|
|
Author | Message |
---|
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 4:49 | |
| pa dobro bar ti je gif wooow hehehhe
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 4:51 | |
| Heh....vrh je njeno rame... |
|
| |
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 5:00 | |
| upravo ugledah jedan poster, naravno Boran aga na njemu a ispod pise: Ja sam Boran aga, a Sila je moja zena! jer je to najcesca recenica u seriji hahahahahhahahaha ne ne ne on go do pasa to je vrhhh! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 5:20 | |
| Nije fer-vi njega svako malo gledate golog do pasa, a Sila pod maramama suknjama... |
|
| |
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 5:41 | |
| hahahahah na te scene se uopste ne zalim, mada mogu im povecati broj! hehehe uff pa kad se kao skida ..ili menja kosulju... ufff ne znam sta mu bolje sstoji kosulja ili majica, mada pobedjuje kad je go! a Sila pa kad je u Istanbulu obucena je ok, ali ovamo ... hihihihihi |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 5:42 | |
| Zar nema kada se ona malo presvlači? |
|
| |
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 5:43 | |
| pa naravno da nema, cak i njega izbaci iz sobe a ne kamermana hahaha |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 5:55 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 6:01 | |
| ali zato Boran nije mene razocarao! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 6:04 | |
| Heheheheh...Jer bar igrala dobro? I što ga stalno dira vrhovima prstiju?
Ima srećan kraj-video... |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 7:05 | |
| - Don Pio wrote:
- Zar nema kada se ona malo presvlači?
Ima odmah na pocetku,on je nju prvi video polugolu |
|
| |
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 7:55 | |
| dobro je kad je srecan kraj! ma stalno se tako maze ustvari on nju, ona retko ... |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 10:23 | |
| - mimimimimimi wrote:
- hahah joj al je poema stomak me zaboleo...ali stvarno ne potreban deo....ali sta da se radi niko nije savrsen pa ni Boran aga... mada moram reci ono on joj kaze ti si moja supruga a ona njemu oboje znamo da to nisam...
al ovo u poemi kako se seko jooooj...ma mnogo dobro... i da nisam jos stigla do kraja serije ali se blizim... i moram reci da me Sila mnogo nervirala jooooj sta mu je radila a on uopste nije kriv, jest da covek cuti ali bar radi ono sto treba...bice dobrih scena... moja omiljena je sa limunadom ali je Sila unistila al ajde... i tako ja i dalje luda za Boran agom...jooooj mnooogo je dobar! i zamalo da zaboravim najbolji je go do pasa! hehehe
jeste to je Sila zaigrala i to je sa vencanja \ Evo i mene samim tim sto je serija iz 2006 god ne mozes bas naci dobre scene ljubljenja...Ja mislim da je njih dvoje imaju odlicnu hemiju Boran aga stvarno remeti mi Demira i ako sam to vec rekla moram da ponovim koliko je zgodan to se vidi kad 5 puta menja onu kosulju da svisnem odmah.A da ne zaboravim mimi drago mi je sto ti se svidela pesma stvarno ta devojka koja ju je napisala stvarno mora da je luda za Boran agom.Ja sam stigla do 50 i neke odlicna je idalje mi se svidja.A da njegova recenica je vrhh ako nije 50 puta rekao ti si moja zena ..A sto je Sili jedno mali milion puta spasao zivot.Jedino sto mi je zao sto se Mehemet i Cansu ne podnose u stvarno zivotu ali stvarno su dobro odglumili da se vole i to predobro.Jer sam ja takodje zbog njih dvoje zaboravila na Asi i Demira potpuno znaci samo palim tv zbog njih dvoje inace me nista drugo ne interesuje.Jos kad sam ga videla Boran agu u drugoj seriji gde glumi Alia tu sam ga stvarno zgotivila znaci lik presladak je. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 11:55 | |
