefy,bežimo!

ELIZABET Y WILLIAM ima čudan san. Naglo se budi.

ELIZABET Y WILLIAM: Doktorka! Doktorka! Dodjite brzo ovamo!

Triunfo del Amor: Šta nije u redu,gospodjo?

ELIZABET Y WILLIAM: Sanjala sam da vozim svoju bebu kolicima na nekom mestu punom cveća,koje podseća na Raj. Da to nije neko predskazanje? Ja bih lično volela da odem tamo i da živim u miru sa svojom bebom.

Triunfo del Amor: Ne pričajte gluposti,gospodjo. Pa vi ste zdraviji od drena! Budite sigurni da ste van životne opasnosti.

ELIZABET Y WILLIAM: Ne znam,meni je sve to izgledalo suviše realno.

U vili Mstefana i EJPRIL je sve naizgled mirno. Oboje su spavali sve dok neki šum ispod prozora EJPRIL-ine sobe nije nju probudio.

EJPRIL: Ko je to tamo? Da te upozorim,nož mi je u ruci. Ne pokušavaj da udješ!

EJPRIL se sa nožem u ruci naginje na prozor. *Stefy* iskače.

*Stefy*: To sam samo...

*Stefy* i ne stiže da izgovori ono što je hteo,jer zadobija jači ubod noža. Pada na zemlju i počinje da krvari.

EJPRIL: *Stefy*,ljubavi! Pa to si ti?!O Bože,šta sam učinila...O Bože,šta ću sad?

Silazi u dvorište i proverava mu puls.

EJPRIL: Umreće! Ništa,niko nije kriv,smiri se EJPRIL. Ubacićeš ga u gepek svojih kola i odvesti do nekog sela u okolini Beograda gde ćeš ga ostaviti da umre. Daleko odavde. Niko ga neće ni tražiti. Siroče je,bez devojke ako ne računamo mene. Dakle,potpuno sam.

Fan de Portirroni stiže kući gde se njeni roditelji spremaju da legnu.
Don Pio: Zar nisi na poslu?

Fan de Portirroni: Mama,tata,moram da vas obavestim da sam upravo dobila radno mesto u Engleskoj i da još noćas moram da krenem. Nadam se da ste ponosni na mene.

ღJacqueline Bracamontesღ: Ali kako to odjednom? Jedva mesec dana radiš u Hajatu.

Fan de Portirroni: Pokazala sam se odlično i vlasnik Hajat Korporejšna je odlučio da me premesti da radim u hotel pod istim nazivom,ali u Engleskoj.

Don Pio: Pa čestitam ti kćeri. Samo nek si ti nama živa ,zdrava i srećna.

ღJacqueline Bracamontesღ: Hoćeš li nas posećivati često?

Fan de Portirroni: Kad god budem bila na godišnjem odmoru. Odoh sad da uzmem stvari i pasoš,pa krećem. Pozdravite seku sutra.

Don Pio: Srećan ti put! Mi odosmo da spavamo,mnogo smo umorni. Pozdravićemo je.

Fan de Portirroni(u sebi): Eto tako. Ja za njih više neću postojati jer se neću ''vraćati'' i briga me šta će da im napričaju tetka i Angel_Perroni. Dulce Princess ću posle nekog vremena ispričati sve,ona je uvek na mojoj strani. Ona će biti tu kad god mi pomoć bude bila potrebna. Fan de Portirroni,pa ti si genije!

Posle tri sata.

EJPRIL: Halo! Da li je to hitna pomoć? Zovem da vas obavestim, iz kola sam videla čoveka kod (tog i tog) sela nedaleko od Beograda koji leži na dnu jedne provalije. Rekla bih da umire. Nisam imala kod sebe telefon,pa sam požurila kući kako bih vas pozvala. To je bilo pre oko 3 sata. Nema na čemu. Prijatno! (u sebi) Uf,barem malo sam očistila svoju savest. Ubediću ga ja nekako ako se bude oporavio da ne ispriča policiji za ovo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Stefy: Eto tako. Ubačena je u kombi,kočnice su pokvarene. Sada samo treba da krene. Ti lezi tu i sutradan kada tvoji dodju u posetu,trudi se da što bolje imitiraš svoju sestru.

