| Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? | |
|
Koja? | Olvidarte Jamas | | 3% | [ 1 ] | Acorralada | | 11% | [ 4 ] | Amor Comprado | | 8% | [ 3 ] | El Rostro de Analia | | 53% | [ 19 ] | Corazon Salvaje | | 3% | [ 1 ] | El Fantasma de Elena | | 22% | [ 8 ] |
| Total Votes : 36 | | |
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Mon 23 Jul 2012 - 22:56 | |
| Koja je to? (Ne racunamo El Rostro de la Venganza, jer jos nije pocela) Imate pravo da glasate za vise telenovela. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Mon 23 Jul 2012 - 22:57 | |
| El Rostro de Analia i El Fantasma de Elena. |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Mon 23 Jul 2012 - 23:25 | |
| *Acorralada *Amor Comprado *El Rostro de Analia
|
|
| |
Triunfo del Amor TVNovele Redovan član
Broj postova : 2741 Godina : 27 Lokacija : Barcelona
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Tue 24 Jul 2012 - 1:57 | |
| -El Rostro de Analia -El Fantasma de Elena |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Tue 24 Jul 2012 - 2:05 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Tue 24 Jul 2012 - 10:25 | |
| El Rostro de Analia - najbolja od ponuđenih
Acorralada zbog uloge , mislim da joj leže takvi likovi i nešto slično tome |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Tue 24 Jul 2012 - 13:42 | |
| Sve osim El rostro de Analia. |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Wed 25 Jul 2012 - 8:38 | |
| El Rostro de Analia-mislim da je svi pamte po ovoj ulozi,tj po ulogama Analie i Mariane. Acorralada-Obožavala sam ludu Paolu:) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Wed 25 Jul 2012 - 22:20 | |
| El Rostro de Analia i El Fantasma de Elena. |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Thu 26 Jul 2012 - 12:15 | |
| "Olvidarte jamas" i "Amor comprado" nisam gledala."Corazon salvaje"jesam,no pozalila zbog toga,"El fantasma de Elena" i "Accorolada"-trashevi zesci koji mi se uopce nisu svidjeli. Biram "El rostro de Analia" |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Thu 26 Jul 2012 - 22:44 | |
| |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Fri 27 Jul 2012 - 9:00 | |
| El rostro de Analia Ona ju je i proslavila |
|
| |
Nemanja4Ever TVNovele Novi član
Broj postova : 192
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Sun 29 Jul 2012 - 0:41 | |
| |
|
| |
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Sun 29 Jul 2012 - 1:22 | |
| El Rostro de Analia Amor Comprado
|
|
| |
Peter TVNovele Novi član
Broj postova : 140 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Sun 29 Jul 2012 - 1:27 | |
| |
|
| |
Martica123321 TVNovele Novi član
Broj postova : 31
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Thu 9 Aug 2012 - 2:20 | |
| |
|
| |
Santoro TVNovele Novi član
Broj postova : 65 Fan-gif :
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Tue 4 Sep 2012 - 16:46 | |
| |
|
| |
MISA TVNovele Dizajner
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Sun 23 Dec 2012 - 3:39 | |
| |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Fri 22 Feb 2013 - 23:08 | |
| |
|
| |
Ninach TVNovele Novi član
Broj postova : 458 Godina : 28
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Fri 5 Apr 2013 - 6:17 | |
| Glasala sam za El rostro de Analia i El fantasma de Elena |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Thu 25 Apr 2013 - 2:03 | |
| Glasala sam za "Analia",samo tu sam je gledala,mada i nije neka serija,previše nelogičnosti ima. |
|
| |
ElCazador TVNovele Novi član
Broj postova : 239 Godina : 34
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? Wed 6 Nov 2013 - 8:33 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? | |
| |
|
| |
| Najbolja telenovela u kojoj je glumila Elizabeth Gutierrez? | |
|