|
|
Author | Message |
---|
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Sila Wed 8 Jan 2014 - 8:19 | |
| Ode nas Boran za Istanbul. |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Sila Wed 8 Jan 2014 - 9:58 | |
| pistolj za pojasom a ide u avion... al dobro on je aga pa mu je valjda dozvoljeno |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sila Wed 8 Jan 2014 - 10:58 | |
| Pa kako on da slucajno zapisti na onom detektoru pa on je aga moze i bombu da ponese mada je on sama bomba koliko je zgodan. |
|
| |
| Subject: Re: Sila Wed 8 Jan 2014 - 20:39 | |
| hahahahhah e pa zapisti zapistace zbog njegovog izgleda hehehhehe ma aga je neodoljiv! |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sila Thu 9 Jan 2014 - 10:54 | |
| Vala stvarno je neodoljiv... |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Sila Thu 9 Jan 2014 - 11:18 | |
| Ok serija, bacim oko nekad. |
|
| |
| Subject: Re: Sila Thu 9 Jan 2014 - 11:41 | |
| ja na slavi a tema kod zenske populacije ko drugi do Boran aga |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Sila Thu 9 Jan 2014 - 12:26 | |
| da glas nije njegov neznam zasto su to napravili jer njegov je glas sasvim ok imala sam ga prilike cuti u intervju sto je radila Nova Tv ... |
|
| |
| Subject: Re: Sila Thu 9 Jan 2014 - 12:33 | |
| ufff ma on je sav ok...ufffupravo odgledala limunada scenu ... aj Boran aga ma stvarno je dobarrrr... |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Sila Fri 10 Jan 2014 - 2:08 | |
| |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sila Fri 10 Jan 2014 - 8:43 | |
| Glupost je to sto su mu sinhronizovali glas.Koliko si puta odgledala mimi tu scenu sa limunadom? |
|
| |
| Subject: Re: Sila Fri 10 Jan 2014 - 10:39 | |
| par puta...ali bas me nervira Sila u tim epizodama... a veceras ona izlazi iz kola i ljubi emrea u obraz a on repetira pistolj...Boran aga... pa nagazi na gas a onda koci zbog zivotinje dusa... |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sila Fri 10 Jan 2014 - 11:38 | |
| Nas boran aga ima dobar auto cim sa 180na sat zakoci ko da je vozio 50 na sat znaci hit meni je najbolja ona bajka o mesecu izemlji gledala sam vec par puta tu scenu...Ali sad ga nema mnogo golog do pasa u ovim epizodama... |
|
| |
| Subject: Re: Sila Fri 10 Jan 2014 - 22:22 | |
| dobra je bajka.... bice bice age golog do pasa... volim scenu kad ga zove da se nadju i spusta mu slusalicu a on poludi kako je sladak tu jooooj... i taj ceo razgovor i samare i zagrljaje... obozavam scenu kad zabrane rad na skoli i on krene da unosi a Sila dolazi da mu pomogne...i onaj njegov srecni osmeh na licu neodoljiv... inace ja i moja kuma smo zakljucile da ima jednu manu hahahha nesto mu zubi nisu naj naj...ali zato osmeh, usne, oci, sake, stas |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sila Sat 11 Jan 2014 - 5:39 | |
| Meni je to hit scena gledala sam jedno 50 puta i nikada mi ne dosadi... Da tu je poludeo kad je krenuo da skida kaput iuzeo onaj blok i pojavljuje se sila ja sam mislila da ce miu onaj blok ispasti iz ruke..jedino to mu je mana ...inace hit je nas aga go do pasa... Nego reci mi mimi jer ti komentarises silu i na drugim forumima ili si samo ovde..? |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Sila Sat 11 Jan 2014 - 6:18 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Sila Sat 11 Jan 2014 - 6:21 | |
| samo ovde... sad sam odgledala scenu kad je spasava od Dilavera... jooooj zbog ovoga bih mogao da srusim ceo svet i iznova da ga podignem...aj jeste dobarrr ovaj aga... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Sila Sat 11 Jan 2014 - 8:16 | |