Fan de Portirroni: Najmanji problem. Ja sam ti stručnjak za pretvaranje. Dodji da te poljubim.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

-MILOS- : ''Neće mi,neće san na oči ali me vino hoće baš,
Uzalud svi mi kažu -Koči,što se opijaš?-
A ja sam gas do daske dao i više nemam šta da dam
Kad vidi draga da sam pao vratiće se, znam ! ''

Nije toliko loš ovaj posao vozača hitne pomoći. Po dvanaest časova dnevno pevam i slušam muziku. Nego čoveče,gde su me ovo poslali? Ništa drugo osim pustoši ne vidim. Ni na jedan semafor da naletim otkako sam krenuo iz bolnice onom prečicom. Kao da sam udaljen od Beograda 200 km. Ah,evo konačno sam stigao. Evo te proklete provalije.

ELIZABET Y WILLIAM(koja se probudila,viče iz zadnjeg dela kombija): Koči!

-MILOS- ne uspeva da ukoči. Kombi upada u provaliju.

KRAJ ČETVRTE EPIZODE
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Epizode [ 005/***] _
PostSubject: Epizode [ 006/***]   Epizode [ 005/***] EmptySun 19 Aug 2012 - 13:05

PETA EPIZODA

Prošlo je dva sata, a od –MILOS-a i polumrtvog *Stefy*-ja ni traga ni glasa. Svi dežurni lekari su zabrinuti. Onda je zazvonio telefon.

Triunfo del Amor: Dobili ste hitnu pomoć,izvolite.

♥Diablita♥: Ovde policija. Zovemo da vas obavestimo da je vaš kombi doživo saobraćajnu nesreću. Upao je u provaliju kod (tog i tog) sela i eksplodirao je. Mi se trenutno nalazimo na licu mesta.

Triunfo del Amor: Neverovatno! Znači,vozač je poginuo?

♥Diablita♥: Da. Naša ekipa upravo vadi njegovo izgorelo telo iz kombija.

Triunfo del Amor: A čovek koji je vidjen u toj provaliji i po koga smo poslali naš kombi,je l' je živ?

♥Diablita♥: Jedini čovek koji je pronadjen je vaš kolega.

Triunfo del Amor: Čudno. Ma sigurno je to bio neki pijani meštanin sela u kom se nalazite koji je sišao u tu rupu da prilegne,pa se probudio i otišao. Hvala vam što ste nam javili. Prijatno!
-Kolege,čuli ste. Šaljite brzo još jedan kombi u to prokleto selo.

Svanulo je jutro. ღJacqueline Bracamontesღ i Don Pio se spremaju da krenu u posetu svojoj kćerki.

ღJacqueline Bracamontesღ: Krećemo. Ponela sam joj pitu sa jabukama koju obožava. Moram da budem jaka,ne smem pustiti nijednu suzu. To bi je samo obeshrabrilo.

Don Pio: Trudi se da budeš jaka. Ne sme da vidi da se nerviraš,jer ne treba da se brine još i za tebe i tvoje srce. Ionako ima previše briga. Nego,nismo pitali tvoju sestru i sestričine hoće li i one sa nama u bolnicu...

ღJacqueline Bracamontesღ: Odvešćemo ih sutra. Sigurno su umorne od puta i ne žele da ustaju ovako rano.

Mstefan ulazi u dnevnu sobu u kojoj sedi EJPRIL.

Mstefan: Dobro jutro,majko. Ima li šta da se pojede?

EJPRIL: Ima govedji gulaš kakav samo zna da spremi naša služavka i kuvarica Tatjana94.

Mstefan: Nego,gde si bila noćas? Čuo sam kola kada si odlazila. Nisam ustajao kasnije da te pitam jer sam odmah nakon što si otišla zaspao.

EJPRIL: A...pa...bila sam kod svoje prijateljice dervisevic fate. Njenoj kćerki Rose ♥ sa kojom si ranije bio u vezi je pozlilo,nestao joj je lek za pumpicu. Znaš da boluje od astme. Niko drugi nije mogao da ode po lek,jer im je vozač na godišnjem odmoru.

