REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Khaled Hosseini

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Elisabetta
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Elisabetta

Broj postova : 7677
Godina : 33
Fan-gif : Khaled Hosseini 2a5ja09th

Khaled Hosseini _
PostSubject: Khaled Hosseini   Khaled Hosseini EmptySat 4 Aug 2012 - 8:43

[You must be registered and logged in to see this image.]

Haled Hoseini je književnik i lekar. Rodom je iz Avganistana, a trenutno živi i radi u Kaliforniji u SAD. Do sada je objavio dva romana, a 2006. je imenovan za ambasadora dobre volje UNHCR-a.
Njegov debitantski roman „Lovac na zmajeve“ (The Kite Runner), objavljen 2003, je prodan u preko 12 miliona primeraka širom sveta. Prema ovoj knjizi je 2007. godine snimljen istoimeni film. Njegovo drugo delo nosi naziv „Hiljadu čudesnih sunaca“ (A Thousand Splendid Suns). Objavljeno je 2007. i već do aprila naredne godine je samo u Ujedinjenom Kraljevstvu prodano u preko 700.000 primeraka.I za ovu knjigu su otkupljena prava za snimanje filma, a njegov izlazak se očekuje 2011. godine.
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Godina : 30
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

Khaled Hosseini _
PostSubject: Re: Khaled Hosseini   Khaled Hosseini EmptyMon 13 Aug 2012 - 6:54

Super su mu obe knjige, slične, ali opet različite. :) Nadam se da će sledećom nadmašiti ove dve thumbup
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

Khaled Hosseini _
PostSubject: Re: Khaled Hosseini   Khaled Hosseini EmptyTue 14 Aug 2012 - 7:43

Aaa Haled enamorado Pisac moje omiljene knjige "Hiljadu cudesnih sunaca" enamorado .Sta da kazem, covek je izdao samo dve knjige,a postigao uspeh sa njima sto neko ne uspe ni sa 20 objavljenih xD.Oba romana su blago receno VRHUNSKA! skidamkapu skidamkapu i ostavljaju neizbrisiv trag.Odusevio me je svojim nacinom pisanja, i samo majstor moze da objedini toliko segmenata u jednoj knjizi na tako sjajan nacin.Kao sto rekoh, procitala sam oba romana, ali moj izbor je ipak "Hiljadu cudesnih sunaca", to je knjiga koja ce mi ja mislim tokom citavog zivota biti broj 1 :) .Knjiga koja mi je ukrala mnogoo emocija,a prica Lejle i Tarika mi se posebno svidela <3.Citajuci knjigu bila sam se bas emotivno vezala za njih :) .Nadam se da ce uskoro izdati novu knjigu. :)
Sto se tice filmovizovanja ovih prelepih romana, nisam za to! Odgledala sam "lovca na zmajeve", i nisam bas ostala odusevljena, izbacili su dosta delova.A za 1000 cudesnih sunaca cula sam da tek 2015. god. izlazi film.Najiskrenije se nadam da nece ni tad! Oskrnavice tu savrsenu pricu, a i ne mogu da zamislim tu radnju prenetu na film, mislim da to ni na sta nece liciti. thumbdown Izbor glumaca im je uvek ocaj, tako da se ja najvise pribojavam oko izbora glumaca za Lejlu i Tarika, osecam da ce mi se srusiti ona moja slika od njih dvoje kad budem videla glumca -.-'.
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Khaled Hosseini _
PostSubject: Re: Khaled Hosseini   Khaled Hosseini EmptyFri 17 Aug 2012 - 12:56

Quote :
covek je izdao samo dve knjige,a postigao uspeh sa njima sto neko ne uspe ni sa 20 objavljenih

Nije to nikakvo merilo uspeha. Mnoge knjige milion puta bolje od njegovih ne mogu ni da nađu izdavača.

Inače, daš mi pls link filma Lovac na zmajeve ? Ako ima na IMDb,ili na nekom tako sajtu, da bih rponašla da skinem skidamkapu thumbup

Back to top Go down
Elisabetta
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Elisabetta

Broj postova : 7677
Godina : 33
Fan-gif : Khaled Hosseini 2a5ja09th

Khaled Hosseini _
PostSubject: Re: Khaled Hosseini   Khaled Hosseini EmptyMon 10 Sep 2012 - 6:36

Ovde mozes da gledas [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Khaled Hosseini _
PostSubject: Re: Khaled Hosseini   Khaled Hosseini EmptyMon 10 Sep 2012 - 9:34

Hvala ti thumbup
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Khaled Hosseini Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

Khaled Hosseini _
PostSubject: Re: Khaled Hosseini   Khaled Hosseini EmptyMon 1 Oct 2012 - 6:51

anahi 4ever! wrote:
Aaa Haled enamorado Pisac moje omiljene knjige "Hiljadu cudesnih sunaca" enamorado .Sta da kazem, covek je izdao samo dve knjige,a postigao uspeh sa njima sto neko ne uspe ni sa 20 objavljenih xD.Oba romana su blago receno VRHUNSKA! skidamkapu skidamkapu i ostavljaju neizbrisiv trag.Odusevio me je svojim nacinom pisanja, i samo majstor moze da objedini toliko segmenata u jednoj knjizi na tako sjajan nacin.Kao sto rekoh, procitala sam oba romana, ali moj izbor je ipak "Hiljadu cudesnih sunaca", to je knjiga koja ce mi ja mislim tokom citavog zivota biti broj 1 :) .Knjiga koja mi je ukrala mnogoo emocija,a prica Lejle i Tarika mi se posebno svidela <3.Citajuci knjigu bila sam se bas emotivno vezala za njih :) .Nadam se da ce uskoro izdati novu knjigu. :)
Sto se tice filmovizovanja ovih prelepih romana, nisam za to! Odgledala sam "lovca na zmajeve", i nisam bas ostala odusevljena, izbacili su dosta delova.A za 1000 cudesnih sunaca cula sam da tek 2015. god. izlazi film.Najiskrenije se nadam da nece ni tad! Oskrnavice tu savrsenu pricu, a i ne mogu da zamislim tu radnju prenetu na film, mislim da to ni na sta nece liciti. thumbdown Izbor glumaca im je uvek ocaj, tako da se ja najvise pribojavam oko izbora glumaca za Lejlu i Tarika, osecam da ce mi se srusiti ona moja slika od njih dvoje kad budem videla glumca -.-'.

Kako da ja sad prokomentarisem "Hiljadu cudesnih sunaca" kad si ti vec sve rekla ?? :D

Mogu samo da kazem,da ne verujem da ce film biti dobar koliko i knjiga.
Back to top Go down
Sponsored content

Khaled Hosseini _
PostSubject: Re: Khaled Hosseini   Khaled Hosseini Empty

Back to top Go down

Khaled Hosseini

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1