Ja jedino ako hoće ćale da me vozi,pošto mi je NBGD mnogo daleko(sat vremena busem).
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
Subject: Re: Komentari Wed 25 Jul 2012 - 12:34
TV Pink: Kukavica danas od 16:00, a od 16:50 Nasleđe jedne dame.
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
Subject: Re: Komentari Wed 25 Jul 2012 - 13:23
Izvor?
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
Subject: Re: Komentari Wed 25 Jul 2012 - 20:33
Ako je tačna ta informacija,to dokazuje da sam u pravu.Kao imaju otkupljeno ovo i ono.Ma nemaju ništa,pa puštaju reprize što su dobili za dž.Kukavicu sele iz termina u termin,pitam se zašto?Jer je gledanost mizerna.Ne pušta Pink latino i druge serije jer neće,već što ne može da ih kupi.Turske dobija za dž.a ove indijske su serije za decu koje su veoma jeftine.Prva isto.Jadne televizije imamo,a jedni isti ih kontrolišu,kao i obn i nova,što se vidi po programu.Skoro iste serije i emisije.A to što hvale sami sebe o ogromnoj gledanosti neće ih spasiti propasti.Biće srećni ako im neko kupi bar 25% kapitala,jer ne verujem da će neko uložiti više.
Subject: Re: Komentari Thu 26 Jul 2012 - 2:00
Informacija je,nažalost,tačna što dokazuje da sam bio u pravu kad sam rekao da je Pinku cilj da ostvari gledanost na što jeftiniji način(mada im repriziranje ovoga po drugi put neće doneti nikakvo poboljšanje u gledanosti,siguran sam u to). Takodje dokazuje da Kukuvija prolazi očajno.
Nisam gledao malo pre(nisam znao da će ona biti ). Gledaću večeras oko 12-1 reprizu.
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari Fri 27 Jul 2012 - 6:23
Zar si sumnjao u PRVU i EXKLUZIV?
Subject: Re: Komentari Fri 27 Jul 2012 - 6:34
Da. Bio sam ubedjen da repriziraju priloge(k'o i svakog leta).
Subject: Re: Komentari Fri 27 Jul 2012 - 7:12
Ja uvek sumnjam u prvu.Od kad su ukinuli TSM,ne gledam je,tek sam sinoć gledala Zvezdu.
Subject: Re: Komentari Fri 27 Jul 2012 - 7:41
Imali su dobar prenos... uhvatio sam malo pred kraj, ali cujem da je dosta njih zadovoljno.
Subject: Re: Komentari Mon 30 Jul 2012 - 23:07
Od danas u 17:10 na TV Pink domaća serija "Seljaci". Druga repriza turske serije "Nasleđe jedne dame" nakon tri epizode nestaje iz programa.
Subject: Re: Komentari Tue 31 Jul 2012 - 1:50
Sav taj PINK...
Subject: Re: Komentari Tue 31 Jul 2012 - 6:00
Profesionalci!
Subject: Re: Komentari Thu 2 Aug 2012 - 9:53
Dok PINK placa 50.000 evra za Dzenifer, radnici vec mesecima nisu dobili platu. Da se razumemo nemam ja nista protiv Dzenifer, sta vise, bas je gotivim, ali da je to uradila neka televizija koja redovno isplacuje plate svojim radnicima ne bih nista rekao... I gde ce jos kod Ognjena Amidzica...
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Thu 2 Aug 2012 - 9:55
Bačene pare. Bolje bi bilo da su pare dali nekom detetu za operaciju.
Subject: Re: Komentari Thu 2 Aug 2012 - 10:16
Subject: Re: Komentari Thu 2 Aug 2012 - 14:17
Quote :
Dok PINK placa 50.000 evra za Dzenifer, radnici vec mesecima nisu dobili platu. Da se razumemo nemam ja nista protiv Dzenifer, sta vise, bas je gotivim, ali da je to uradila neka televizija koja redovno isplacuje plate svojim radnicima ne bih nista rekao... I gde ce jos kod Ognjena Amidzica...
Slažem se u potpunosti!
Svo to nepotrebno bacanje para,kako na JLo tako i na bezbroj novih emisija i uprkos krizi koja u toj ''imperiji'' vlada dovešće ih do bankrota uskoro.
Quote :
Bačene pare. Bolje bi bilo da su pare dali nekom detetu za operaciju.
Ako nisu pomogli onom kome su ''morali''-pobednici Show-a snova koja je teško bolesna i koja čeka svojih 50.000 evra već skoro pola godine,tek neće pomoći onima kojima ''ne moraju''... Gade mi se!!! Želim im da propadnu što pre.
Last edited by FanSte Pall Mall on Fri 3 Aug 2012 - 15:17; edited 1 time in total
Subject: Re: Komentari Fri 3 Aug 2012 - 2:04
A koliko Prva plaća za sve strane face kod "malog,debelog"?Ni Prva ne plaća redovno sve radnike.
Subject: Re: Komentari Thu 9 Aug 2012 - 9:13
Turska tinejdžerska serija "Male tajne" od ponedeljka u 17:30 na TV Pink
Pokušaj emitovanja broj 3.
Subject: Re: Komentari Fri 10 Aug 2012 - 5:48
Subject: Re: Komentari Fri 10 Aug 2012 - 8:05
Retardi. Ta serija je u 16:00h imala duplo manju gledanost nego što je ukidanjem nje imala Lola. Sada će ona biti u još boljem terminu,a Lola ostati u 10:15h iz razloga što joj je opala gledanost zahvaljujući njihovom kasapljenju. Mada mi je totalno svejedeno,ja tu televiziju više ne gledam uopšte.
Last edited by FanSte Pall Mall on Fri 10 Aug 2012 - 8:54; edited 1 time in total