Mstefan: Pomažeš ljubavnici moga oca koga si odbacila kao da je djubre? Mučenik se pokajao,ostavio nam celo bogatstvo i otišao u onu kolibu na selu da živi po tvom naredjenju,a ti se družiš i dalje sa svojom suparnicom.

EJPRIL: U životu da mi ga više nisi spomenuo! Na nju ne mogu biti ljuta,jer ju je on prisilio da spava sa njim. A kako da ne pomognem njenoj kćerki kad je ona jedina devojka koju mogu smatrati svojom snajkom. Samo mi nije jasno zbog čega...

Mstefan: Dosta! Ženim se za manje od dve nedelje. Na vezu sa njom je odavno stavljena tačka i ne želim više nikada da je spomeneš u ovoj kući. Nisam je voleo niti je mogu voleti kao što volim moju ELIZABET Y WILLIAM. Nadam se da ti je *Stefy* rekao gde je...

EJPRIL: Što se Rose ♥ tiče,samo sam htela reći da je iz bogate porodice i da nije trebalo da raskidaš sa njom. A za ovo mi je rekao *Stefy* i priznao da je on kriv. Dala sam mu otkaz jer sam svoje unuče koje je trebalo da se rodi volela iako njegovu majku ne podnosim.

Mstefan: Odlično si postupila! Odoh da jedem,pa ću otići kod ELIZABET Y WILLIAM u bolnicu.

EJPRIL(obraća se sama sebi): Umeš da lažeš za medalju. A isto tako ćeš umeti da sprečiš tu prokletu svadbu. Moram da posetim Fatu i Rose ♥ i da sa njima nešto smislim. A što se tiče *Stefy*-ja,otići ću u bolnicu da proverim da li je živ.

Fan de Portirroni je u bolničkoj postelji. Pored nje su FanSte Pall Mall i Stefy.

Stefy: Malo pre javiše na vestima da je kombi hitne pomoći sinoć upao u neku provaliju i da je eksplodirao. Pronadjen je samo leš vozača koji je jedva izvučen. Šta li je sa lešom tvoje proklete sestre?

Fan de Portirroni: Šta pričaš bre? Kako to?

FanSte Pall Mall: I mi se pitamo kako to. Najgora opcija bi bila da ju je neko od meštana ko se slučajno zadesio tu spasao.

Fan de Portirroni: Spasao? Objasni mi na koji način može da se spasi čovek koji je izgoreo? Ja mislim da je neka dobrica uzela leš i sahranila ga negde. Vozača nije uspela da izvuče,a nju je lako jer je bila u zadnjem delu kombija,gde su vrata velika.

FanSte Pall Mall: Mora da je tako. A šta ako je iskočila?

Fan de Portirroni: Zaboravio si na injekciju kojom ju je Stefy uspavao pre nego što ju je ubacio u kombi?

FanSte Pall Mall: Možda joj je u medjuvremenu prošlo dejstvo.

Stefy: Ne budimo pesimisti. Spavala je kao zaklana i kao da se neće buditi naredna 3 dana kad sam je ubacivao u kombi. Budite sigurni da ona sada uživa sa svojim detetom u Raju.

U tom trenutku nailaze ღJacqueline Bracamontesღ i Don Pio.

Don Pio: Dobro jutro,kćeri draga. Kako si mi?

ღJacqueline Bracamontesღ: I od mene dobro jutro,mila. A ko su ti ova dvojica?

Hari_95 u svojoj kolibi leči travama i melemima dva polumrtva tela.

Hari_95: Bar sam za nešto još uvek koristan. Sva sreća,pa me je pokojna majka naučila da pravim meleme i da lečim ljude prirodnim lekovima. Eh,deco moja. Imate sreće što sam naišao i što niste sačekali drugu hitnu pomoć. U bolnici biste sigurno umrli,jer se ova tvoja teška rana dečače jedino može izlečiti mešavinom hibiskusa,majčine dušice i ljutića,a tvoje opekotine devojko jedino mešavinom bele rade i kantariona. Držite se samo,za mesec dana ćete biti kao novi.