| Ma Boran je definitivno najbolji lik. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Sila Sat 11 Jan 2014 - 9:11 | |
| Wooow serija je stvarno odlicna. Kod nas vcrs bila ep kada se ona napije, pa ga napadne za Jezdu. Jel ona vec se pocela zaljubljivat u njega ili je gluma ? |
|
| |
| Subject: Re: Sila Sat 11 Jan 2014 - 9:33 | |
| ma zaljubili se oni jedno u drugo jos kod cesme kad joj je dao ruzu... dobar je veceras bio u sivom odelu i crnoj rolci...bas mu stoji... mada go do pasa gaconi kasnis...al znam zasto...aga nije bio go do pasa |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sila Sat 11 Jan 2014 - 10:57 | |
| Da malo nije bio go do pasa.Hvala bogu da nam se jos neko pridruzio ovde smo samo mimi i ja komentarisale cak nas je i pio napustio.Odusevljena sam kako mu dobro stoje siske joj njemu je bolje da ne skida bradu izgubice mitu car koju ima. Ma zaljubili su se oni odavno ja nikad necu zaboraviti scenu kad je stavio ruku na njenu a ona posle miluje ruku joj koji lik boran aga a zar nisu cirkus sa detektivima sila i boran... A tu kad rekao pucaj ajde pucaj i izbacio ga napolje... Tema veceras medju zenama naravno boran aga moja tetka nije mogla da veruje koliko su zene poludele za njim... A lepo sam joj rekla celo vece je na kraju je rekla daj da vidim koji je taj boran aga... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Sila Sat 11 Jan 2014 - 11:21 | |
| Aha, ove scene kao porvrijedjene osobe joj odlicno stoje. A njemu kad shvaca krivicu jer spominju bivsu. Stvarno su odlicni. |
|
| |
| Subject: Re: Sila Sat 11 Jan 2014 - 21:59 | |
| da da to kad je dala izjavu za novinare a on joj rekao da bi jako zeleo da je istina i mazio joj ruku a ona posle svoju ruku joooooj.... gaconi poludece jos neko ovde na forumu za agom pa da nam se pridruzi.... iz zatvora je stigao da je spasi - ma aga je nezamenljiv!
jaka mi je scena kad ona kao kaze sebi posle pijanstva kao stvarno je to bilo zbog mog vina i ide do do njega a onaj mali hoce da mu peva pesmu on kaze jedi jabuku a on hoce da peva hahahaha i on zapeva pesmu o Jezdi i ona se opet naljuti ...najjaci je aga kad kaze jedi jabuku hahahahhahaha
sad ce biti dobre scene u Istanbulu uskoro...
e da, svidja mi se kad su po drugi put u Istanbulu pa kad ona njemu govori da zeli nazad u Mardin, Midjat a on kao nisam zavrsio posao...hehehehhe...
obozavam ih ...to njihovo gledanje i milovanje.... |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Sila Sun 12 Jan 2014 - 5:39 | |
| Ma hit su. Moja draga tetka DAJ DA VIDIM KOJE TAJ BORAN AGA!!! Da on je iz pritvora dosao da je spase ludi aga definitivno. Mali kad je pevao a kada je kucao na vrata a ona pijana otvara mu i pta on nju sta je ovo? ona mu pre toga izbacila sve stvari.A ona kaze krevet on vidim posto ti je jezda zena idi spavaj u njenoj sobi a on uzeo one stvari i bacio preko one terase dole i kaze nek ide dodjavola svi izasli da vide sta se desava pa otisao da spava kod abaja hit.. Kako se sila ponasala prema boranu - kada je umro azad strasno!!!:
Promenila sam misljenje o bedar cini mi se da je ona stub porodice a emre me idalje nervira to je strasno. A hit je kada repetira pistolj i taman ja mislila da ce da puca kad ono jok...hvala bogu sto nije!!! Scene u Istanbulu su super... |
|
| |
| Subject: Re: Sila Sun 12 Jan 2014 - 5:49 | |
| i tada i zbog onih dvoje koje bi on spasio a ona ih upropastila bila je uzasna prema njemu.... a on sta sve nije uradio za nju... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sila | |
| |
|
| |
|