|
Koju vise volite? | Cansu Dere (Eysan) | | 63% | [ 10 ] | Sedef Avci (Bahar) | | 37% | [ 6 ] |
| Total Votes : 16 | | |
|
Author | Message |
---|
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Cansu/Sedef Fri 27 Jul 2012 - 9:12 | |
| |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Cansu/Sedef Fri 27 Jul 2012 - 11:52 | |
| Cansu Ona je moja kraljica Zaista jedna od najboljih turskih glumica(uz Beren),gledala sam nekoliko njezinih filmova,karizmaticna je,sadrzava tu profinjenu i elegantnu ljepotu. No Sedef mi je takoder simpaticna,no nije mi prirasla srcu kao Cansu |
|
| |
Triunfo del Amor TVNovele Redovan član
Broj postova : 2741 Godina : 27 Lokacija : Barcelona
| Subject: Re: Cansu/Sedef Fri 27 Jul 2012 - 12:07 | |
| |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Cansu/Sedef Fri 27 Jul 2012 - 12:25 | |
| Cansu Dere (Eysan) THE QUEEN |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Cansu/Sedef Fri 27 Jul 2012 - 13:26 | |
| Glasala sam za Bahar ali obe su mi drage |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Cansu/Sedef Fri 27 Jul 2012 - 15:24 | |
| |
|
| |
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
| Subject: Re: Cansu/Sedef Sat 28 Jul 2012 - 3:35 | |
| Naravno Cansu Dere-jedna, jedina i neponovljiva ! Glasajte za glumicu a ne lik kojeg igra |
|
| |
Nemanja4Ever TVNovele Novi član
Broj postova : 192
| Subject: Re: Cansu/Sedef Sun 29 Jul 2012 - 7:09 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Cansu/Sedef Fri 3 Aug 2012 - 2:13 | |
| |
|
| |
Perronita*Anahi TVNovele Novi član
Broj postova : 325 Fan-gif :
| Subject: Re: Cansu/Sedef Sat 4 Aug 2012 - 0:29 | |
| |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Cansu/Sedef Mon 6 Aug 2012 - 15:02 | |
| Cansu! Osvojila me je svojom prirodnom lepotom i fantastičnim donošenjem jednog od najsloženijih likova ikada-Ejšan. |
|
| |
danna_garcia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 791 Fan-gif : Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.
| Subject: Re: Cansu/Sedef Fri 10 Aug 2012 - 22:19 | |
| - Quote :
- Cansu Dere (Eysan) THE QUEEN
Osvojila me je svojom prirodnom lepotom i fantastičnim donošenjem jednog od najsloženijih likova ikada-Ejšan. Potpis na ovo. CANCU |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Cansu/Sedef Sun 12 Aug 2012 - 12:20 | |
| Cansu Ona je za mene olicenje prefinjene lepote,elegancije i zenstvenosti,dugo nisam videla nekog poput nje,vise me podseca na stare holivudske glumice,ima nesto tako otmeno i dostojanstveno u njenim pokretima,drzanju,nacinu na koji hoda,nije ni cudo sto su je prozvali carica Uz sve to je i odlicna glumica,Eysan je odigrala perfektno,uz Beren najbolja turska glumica |
|
| |
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
| Subject: Re: Cansu/Sedef Sun 12 Aug 2012 - 22:39 | |
| - dolcevita wrote:
- Cansu Ona je za mene olicenje prefinjene lepote,elegancije i zenstvenosti,dugo nisam videla nekog poput nje,vise me podseca na stare holivudske glumice,ima nesto tako otmeno i dostojanstveno u njenim pokretima,drzanju,nacinu na koji hoda,nije ni cudo sto su je prozvali carica Uz sve to je i odlicna glumica,Eysan je odigrala perfektno,uz Beren najbolja turska glumica
nit' bih šta dodao nit' oduzeo kad pročitam ovako lijepe komentare prosto me duša zaboli koliko se neke turske kvazi-glumice stavljaju na pijedastal a dragulje poput Cansu omalovažavaju i nipodaštavaju. Al' nema veze, ona radi punom parom, i daje sve od sebe na svim poljima . |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Cansu/Sedef Sat 1 Sep 2012 - 1:09 | |
| |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Cansu/Sedef Sat 1 Sep 2012 - 2:01 | |
| |