KRAJ PETE EPIZODE

Last edited by FanSte Pall Mall on Mon 20 Aug 2012 - 9:25; edited 1 time in total
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Epizode [ 005/***] _
PostSubject: Re: Epizode [ 005/***]   Epizode [ 005/***] EmptyMon 20 Aug 2012 - 9:18

ŠESTA EPIZODA

ღJacqueline Bracamontesღ: A ko su ti ova dvojica?

FanSte Pall Mall: Dobro jutro,gospodine i gospodjo. Ja sam FanSte Pall Mall,gazda kafane u kojoj vaša kćerka radi. Juče je bilo mnogo posla pa Stefy,konobar i ja nismo uspeli da izdvojimo vreme da je posetimo.

Stefy: Dobro jutro! Ja sam njen kolega,Stefy.

Don Pio: Milo nam je što smo se upoznali.

Fan de Portirroni: Oni su se baš spremali da krenu,je l' tako gazda?

FanSte Pall Mall: Tako je. Nego,ti se za manje od dve nedelje udaješ?

Fan de Portirroni: Da,gazda. Udajem se i više se,nažalost,nećemo videti. Odlučila sam da prestanem da radim,muž će me izdržavati. On bar ima milione. (bolje mu je da ovo shvati bukvalno na vreme)

ღJacqueline Bracamontesღ: Kćeri,kako to sad odjednom? Zar mi nisi rekla da ćeš nastaviti da radiš u kafani kako se ne bi osećala beskorisno u braku?

Fan de Portirroni: Ovaj... pa...predomislila sam se. Ne vidim zašto bih radila kada ću plivati u parama.

FanSte Pall Mall: (hm,bolje bi joj bilo da nije ozbiljna) Ali ćeš nas sigurno nekada posetiti,da vidiš kako smo...

Fan de Portirroni: Ako budem bila raspoložena da se vraćam u tu rupu. A sada krenite,imate puno posla.

Stefy: Idemo,gazda.

FanSte Pall Mall i Stefy izlaze iz bolničke sobe. Prolaze pored Mstefana koji ulazi. Ignorišu ga.

Don Pio: Kćeri,čemu ta drskost prema dobrim ljudima koji su ti došli u posetu i kakva je to nagla promena? Nije valjda da se za Mstefana udaješ samo zbog...

Mstefan: Dobro jutro svima!

EJPRIL je u medjuvremenu otišla kod svoje prijateljice dervisevic fate na kafu.

EJPRIL: I tako,kažem ti,navalio je da oženi tu uličarku. Ja ću da poludim! Toliko smo se nas dve trudile da ostanu on i Rose ♥ zajedno,da se venčaju i sve je bilo uzalud.

Dervisevic fata: Ma smiri se. Mojoj dragoj Rose ♥ je mnogo gore. Plače kao kiša čim ugleda sliku na kojoj su ona i tvoj sin,pije sedative. Astma joj se pogoršala otkako su raskinuli zbog te uličarke. Ako nešto ne preduzmemo,ona će se uništiti.

EJPRIL: E zbog toga sam i došla. Htela sam da zajedno nešto smislimo kako bismo sprečile to venčanje i ponovo sastavile Rose ♥ i mog sina. Šta ti predlažeš?

Dervisevic fata: Hm,imam jednog druga...'Ajde,ti si mi najbolja prijateljica,reći ću ti...Imam ljubavnika koji se bavi kriminalom. Švercuje drogu i drži striptiz bar. Zvaću ga sada i reći ću mu da dodje sutra,pa ćemo se sa njim dogovoriti oko svega. On uvek ima originalne ideje i planove. Hoćeš li moći da dodješ?

EJPRIL: Naravno da ću moći. Pa preče mi je da sprečim tu svadbu od bilo čega drugog.

U tom trenutku nailazi Rose ♥,koja je tek ustala.

Rose ♥: Dobro jutro. O,došla nam je u goste moja nesudjena svekrva.

Počinje da plače

EJPRIL: Dobro jutro,snajka. Nemoj da plačeš bre. Dodji,sedni ovde pored mene. Imamo nešto da ti kažemo tvoja mama i ja.