| nazalost nema bas takvih scena kakvi bih voljeli jer koliko sam razumjela turski jezik za takve se scene u serijama placaju kazne (al zato u filmovima su puno slobodnoji ) inace ja sam vise gotovila Boran agu ( unatoc tome sto je napravio ) dok mi je Sila dizala tlak iako nekad s vremena na vrijeme ima svojih dobrih momenata .. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 18:19 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Sila Wed 25 Dec 2013 - 19:37 | |
| gaconi kao da moje misli pises hehehe... a to menjanje kosulje jooooj... ma telo oci pogled a usne ma ne secam se Demira...nekako je ma ne znam zaludeo me skroz... Fato to za Silu potpisujem, znaci ludela sam koliko ga je mucila a on sta je sve uradio, mada i on je posle malo vratio ali dobro na njega se nisam ljutila... a koliko joj je puta zivot spasio to se ne moze prebrojati... ma car je covek.... mene je recimo odusevio i na pocetku kad je Silu Azad udario sto ne postuje starije, pa kad mu je Boran aga upao i nalupao ga malo i naravno rekao Sila je moja zena! hehehe sinoc mi je najjace kad ona pita Lusi volis li nekog drugog? ova precuti pa odnese kafu hahahhaha pa kad je Sila ukapirala, i onda se vrate i ona njemu znao a ipak si me odveo bravo Borane bravo, a on se misli sta god da sam uradio nije dobro i kriv sam hahaha... ma zaludeli me...ovakve postove sam ostavljala samo u Asi a sad ovde nasiroko... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Thu 26 Dec 2013 - 3:51 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Sila Thu 26 Dec 2013 - 4:09 | |
| bolje je reci pukla i prsla ali dobro ma sta da radim kad je mnogo dobarrrrr! u svakom smislu te reci! mislim svaka cast scenaristima i ostalima ali bez njega ne bi serija imala car... znas svakoj zeni devojci treba jedan takav! joj da, i jedna scena joooj kako me je tu Sila nervirala, dobro vise scena, ali sa lavorom i vodom jooooj a on kakav je a ona njemu mrzim te...ok znam zasto je to rekla i sve ali opet ufffff... i limunadu joj nikako ne mogu oprostiti...sve drugo i nekako... eto opet ja... nego gledam 78 ep. smrc smrc...uskoro cu odgledati celu, moram posle gledati na pinku i neke scene ovako... ne mogu bez Boran age! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Thu 26 Dec 2013 - 4:11 | |
| A šta je bilo sa limunadom? |
|
| |
| Subject: Re: Sila Thu 26 Dec 2013 - 4:17 | |
| pa ustala ona nocu da napravi sebi limunadu, nacedila limun stavila secer, promesala i nalila vodu i probala hahahhaha i otisla u sobu, on sisao u kuhinju i vidi sta je radila, proba limunadu i hahahha joooj kakva faca jadnicak, i naravno napravi joj limunadu, stavi casu na tacnu i spusti joj ispred vrata, jer je koza ljuta na njega samo zato sto je koza i nista ne kapira, i on se udalji, ona izlazi gleda, uzima limunadu, i onda kaze ne moram istrajati nesto tako kao ne sme da popusti i vrati limunadu ispred vrata, a on sve to gleda jooooj dusa me bolela... ufff i tako sad ne moras ni da gledas sve sam ti rekla! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Thu 26 Dec 2013 - 4:20 | |
| Ma ne gledam ja to..ja samo gledam Silu-Džansu... |
|
| |
| Subject: Re: Sila Thu 26 Dec 2013 - 4:23 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Thu 26 Dec 2013 - 4:28 | |
| Naravno da nisam. Od turskih samo sam pogledao 1001 noć i vrlo malo Asi....previše dave i odbojne su mi njihove serije... |
|
| |
| Subject: Re: Sila Thu 26 Dec 2013 - 4:32 | |
| nemoj da se ljutis, pitala sam zbog Cansu Dere, tamo je zanosnija - samo zato! ocigledno nam se misljenja po pitanju serija jako razlikuju, ali dobro sta je tu je... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Sila Thu 26 Dec 2013 - 4:33 | |
| Znam video sam neke scene..ali prosto me iritiraju..i kad se trude da budu moderni ne uspeva im...
Ti samo turske voliš? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sila | |
| |
|
| |
|