|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Tue 4 Sep 2012 - 1:11 | |
| Da malo prokomentarišem ovu 21. epizodu: Taman da se vere Sifis i Marija, kad ovi počeli da se ubijaju... Plus kad je ušao onaj i rekao Sifisu nešto kao, ti se veriš njome, a njeni nas upravu ubijaju... Ali, dobro. Znači da idu sve napetije epizode. |
|
| |
vesnac TVNovele Novi član
Broj postova : 235
| Subject: Re: Komentari Thu 6 Sep 2012 - 0:16 | |
| Jutros je bila repriza u 6:40 G&P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 6 Sep 2012 - 0:39 | |
| Ima svakog dana repriza oko 06:40. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 9 Sep 2012 - 19:40 | |
| Jutros nije bilo reprize. Ako Prva nastavi ovako, napustam gledanje njihovog kanala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 10 Sep 2012 - 0:38 | |
| Reprizni termin je uvek zavisio od termina kada se zavrsi premijerni program! To moze biti od 23-01h, pa se shodno tim, u nocnom/rano jutarnjem programu ubacuju ili izbacuju pojedine emisije, serije i filmovi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 10 Sep 2012 - 1:54 | |
| Smo sto neke stvari repriziraju po 100 puta np. Exkluziv, exploziv i sl. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 10 Sep 2012 - 19:41 | |
| Jutros je bila repriza u 6h. |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Komentari Tue 11 Sep 2012 - 1:30 | |
| To vam se zove neprofesionalizam,da,da.Da bi nešto bilo gledano,emisija,serija,kviz,itd.mora da ima stalan termin i za premijeru i reprizu a ne da se menjaju termini,izbacuju reprize itd.Zašto je ovoj seriji promenjen termin?Zašto se ne menjaju termini indijskih gluposti i turskih dosada?Zbog gledanosti?haha.Pa da je njima tretman kao sto je bio sa TSM i sa Ranjenim srcem,tek tad ne bi bile gledane,kad ni sad nešto naročito što nisu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 11 Sep 2012 - 1:54 | |
| - Quote :
- Zašto se ne menjaju termini indijskih gluposti i turskih dosada?Zbog gledanosti? haha
Evo, upravo menjaju termin za Sever Jug u 23:30, a Gospodjicu su sutnuli u 05:00, dok je Kukavica odavno iskukala svoje... Tako da, to što pričaš je samo donekle istina. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 11 Sep 2012 - 2:06 | |
| To je na Pinku.Tema je Ranjeno srce i Prva tv na kojoj se ta serija emituje.Pisala sam o Prva tv. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 11 Sep 2012 - 3:09 | |
| Pa, Prva je ''Ranjeno srce'' iz termina 16h premestila sat vremena ranije - u 15h. Ne vidim sta je tu toliko tragicno, mada je, slazem se, veoma glupo menjati termine, ali oni zive od svoje gledanosti i shodno s tim organizuju svoj program. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 11 Sep 2012 - 5:42 | |
| - MStefan wrote:
- Pa, Prva je ''Ranjeno srce'' iz termina 16h premestila sat vremena ranije - u 15h. Ne vidim sta je tu toliko tragicno, mada je, slazem se, veoma glupo menjati termine, ali oni zive od svoje gledanosti i shodno s tim organizuju svoj program.
ma nije tragično,nego kako to se sve što nije tursko ili indijsko seli iz termina u termin,a oni ne.Bože,ispada da su zastićeni ko beli medvedi na Prvoj.A televizije ne žive od svoje gledanosti,da je tako odavno bi prestale mnoge sa emitovanjem. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 12 Sep 2012 - 20:24 | |
| Verovali ili ne, izgleda da vlada pomama i za turskim serijama na prvoj. Valjda narod nema sta da gleda pa prlaze i Turci i Indijci. Promenili su reprizu nekoj Izgublenoj casti pa se citava halabuka podigla oko toga. Poenta je da bez obzira o kojoj se seriji radi nije profesionalno da neko nema azuran tv vodic za program na sopstvenom sajtu i teletekstu, vec moramo da lovimo kada ce koja serija i repriza da se daje.
O stalnom menjanju termina da i ne pricamo. Odgledacu samo ranjeno srce zbog Jorgisa i Pelagije i definitivno se skidam sa kanala prve. Pink sam prestala da gledam jos od kad se zavrsila Triunfo del Amor. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 13 Sep 2012 - 22:39 | |
| Jutros uopste nije bilo reprize ni jedne serije, vec ratni fim koji traje 5 sati. Stvarno mi nisu jasni...Svaki dan je sve gore i gore. Prva dole |
|
| |
veca# TVNovele Novi član
Broj postova : 82 Godina : 34
| Subject: Re: Komentari Thu 13 Sep 2012 - 23:11 | |
| Ja sam ispočetka gledala Prvu, ali kada sam videla da prikazuju samo reprize serija i turske i indijske serije prestala sam gledati ovaj program. Gledala sam Ranjeno srce malo, ali mi termin ne odgovara. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 13 Sep 2012 - 23:13 | |
| GLEDAĆETE...[You must be registered and logged in to see this image.]Na putu ljubavi i pomirenja stoji porodična zavera! Susret koji će postati fatalan... Iza svakog koraka sreće ostaće krvavi tragovi! RANJENO SRCE! RADNIM DANIMA U 15:00! NA PRVOJ!
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 15 Sep 2012 - 4:14 | |
| Repriza je bila juros u 6:30, 2 epizode. Nadam se da ce preostale 3 reprizirati sutra u istom terminu. Tako bar stoji za sad na sajtu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 15 Sep 2012 - 5:04 | |
| Taj omnibus subotom i nedeljom ujutru ima od kada je serija pocela. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 18 Sep 2012 - 1:31 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 18 Sep 2012 - 2:50 | |
| Očekivan masakr... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 20 Sep 2012 - 19:22 | |
| Bolje da nisu ni poceli da je prikazuju. Problem je TV Prva sto ne objavljuje TV vodic za nocni program od 01 do 07h. Ove nedelje su non-stop menjali vreme emitovanja reprize koji se kretao od 02h preko 05h do 06:45h. Stvarno su neverovatni i zasluzuju bojkot |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Sun 23 Sep 2012 - 7:44 | |
| - MStefan wrote:
Od ponedeljka u 12:00. Uzas |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 23 Sep 2012 - 20:59 | |
| Zanima me da li je ova serija stvarno toliko malo gledana da su je stavili u ovaj termin... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 24 Sep 2012 - 0:40 | |
| Pa, ne moze se bas pohvaliti sa rejtingom... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 24 Sep 2012 - 3:44 | |
| Sve su to gluposti,kad bi se tako postupalo sa svakim programskim sadržajem,ništa ne bi ostalo za gledanje.Pa oni i gube gledanost zbog tumbanja termina,seckanja epizoda i na kraju ukidanja. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|