FanSte Pall Mall i Stefy su stigli u bar.
FanSte Pall Mall: Šta je ona umislila? Da može da me vrti oko malog prsta? Da smo nas dvojica za džabe ubili njenu sestru i izlagali se opasnosti da završimo u zatvoru? Neće joj ovo uspeti.

Stefy(pravi se glup): Što ne ispričaš njenima i mladoženji šta je uradila kako bi joj se osvetio?

FanSte Pall Mall: Da ispričam sve njenima i mladoženji? Pa i ona šipka tamo ima veći mozak od tebe,kretenu! Kada bih im to ispričao,ona bi im rekla ko su joj saučesnici i bili bismo zajedno sa njom iza rešetaka.

Stefy: Dobro,ne znam stvarno kako da joj se osvetimo ako nas bude izdala.

U tom trenutku FanSte Pall Mall-u zvoni telefon.

FanSte Pall Mall: Halo?

Dervisevic fata: Ljubavi,da li ćeš sutra moći da dodješ? Imamo moja prijateljica i ja jedan poslić za tebe.

FanSte Pall Mall: Najverovatnije ću moći. A o čemu se radi?

Dervisevic fata: Sutra ću ti ispričati. 'Ajde,vidimo se onda.

FanSte Pall Mall prekida vezu.

Stefy: Ko je to zvao?

FanSte Pall Mall: Ma ona Fata kojoj smo ubili muža pre tri godine i kojoj sam ljubavnik samo da bih se osigurao u slučaju da bankrotiram. Ima neki poslić za nas. Dobro plaća tako da ne možemo da je odbijemo.

Mstefan i ostali pričaju u bolničkoj sobi.

ღJacqueline Bracamontesღ i Don Pio: Dobro jutro,zete.

Mstefan: Ko su ova dvojica koja izadjoše?

Fan de Portirroni: Gazda kafane u kojoj radim i kolega,konobar.

Mstefan: Lepo od njih što su te posetili. Kako si mi,ljubavi?

Fan de Portirroni: Uf,odlično se osećam. Kao nova sam. Danas ćemo da pitamo doktorku da li mogu da dobijem otpusnu listu.

Mstefan: Već si se oporavila? Čak ti se ne vidi ni tuga na licu zbog deteta koje smo izgubili...

Fan de Portirroni: Pa šta da radim. Juče sam isplakala reku,a danas kad sam se probudila shvatila sam da život ide dalje i bez te bebe.

Don Pio i ღJacqueline Bracamontesღ se gledaju začudjeno.

Mstefan: Ne znam za tebe,ali ja još uvek ne mogu da se saberem.

ღJacqueline Bracamontesღ: Donela sam ti tvoju omiljenu poslasticu-pitu sa jabukama.

Fan de Portirroni: Jao mama,nisam gladna. Više bi mi prijala neka čokoladna torta.

ღJacqueline Bracamontesღ: Mnogo si počela da me podsećaš na svoju sestru...

KRAJ ŠESTE EPIZODE
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Epizode [ 005/***] _
PostSubject: Re: Epizode [ 005/***]   Epizode [ 005/***] EmptyWed 22 Aug 2012 - 9:32

SEDMA EPIZODA

Lažna ELIZABET Y WILLIAM i ostali su još uvek u bolnici.

ღJacqueline Bracamontesღ: Mnogo si počela da me podsećaš na svoju sestru.

Fan de Portirroni: A čime to?

ღJacqueline Bracamontesღ: I ona je mnogo izbirljiva kada je hrana u pitanju. Obožavala si pitu sa jabukama,ne znam šta ti je sada. Nego,ona je otputovala noćas u Englesku. Dobila je novo rado mesto.

Fan de Portirroni: E,jadna ona kada mora da radi...

Mstefan: A zar ti ne radiš?

Fan de Portirroni: Radim,ali prestaću čim se budem udala za tebe.

Mstefan: Ti reče da ćeš nastaviti sa radom kako se ne bi osećala beskorisno u braku...

Fan de Portirroni: Rekla sam šta sam rekla. To je iza nas. Od danas razmišljam samo o svojoj...khm...i tvojoj budućnosti,od koje očekujem da bude svetla.

