EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: " Alhemičar " Paulo Koeljo Wed 1 Aug 2012 - 21:31 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Roman Alhemičar, sa kojim se ovaj "najčitaniji latinoamerički pisac posle Markesa" ("The Economist") stekao svetsku slavu, prodat je u tiražu od 10 miliona primeraka. Američku društvo knjižara proglasilo je roman Alhemičar najboljom knjigom za mlade u 1994. godini, francuski časopis "Elle" knjigom godine 1995., u Jugoslaviji je dobio nagradu "Zlatni bestseler" Televizije Beograd i "Večernjih novosti" (1995, 1996.)Alhemičar je predstavljao temu mjuzikla koji je izveden u Japanu 1997. godine; poslužio je i kao inspiracija za simfoniju koju je komponovao Valter Tajeb; a kompanija "Warner Bross" otkupila je prava za snimanje filma. |
|
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: " Alhemičar " Paulo Koeljo Sat 4 Aug 2012 - 8:57 | |
| |
|
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: " Alhemičar " Paulo Koeljo Tue 14 Aug 2012 - 7:54 | |
| Prva knjiga koju sam procitala od Koelja i kojom me je kupio za sva vremena. Svima zivima preporucujem ovu knjigu, jer zaista ovo je nesto sto SVAKO treba da procita.Podseca nas istine koje smo usled brzog tempa zivota skoro i zaboravili.Planiram da je ponovo procitam, jer ovo smtram knjigom koju je dobro vise puta u zivotu procitati.Osecaj nakon sto sam je procitala bio je prelep, neopisiv . |
|
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: " Alhemičar " Paulo Koeljo Thu 23 Aug 2012 - 5:11 | |
| Posle Pete gore,najbolja njegova knjiga. |
|
Miccy TVNovele Novi član
Broj postova : 185 Godina : 35
| Subject: Re: " Alhemičar " Paulo Koeljo Mon 11 Nov 2013 - 3:40 | |
| Drugacija knjiga od svih koje sam citala,sve sto Koeljo pise je odlicno |
|
Sponsored content