|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Sun 14 Oct 2012 - 11:06 | |
| Serija odlicna, ogledala sam na netu kraj. Nisam mogla cekat :$ |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Thu 18 Oct 2012 - 19:58 | |
| SINOPSIS
Ako postoji neka matematika ili logika u gledanju tv serija, od sada pa nadalje (u budućnosti) promijenit će se... Na ekranima ATV-a vrlo skoro objavit će od glavnih glumaca serije do karaktera u sporednim ulogama, (te) što će biti osnovno žarište priče.
Serija će se sastojati od 25 epizoda i zadnju rečenicu 25. Međutim, glumci ne znaju sljedeću epizodu, ulogu dubinski prepoznaju/identificiraju iako je završni efekt uloga misterija. Iznanađenje će iskrsnuti (na način da) sa zapanjujućom istinom suočit će se. Početak kraja ne propustite! Prošle epizode bit će vjesnik budućnosti. Naslov kraja (je) tajna. U 25 tjedana 30 godina. |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Thu 18 Oct 2012 - 20:02 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Thu 18 Oct 2012 - 20:04 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Thu 18 Oct 2012 - 20:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Thu 18 Oct 2012 - 20:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Thu 18 Oct 2012 - 20:26 | |
| Stvarno odlicna muzika |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Thu 18 Oct 2012 - 22:36 | |
| Serija je odlicna, ne samo muzika. Selim lutka moja, I adore tog glumca |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Fri 19 Oct 2012 - 1:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Wed 14 Nov 2012 - 10:25 | |
| |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Wed 17 Jul 2013 - 7:13 | |
| Stigao sam do 16. boluma i oduševljen sam serijom. Iz epizode u epizodu sve je zanimljivije. Vidi se da su je pravili ljudi koji su pravili i Ezela. |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Wed 24 Jul 2013 - 6:31 | |
| Odgledao sam celu seriju. Sve su se kockice složile kako treba i skoro sve je lepo objašnjeno. Jedino nisu objasnili kako je Kudret umro, ali nema veze. Isto tako, mogli su malo detaljnije da prikažu Ajlinin i Selimov život sa Fehadom i Omerom nakon Halilovog hapšenja. Iskreno se nisam nadao da će biti srećan kraj za glavne junake - Ajlin i Selima s obzirom da je to redak slučaj u turskim serijama, ali sam prijatno iznenađen. Žao mi je što nije tako i u slučaju Lejle, malog Mehdija i Alev ali to su Turci, večito vole da izazivaju tugu kod gledalaca kažnjavajući dobre likove. Što se tiče Halila, pretpostavljao sam da on stoji iza Selimovog nestanka još otkako je Alev ubijena. Njegovi postepeni pokušaji osvajanja Ajlin, flešbekovi koji su prikazivali njegovu dugu zaljubljenost u nju kao i konstantno pojavljivanje mrtve Alev ispred Halila za šta sam odmah znao da je to posledica nekakve njegove griže savesti, bili su dovoljni razlozi da sumnjam na njega. Ali do tada mi nije ni na pamet padalo da bi on mogao biti kriv, mislio sam da je Selim zatvoren zbog nekakvih Baštovanovih eksperimenata ili nečega sličnog, ali me zbog prethodno navedenih razloga nije preterano iznenadilo otkriće od pre nekoliko epizoda da je Halil negativac. Epska je poslednja scena kada on sedi u zatvorskoj ćeliji, a Alev lupa poslužavnikom o zid. Serija je odlična, kao i svaka turska triler serija i preporučujem je svima. Nije baš kao Ezel, ali može predstavljati dobru zamenu onima koji žele da pogledaju nešto slično. |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Tue 6 Aug 2013 - 10:55 | |
| Jooj koliko sam ja voljela Selima tog lika. Halil me tako nervira, a i Ajlin je malo vise naivna bila. Alev zenski lik najdrazi <3 |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Tue 6 Aug 2013 - 12:32 | |
| I meni je Alev, pored Ajlin, bila najdraža zbog toga što je bila najpametnija u celoj toj priči. Jedina je pretpostavljala da je Halil oduvek bio zaljubljen u Ajlin, što se moglo videti po njenim napadima ljubomore kad god je Halil hteo da poseti Ajlin, da je pozove ili učini joj nešto kad ga zamoli. Uz to je bila i najhrabrija i najviše radoznala oko svega što se dešavalo, što joj se na kraju obilo o glavu. |
|
| |
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) Sun 11 Aug 2013 - 11:13 | |
| I onako sama po sebi je bila najsimpaticnija ( inace voljela sam je kao Bade u EZELU takodjer ) prelijepa mi je ta glumica. Jooj ja da sam mogla Halila bi par puta koliko me nervira sam glumac. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: SON ( KRAJ ) | |
| |
|
| |
|