Mstefan: (možda je majka bila u pravu) Dobro onda,ja sam i bio za to da prestaneš da radiš tamo. Sada idem. Moram danas da posetim oca sa sela,da ga pozovem na svadbu.

Don Pio: Idemo i mi. Danas nam dolaze tvoja tetka i sestre u posetu.

EJPRIL je još uvek kod dervisevic fate i Rose ♥ .
Rose ♥: Šta to imate da mi kažete što bi moglo da me oraspoloži? Ja sam izgubila svaku nadu kada je u pitanju moja sreća.

Dervisevic fata: Ti znaš da je tvoj budući očuh FanSte Pall Mall žestok momak. Tvoja ne nesudjena,već buduća svekrva i ja smo se dogovorile da ga pozovemo sutra na razgovor. On će isplanirati kako ćemo sprečiti prokletu svadbu one uličarke i tvog budućeg muža.
Rose ♥: Nešto bolje u skorije vreme nisam čula. EJPRIL,da li ti zaista želiš da to uradiš svome sinu?

EJPRIL: Ja to samo želim da uradim za njegovo dobro. Ne mogu zamisliti tu uličarku kako nosi najskuplje haljine kupljene od mojih,krvavo zaradjenih para.

Dervisevic fata: Rose ♥ ,idi u svoju sobu.

Rose ♥ ih napušta

Dervisevic fata: Zar te pare nisu od tvoga muža kojeg smo poslale u onu kolibu?

EJPRIL: Sada su moje. Eh,ja ću tebi biti doživotno zahvalna za to što si ga zavela i stvorila razlog da ga oteram tamo. Doživotno bih morala da molim tu škrticu da mi da neku milostinju za novu haljinu i doživotno bih bila izložena riziku da me uhvati sa mojim *Stefy*-jem i da me ostavi bez ijednog dinara.

Dervisevic fata: Ma nemaš na čemu da mi se zahvaljuješ. Ti znaš da sam iz istog razloga naterala mog dragog FanSte Pall Mall-a da mi ubije muža. Nego,šta je sa *Stefy*-jem? Čudo on nije došao sa tobom,kao i uvek?

EJPRIL: Duga je to priča. Ispričaću ti je nekom drugom prilikom. Sada moram da idem do bolnice. Moram nešto da proverim.

Don Pio i ღJacqueline Bracamontesღ ulaze u svoje dvorište. U dvorištu sedi maite es mi princesa sa svojim kćerkama.

ღJacqueline Bracamontesღ: Ohoho,ko nam je to stigao?

Pozdravljaju se i ljube svi medjusobno.

ღJacqueline Bracamontesღ: Al' ste porasle vas dve nevaljalice,prave devojke! Kako ste putovale?

Maite es mi princesa: Odlično,hvala Bogu. Ali je pitanje kako i da li ćemo se vratiti.
I gde ćemo živeti...

Majka i kćerke počinju da plaču.

Don Pio: Šta je bilo,svastiko moja? Ko mi te je nasekirao,da ga prebijem?

Maite es mi princesa: Moj muž,kreten. Malo pre mi je telefonom rekao da nemamo više šta moje kćerke i ja da tražimo u Americi,da je u kuću doveo neku bestidnicu Dženifer.

Angel_Perroni: Zašto nam je to uradio? Zašto?

Dulce Princess: Ko će mi davati pare za krpice,za šminku?

Maite es mi princesa: Dosta ti! Zar te nije sramota? Možda ćemo živeti na ulici i nećemo imati za hleb,a ona gospodjica razmišlja o krpicama i šminci!

ღJacqueline Bracamontesღ: Ma smirite se! Niko neće živeti na ulici niti gladovati. Vas dve možete da se raspakujete u sobi vaše sestre Fan de Portirroni,koja je otputovala u Englesku da radi. A ti sestro možeš da spavaš u dnevnoj sobi,na trosedu.

Maite es mi princesa: E hvala ti sestro. Ovo ti nikada u životu neću zaboraviti.

Fan de Portirroni ulazi u dvoriošte.

Fan de Portirroni: Dobar dan svima!

EJPRIL ulazi u bolnicu i prilazi šalteru.
EJPRIL: Izvinite,htela bih da pitam na kom odeljenju leži moj rodjak *Stefy*,koji je sinoć doživeo nesreću?

