REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Las Gemelas-nova forumska web novela

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 _
PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 1:36

Dobro je, svidja mi se! thumbup

Quote :
Moraš da sačekaš da se završi trenutna forumska web-novela kako bi započeo svoju. Imaćeš i više čitaoca, a i lepše je kada je samo jedna, a ne dve.

Slazem se, cuvaj ovo za novu jesenju sezonu...
Lepo je sto si objavio prvu epizodu ali za ostale sacekaj da se zavrsi trenutna.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429
Godina : 29

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 1:38

Dogovoreno. Namig
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 1:58

Obećavam da je neću otegnuti xD
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 2:08

Ma slobodno ti piši koliko god budeš imao inspiraciju. Namig Neće nigde pobeći forum,može ova moja i da sačeka. Na jesen neću imati vremena za pisanje,tako da taman imam vremena da je do kraja avgusta natenane završim. :)
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 2:19

thumbup bas mi se svidja thumbup Andjica nam je opet zloca haha
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 2:24

Hvala. :D Ne bih ja dozvolio da ona bude dobra,nikada. haha

P.s. Ti se pojavljuješ u 2. epizodi i dobra si, ali ćeš morati da sačekaš do jeseni. :D
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 2:33

:D nikako Andjica da bude dobra,ona je rodjena za zlo haha
svidja mi se sto sma dobra, posto sam kod *Stefya* zla :D thumbup :)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 3:54

Da, kod *Stefy*-ja su svi zli. xD
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 10:18

Odlično....Meni Vikica žena...
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyWed 8 Aug 2012 - 12:09

Hvala. Znao sam da će ti se dopasti to što ti je ona žena. xD
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyThu 9 Aug 2012 - 3:46

Official wallpaper

[Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyThu 9 Aug 2012 - 4:38

Aa super, jos jedna novela :)
Svidja mi se thumbup
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyThu 9 Aug 2012 - 5:47

Drago mi je,hvala. I ti se pojavljuješ u drugoj epizodi i dobra si,ali ćeš i ti morati da sačekaš jesen. :D

Inače,završio sam 5 epizoda i nisam još uvek svestan da sam uspeo da napravim onakav zaplet. xD Siguran sam da ćete svi biti oduševljeni.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyThu 9 Aug 2012 - 8:07

Nadam se da mene igra neki moj miljenik.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyThu 9 Aug 2012 - 15:07

Nisam još uvek ''delio uloge''. Jedino se zna da će bliznakinje igrati Elizabeth Gutierrez. Slobodno reci ko ti je miljenik i igraće te(pod uslovom da bude srednjih godina). :D
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyThu 9 Aug 2012 - 21:33

Možel' mene Jencarlos Canela? xD
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyThu 9 Aug 2012 - 22:02

Može,iako mislim da mu nikada ne bi legla uloga pijanice. :D
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyThu 9 Aug 2012 - 22:03

Meni se čini da bi. :D
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyFri 10 Aug 2012 - 6:06

Evo, slobodno možeš odmah početi sa postavljanjem, samo da neko od admina otvori pdf, jer ja neću više da pišem moju, jer samo 2-3 čita.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyFri 10 Aug 2012 - 7:24

Neka,ipak ću sačekati jesen,da završim. Siguran sam da i tvoju čitaju,samo što ne komentarišu. Nemoj biti Pink,već nastavi.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyFri 10 Aug 2012 - 7:34

Nemam nameru.
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyFri 10 Aug 2012 - 7:35

Ako je to zbog toga što više nemaš poziciju,onda nemam komentar.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyFri 10 Aug 2012 - 7:37

Nije zbog toga, a i sam sam napustio poziciju.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyFri 10 Aug 2012 - 8:04

Quote :
Nemoj biti Pink,već nastavi.

thumbup hahaha

Quote :
Nemam nameru.

Ijo

Quote :
Ako je to zbog toga što više nemaš poziciju,onda nemam komentar.

skidamkapu

Quote :
Nije zbog toga, a i sam sam napustio poziciju.

o.O
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 EmptyFri 10 Aug 2012 - 8:05

Šta sad tebi nije jasno?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Las Gemelas-nova forumska web novela   Las Gemelas-nova forumska web novela - Page 2 Empty

Back to top Go down

Las Gemelas-nova forumska web novela

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next