Triunfo del amor: *Stefy*? Sačekajte da proverim.

EJPRIL: (samo da čujem ''mrtav je'',da se ne objašnjavam sa pijanicom koja može da me prijavi policiji).

Triunfo del amor: Nažalost,nema nikoga u ovoj bolnici pod tim imenom. Kažete da je doživeo nesreću. Koje vrste je ta nesreća?

EJPRIL: Ma ne znam ni sama. Potražiću ga u ostalim bolnicama Beograda,sigurno da je u nekoj drugoj. Dovidjenja! (baš čudno što nije u ovoj bolnici,jer bih rekla po glasu da mi se baš ova devojka sinoć javila kada sam zvala hitnu pomoć)

Mstefan stiže kolima na selo,u dvorište svoga oca.

Mstefan: Zdravo oče! Kako si,jesi li vredan?

Hari_95: Evo,celu noć oka nisam slopio pa reko' da odmorim sad malo.

Mstefan: Šta te je mučilo,pa nisi mogao da spavaš?

Hari_95: Uf,ne pitaj! Lečim celu noć momka i devojku koje sam pronašao noćas dole u provaliji kad sam se vraćao iz kafane. Doživeli su nesreću,mučenici.

Mstefan: Nesreću? Idem da ih vidim...

KRAJ SEDME EPIZODE.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Epizode [ 005/***] _
PostSubject: Re: Epizode [ 005/***]   Epizode [ 005/***] EmptyThu 27 Dec 2012 - 12:15

OSMA EPIZODA

Mstefan je još uvek na selu,priča sa svojim ocem.
Hari_95: Nemoj da ulaziš,probudićeš ih! Cele noći su nešto buncali,jedva su zaspali čvrstim snom.

Mstefan: A šta misliš o tome da ih prebacimo u bolnicu? Ipak ti melemi i trave koje primenjuješ medicina nije još uvek prihvatila. Šta ako budu umrli? Ceo život ćeš ih nositi na duši.

Hari_95: Medicina nikada i neće hteti da prihvati prirodne lekove. Navikli su da primenjuju hemiju i nisu svesni koliko neželjenih efekata ona izaziva. Ne verujem da bi preživeli u bolnici. Opekotine koje je zadobila devojka i rana koju ima momak jedino se mogu izlečiti mojim melemima i travama,siguran sam u to.

Mstefan: Dobro oče,kako ti kažeš. Nego,došao sam da te pozovem na svadbu. Ženim se za manje od dve nedelje!

Hari_95: Ozbiljno? Pa šta drugo mogu osim da ti čestitam,sine moj. A ko će mi biti snajka? Ono baksušče, Rose ♥?

Mstefan: Ne,naravno. Sa njom sam raskinuo odavno. Snajka će ti biti ELIZABET Y WILLIAM,devojka iz siromašne porodice.

Hari_95: Ma totalno je nebitno da li je siromašna ili milionerka,važno je da je dobra i da se vi volite,ali je bitno i da si raskinuo sa Rose ♥ koja je ista kao njena zlobna majka,Fata.

Mstefan: Drago mi je što imam blagoslov barem jednog roditelja. Sada bih morao da krenem.

FanSte Pall Mall i Stefy su u baru,pričaju. Odjednom se ispred njih stvaraju ANCHI!!! i arija*.

Stefy: Uf,prepale ste me!

FanSte Pall Mall: Čemu ovo prikradanje,proklete bile?

ANCHI!!!: Mora da smo prekinule neki jako bitan razgovor čim ste se toliko uplašili.

Arija*: Ma meni se čini da oni nešto kriju...

Stefy: Pričamo o poslovima koji se vas ne tiču.

ANCHI!!!: Da ti poslovi nemaju veze sa nečijom smrću?

Arija*: Da slučajno nemaju veze sa sestrom naše drage koleginice?

FanSte Pall Mall: Šta? O čemu vi pričate,prostituke glupe?

ANCHI!!!: O ovom.

ANCHI!!! pušta snimak razgovora izmedju ''ubica'' ELIZABET Y WILLIAM.

ANCHI!!!: Dakle,imamo dokaz. On može završiti u policiji,ali i ne mora. Neće završiti jedino ako pristanete na jedno-da budete sa nama u vezi. Ti sa mnom,a Stefy sa arijom*. Mi smo se u vas zaljubile još...

FanSte Pall Mall: Stefy,pucaj!

Stefy vadi pištolj i pogadja ariju* direktno u srce,koja umire na licu mesta. ANCHI!!! uspeva da pobegne,ali bez dokaza.

FanSte Pall Mall: Za njom!

EJPRIL stiže kući.
EJPRIL: Zar je moguće da nije ni u jednoj beogradskoj bolnici? Šta li mu se desilo,o Bože? Gde bi mogao da bude,sa kim je,ko ga leči? Nemoguće da je negde mogao da pobegne sa onakvom ranom. Mora da je umro. Ali gde je onda telo? Na dnevniku javiše da je pronadjen samo vozač kombija hitne pomoći,koji je poslat da ga nadje i odnese u bolnicu. Moram u toku dana da posetim ponovo to selo i ispitam sve stanovnike da ga nisu slučajno negde videli. Jedino ću morati Harija da zaobidjem,ne želim više nikakav kontakt sa tim paćenikom.

Lažna ELIZABET Y WILLIAM ulazi u dvorište svoje kuće.
Fan de Portirroni: Dobar dan svima!

Maite es mi princesa: Dobar dan,sestričino draga. Prava si devojka sada!

Dulce Princess i Angel_Perroni(različitim tonovima): Dobro jutro,sestrice!

Ljube se svi medjusobno.

ღJacqueline Bracamontesღ: Otkud ti? Zar nije trebalo da ostaneš još par dana u bolnici?

Fan de Portirroni: Pitala sam doktorku da me pusti jer zaista nemam više šta da tražim tamo. Odlično se osećam.

Maite es mi princesa: Ma najbitnije je da si ti dobro. Čujem,izgubila si bebu. Kako se to dogodilo?

Fan de Portirroni: Pa...ovaj...na radnom mestu sam je izgubila.

Maite es mi princesa: Da,ali ko je krivac?

Fan de Portirroni: (kako sam glupa,trebalo je da se raspitam da li joj je neko nešto učinio ili je to bila nezgoda) Ma...ovaj....pa...saplela sam se i pala! Eto tako.

Don Pio: Zbog čega lažeš tetku? Ne moraš ništa od nje da kriješ jer su ona i njene kćerke od danas članovi naše porodice,živeće kod nas. Reci istinu.

Fan de Portirroni: Kod nas će živeti? Kako to,zar nisu u Hajatu? Ne vraćaju se u Ameriku?

ღJacqueline Bracamontesღ: Duga priča,ispričaćemo ti je kasnije. Angel i Dulce će u tvojoj i sestrinoj sobi,jedna će deliti krevet sa tobom dok se ne budeš udala,a tetka će u dnevnoj sobi.

Fan de Portirroni: Malo ćemo se gurati,ali dobro. Za manje od dve nedelje odlazim,pa ćete uživati. Nego Dulce Princess,ne pamtim kad smo se poslednji put ispričale onako ljudski. Hajdemo u sobu.

Maite es mi princesa: A Angel_Perroni?

Fan de Portirroni: Ona neka ostane na vazduhu i dodje malo sebi. Vidim da joj nije dobro i da je plakala.

Maite es mi princesa: Lepo je što brineš za sestru. Nego,što nećeš da mi kažeš zbog koga si izgubila bebu?

Fan de Portirroni: Reći ću ti posle. Sada bih najradije da popričam sa svojom dragom sestrom. Hajdemo,Dulce Princess.

Dulce Princess: Hajde! (Čudno je što sa mnom hoće nasamo da popriča, nikada me nije podnosila. Niko nije glup,vidi se iz aviona da hoće da mi kaže nešto što ostali ne treba da čuju).
Back to top Go down
Sponsored content

Epizode [ 005/***] _
PostSubject: Re: Epizode [ 005/***]   Epizode [ 005/***] Empty

Back to top Go down

Epizode [ 005/***]

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1